Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsi910
csendes tag
Szevasztok, szeretnék kérni ötleteket hogy milyen telefon éri meg mostanság venni, lehet használt, vagy új is . A keret 90 ezer forint lenne rá.
Gondolkoztam eddig a huawei mate 20 pron, de eddig annál jobb telefont nem igazán találtam. Az fontos lenne hogy a kamera minél jobb legyen.
Előre is köszi a válaszokat -
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
Oké köszi mindenkinek. Már csak azt kell eldöntenem, hogy lemondjak-e a többi dologról amit az A71 nyújt.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Kezd idegesíteni hogy az A71-gyel egy normális képet sem sikerült még készítenem a gyerekről. Ha a fotós képességeket nézzük, és mondjuk nem android vonalon, egy Iphone 11 jobb lehet ilyen célra?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
MODERÁTOR
-
fecaga21
senior tag
Ma láttam 75.000-ért egy szép Redmi Note 10-et. Nagyon tetszett, hogy ilyen kis kecses vékony, szép. Kérdés mennyire éri ez meg ár érték arányban?Sokan nagoyn panaszkodnak a Xiaomi telefonokra, mert ha gond van velük akkor nincs kihez fordulni garancia miatt, gondolkodok rajta hogy ezt megvegyem, kérdés, hogy mit lehet tudni róla, mi szól mellette illetve mi ellene?
-
Troyan001
tag
válasz Viktor0610 #161988 üzenetére
én is igy látom, köszi a linket.
-
Troyan001
tag
válasz Viktor0610 #161986 üzenetére
köszi, ez is 6,1-es ha jó látom viszont
-
MODERÁTOR
-
Troyan001
tag
Sziasztok,
Lányomnak keresnék telefont, mert 5-ikes lesz és busszal fog járni. Szomorúan tapasztalom, hogy a phableteké (6,4 inch) lett a főszerep, bár lehet már ez a normal. 5 inch vagy az alatt milyen opciók vannak? Nem szeretnék akkora telefont ami nagyobb a fejénél. Iphone SE az tök jó lenne, de több mint 100k... Bár lehet én hagytam ki jópár évet a telópiacon, de nekem soknak tünik. Más opciót nem nagyon láttam.
Köszi -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Ha minden igaz, egy ilyen Poco M3 telefont rendeltem. Egyszerre írja, h Global és hogy Eu version, bár az Eu-t több helyen látni, valószínűleg az lesz. Mivel jár ez? Mi a különbség?
Előre is köszönömSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
ghiottone
nagyúr
válasz SirRasor #161975 üzenetére
Nálam ugyanúgy melegedett anno mind a kettő, de ez nem a mostani rendszeren volt, hanem még ősszel. A kamera nekem nem tetszett, de ez egyéni ízlés a szaturációt és a többit tekintve. Akkor számomra egy Moto Z2 Force és egy OP 7T gcammal jobbat tudott, mint a Samu gyári appja.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
xhege
veterán
válasz SirRasor #161975 üzenetére
S10-em sosem volt így nem tudom ahhoz hasonlítani. Nyilván a melegedés felhasználás kérdése is. Mondjuk egy rövid Zoom egyeztetés 15-20 perc esetén is szépen melegedett, illetve képek szerkesztésénél is. Játékot nem próbáltam. A kamera olyan Samsungos volt Nem lőtt rossz képeket, de olyan nagyon jókat sem, illetve túlszaturált. Nem iPhone vagy PIxel szint (ahol előkapod lősz, és az esetek 90%-ban jó képet kapsz). Még egy dolog ami engem idegesített, hogy ha megráztad, akkor zörgött a hátlapi kamera (állítólag ez normális jelenség, bár más teló esetén én nem tapasztaltam).
-
kutga
nagyúr
-
Sensation
tag
Sziasztok!
Melyik Samsung telefonok kaphatók hivatalosan itthon Snapdragon procival? (S20FE-n kívül)
Köszi!
Samsung Galaxy S20 FE (Snapdragon 865)
-
SirRasor
addikt
válasz ghiottone #161968 üzenetére
Valóban jobb a snapi, de garancia miatt úgyse lehet.
úúú próbáltam egyszer 2 sim-et és vagy 2x jobban ette az akksit Innen is jött az ötlet, hogy éjszaka repülőgép üzemmódba rakom a telefont és 8 óra latt 1%-ot merül csak. Ki/be-kapcsolással többet szívna leMake Love not war!
-
KisPanna
újonc
Sziasztok,
segítségeteket szeretném kérni új telefon vásárlásában.
- Árkategória: < 250 000 Ft
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? min. 2-3 évre
- Mire használnád? fotózás, videózás leginkább
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android (Google támogatással) vagy IOS
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? ~ 6,5"
Bármelyik márka szóba jöhet, nem vagyok válogatós, több tippet is szívesen fogadokElőre is köszi!
-
ghiottone
nagyúr
válasz kutga #161966 üzenetére
Az SD750 miatt időtállóbb, én inkább azt választanám.
SirRasor: s10e akkor lenne ok, ha lenne itt is snapdragonos abból. Max. ha nem jön be akkor elállhatsz a vásárlástól. Amúgy az jutott eszembe, hogy az s10e-t 2 kártyával használtam, a Pixelt pedig csak1-el - ezért is volt jobb az aksiidőm a 4a-n.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
A52-ből érdemes az 5G változatot vásárolni? Maga az 5G nem nagyon hoz lázba, esetleg amiatt, hogy az egyéb tekintetben is többet nyújt-e. Átlagos felhasználásra kellene
-
SirRasor
addikt
válasz ghiottone #161964 üzenetére
Áhh, az meg már pici. És drága. Vagy lemondok a 3,5mm-ről és akkor egy Mi 11 lite még esélyes lehet.
Ú de megbántam, hogy 35k-ért eladtam az S7-emet
Áhh mind1, kitaláltam, bekattintom az S10e-t, úgyse találok jobbat. Amúgy akksi annyira nem lényeg, mert az 1 napos üzemidős telefonok bírnak nálam 3-4 napot.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
ghiottone
nagyúr
válasz SirRasor #161963 üzenetére
Az S10e aksija sajna még gyengébb. Használtam mindkettőt és a 4a jobb volt aksiidőben. + nálam az a Samsung melegedett is rendesen. A méret miatt nagyon nehéz, de iPhone SE nem jöhetne szóba? Ott a kamera és a videó is ok.
-
SirRasor
addikt
Üdv, keresek kompakt méretű (ideálisan 6" alatti) és szép képeket lövő telefont 3,5mm jackkal max 120ig, de ha van best-buy, akkor eltérő paraméterekre is nyitott vagyok.
Igazából a Pixel 4a-ra tökéletes a leírás, de elég sok bajom van vele. Pölö éjszakai módban fehér fény helyett kéket lő, hátul van az ujjnyomatolvasó és rettenet fapados a tiszta gugli UI. Videókészítése katasztrofális, tearing +frame-skippel állandóan még FHD 30fps-ben is. És még gyorsan merül is (mondom ezt egy szintén 3000 mAh-s akksis telefon után).
Második befutó a Galaxy S10e, ami kamerában kb. elfogadható, méretben tökéletes. Csak picit drága.
Nincs valami más a piacon, ami labdába rúghat? Huawei/Honor palettáját nem ismerem, Xiaomiból meg ami jó lenne, nincs 3,5mm jackHosszú távra keresek, de akár használt is játszhat.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Bdanyy
addikt
válasz Falconer #161959 üzenetére
Pixel 4a, de videóban az iPhone jobb. Esetleg használt i11
Ha pedig kell az ultraszéles is, akkor 4a 5g. De egy s20 fe sem sokkal gyengébb.[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Ajatollah
csendes tag
Sziasztok!
Asszony 1 év alatt kinyírta az új Samsung Galaxy A41-jét, ami egyébként minden szempontból kevésbé jött be neki (stabilitást, fotók minősége stb.), mint az előző Huawei Mate 10 Lite telója, ami kb. az eddigi best volt szerinte.
Tehát köszönöm ha javasoltok v.mi best buy-t.
- Árkategória. : up to 100 e Ft, törésálló mindennel (tok, fólia)
- Használt vagy új : új
- Hol vennéd meg? : edigital vagy társai
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: hosszú
- Mire használnád? : A gyerekeink gyakori fotózása, Netezés, telefon
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? :
Nem variálok, kb. a gyári szoftverek mennek, Google cuccok kellenek.
Ami nagyon fontos, hogy jó fotókat csináljon és strababíró legyen (asszony kb. hetente leejti a telóját és akkor még ott van a 2 gyerek), a teló mérete kb. mint az előzők.Előre is köszi!
-
Falconer
aktív tag
Sziasztok!
Iphone 11 kamera minőségével kb egyenértékű telót keresek jobb áron. Lehetőleg oled kijelzővel, a többi paraméter nem olyan fontos. Tudtok valamit ajánlani, akár GCAM moddal?
Jöhetnek a kínai márkák is.köszi
-
-
flegga92
senior tag
válasz xhege #161950 üzenetére
Próbálom rábeszélni, telenorból a mostani díjcsomagjával 120-ért ki tudna hozni egy új SE-t. De neki tetszik az óra is. Több okosórája is volt már, nem is olcsók, de kb 1 hónapig állandóan használta, 2. hónapban már csak ha elment otthonról, utána meg lemerülve ott porosodott a szekrényen, havonta én töltögettem fel... Ez is erre a sorsra jutna. Akkor inkább egy friss modell, 30e marad a zsebbe és új telefonod is van. Órát meg lehet később is lőni mellé...
-
xhege
veterán
válasz flegga92 #161948 üzenetére
Én inkább csak a fotós részre reagáltam. Egy normális watch 4 inkább 65-70 körül van. A telefon 80-90 között. Szóval a kombó, amit az ismerős árul nagyjából reális piaci ár. Viszont a 8 plus helyett én inkább az SE-t ajánlanám, mert ott a hardver naprakész és még nagyon hosszan támogatott modell lesz.
-
flegga92
senior tag
válasz yuing #161945 üzenetére
Sziasztok!
Az asszony rágja a fülem, hogy megvenné egy ismerősétől az 1 éves iPhone 8 plus 64gb + Apple watch 4 44mm óráját 150e-ért.
Jelenleg egy P30-a van, aminek semmi baja nincs. Állítólag már nem csinál olyan szép képeket.
Én nem vagyok benne annyira a telefonos világban főleg nem alma fronton, de jól sejtem, hogy egy 2 évvel korábbi megjelenésű telefon kamerája nem jobb?
Kb csak FB, insta nézegetése megy, otthon a kutyák és a gyerek fotózása.
Bocs a válasz miatt, félre nyomtam[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz M.Ildiko #161936 üzenetére
Ilyen igényekkel tuti az iPhone SE-t venném, 100k is alatt találsz garis, szép állapotú példányokat. Marketplace-en sokat szoktam látni. Aztán hosszú évekre letudva a telefonvásárlás.
Másra valószínűleg hiába vársz, hírből sem hallani kis készülékről ebben az árszegmensben. -
őstag
válasz Cecylia #161942 üzenetére
Szerintem igen. Ha nem feltétlenül muszáj megvenni a Telekomtól, akkor a samsung.com-on most 10% kedvezményt adnak rá. (Meg még 1-2 másik készülékre is.)
Szóval ott 137.781 Ft az ára..Egyébként az LG Velvet is elég jó áron lenne, de ki tudja most mi lesz igaz a terméktámogatásukból, miután beszántották a mobilágat... Rizikós mindenképpen.
-
Borg76
tag
Sziasztok.
Sajnálatos baleset érte Note 8 Pro telefonom, így új beszerzése esedékes, ebben kérnék tanácsot.
Árkategória: max 100ezer forint van rá.
Használt vagy új: Nem zárkózom el a használt telefontól.
Hol vennéd meg: Szolgáltatónál nem szívesen kötöm le magam.
Hosszú vagy rövid távra tervezel: Hosszú távra tervezek.
Mire használnád: Ami fontos számomra a képek minősége illetve az üzemidő, minden más mellékes.
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez: Nem lényeges szempont.
Mekkora készülék lenne megfelelő számodra: A Note 8 pro mérete még pont jó volt, ha esetleg kisebb az se baj.
Mire szeretnéd használni, mi a fontos: Főleg fényképezésre, ritkábban film és tv nézésre.
Márka szempontjából nem ragaszkodom egyikhez sem, almás telefonom még nem volt, de ebben az árban ettől nem is kell tartanom, hogy lesz
Mi lenne a jó vétel?
Előre is köszönöm a segítséget! -
ghiottone
nagyúr
válasz Sensation #161937 üzenetére
Snapdragonos S20FE 5g-t választanám a hosszabb szoftveres support, az amoled kijelző, ip védelem és a qi töltés miatt.
Seraph 16: Snapdragonos S20 FE vagy OP 8 Pro hivatalos oldalról 'ONEFORALL' (május 17-ig él) kupon kóddal most ajándék vezetéknélküli töltővel 599 euróért. [kép]
-
őstag
Sziasztok!
Galaxy S7 utódját keresem 180-250 ezres ársávban. A legfontosabb a megbízhatóság, jó kamera, google környezet (huawei sajnos így kilőve), vezeték nélküli töltés előny, a jó akku ugynacsak előny. 3-4 évre tervezek.
Eddigi találatok:
Galaxy S20 FE (snapdragonnal, gondolom nem hivatalos) ~200e
Galaxy S20 FE (exynos-szal, gondolom hivatalos) ~170e
Galaxy S20 (exynos) ~230e
Galaxy S21 (exynos) ˇ250e
Oneplus 8 Pro ~240eAz a helyzet, hogy más márkát nem is nagyon látok, ami jó lehet. Pixel 5 200e feletti árát soknak érzem a benne lévő procival, Xiaomira rábeszélhető vagyok, de nem egyszerűen (ami tapasztalatom volt velük, az sw támogatás nem az igazi). Tudtok ezekhez egy kis segítséget/ötletet adni?
Köszi előre is!"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Sensation
tag
Sziasztok!
#161829-re még csak 1 választ kaptam, ez még nem sokat segített a döntésben, légyszi segítsetek:
Van 3 kiszemelt, de nagyon nem tudok dönteni már régóta, segítsetek légyszi:
(Huawei P9-ről váltanék, egy újabb kb. 4-5 évre)Samsung Galaxy S20 FE 5G 6/128 GB (Snapdragon 865) kb. 192.000 Ft
Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256 GB kb. 159.000 Ft
Xiaomi Mi 10 5G 8/256 GB kb. 178.000 FtNagyjából a különbségek:
- IPS vs. AMOLED.. Fogalmam sincs, eddig IPS volt..
- 144 Hz vs. 120 Hz vs. 90 Hz...
- vezeték nélküli töltés, végülis meg tudok nélküle lenni
- IP vízállóság...
- 6GB RAM vs. 8GB RAM mennyit számít?
- Mi 10 ívelt kijelzős, ettől picit félek, a sík jobb lenne, de ezen ne múljon
- tárhely bővítés S20-nál, de mivel a Xiaomi-k 256-osok az már elég szerintem.Köszönöm a segítséget a meggyőzésben.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 FE (Snapdragon 865)
-
M.Ildiko
tag
válasz yuing #161874 üzenetére
Ok, egy férfikéz méretéhez, de én mihez kezdjek egy ekkora (6+) telefonnal, és a majdnem gyerekméretű kezemmel? Szerintem én a 6,5-ös telefont meg sem tudom úgy fogni egy kézzel, hogy az kényelmes legyen. Felébredhetnének a gyártók, hogy van aki nem kimondottam multimédiás felhasználó, és ha nézeget, akkor tabletet használ. A mostaninak 5.2-es a mérete. De időnként belassul (ez egy Meizu M6, még 2017-ből), azt hiszem ideje cserélni. De engem is a méret (na és az ár, mert van az a pénz, amiért megfelelő méretűt lehet kapni).
6/64-es, vagy 128-as kellene, amit még érdemesnek tartok megfizetni, mindenképpen 100 alatt és 6-os méretig. Nincsenek gyártói megkötéseim, és azt hiszem, ha muszály a google nélkül is tudnék élni. Jobb lenne itthon megvenni, a garancia miatt, de nem zárkózom el mástól sem. Csak sajnos ott se nagyon van 6 alatti telefon. -
ghiottone
nagyúr
válasz proci985 #161933 üzenetére
Ha lenne még forgalomba a Pixel 4XL akkor még az is megfontolandó lenne, de már nem nagyon van + ott a hátlap elválás előforduló jelenség volt.
Esetleg Zenfone 7-es széria? Asus is jó a frissítésekben és a 7/7 Pro kamerái is jók lettek + ugye notch nincs."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz odiasz195610 #161932 üzenetére
A Nord-nak sajna annyira nem acélos az üzemideje, de ezek közül csak ebben van ois. Poco X3 Pro még nem volt nálam, de az alap X3 NFC aksiját kapta, igaz erősebb procival, de így is jó lett az üzemideje. Én a felsoroltak közül az Poco F3-at venném. Vagy esetleg Samsung Galaxy A52 5G a vodafonetól kártyásan 136-ért?
-
proci985
MODERÁTOR
helo,
a Pixel XLem elkezdett valamennyire lassulni igy harom evesen, plusz masfel eve nem kap biztonsagi frissiteseket sem.
elkezdtem keresni utodot, de kicsit bonyolultnak tunik a helyzet. ami kell:
- Pixel XLnel jobb kamera (ejjel is). fizikai megvalositas (4 kamera, stb) nem erdekel, csak lojjon jo kepeket.
- minimum 1440p es oled, 60Hznel tobb nekem nem kell
- birjon ki egy hosszu napot aktiv hasznalat mellett (tehat normal esetben masfeles)
- ne legyen se notch, se kamerakivagas, se lekerekitett uveg. elobbi ketto zavar, utobbi problemas vedouveg miatt.
- jo tamogatas es jellemzeon keves bloatware
namost, ahogy neztem ez igy egy elegge bonyolult kombo.amit talaltam, az a Sony Xperia 1 II, amit eppen szornak ki 800 euro korul. van mas megoldas esetleg amit erdemes lenne megnezni, vagy igy 2020-2021es modelleknel tenyleg ez az egyetlen telefon ami kb ezt igy mind valamennyire tudja?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
odiasz195610
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A p20prom akkumulátora már nem az igazi. (pandémia, napi 6 óra folyamatos netflix munka közben)
Szóval a lényeg szeretnék egy új készüléket,az ár az max 150 eft.
Ezeket néztem eddig.
-one plus nord 5g
-poco x3 pro
-poco f3
-redmi note 10 pro
Fontos nekem a kijelző a jó kamera és a jó üzem idő.
Ha esetleg van más tippek szívesen fogadom.
Ui. : szeretnék mellé egy okos órát is későbbiek folyamán.
Köszönöm a válaszokat. -
blueye
veterán
válasz kw3v865 #161930 üzenetére
A gyorstoltes az egyik legnagyobb talalmany a mobiloknal az elmult 10 evben. Raadasul csak akkor hasznalod amikor akarod (ugye a toltotol fugg). Az akkuk is sokat fejlodtek, elobb torod be a kijelzot stb. mint az akku megadja magat (amit szinten lehet cserelni ha kell).
-
kw3v865
senior tag
-
nokia123
aktív tag
Megrendeltem a páromnak a [link] a lényeg hogy gyártói garit adnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Realme 6 128/8GB szerintetek jó vétel 65-ért? Az eMagon annyi éppen. A tesztek alapján teljesítményben elég jó, a 6 Pro és a 7-es széria sem jobb (a Mobilarénás szintetikus tesztek alapján). Sőt, ahogy nézem a Samsung A52 se gyorsabb sokkal (persze valós körülmények esetén lehet, hogy simábban fut azon az Android), viszont sokkal drágább.
A kérdés persze az, hogy a 11-es Android mennyire fogja majd belassítani. -
ghiottone
nagyúr
válasz Rekro #161922 üzenetére
Igen, arra.
A VoLte lehet problémàs talán a Pixeleknél. + még annyi, hogy ha esetleg érzékeny vagy a pwm-re akkor lehet a 4a 5g nem lesz jó. Nálam volt 4a, 4a 5g és 5-ös is, de csak a 4a 5g esetén vettem észre, hogy hamarabb fàrad a szemem a kijelzőtől."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Rekro
aktív tag
válasz ghiottone #161921 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Szoftveres támogatásra gondolsz, mert arra pixel-nél is legalább 3 évet igérnek?
Szolgáltatói oldalról olvastam, hogy vannak kisebb gondok és a 4a 5G drágább is itthon mint az a52 5g , de ezek ellenére a pixel a legszimpatikusabb. Remélem nagyon nem lövök mellé, ha 160k körül beszerzek egy pixelt. -
ghiottone
nagyúr
válasz Baggio04 #161917 üzenetére
Nálunk korábban céges telónak Moto G7 Powerek és E6 Plusokat is vettünk. Nem panaszkodtak rá. Mostanában Redmi 9 és Poco M3-kat adunk, azokkal sincs semmi gond. Ahogy làtom az edigitalnál van 4/64-es Redmi 9: [link] 25-ért viszont nem tudom mit lehetne.
-
Baggio04
aktív tag
Sziasztok!
Ismerőseim szeretnének 2 telefont venni, de nem értenek annyira hozzá (én sem, hogy másnak ajánlgassak). Szóval kinéztek egy [Motorola E7 Plus] telót, de elfogyott ahonnan vásárolni szerették volna, egyik tudásilag ennek a készüléknek kellene hogy hozza a szintjét, de jobb lennne kicsit feljebb. Fényképező priorítást élvez náluk, bár ebben azárban hát nem tudom.... Erre a keret 55ezer Ft lenne.
Másik teló általános iskolás lánykának lenne, amire 25 ezer forint a plafon.
Új, kártyafüggetlen készülékek kellenek.
(az üzletek amik játszanak 220volt, edigital, media markt, - vagy bármi más ami szegeden van, személyes átvétel miatt).
Köszönöm, hogy elolvastad!
Üdv!Baggio
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Pár nap fórum/teszt olvasgatás alapján leszűkítettem 3-4 készülékre az opciókat:
- Pixel 4a 5g
- Samsung A52 5g
- Poco F3
- Xiaomi mi 11 lite 5g
Hardveres dolgokban össze tudom könnyen haszonlítani a készülékeket.
Kamerák terén viszont nem látom át teljesen a helyzetet pl. csak a számokat nézve a pixel kamerája gyengébbnek tűnik a többinél, de olvasni csak jókat olvastam róla. Esetleg ebben még tudnátok segíteni, hogy fotók/videók terén van-e nagy különbség a készülékek között, ha van melyik a legjobb/leggyengébb?Köszi!
-
g0dl
addikt
válasz yuing #161908 üzenetére
Köszi hasznos , láttam ilyen táblázatot wiki-n is, de nem értem miért gyártanak az adott régióban használt frekvenciák 70-70%-át lefedő készülékeket (frekvencia támogatást a gsmarena-n- néztem). gondolom most is tudott, hogy egyáltalán milyen frekvenciák jöhetnek szóba.
-
kekizs
csendes tag
Sziasztok
Az alábbi döntésben kérem a segítségetek:
Redmi Note 10 pro vs Samsung a52
Nézem az összehasonlításokat, de nem tudok döteni.
Note 10 pro: jobb kijelző, nagyobb aksi
A52: ip 67, jobb automata kamera?Minden szubjektív, de ha objektíven kellene dönteni, melyik a jobb telefon?
Normál használat + multimédia ami fontos. Saját és Céges kártya kerülne bele. Játékhasználat nem igazán szempont.Köszi a segítséget
-
törölt tag
Üdvözlet mindenkinek. Én egy négy éves Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition 3GB/32GB telefont cseréltem le egy Xiaomi Redmi 9-re.
Az előző már le-le fagyott, de ettől függetlenül az akksi nagyon jól bírja még és tartaléknak jó lesz.
Szóval az új telefon nagyon szuperül működik, stabil/jól összerakott készülék.
Ami üröm az örömben az, hogy nincs értesítési LED rajta, de ettől függetlenül nem bántam meg a vételt.
Böngészés, navigáció, zenehallgatásra használom. Kamera, játék nem volt szempont.
Fapados felhasználóknak jó vétel lehet. -
g0dl
addikt
Egy-egy készüléknél 5G kapcsán melyik frekvenciák meglétére érdemes figyelemmel lenni, ha európai használat, és a jövőállóság a cél?
Igazából azt sem értem, miért nem teszik a gyártók elérhetővé az összes frekvenciát minden lészüléken. Azt gondolnám, hogy ez sw konfiguráció kérdése. Két dolgot látok lehetségesnek, hogy ennek van valami licensz oka, vagy így akarják az új modellek eladását erőltetni.
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Szeretnék ismerősömnek ajánlani egy telefont, sajnos azt mondta 60eFt max-ért venne.
A leendő telefon inkább új legyen az akkumulátor élettartam miatt, független is lehet, meg Telekomos is, de ha lehet, jobb a független. Méretileg ahogy jön, mert itt nem nagyon lehet válogatni.
A felhasználás némi internet, és főleg messengeres kapcsolat tartás lenne, meg kocsiban navigáció. Oprendszer lehetőleg Google térkép miatt Android.
Valami jó kis ajánlást kérnék. -
Cecylia
újonc
Sziasztok!
Honor 6 telefonom kezdi megadni magát, ezért úgy látom kénytelen leszek lecserélni.
A válaszok:
- Árkategória? max. 150k
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Telekom meglévő flotta előfizetéssel.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra.
- Mire használnád? Általános felhasználás: telefon, böngészés, zene, fényképezés, 1-2 játék, stb.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? A kisebbet jobban preferálnám, de ez nem elsődleges.Abszolút laikusként ezeket találtam:
Redmi Note 9
Redmi Note 9 Pro
Xiaomi Mi 10T Lite
Ezek közül melyik lenne a legjobb választás? Volna más javaslatotok?
Előre is nagyon köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest