Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz MittuDomain_ #97527 üzenetére

    Köszi a választ!

    "A lényeg, hogy voda mellé kell legkevésbé B20, mert szinte mindenütt van 3G, ami őszintén nem tudom, kinek nem elég. 42/7,2mbps sem piskóta, ha nem akarsz live fhd közvetítést nyomni, hidd el, lényegtelen hogy egy index.hu másfél, vagy két és fél másodperc alatt tölt be."
    Ez igaz, de ha azt vesszük, hogy az általad írt sebességek csupán elméleti maximumot jelentenek, akkor lehet, hogy nem mindegy, hogy egy ennél magasabb elméleti maximumot választ az ember (ami a 4G LTE-t jellemezhetelvileg), igazából ez aggaszt, ezért kattogok a témán (és vagyok bizonytalan, hogy érdemes-e B20-mentes telót venni) - mert nem tudom, mennyi a gyakorlati átlag például a Vodafone esetén. Tehát mondjuk mennyi az átlagos letöltési/feltöltési sebesség a gyakorlatban egy-egy "forgalmasabb" órában, mit lehet kihozni belőle, mennyire lehet érdemi különbség 3G kontra 4G LTE között (értsd: tényleg olyan jelentéktelen a különbség, ahogy érzékeltetted, vagy azért van észrevehető haszon a 4G LTE meglétéből).
    Plusz ha Budapesten belül sem lenne elérhető a 4G LTE a B20 hiánya miatt (mert ahogy elnéztem, többnyire Bp.-en belül is a 800 MHz-es frekvencián nyomatják), az már tényleg zavarna. Ha ez a para nem lenne, már rég megvettem volna sztem a Redmi Note 3-at tökölés nélkül. :D Ez az egy érdemi kifogásom ellene jelenleg... más, B20-képességű telóból a P8 Lite van, de az meg a korábban említett okok miatt (akksi, fényerő, OTG-hiány) kevésbé tűnik bejövősnek.

    (#97529) Ájvé:
    Köszi neked is! Most látom egyébként, hogy korábban épp hülyeséget írtam, a "sőt, saját telómat visszaállítottam magyarra" helyett épp "angolra" akart lenni, de ezek szerint értetted. :)
    Eléggé hajlanék a Redmi Note 3-ra, de még mindig elbizonytalanít ez a B20-kérdés: ha a korábban említett táblázat szerint a 4G LTE a Vodánál Budapesten épp ezen a 800 MHz-es frekvencián a leggyakoribb, csak a belvárosban, V. ker.-ben tüntettek fel 2600 MHz-es értéket, az 1800 MHz-es pedig leginkább ez alapján Tatán/Tatabányán jellemző, akkor mi garantálná, hogy legalább Budapesten lesz 4G-m? Csak mert ha még itt sem lenne, akkor ez már inkább kizárja a Redmi Note 3-at a B20 hiánya miatt (mert akkor úgy viszont már zavarna).
    Írtad, hogy "itt 2600-as frekvenciát használ", az "itt" melyik városra és annak melyik részére vonatkozik, ha nem titok?
    Beugrik neked (vagy többieknek, aki látja :) ) még esetleg olyan egyéb ajánlható teló, ami a Redmi Note 3 árkategóriájában van, hasonló képességekkel bír, DE rendelkezik B20-képességgel is? :B

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák