Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikersz1
senior tag
Acer Cloud Mobile-nak mennyi ideig bírja az akkumulátor egy 1460 mah-s akksival?
bigpeace: a Blade III telefonomban nagyobb az akksi, mint ebben, csak az acer az enyémhez képest egy erőmű.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
takibacsi_11
csendes tag
valaki #23658 -ra? :\\\\\
-
Švejk
őstag
-
mtcob
senior tag
Ha bejött az iOS, nem érdemes váltani, sokkal stabilabb es gyorsabb az androidnál tehát ebben az esetben 4S. Ha mindenképp android, akkor 60k ért acer Cloudmobile az expansystól amíg még van készleten Esetleg LG Optimus 4X HD partnerogsm nél 67k ért...xperia S-t már nem érdemes venni, egyszerűen nem éri meg az árát, akkuidő borzalmas, gyári rendszer szintén
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Lecserélném Iphone 4-em. 2 lehetőség van:
1. Amennyiért elmegy (55 körül mondjuk). Vennék valami androidos telót, használtan.
Én az Xperia S-t néztem ki, mert:
- 32 GB tárhely
- Jó felbontás, szép kijelző (4,3 alá nem akarok menni)
- jó képeket lő
- jó GPS (Glonass)
- ami még fontos: zenehallgatásesetleg tudtok valamit felhozni alternatívaként?
2. Ráfizetek 15 körül és veszek egy kicsit használtabb 4s-t.
Bár én inkább az elsőnél maradnék...
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz quailstorm #23691 üzenetére
Hát igen....lassan annyi készüléket ad ki a sony évente mint a samsung... csak az különbség hogy a samsung általában frissít rendesen, sony pedig vagy nem, ha valamire pedig mégis ad ki frissítést alsóbb kategóriában, szinte biztos hogy bugos lassú szar lesz a szoftver...egyedül a P kivétel...
Active .587 es frissítés óta nem rossz, sok hibát javitottak, egy normális launcherrel teljesen korrekt a sebesség[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Aktuális csúcsmodell, Xperia S-re mire kijött a Jelly bean beleőszültünk... Hát ez sem igaz. Pedig az Active pont abban a szériában van aminek mindenki utálja az ICS frissítését. De tudom a GO-ról nekem is nagyon panaszkodtak.
Viszont az Xperia P egy sikertörténet. Samsungnál meg pont fordítva van, egy-két készüléket árasztanak el rossz SW-vel. Pl Ace2... S5830i -
mtcob
senior tag
válasz quailstorm #23688 üzenetére
Active még nem is rossz, viszont a Go t senkinek sem ajánlom...épp tegnap csináltam meg ismerősömét, ugyanis a JB frissités óta nem lehet telefonálni mert lefagy a call screen ... Előtte ICS pedig egy bughalmaz volt...20-30 másodpercbe telik mire elkezd tárcsázni....egyedül a GB ami egész használható. Ahogy frissíti a sony a telefont egyre szarabb lesz...jött ki hibajavítás JB re...semmi nem javult...
Sajnos a sony nem törődik az alsóbb kategóriákkal...kizárólag az aktuális csúcsmodellre fókuszál meg esetleg pár újabb készülékre ...Egyszer kéne megírni normálisra a szoftvert es utána hozzá sem nyúlni, se úgy tűnik ez a sony nak túl nagy feladat -
Neck
veterán
válasz quailstorm #23688 üzenetére
Én is ezt mondanám.
Ha meg mégis összetörik (ne adja Isten), akkor nem egy drága teló tört szét...
Defy (+) Euroskank Rommal, bumperrelAn α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
quailstorm
nagyúr
Szerintem nem ér annyit az egész, a bumperes megoldás jó, mert a defy és a defy+ nem egy vagyon, de a többi felesleges. A kijelző akkor is összetörik. Nem ül mélyen. Ha a GT540-nek is csak annyi baja lett akkor azért nem olyan gáz a helyzet, csak ugye a nagy kijelző nagy felület és kevéssé merev.
Én a Motorolából választanék inkább. Galaxy Xcoverben csalódtam, az csak addig víz és porálló míg nem veszed ki a dobozból. Egyszer leugrik az asztalról már annyi. És nem a szigetelésnél megy be a víz hanem a csavarok mellett. Persze most erről nincs szó, de a sarka is centis szilánkokban törik. Bezzeg a defy-t láttam esni hetente többször mégis a hátlap tört szét nem az egész...
Ja és az Xcover gyenge és túlárazott. Mindkettő. Úgyhogy jó lesz az a defy egy kis CM7-tel. Egy próbát megér.Se az Xperia GO-t se az Active-ot nem ismerem, de kijelző felbontás és oprendszer stabilitás terén eléggé el vannak maradva. A főzött ROM meg nem az a nagyon egyszerű dolog náluk.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz csoppy #23679 üzenetére
Galaxy XCover 2 vs Defy+
Xperia go vs Defy+Itt az összehasonlítás.
A Defy+-ra lehet magyar nyelvet tenni, főzött ROMmal (nagyon jól működik)
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
n0rbert0
senior tag
válasz pit stop #23677 üzenetére
Értem.
Most három készülék között variálok.
Samsung Ativ S, HTC 8x, Nokia Lumia 820. Mind a három készülék egy árban van. Az első két készüléket innen venném, az utolsót meg a T-től.
Melyik lenne a legjobb választás?Van valami tapasztalat az expansys-ről? Gyári garival adják a készülékeket, illetve megbízható egyáltalán?
-
Švejk
őstag
válasz sto1911 #23681 üzenetére
Ha kell a jó szerviz, a 3.-at kihagynám.
A Gigabyte nem rossz, de a 4.0-s droid nem túl biztató, nem valószínű a frissítés.
Nézd meg még EZT, EZT, EZT, de a magam részéről ŐT ajánlanám leginkább. Bár ez is 4.0, de mégis egy márka. Ezt láttam élőben is, iszonyúan repül rajta az Android.
A MyAudioról rengeteg rosszat hallottam. -
sto1911
veterán
Sziasztok,
melyiket vegyem?
Keret 50k, ketkartyas legyen, es jo legyen a szervize, ha esetleg szukseg van ra.
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz csoppy #23679 üzenetére
A Defy+ csak egymagos, a többi felsorolt már 2, ez sokkal nagyobb teljesítményt jelent. A többin is sokkal frissebb rendszer fut, mint a Defyn, azon 2.3-as Android, a többin 4.0, vagy 4.1.
A magyar nyelvet passzolom, javaslom, kérdezz rá a Defy+ hivatalos topicjában. Szerintem megoldható, mert sikeres készülék, biztos csináltak rá. -
pit stop
addikt
válasz HornedReaper #23675 üzenetére
Gorilla karc de nem ütésálló.
( #23676 ) n0rbert0 Szerintem csak előzetes elvárás túl nagy, de nézd még személyesen vagy más tesztoldalon.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
HornedReaper
senior tag
iPhone-ra van brutál gorillaüveges (elvileg) törésálló és vízálló okosság:
Lunatik TakTikAliexpressen 15 dodó a hamis verziója
-
Neck
veterán
Na, lejárt a szerk.
Találtam árat is az egyik CAT-hoz.
Mint mondottam volt, ez legalább lassú buta és drága, viszont nem könnyen törik.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz kenwood3 #23649 üzenetére
Vegyél egy Defy+-ot, rakd bele ebbe a bumperbe. Ha mégis összetörik, ez van.
Esetleg van CAT telefon pl, de ezek meglehetősen drágák.
MOD:
Nézhetsz Toughshieldet is (Csak emlékeztem végre, mi volt a neve )Quailstorm:
Az utóbbi kettőt azért nevezhetjük ütésállónak, remélem[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
ablack
senior tag
-
ablack
senior tag
válasz szabonagyur #23666 üzenetére
Ennyiért csak jóval gyengébb telefonok vannak.
Esetleg megpróbáhatnál venni egy használt Y300-at.
[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
válasz berboo #23664 üzenetére
Nekem személy szerint nem volt de adatok magukért beszélnek, nem hiába írtuk ugyanazt kollégával. De ha Neked másik felhasználói felülete tetszik jobban vagy egyéb akkor kérdés is felesleges volt Másik is kiszolgál csak l9 jobb.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
félisten
Sziasztok
Eddigi terv egy Huawei Y300 lett volna, de hirtelen nagyon ugrott az ára, egy bő 10-est.
Másik ACE2 lenne de abból jó áron nem lehet kifogni, mindenki túlárazza.Van most valami Y300 kaliberű telefon amikor kártyásan vagy függetlenül max 35 ezer Ft?
Külföldi telefonok nem jöhetnek szóba és elsősorban független érdekelne, utána talán Telenoros.
Sajna a Windows Phone is kilőve nem tetszik az illetőnek.:/
-
berboo
csendes tag
hali !
hoszú lelki harcomat az android és a wp8 közt az android nyerte és most smasung s advance és lg l9 közt vacilálok:
advance volt a kezembe nem a alegerősebb gép de minőségi lett
Lg ugyanazért a pénzért sokkal erősebb hardver de nem tudom hogy megbízható - e szerintetek ? -
maláj
addikt
- 50-55k
- 4" körül ha lehet
- min. 2 magos CPU 1GHz+
- 768 MB+ RAM
- 4.x+ rendszerrel (nem lesz rajta főzött rom)
- Használt vagy új is lehet (de közelítsen akkor a patika állapothoz)
- Függetlenül, újonnan gyártói garanciával vagy használtan az aprón
- 2 évig azért csak működjön már
- lehetőleg Samu de rugalmas vagyok
- Android
- telefonálás, sms, fényképezgetés, wapozgatás, wifi napi szinten, fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés, e-mail ...így hirtelen az S3 mini ami eszembe jut de majd javasoltok pár mobilt még
-
takibacsi_11
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék telefont venni a legalapvetőbb dolgokra. jó böngészés, sok alkalmazás (játék) futtatása. árkategória lehetőleg 100ezer alatt maradjon. annyi megkötés van még hogy LG kizárva, de lehetőleg android legyen
előre is köszönöm a válaszokat[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz kenwood3 #23652 üzenetére
Hát vagy veszel egy Defyt mert jobban bírja és occsó (nem mellesleg osztálytárs 2 év alatt előttem nyírta ki teljesen) vagy pedig munkába nem viszel okostelót és maradsz a régi Samsung Xcovereknél, bár annak is betörik a kijelzője ha elég ügyes vagy. Csak legalább olcsóbb.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
mikersz1
senior tag
egy jó állapotú motorola defy vagy defy+ mennyibe fáj?
-
kenwood3
addikt
válasz quailstorm #23650 üzenetére
hát ezt szomorúan hallom. Így akkor tényleg fogalmam sincs arról, hogy mit csináljak. Azért köszönöm a segítségeket
Mi az az ekezet dragasag??
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni a következő paraméterekkel:- Árkategória. max. 100k
- Újat szeretnék vásárolni.
- Hol vennéd meg? Vagy T-függő vagy független, de mindenképpen ragaszkodok a gyári garihoz!
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Jelen pillanatban nem tudom megítélni, ha egy év múlva lesz pénzem cserélem. Inkább best-buyt keresek, de nem szeretek kompromisszumukat kötni.
- Mire használnád? A leglényegesebb, hogy a kamerája ebben az árkategóriában a lehető legjobb legyen. Amúgy átlagos felhasználás, ha úton vagyok, akkor net, zene, illetve minimális játék, de ez elenyésző.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Nem ragaszkodom semmilyen oprendszerhez sem, de egy kicsit visszariaszt az android az optimalizálatlansága miatt. pl.: egy S3-ast sem nehéz két vállra fektetni.
- Milyen kialakítású telefont keresel? tapi...Ha lehet, akkor légyszíves ajánljatok boltot is, ami nem szürke importos telókat árul.
A vásárlás nem feltétlen sürgős, a nyár végéig tudok várni.A Xiaomi Mi2S 32GB telefon nagyon tetszik, de sajnos a gariztatás miatt nem merem megvenni,
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz ablack #23643 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszod
Igazából annyit biztos nem szánok rá, mint amennyibe az első kerül, mivel eléggé fel tudna idegesíteni ha annyi pénzt kidobnék rá és mégse bírná olyan jól a strapát, és darabokra törne az első baleseténél. Ez a defy+ meg nem tűnik rossznak Esetleg ebben az árkategóriában van még más választási lehetőségem?[ Szerkesztve ]
-
IkszIpszilon
aktív tag
Időközben olvastam a Samsung Galaxy S4 Activeról...az megjelenik nálunk hivatalason?
X.Y.
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Már másodjára repedt meg a jelenlegi telómnak (lg gt540) a kijelzője, így arra jutottam, hogy már nincs értelme ismét megjavítanom. (most csak 5 méter magasból zuhant ki a zsebemből az aszfaltra ) Így most szeretnék 1 por és ütésálló okostelót hátha az jobban bírná nálam. Mivel a munkám miatt(építőipar) elég extrém hatások érhetik, így ezért keresek kifejezetten ilyen mobilt. Igazából nem követem már 1 jó ideje a telók világát, így fogalmam sincs, hogy léteznek-e okostlelókból por és ütésálló készülékek.
Elvárásom igazából csak a minimum 3,5 colos kijelző lenne és, hogy droidot futtasson.Mit tudtok ajánlani?
Árat direkt nem írok, így kérlek benneteket, hogy az ajánlott készülékek mellé írjatok árat is
A válaszokért előre is köszi
-
ablack
senior tag
válasz Chris.G #23632 üzenetére
Szerintem annyiért vannak sokkal jobb telefonok is:
Függetlenül vehetnél bolti garival egy LG Optimus 4X-et.
Vagy ha gyári gari kell akkor:
ZTE Grand X
Acer Cloud Mobile
Huawei Ascend P1
LG Optimus L7 II
LG Optimus L9(#23637) f.szabo
Ezek közül egyértelműen a Huawei
(#23628) 313313
Szerintem a Huawei Ascend Y300 jó választás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
f.szabo
tag
Üdv szeretném a segítségeteket kérni, telefon vásárlás előtt állok és ezekből kellene választani Telenor kínálatából: Huawei y300, Lg optimusL7, Nokia lumia 610, Samsung galaxymini2 vagy Omnia M.
Sztem. a Huawei vagy az Lg lenne a jó választás. Köszi a segítséget[ Szerkesztve ]
"Boldog ember az aki féli az Urat"
-
-
313313
addikt
Üdv női tulajdonosnak kellene valami telefon. Most SonyEricsson Minije van, méretben hasonlót szeretne, az se volna baj, ha tudásba is jobb lenne. Valami ötlet?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Chris.G
tag
Sziasztok!
Htc sensation xe tipusu telefonról mi a véleményetek? -
phobeus
aktív tag
válasz IkszIpszilon #23624 üzenetére
Ohh bocsánat nem figyeltem erre, hmm ha érdekel kinai cucc akkor meizu mi2 jó lehet, abban lehet aksit cserélni, viszont ha jól tudom azon sincs kameragomb.
szerk: bár nem tudom, hogy van e állapotjelzője :|
[ Szerkesztve ]
LG Nexus™ 4
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz phobeus #23618 üzenetére
"nexus 4, optimus G, ha feljebb akkor meg HTC one,Xperia Z:" egyikben sem cserélhető az akku és egyik se bővíthető microSDvel(kivéve a Z-t), xperia Z órmotlan nagy és abban se lehet akkut cserélni...kameragomb is csak a Z-n van..ergo egyik se jó,ezért is írtam,hogy ezeket kell tudja,ezek közül egyik se tudja.
[ Szerkesztve ]
X.Y.
-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
Sziasztok!
Ezek közül mit érdemes venni 45k-ig (két éves hűséggel)
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
csoppy
csendes tag
Sziasztok!
Strapatelefont szeretnék venni max.50 ezer Ft-ig,de sajnos nem vagyok otthon a telefonokban.
A Defy +-t néztem,de ha jól tudom nincs benne magyar nyelv. Utólag lehet valahogyan belerakni,hogy a garancia ne vesszen el?
Esetleg tud valaki más,jó tulajdonságokkal bíró telefont?
Most egy Sony Ericsson C702-esem van több,mint 5 éve.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
További szép napot!!!! -
batai15
félisten
válasz IkszIpszilon #23617 üzenetére
az első az fogós.- talán ilyen nincs is. többit meg a kollega ajánlotta.
-
phobeus
aktív tag
válasz IkszIpszilon #23617 üzenetére
első kérést inkább más véleményezze, második, hát ha S3 és S4 is játszik akkor HD kijelzősöknél nexus 4, optimus G, ha feljebb akkor meg HTC one, xperia Z
LG Nexus™ 4
-
IkszIpszilon
aktív tag
Július elején 2 új telefon vásárlását tervezem.
Az egyik bnőm. Moto Defy utódja lesz.
-Adrodios,kártyafüggelten,max 4" kijelző,Jelly Bean,2mag,IP szabványmegfelelőség(min,mint Defy),cserélhető akku,microSD bővíthetőség,kameragomb,gyártói(érvényesíthető)garancia.
Ahogy néztem ennek kb csak a Galaxy Xcover2 felel meg?!Xperia V(nincs kameragomb) és Acro S is jó lenne,de nincs gyártói garis belőle.Van más esetleg?
A másik az enyém lesz;egy Sensation utódjaként.
-Androidos,kártyafüggetlen,microSD bővíthetőség,HD kijelző,cserélhető akku,4mag,egy kameragombnak én is örülnék,állapotjelző led,Jelly Bean.
Eddig egy ilyet se találtam.Létezik egyáltalán?Ha a kameragombról lemondok akkor S3-S4en kívűl mi kerülhetne még képbe(kicsit félek a műanyagtól)?
Tehát ezen szempontok alapján melyik két telefont ajánlanátok?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Amúgy mennyit érhet a Defy és a Sensation(mind2 gyári független,a Sensation még HTC garis januárig)?(OFF)(/OFF)[ Szerkesztve ]
X.Y.
-
Neck
veterán
válasz DeathAdder #23600 üzenetére
Semennyire nem elítélendő 13MP kamera, (szerintem) jobb gombelhelyezés, nagyobb belső tárhely...
Van akinek az LG UI-ja is bejön.Én mondjuk a Nexust venném a kettő közül, mert a fentiek nem érik meg a felárat, de el tudom képzelni hogy az LG Optimus G jobban bejön...
Azt vedd, amelyik kinézetre megfog, sokat lesz a kezedben!
Phoebus:
Egyik se bővíthető, csak az Optimus G kétszer akkora...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sony dobja kifele a telefonokat. Ebben az évben lesz vagy 200 féle xperia.
-
dokee78
félisten
Sony Xperia C
MTK6589[ Szerkesztve ]
-
-
dokee78
félisten
-
hallador
addikt
Sziasztok,
Meg szeretném kérdezni, hogy valakinek van-e tapasztalata a gigabyte maya m1 telefonnal? Sehol nem találtam értelmes tesztet a telefonról. A Mobilarena-n sem.
Látott ilyet valaki élőben? Igen olcsó, és jónak tűnik, de a látszat csalhat.
Köszönöm szépen a segítségetek előre is.
Hallador.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
phobeus
aktív tag
Hat azert jobbnak nem mondanam. Nagyobb tarhely de nincs sd bovitheto lehetoseg. Teny jo telefon de semmikeppen nem mondanam jobbnak igaz rosszabbnak sem. Ha az tetszik jobban akkor erdemes azt valasztani. Nexus meg nexus az meg azert jo, G topicban jo a hangulat szoktam olvasgatni semmi komoly panasz nincs ra, sőt... Sok sikert hozza. Es bocsi h neked ment a valasz de telorol vagyok nem volt kedvem korulmenyeskedni
LG Nexus™ 4
-
korpicschess
veterán
Már nem jobb benchekben sem. Régen valamiért keveset adott a Nexus, mostmár gyári ROM-mal is 18000 körül van Antutuban, egyébként egy módosított kernellel 21000 körül, persze a bench nem az ami alapján egy telefont meg lehet ítélni.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Švejk
őstag
válasz DeathAdder #23600 üzenetére
Magam is így döntenék. Az Optimus G brutál jó telefon lett! Jobb, mint a Nexus 4, és a fene tudja miért, benchmarkokban is erősebb, pedig a processzor tök ugyanaz. Meg a G-ben ott van az SD bővíthetőség. Ha a frissítésekkel úgy belehúznak, mint a Samsung a csúcsmodelleknél, tökéletes döntés!
-
Leventeee_
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Pár napon belül megérkezik az Optimus G-m, ha minden jól megy!
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz dokee78 #23599 üzenetére
Igazából semmi baj nincs vele sőt nagyon jó, csak kényelmetlenül nagy és vékony, ha lehajolok vagy leülök akkor érzem hogy nagyon feszül a zsebemben és félek hogy eltörik
Nexus 4 valamivel kisebb és vastagabb ezért is lenne jó, jah és régen is Nexus 4 -et szerettem volna csak nem volt T-nél !iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest