Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz kazsmerlaca #38 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
válasz kazsmerlaca #45 üzenetére
+1
Soha tobbet nem akarok olyat hogy kulon van desktop es alkalmazasok kepernyo, mikor neha galaxy kerul a kezembe ott huzogatom az asztalt hogy hol van az app amit keresek, kinnt van shortcut, vagy be kell menni alkalmazas koze, hol keressem, total ertelmetlen.
[ Szerkesztve ]
OK
-
Silεncε
őstag
válasz kazsmerlaca #45 üzenetére
2 éve mióta használom, sok bug jött elő, ráadásul rohadt mélyen bele van gányolva a rendszerbe. Teli van a Xiaomi saját appjaival, aminek 80%-át nem is használtam még soha. Mondjuk folyamatosan jönnek hozzá a frissítések, ez jó. De én többet nem veszek olyan telefont, amin nem stock android van
Meg kéne csinálni a Note 4-re egy LOS-t vagy valami stock Rom-ot, csak nem igazán csináltam még ilyet és nem a naponta használt telómon kéne elkezdeni kísérletezgetni..
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz kazsmerlaca #182 üzenetére
Ez mindenre igaz, ha vársz 10 évet, akkor a mai cuccoknál sokkal jobbat veszel. Ha 15öt, akkor még jobbat.
A Mi Mix 3 szétnyílós megoldása nekem nem jön be, idén más felső házas telefonjuk pedig nem lesz. Plusz árban, ha az is amoledet kap, akkor tuti jóval a Mi8 fölé fog menni.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
natë
nagyúr
válasz kazsmerlaca #186 üzenetére
Ok, nem tetszik. Még írd le vagy 8x.
-
Istuu15
senior tag
válasz kazsmerlaca #657 üzenetére
Koszi!
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
K82
őstag
válasz kazsmerlaca #660 üzenetére
Fájlkezelő, MI Music, MI Video stb., alapból mind tele lenne reklámokkal, ha nem lehetne kikapcsolni őket. Kérdés meddig lesz ez így...
A reklámok kiírtásához egy kis segítség:
[link]Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
K82
őstag
válasz kazsmerlaca #662 üzenetére
Miért baj? Egyrészt nem várja az ember h egy gyári ROM telepakolja reklámokkal a rendszert, másrészt meg ha elsiklasz a telefon belakásakor az opció felett (amire ugye nem is számítasz ha nem ismered a MIUI-t) akkor jön a meglepi. Harmadrészt pedig most még ki tudod kapcsolni, de bármikor változhat.
[link]Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
őstag
válasz kazsmerlaca #827 üzenetére
Nem tudom hogy honnan ered az infó, de szerintem fake, mert simán fel teszem a Global ROM-ot.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
vikla007
aktív tag
válasz kazsmerlaca #827 üzenetére
Zárt bootloader esetén
-
őstag
válasz kazsmerlaca #842 üzenetére
A nyitott bl-el továbbra is azt teszel fel amit akarsz.
https://m.prohardver.hu/tema/re_notch_nelkul_erkezett_a_mi_mix_2s/hsz_5313-5313.html
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
PowerBuldog
veterán
válasz kazsmerlaca #845 üzenetére
m.prohardver
Vagyis mobilról küldte. Ott meg nincsenek ezek a fancy gombok amivel linkelni is lehet rendesen.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
őstag
Kösz a beszólást
Lehet neked jobban megy mobilról..Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
válasz kazsmerlaca #848 üzenetére
Ha zavar, megkérlek töröltesd.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz kazsmerlaca #848 üzenetére
A szó, amit keresel: köszönöm...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Sinu
senior tag
Hát ebbe aztán tényleg érdemes belekötni... Vicc vagy
egyenlőre ≠ egyelőre
-
natë
nagyúr
válasz kazsmerlaca #865 üzenetére
Ez jó lehet?
Péntekre kellene... -
natë
nagyúr
válasz kazsmerlaca #868 üzenetére
Egyiknél sincs 128-as sajnos. Feketében
-
natë
nagyúr
válasz kazsmerlaca #876 üzenetére
Mix 2s lett, végülis Mi 8 már volt egyszer
-
PowerBuldog
veterán
válasz kazsmerlaca #876 üzenetére
4k videó. Csak hogy mást ne mondjak.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
piocasember
tag
válasz kazsmerlaca #886 üzenetére
Köszönöm szépen! Egyébként a csatolt telefonból inkább az sms küldés érdekelt volna, bár tudom erre is vannak appok.
-
K82
őstag
válasz kazsmerlaca #912 üzenetére
Nem csak Magyarország létezik ...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
75romi
csendes tag
válasz kazsmerlaca #1075 üzenetére
Rendben,megnézem.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest