Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxmatyi
tag
Sziasztok olyan telefont szeretnek ami minimum 3gb ram 16gb rom es a fenykepezo nagyon jo minosegu es lehet frissiteni 6 os szofverre.gondolkodtam lg g4, lenovo vibe shot ezek azert mar 100 ezer ft korul megkaphatoak, de kerdes a fenykepezo minosege egy galaxy s7 hez kepest hol van? Tudtok esetleg ezugyben segiteni? Koszonom
-
dkface
aktív tag
Sziasztok, gyors kérdésem lenne: Honor 7 vagy 3GB ramos P9 Lite? (London, kb ugyanannyi a kettő). Köszi szépen előre is!
-
.DLL
veterán
(Visszatalálós hsz.)
(P.H.)
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Két telefon között agyalok, hogy melyik is lenne jó... LG V10 és Huawei Mate 8... Ki mit gondol, melyik lenne a jobb vétel?
Teljesítményben, akksiban a Mate 8 jobb, a V10-ben meg jobb a kamera és a kijelző... Mindkettőre van hivatalos 6.0, és mind a kettő eléggé prémium érzést ad mind anyaghasználatban (összeszerelésben) mind a rendszerében (felületben).
A munkámhoz előny a nagy kijelzőméret (6 col fölé azért nem mennék), hasznos a nagy akksi, sok fotó és videó is készül. A teljesítmény nem a fő szempont de azért nem árt ha minél nagyobb...
-
t72killer
titán
Használt telót szeretnék venni, és még átvétel előtt csekkolni szeretném, hogy tényleg lockmentes-e, ill nincs-e vmi balhé vele. IMEI alapon valahol rá lehet kérdezni, hogy simlockos-e a teló? (Galaxy s7 lenne a kiszemelt)
Az elvileg megvan, hol vette az eladó, a boltnál/szolgáltatónál egy "vadidegen" rákérdezhet, hogy tessékmondani, az xyz IMEI-ű telefon önöktől származik, lockmentes-e, ill hozhatom gariztatni ha gáz van?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
gerii
addikt
válasz dijon76 #99785 üzenetére
P8Lite-nak elég jó a kamerája, de az akkuja tényleg karcsú. 640-et én csak bevállalósoknak ajánlanám, elég halott a rendszer. + a 640 minőségben a P8lite mögött van.
A Redmik rosszabb képeket csinálnak elvileg mint a P8Lite, de összességében nem kérdés hogy a Redmi a jobb.
Kolty: Több mint a semmi, rendőrségen nem hátrány, de pénzt nem fogsz látni belőle. Ha drága készülék és nem fizették a hitelét akkor szopó, mindenképp kérj egy végső számlát, hogy ki van fizetve. Ha ajándék akkor is van róla számla, ha mégsem ne dőlj be neki.
[ Szerkesztve ]
-
Kolty
aktív tag
Nem teljesen ide vág, de mégis.
Meg merjek venni egy telefont kéz alól amihez csak jótállási jegyet tud adni az eladó? Azt mondja nincs számlája, mert ajándékba kapta. Van olyan, h adásvételi szerződés nyomtatvány telefonokra?
Ér valamit? -
Csabi0415
csendes tag
Sziasztok, egy olyan problema merult fel nallam, hogy a telefonom (Honor 4c) nagyon lassan toltodik. Ha tolton van es hasznalom, merul, igaz lassabban mint ha aksirol menne.
Ez a hiba most jelentkezett par napj.. Amire tippelek , hogy mivel most kint vagyok Angliaba , atalakitot kell hozza hasznalnom es az tonkrevaghatta az aksit. Masik toltot is megprobaltam de az is nagyon lassan toltotte. -
dijon76
újonc
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni és ebben kérném a segítségeteket.
A legföbb,hogy jó kamerája legyen a készüléknek.
60,max 65 ezret szánnék rá.
A Lumia 640 XL-t és Huawei P8 Lite-ot néztem ki,de nem tudok dönteni közöttük.
Az Lumia kicsit nagynak tünik a P8 Lite-nak pedig állítólag nem sokat bír az aksija.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Scrydhan
senior tag
-
Scrydhan
senior tag
válasz attiati #99781 üzenetére
Inkább most,mert ha már várunk akkor már miért ne várjunk picit többet és amire észrevesszük már 2023 van. Semmi nagyról nem fogsz lemaradni ha nem csúcs telefonban gondolkodsz.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Alcatel Pop Up 5.0 vagy asus ZenFone 2 Laser (ZE500KL) vagy mit érdemes 60000 ft ig venni ?. általános használatra ?
Ezer köszönet . -
attiati
veterán
nem követem a híreket
a következő 1-2 hónapban jön ki valami korszakalkotó telefon, amit nagyon vár a mobilos társadalom, vagy ami lefelé nyomhatja a használt készülékek árát?
vagy tökmindegy és nézzen körbe az ember most?
[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
válasz Trex3399 #99777 üzenetére
A Oneplus 3 is előrelépés és egy lapon említhető pl. egy galaxy s7-el. Én jó szívvel tudom neked ajánlani, és ha nem lenne a ZTE Axon 7 én is azt venném.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Trex3399
tag
Sziasztok!!!
Honor 6 telefont váltanék, van is 3 kiszemeltem:
-Xiaomi Mi 5 64GB
-LG G5
-One Plus 3
Ár-érték arányban melyik a jobb?
Tapasztalataitok esetleg, ha van valamelyik készülékkel vagy egyéb javaslatok ha van?Szempontok:
-jó üzemidő
-jobb kamera mint a Honor 6
-vagy fix 64gb tárhely vagy bővíthető
-150.000 a max. összeg amit rászánnék
-képernyő max. 5,5"Előre is köszönöm!
-
Sungoo
addikt
"a szervizük a legrosszabb ami csak létezik"
Én most pozitívan csalódtam bennük. Miután egy Xperia L után megfogadtam én is, hogy többet nincs Sony, csak hozzám került egy M4 aquva, ami természetesen 1 hónap múlva rotty. Se számla, se gari papír, csak beregisztráltam imei szám alapján a Sony-nál. Szerdán jött érte a futár, hétfőn visszahozta üzemképesen. Az más kérdés, hogy azonnal megváltam tőle.
Ország világ előtt fogadom, hogy ezentúl csak ingyen fogadok el Sony-t, soha nem költök rá többet!
-
vieri2000
tag
A MM-ben megjelent a Honor 7 Lite. Tapasztalat valakinek?
-
DrBubo77
veterán
válasz IMIIKE1998 #99769 üzenetére
És a Vernee Thor?
Bár a topicját olvasva nem biztos, hogy be merném vállalni. Pedig specifikáció alapján szimpatikus lenne.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
juve600
nagyúr
üdv
melyik a legolcsóbb 1920x1080 p -s telefon ???
-
lezuvius
őstag
válasz Bigemperor #99765 üzenetére
OnePlus 3 nyugodtan szerintem... 1080p-nel mar nem latszodik.
Itt olvashatsz a pentile vs RGB-rol.
[ Szerkesztve ]
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Bigemperor
senior tag
Értem, köszi.
Az a problémám nekem, hogy nem tudok igazán dönteni max. 100-125e ft-ig a telók között, további gond, hogy kell a dual sim és azt az általam jónak vélt és barátságos árú (pl.: Nexus 5x) telók rendre nem tudják. Moto G4 Plus nem tetszik, az új Meizu Mx6 július 19-én debütál. -
DrBubo77
veterán
válasz IMIIKE1998 #99761 üzenetére
Miért nem ajánlanád egyiket sem?
Ebben a Xiaomi-ban nincs B20, ha jól tudom. És miben jobb, mint a "sima" Redmi 3?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
amol
addikt
Köszönöm, így már értem. Szűkülhet a kör.
Igazság szerint nem első nekifutásra tartok ott hogy az S7 marad bent de kipróbáltam volna valami mást is. Mondjuk az S3 után minden más lesz kicsitlezuvius: Nem hiszem hogy ti csináltok valamit rosszul, nincs szerencsém a ketyerékkel.
Nekem is tetszik a Z5 bár nem ér annyit mint az S7 és szolgáltatónál kb. azonos árban vannak. Állítólag kevésbé melegszik mint a Z3+. Már nagyon szenved a mostani úgyhogy szerintem nem várok még fél évet a G5-re.Jelenlegi tarifával 30-cal drágább az S7 mint az OP3, viszont részletekben is fizethetem ami azért barátibb és 2x annyi rá a garancia. Kijött az OP3 frissítés ami megoldja a kalibrációs és memóriakezelős problémákat viszont leállították mert állítólag új gondokat hozott.
Ahhoz képest hogy OPX-ről indultam már dupla árnál tartok (apropó, az zsákutca S801-el?).
Úgy látszik 100 alatt csak B20 nélkül van olyan amilyet szeretnék sajnos.Bigemperor: Valami olyasmiről van szó hogy bizonyos szubpixelekből kevesebb van és ezért nem olyan a képe mint egy valós 1080p kijelzőnek de nem akarok hülyeséget írni, még nem jártam utána pontosan. Mindenesetre megnéznék egyet rendelés előtt. A kijelző nálam sarkallatos pont.
-
DrBubo77
veterán
válasz csakany2001 #99756 üzenetére
A Spiritben 1 GB RAM van, nem? Igaz a K8-ban meg 1,5 GB.
Hogy miért nem tudnak 2 Gb-t beletenni?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
IMIIKE1998
őstag
válasz cappa72 #99737 üzenetére
Nekem Xperia SP-m van, 2 éves és még nem volt "komolyabb" baja. Csak hát ugye a szokásos kijelző sárgulás és egyéb sw-es finomságok. Na meg a melegedés... Az olyan durva, hogy a fém keret illesztési pontja majdnem kiolvadt. A ramkezelésről ne is beszéljünk. Nem mondom, hogy borzasztó, de még egyszer én sem vennék Sonyt... Látszik, hogy kb. tojnak a középkategóriára, de még a csúcsok sem a legjobbak. Annak ellenére, hogy az iphoneban is Sony lencsék vannak, a Sonyk flagshipjeiben közel sem olyan jó a kamera.
[ Szerkesztve ]
-
LattilaX
tag
Új telefon keresek ami gyors és megbízható hosszabb távon si lehetőleg android és legyen elég erős a játékok hoz. ár 80-90 ezer ft. (lehet több is csak egyen indokolt)
-
kerxy
őstag
válasz Dexter-2000 #99752 üzenetére
Ha ő nem vidéki és nem használná sokat mobilnetrol, akkor Redmi 3 az eustockról.
-
DrBubo77
veterán
LG Spirit vs LG K8
Melyiket ajánlanátok inkább és melyiket nem? És miért?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok mamámnak szeretnék egy tapis telefont 60k pénzért.
amire használni fogja: skype, fb messenger az unokákkal.
méretben olyan 5col jó lenne azt látni fogja rendesen
valami android jó lenne windowsphonennal nem akarom szívatniilletve ha ugyanennyiért egy tabletet is ajánlanátok ezekre a célokra azt megköszönném.
Szép napot!
-
Ájvé
veterán
válasz CHAOS AD 76 #99749 üzenetére
Ha béhúsz nem életbevágó, akkor Mi 4c 3/32 már kapható 80-ért. Kamera is jó benne.
-
lezuvius
őstag
válasz CHAOS AD 76 #99745 üzenetére
Mi 5, M9 es S6 abszolut ajanlott de 150e alatt ott van a OnePlus 3, Lg G4,Huawei P9 es Nexus 5x is mint lehetseges alternativa.
koxx
Nem kell hardcorenak lenni hozza, eleg egy Clash Royalet megnezni es ott latszik a kulonbseg egy S6-hoz kepest. Jo ha van tartalek a teloban...Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
MODERÁTOR
válasz CHAOS AD 76 #99745 üzenetére
OnePlus3 (mondjuk ez 5,5")
lezuvius: igen ebben van vmi
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
CHAOS AD 76
csendes tag
Üdv!
Honor 6 telefonomat cserélném, ami az utódnál fontos:
- képernyő méret max. 5,2"
- 2-3 GB RAM,
- jó fényképező,
- jó GPS,
- 16-32 GB tárhely (16 GB esetén microSD támogatás),
- ára 150.000 alatt legyen
- új, vagy még sok garanciás használtA kiszemeltek:
- Mi 5
- Mi 4s
- Z5 Compact (Z3 Compact)
- HTC One M9
- Galaxy S6A fentiek közül mi most a legjobb? Egyéb javaslatokat tudnátok esetleg?
Előre is köszi! -
MODERÁTOR
válasz lezuvius #99742 üzenetére
Mondjuk ha nem vagy hardkór gémer akkor az s808+adr430+qhd nagyjából elég mindenre.
Tény, hogy egy s820 jóval erősebb főleg ha csak fhd kijelzőt kell meghajtania. VR egyelőre baromira nem érdekel.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
lezuvius
őstag
G4 mar tul van a nagy zuhanason, V10 meg nem.
En a V10-rol lebeszelnelek, mert a kategoriajaban a 808+QHD nem egy eros hivoszo (a bivaly DAC meg elegge reteg igeny) + akkuban is elegge harmat szegeny. Eladasnal azon a szinten nagyon nezik az ilyen dolgokat.Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
MODERÁTOR
válasz lezuvius #99740 üzenetére
Igen igaz, de ezzel párhuzamosan a G4-nek is csökken az ára S7 lenne az igazi, de az meg majdnem 2x annyi mint a G4. V10-nek azért lenne számos előnye (amellett, hogy a hardver közel ugyanaz).
-
lezuvius
őstag
G4-rol meg nem valtanek V10-nek mostansag indul(t) meg az ara a leejton. P9-nek se sok van hatra a zuhanasig, igy ezt a kettot most felejtenem. Egyedul talan a OnePlusra valtanek de ha jol meggondolom akkor folosleges, mert annyit azt se tud hozza tenni szerintem.
-
lezuvius
őstag
Csaladban 3db S6 van es minosegbeli problema egyikkel sincs, biztos valamit rosszul csinalunk
G5-t sikerult megnyomkodnom tobbszor is de valahogy nem nyerte el a tetszesem az illesztesnek erzekelheto pici lotyoges Varnek vele egy 6honapot, hogy a felhasznaloktol kello mennyisegu visszajelzest kapjunk a dolog tartossagarol...
S7-el szerintem nem lenne bajod de ha megis, akkor meg mindig ott a szerviz vagy pedig hasznaltam meg mindig az a legjobban eladhato.
Z5 kulsore nekem nagyon tetszik es szoftveresen a Sony jol megcsinalta de a 810-t tenyleg nem szeliditettek meg elegge, igy kellemetlenul melegszik
OnePlus 3 jelenleg talan A best buy telefon. Legkevesebb megalkuvassal ez a telefon rendelkezik igencsak jo arban a flagshipek kozott.
Honor 7-t felejtenem, mar tavaly is keves volt a GPU-ja... (3 nap utan adtam el...)
Asus es ZTE idei telefonjait erdemes lehet meg megnezni.
-
nagyúr
Igen, sajnálatosan tapasztaltam én is. Valahogy úgy láttam, hogy az Ericsson kiválásával kezdet lefelé repülni a márka. A P, SP és sorolhatnánk még, hogy milyenek voltak (tisztelet a kivételnek, ha volt/van ilyen)
GH174-es volt az első mobilom (1997), az utolsó Ericsson vonalból az Xperia Neo. A kettő között pedig Ericsson márkahű voltam.
Majd jött a dual sim vonal, és at MTK platform, jellenmzően kínai telefonokkal. Rájöttem, hogy nem érdemes az én igényeimnek megfelelő telefonért 2x, 3x annyit fizetni a márkanévért. A Lenovo A820 simán kibírta a 3 évet, pedig az aztán kapott annyi flasht. hogy hü... a mai napig megy, teszi a dolgát (de fiam most cserélte le egy Xiaomi Redmi3pro-ra)
Persze igényekről, izlésről felesleges vitát generálni, el kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
félisten
Jelenleg lekerült az A1000 a listáról, mert olvastam róla rosszakat is: közelség érzékelő gondok, akksi idő gondok, megmagyarázhatatlan lassulások, amik OS gondra utalnak, viszont nincsenek hozzá alternatív rom-ok, stb.
Így újra keresésben vagyok két kártyás, jó üzemidejű, kis méretű (4col) teló ügyben olcsón.A Gionee Pioneer P2M lenne a legjobb, de ezt csak indiában lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
gerii
addikt
+ szoftveresen is rosszat
A hw is nevetséges, mtk-t raknak ilyen árazáshoz, illetve a készülékház, kávák akkorák, hogy az már embertelen. M4aqua jó példa erre.
Nekem egy P volt pár évig, Xiaomira váltottam, ami harmadannyiért jobb minőséget ad.
A Sony mint japán minőségi gyártó már nem létezik, szart adnak drágán.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz mantequilla #99729 üzenetére
Te nem értelmes telefont akarsz hanem tökéleteset. Ami nem létezik.
PS5
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Nekem most egy Samsung S4-es telóm van, de nagyon hiányzik belőle az FM rádió, mert sokat utazom és tartózkodom vidéken és nagyon kéne olyan mobil, amiben benne van a FM. Elsősorban Samuban gondolkozom, mert szinte minden technikai eszközöm az és megbízok benne. Már gondolkoztam az S5-ön, de abban sincs rádió sajnos.
Tudtok olyan Samsungot, amelyik kb. S4-es erősségű, legalább 5 " méretű és van benne FM rádió?
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
törölt tag
Az alábbi három telefon közül melyikkel van a legkevesebb nyűg?
HTC One (M8),
Motorola Moto G Plus (4th Gen.),
Lenovo P90. -
MODERÁTOR
válasz mantequilla #99717 üzenetére
Ha nincs konkrét kérdésed és csak trollkodsz akkor maradj inkább read only.
-
Deck
titán
Lww óta voltam Sony felhasználó egész a Z3ig. Szóval tapasztalatból írom a véleményem.
- A Sonyk nagyon túl vannak árazva
- Független akksi teszteken is látszik, hogy a Z2-Z3 óta jelentősen csökkent az aksi idő mindig..[link]
- a szervizük a legrosszabb ami csak létezik (elég csak rákeresni vagy az újakért facen olvasgatni)
- a kamerájuk mindig szarul sikerül a telefonba
- nincs semmi extra ami lenne a telefonba se hardveresen, se szoftveresenSoha többet nem vennék Sonyt.
Most S7-et használok teljes megelégedséggel.
Honor7: gpu-ja gyenge
[ Szerkesztve ]
PS5
-
amol
addikt
"Sony-t el kell felejteni, hulladékgyártó lett a felső kategóriáig."
Nem akarom megkérdőjelezni az állításod valóságtartalmát és nem vagyok Sony rajongó de érdekelne konkrétan hogy miért, úgy látom itt véres rongynak számít de az okát még nem mondta el senki. Nem az ár-érték arányra vagyok kíváncsi, kicsit vastagon fog a tolluk de ezt most hagyjuk figyelmen kívül.lezuvius: Erre esetleg tudnál mondani valamit? Megpróbálom valahol kipróbálni a G5-öt.
Megnéztem többek között a P9-et, 10 perc babrálás után jöttem rá, hogy -szerintük- világít az értesítési led. A hangszóróban van de olyan apró és gyenge hogy nappal nem is látszik, ezért kilőve.
S7, Z5, H7: lényegében nincs bajom velük, G5 nem volt, N5x-et valami vicces vásárló lekódolta, i6S szép, de ennyi. V10 már túl nagy és nincs ledje.
Úgy gondolom szolgáltatótól főleg az S7-nek van értelme számomra (amíg nem tudok többet a G5-ről), függetlenül meg OP3 ha valaki meggyőz hogy mégsem olyan rossz ez a pen tile matrix.
Honor 7 hardvere mennyire időtálló? Érdemes még megnéznem valamit (Moto?) vagy ez a jelenlegi felhozatal?
Köszönöm.
-
BenHans
addikt
!
Jó lenne visszatérni a topik saját témájához, és nem off hozzászólásokkal szétbombázni...
Az [ehhez] hasonló megalapozatlan balgaságoknak itt nincs helye. Ne vezessük félre az idelátogatókat.
Ajánlom a téma off [topikját] a hasonlók kibeszélésére, bár lehet még oda sem illik.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Dhampir
félisten
Közben lebeszéltek róla, úgyhogy a kérdést tekintsétek semmisnek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ellopták értem [link] Bár már ott kérdéses ajándékba kaptál 2-3 százezres telefont a csávó meg visszakérte 3 hónap után mert nincs pénze . Ok minden világos.
[link] Melegedik. Nincs itt sem gond
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Igazi troll vagy cimbora, befejeztem.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz mantequilla #99714 üzenetére
Nahát, pedig itt is írnak róla. Egyedi. Pár napos cikk. De persze te nem hallottál a többiről sem, biztos ez valami szekta akik összegyűjtötték a hibás darabokat és leírták.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
válasz mantequilla #99714 üzenetére
Akkor miért váltál meg tőle 3 hónap után ?
-
beg
veterán
válasz #65388800 #99709 üzenetére
Szakmailag megmagyarázta több ponton alátámasztva, hogy a fülzsírtól olyan.
Én nagyot nevettem, mert ez olyan vicces volt.
A reset után javuló vol.down hiba meg egyedi eset. Factory reset után is. Értem.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nagyúr
Észérvektől a troll csak hízik. Ne etessétek.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
beg
veterán
válasz mantequilla #99701 üzenetére
Ez aztán megfelelő indokokkal alátámasztott cáfolat. Taps
-
törölt tag
válasz IMIIKE1998 #99706 üzenetére
Igen. Ezt el kell fogadnod
-
IMIIKE1998
őstag
válasz mantequilla #99701 üzenetére
"Ilyen idióta kombót sem próbáltam."
Akkor mindenki idióta, aki mondjuk JBL GO!-n hallgatja a YouTube-os zenéket? -
törölt tag
válasz csakany2001 #99704 üzenetére
Akkor mi van ha itthon nem kapható? Külföldről megrendelem aztán ennyi.
(#99703) mantequilla Kíváncsi leszek 1-2 év múlva mennyire fog belassulni és ami újrarakással sem fog megjavulni. Eddig ez volt a jellemző rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
válasz mantequilla #99703 üzenetére
Még nem de a Gearbest már árulja.Remélhetőleg majd az EUstock-ra is eljut.Szóval meg is van a hiba,itthon nem kapható
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
mantequilla
aktív tag
válasz csakany2001 #99702 üzenetére
lehet ezt kapni egyáltalán idehaza?
200-on felül több olyan is van különböző gyártóknál aminél minimális kompromisszumokat kell kötni.
[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
válasz mantequilla #99697 üzenetére
Lenovo ZUK Z2 Pro(5,2",van benne béhúsz)?
Nekem csak 1 bajom van a S7-el az árán kívül:TouchWiz.Na ugye nincs tökéletes telefon...[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
mantequilla
aktív tag
válasz Scrydhan #99699 üzenetére
5.2-ig keresek max
@beg
Audio pattogás fülhallgató esetén.Nem tudom sose fülhallgatóztam[
Fehér háttérnél észrevehető sárga foltosodás. Mosson fület, lol
Wifi dobálás ha bluetooth aktív. Ilyen idióta kombót sem próbáltam.
Hangerő le gomb nem reagál Egyedi hiba lehet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.