Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz bazsimano #160499 üzenetére
Ezt nem tudom, sajnos. Majd a szakik itt segítenek. Nekem aktuális lesz a váltás az Xz1c-ről és bizony nagy bajban vagyok. Két vagy három évente szoktam telefont cserélni. Z3C óta Sony compact volt. A Z5C volt a legjobb. Ha ma azt megkapnám, jó hardverrel és egy hajlított amoled kijelzővel... Hát, az lenne a csúcs.
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
100e forint alatt van valami ertelmes kisebb meretu telefon? 6" kozeli. -
Dhampir
félisten
válasz andatti #160491 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincsen a Poco-val, csak tesztekből és a topikjából ismerem, de a tulajok mindenre pontosan tudnak neked válaszolni.
Amire emlékszem, hogy valamivel jobb a kamerája (kivéve a makrót) és a hangja, sztereó hangzás, kicsit erősebb chipset és 120 Hz-es kijelző.
A GPS részt passzolom, ebben szintén a topikokat tudom javasolni:
Poco X3 NFC - minden, ami kell
Redmi Note 9 Pro - megapixelek feláron
Összevetések:
[ Szerkesztve ]
-
MostaPista
tag
Sajnos az osszefoglaloban nincs valasz a kerdesemre, igy probalok rovid lenni:
1. Samsung GT-I9195I mobilom van ket eve, nem hasznaltam sokat, kb. 3 naponta kellett tolteni az akkut.
2. Ket hete kaptam egy vasarlasi kedvezmenyt, a mobilomra kuldtek egy vonalkodos kepet, amit a boltban kezi szkennerrel olvastak le. A leolvasasnal tobbszor problema volt, majd a mobilom hirtelen lekapcsolt es tobbszor ujraindult, amit csak akkor hagyott abba, amikor toltore tettem. Akkor vegre sikeres lett a szkenneres leolvasas.
3. Mara a hibajelenseg szinte barmikor jelentkezik, van, hogy csak egy ikonra kattintok, van, hogy ki akarom kapcsolni, mindig elkezdi magat nehanyszor ujrainditani, kb. 5-10 alkalom utan kapcsol ki vegleg. Akkor, vagy az ujrainditasok alatt toltore csatlakoztatva azonnal bekapcsol es mukodik.
4. Eloszor az akkura gondoltam, de a hibajelenseg 99%-os toltottsegnel is elofordul, de jellemzoen 50-75% -nal tortenik, toltore csatlakoztatas utan ot-tiz perc utan maximalis toltottseget jelez.
A kerdeseim:
A. A fenti hibajelensegre van-e megoldas?
B. Milyen hasonlo kategoriaju mobilt ajanlotok vetelre, amit szinte eleg csak par naponta tolteni?Koszonom.
-
gurabli
őstag
válasz ghiottone #160470 üzenetére
A Xiaomi Mi 10T néztem. Illetve a Xiaomi Note 10 Lite-ot. Utóbbiról kimondottan sok jót olvastam, árban is korrekt. Csak hatalmas, ezt is, mint kb mind... Hogy miért csak ekkora telefonokat gyártanak...
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
s4hu|SyD^
addikt
Samsung S20 FE 5g-nek van valami riválisa most a piacon? Amit láttam, hogy előfizusan(Németben) az S21 5g ugyanannyira jön ki, viszont gyanítom, hogy az Exynos meg nem bővíthető tárhelyes, illetve kisebb is. Nem néztem még miben is rosszabb az újabb verzió.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Bdanyy
addikt
válasz Norbi. #160481 üzenetére
Symbiant bőven 7650 az első S60-as volt, az előtt már ott volt symbianen belül a 9210 (S80), azelőtt meg kb 4-5 évvel a 9000 (GEOS). Ezek jobban okostelefonok voltak akkoriban mint az első iPhone 2007-ben a webappjaival multitask, gps és 3rd party appok nélkül (persze később lett rá appstore)
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
Megtudná valaki mondani, hogy mikor lehetett az első okostelefont kapni Magyarországon, és ez melyik típus volt? -
MODERÁTOR
-
andatti
senior tag
válasz Viktor0610 #160477 üzenetére
Te összeadtad a két értéket?
Akkor én értettem félre...
Azt hittem 6,5 óra alatt készenlétben merült 65%-ot... Erre írtam, hogy az gyenge lenne... Készenlétben 1-2% a maximum...Anno a huawei-emen volt olyan funkció, hogy ha benyomtam, onnantól sima telefon lett belőle, egyfajta butatelefon... Na. az merült NAPONTA 10%-ot, mérges is voltam, mikor pár hónap után nem fértem bele a 10%-ba az intenzívebb használat (több telefonálás, több internet, több app használat) miatt.
Az 5Plus-al csináltam olyat. hogy kilőttem a netet, és fél nap alatt alig merült 1-5%-ot.Egyébként ez csak újakra igaz, pár nap alatt is drámai a változás, pláne 1-2 hónap, vagy fél év után... Nekem a napi 10h feletti használat miatt 1-2 hónap után már napi 2x töltés, utána napi 3x töltés volt, ami eléggé gáz. Az utóbbi 1 évben szinte csak utazás közben nem volt töltőn, egyébként mindig.
-
MODERÁTOR
-
andatti
senior tag
válasz Dhampir #160475 üzenetére
Köszi. Megnéztem...
Elég vegyes a kép, inkább negatív kritikákat találtam a sok apró hibára... igaz csak a legtöbb hsz-t produkáló topikot néztem meg, de több is van.
Akkuhasználatra ez nagyon gyenge... -
andatti
senior tag
Előzmény:
Samsungról Huawei-re, majd Xiaomi telefonokra váltottam...
Utolsó telefon 5 Plus 28 hónap után kapott 5 perc vízmerülést... Anno 2 év biztosítással volt 68e...
Szóval utódkeresésben vagyok.Eddig a Xiaomi redmi 9 pro-t néztem, aminek 6Gb memóriája van és 128 Gb háttértárja.
De láttam, hogy ilyen/hasonló paraméterekkel más készülékeket is árulnak, 8 Pro, 9S, stb.
Valaki tudna segíteni, hogy melyik lenne a jobb vétel?
Esetleg más márka is szóba jöhet, ami megbízható, hasonló árban van.Intenzív használó vagyok, szinte mindig kézben van, napi 8-18h, sokat játszom, (az előző akkut ki i s nyírtam, bár tudom, hogy töltés közben békén kellene hagyni...) tv, rádió, zenehallgatás szinte állandó, 100-120 Gb adatforgalom havonta. (sajnos a törött mégkorábbi telóm is végleg megadta magát, pedig töltőről használva utóbbiakra /tv, internetrádió, zene/ teljesen jó volt...) Sok app van a telón, 100 felett... sajnos. Az nem vált be, hogy mindig telepítsek-töröljek, ha épp kellene X dologra valami. A fényerőt minimumon tartom, ritkán veszem fel 50%-ra, 90%-ra pedig még ritkábban, brutál meríti a készüléket...
munkahelyen nincs wifi, így szinte állandó volt a hotspot üzem, ami ugyancsak gyors merülést eredményez...
Azóta vettem egy tabletet, próbálom tartani a 2-3 napos töltést, de tv-zni, játszani azon sem nagyon tanácsos, mert hamar tönkrevágnám az akkut... Olvasni vettem... -
-
gurabli
őstag
válasz Ádám16 #160471 üzenetére
Ezt elfelejtettem írni, csak droid. Az SE(2) baromi jó lenne, ha droid futna rajta.
Miért gondolod, hogy egy évig futna az s10? Nem kell semmilyen játék. Csak egy stabil, kisebb méretű, minőségi telefon."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
3 éves Sony XZ1 Compact telefon utódját keresem (Z3C és Z5C után ez volt valószínű az utolsó Sonym, mivel nincs rendes Compact, pedig nagyon szerettem mind).
Az Samsung S10 egész elfogadhatónak tűnik, méretben és tudásban. Semmi játék, egyszerűen egy lehetőleg kisebb mérhető, minőségi kijelzővel egy megbízható telefont keresek, szintén legalább 2-3 évre. Ritkán cserélek telefont, sokat használom a nap folyamán.
Másik, amit néztem, a Motorola Edge. Esetleg valamelyik Xiaomi?
Keret: nem mennék 200e fölé."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
csaba1203
addikt
válasz ilyennincs #160460 üzenetére
Ki írta, hogy ajánlottabb?
Szinte csak méretbeli különbség van köztük de ez a nagyobb akku miatt van....
- [link] -
F.B.I.
veterán
Üdv, egy kicsit összetettebb a kérdés de próbálom egyszerűen.
Fiamnak kellene új telefont intézni (eddig nem érdekelte na de most...), egy hibátlan állapotú Note 5 Pro menne eladásra (max 20K), ő megkapná, az én, szinte új Poco X3 készülékemet és nekem kellene valami, 50K-ig.Ami megmarad nekem az egy Redmi Note 9 pro (multimédiára használva, Netflix, HBO, játék, YouTube) mellé szeretnék 50K-ig egy normális kamera képességgel rendelkező készüléket, ami egy 5-6 óra SoT, 1.5 napot tud (csak telefonálás, social).
Amit konkrétan néztem Huawei P20 Pro (használt).
Esetleg szóba jöhet még valami? Normális kamera (meló miatt) és egy korrekt (fentiekben írt) üzemidő lenne a lényeg.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
xhege
veterán
válasz Balázs_a_laz #160462 üzenetére
Jó választás!
-
Amerigo57
őstag
válasz ilyennincs #160460 üzenetére
ilyennincs .
Egy kis segítség. Link: -
ilyennincs
tag
Sziasztok,
A Samsung A41 miért ajánlottabb, mint az A31?
Esetleg valami jobb ajánlat hasonló árban? Xiaomit nem nagyon szeretne.
A legfontosabb a kamera és a szelfi kamera. (Hölgynek lesz) -
törölt tag
Sziasztok!
Telenornál aktuális lenne a készülékcsere Classic csomagban. Nézegettem a telefonokat...szűkös a kínálat és túlárazott.(12 mini 64gb 280k, S20FE 128gb 210k). Xiaomiból csak Note 9 vagy Pro van.
Ami fontos: OLED panel, filmezésre(tvre kötve), netezésre, telefonálásra lenne használva, kamera nem érdekel, üzemidő az átlagot hozza.
Xperia 10 II telót néztem ki. 110k körül van értelme ezt választani(elavult proci, műanyag keret, 2xGG6, IP védelem)? S20FE 2x annyiba kerül, műanyag hátlap de fém keret, Qi töltés). Xperia 10 III nem tudom, hogy mikor jelenik meg, de faceliftnek tűnik(SD765; kijelzőarány+, 4000mAh akksi, magasabb ár)
megj: árakból lejön még 23k kedvezmény
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
4-5 év támogatás reálisabb lenne.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
DrDobos
őstag
válasz Ciccuka #160447 üzenetére
Bar annyira nem emlékszem illetve nem követtem akkor az eseményeket, de akkoriban az is igaz volt azt hiszem, hogy szinte minden heten kaptunk egy uj Samsung telefont..:D mara ez mar nem igaz igy muszáj tamogatni a telefonokat sokaig, nehogy elpartoljon mindenki
Samsung Galaxy A55 5G
-
MODERÁTOR
-
-
Ciccuka
veterán
-
ghiottone
nagyúr
A Samsung épp ma lépett ebbe az irányba - 4 év biztonsági frissítéseket biztosít az alábbi listán szereplő eszközeikre:
- Galaxy Foldable devices: Fold, Fold 5G, Z Fold2, Z Fold2 5G, Z Flip, Z Flip 5G
- Galaxy S series: S10, S10+, S10e, S10 5G, S10 Lite, S20, S20 5G, S20+, S20+ 5G, S20 Ultra, S20 Ultra 5G, S20 FE, S20 FE 5G, S21 5G, S21+ 5G, S21 Ultra 5G
- Galaxy Note series: Note10, Note10 5G, Note10+, Note10+ 5G, Note10 Lite, Note20, Note20 5G, Note20 Ultra, Note20 Ultra 5G
- Galaxy A series: A10, A10e, A10s, A20, A20s, A30, A30s, A40, A50, A50s, A60, A70, A70s, A80, A90 5G, A11, A21, A21s, A31, A41, A51, A51 5G, A71, A71 5G, A02s, A12, A32 5G, A42 5G - Galaxy M series: M10s, M20, M30, M30s, M40, M11, M12, M21, M31, M31s, M51
- Galaxy XCover series: XCover4s, XCover FieldPro, XCover Pro
- Galaxy Tab series: Tab Active Pro, Tab Active3, Tab A 8 (2019), Tab A with S Pen, Tab A 8.4 (2020), Tab A7, Tab S5e, Tab S6, Tab S6 5G, Tab S6 Lite, Tab S7, Tab S7+
forrás: [link]"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
őstag
válasz bandiie #160440 üzenetére
Szerintem ugyanaz, ami általánosan is a legjobb. Poco X3. A Huawei Nova 5T vagy a Mi Note 10 Lite lehet csekély mértékben mondjuk jobb fotózásban, de öregebb készülékek, megvannak a maguk hátrányai. A Poco egy kiváló csomag összességében.
A Realme 6 Prora ránéznék még esetleg, abban van telefotó lencse, képes optikai zoomra.
Egész jól beesett az ára is az eMAG-nál. 85k. -
bandiie
aktív tag
Sziasztok!
100k alatt újonnan függetlenül mi most a best buy, ha a kamera a fő szempont?
-
Kar07
tag
Üdv!
Az alábbiak közül tud valamelyik always on display funkciót?
TCL 10L
Redmi 9
Galaxy A12Ezek közül választanék telefont, de nem találtam választ a kérdésre, vagy átsiklottam rajta. Esetleg más ajánlás van ami tud értesítő ledet vagy AoD-t és ezekhez hasonló árú, 50-60 ezer ft?
Köszönöm!
-
Sir Pocok
őstag
Sziasztok!
100 eFt körül vennék telefont.
Lényeg:
Nem játékra használnám.
A fényképezés annyira nem lényeg.
Legyen gyors a rendszer és minőségi kijelző.XIAOMI legyen a márka. Ez számomra fontos.
Köszi előre is!
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
xhege
veterán
válasz Balázs_a_laz #160435 üzenetére
Hát a tárhely, az felhasználás függvénye erősen. Nekem bőven elég a 64Gb, mert mindenem felhőben van. A 11-es akksiban nagyon jó tényleg, jobb mint a 12 mini. Azonban itt is számít, hogy kinek mire kell. Nekem a mini is bőven elég 1 napra, este meg megy töltőre. Technikai paraméterek alapján valóban sokkal jobb a 12 mini kijelzője, de én még egymás mellé rakva sem látom rossznak a 11-ét. Szerintem nagyon szép a 11 kijelzője is.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz xhege #160433 üzenetére
Itt a kérdés még, hogy iPhone 11 128gb vagy iPhone 12 mini 64 gb (kb. ezek vannak egy árban). A 11 előnye a nagyobb akksi és tárhely, a 12 mini előnye pedig a kijelző, az újabb hardveres háttér, viszont azt olvastam, hogy az akkumulátora nem tud annyi üzemidőt, mint a 11-es verzióé.
-
tomazin
veterán
Sziasztok! Pár napja már rajta vagyok a témán, de kb csak hánykolódok...
Jelenleg van egy xiaomi a1-em, amivel elégedett vagyok, csak először megadta magát a töltése, aminek a paneljét kicserélve elment a külső hangszóró, majd az új hangszóró megérkeztével sem működik a dolog, így úgy döntöttem elég energiát raktam a megmentésébe. Szívem szerint vennék ugyanilyet, de tekintettel arra, hogy 2019-07-ben vettem használtan és 1,5év után gyak kuka, így nem sok reményem van, hogy egy másik használttal jobban járok (pláne, hogy mennyiért akarják adni), mert már az akksik is kezdenek kopni ennyi idő után.
- Árkategória. szeretnék 50k alatt maradni, de ha érdemes akkor fölé tudok menni
- Használt vagy új? használt is lehet, de csak garival
- Hol vennéd meg? mindegy, akár kínából is megrendelem, hűséget nem kötök
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a leghosszabb távra (google nélkül kényelmetlen a költözés) Szeretném ha tartós lenne a telefon. Pl. Xiaomi mi 9t-nél látom, hogy már akksicserélten árulják a 1,5éves telefont...
- Mire használnád? nem játszom a telefonon, fotó sem lényeges (meg ahogy észrevettem LOS alatt sokkal rosszabb képeket csinál, mint az eredeti ROMmal), telefonálok (ha a közelségérzékelő vicceskedik az nagyon kiborít) és böngészek, vezetek. jack aljzat a telefon alján legyen (worst case a tetején, de legyen). dual sim szükséges. értesítési lednek örülnék, de el tudom engedni. nfc hiánya nem gond. digi-s vowifit szeretném rajta működésre bírni (ha hekkelni kell sem gond, csak működjön)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, csak és kizárólag google mentes, jelenleg LOS-t használok
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? az a1 szerintem a határ, ennél nagyobbat nem szeretnék. néztem pl. a redmi note 8t-t, hogy pár mm-el nagyobb, de azt írják a tesztben, hogy 1kezes használatra már kényelmetlen, amit viszont szeretnék, hogy megmaradjon (bár néha az a1 is necces)előre is köszönöm a tippeket, iránymutatást
-
xhege
veterán
válasz Balázs_a_laz #160430 üzenetére
Szerintem jobb a kamerája fotóban is, videóban meg sokkal jobb. Én most váltottam a 11-et 12 minire éppen a méret miatt. Ez utóbbi sokkal kényelmesebb a mindennapokba. Tartalomfogyasztás inkább csak este van, és arra iPad-et használok.
-
Norbi.
őstag
válasz Balázs_a_laz #160430 üzenetére
Szerintem bőven van, annyi, hogy optikai zoom nincs.
Videóban pl. sokkal jobb.
200-ért az egy nagyon jó választás. -
Źşë'
addikt
sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy létezik még méretre 4"nál kisebb készülék ami androidos? durván kihaltak, legalábbis nem nagyon találok
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Flinter
tag
Szervusztok, nem tudja valaki, hogy a szolgáltatói kártyás csomagban vásárolt dual SIM készülékek szolgáltató függőek-e, vagy sem?
Egyik slot lockolásának esetleg még látnám értelmét/indokát, de a másiknak nem.
Köszi. -
erdey_a
addikt
nem tudok dönteni, segítsetek:
tcl 10l vagy redmi 9?"hétköznapi" körülmények között mennyit jelent a +1000 mAh akksi?
másban nem látok érdemi különbséget a két teló között (a magam felhasználási szokásait figyelembe véve).Vérboci
-
xhege
veterán
válasz Balázs_a_laz #160418 üzenetére
iPhone SE 2020 esetleg. ProductRed színben és nyert ügyed van. 150-160 eFt.
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz Balázs_a_laz #160418 üzenetére
Használt iPhone 11, vagy minimálisan a keret felett újonnan. Esetleg hardverapron külföldi pixel 4a 5g.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Sziasztok,
páromnak keresek telefont, aminek jó kamerás (főleg fényképes) képességei vannak. Alap esetben vennék egy iPhone-t, mert jómagam elégedett vagyok vele és szeretem az almás készülékeket, de no f***ing way, hogy telefonra 150.000-200.000,- Forintnál többet áldozzak, így hát ez is lenne a keret, amibe bele kellene férni. Ha olcsóbban is van jobb, természetesen nem vagyok a pénzem ellensége . Jelenleg egy Xiaomi Mi 9 LTE 128GB mobilt használ, ezt kicsivel több, mint egy év alatt kivégezte (2019. novemberi vásárlás), használhatatlan gyakorlatilag a készülék (fagy, forrósodik töltés és terhelés nélkül, kibe kapcsolgatja a kijelzőt, stb.), ehhez mérten ajánljatok .
Köszike,
B. -
felh123
csendes tag
válasz Viktor0610 #160415 üzenetére
És kamerában melyiket ajánlanád ?
-
MODERÁTOR
-
felh123
csendes tag
Sziasztok,
iPhone 7-t szeretnék lecserélni 100e Ft környékén, a fő használat a kamera + internet.
Poco X3-t néztem, amit itt is sokan ajánlottak, de most sok helyen láttam akciósan Galaxy A51-t.
Melyik az ajánlott?
Köszönöm,
Andris -
ferni
őstag
válasz Wallenberg #160397 üzenetére
Nincs rajta értesítési led, rádiót nem tudom, nem kameráztam/fotóztam még vele, ötletem sincs, telekomosat se tudom és ennyiért ajándék ez a teló, nekem csak még szoknom kell, hogy ekkora, fura még, sose volt ilyen lapát telefonon
Egy boldog 2 napos tulaj
-
Ájvé
veterán
válasz elfelejtette #160410 üzenetére
Pontosabban lesz belőle NFC verzió is, de erről nincs sok információ, bizonyos régiókban NFC-vel jön.
-
Wallenberg
senior tag
válasz Viktor0610 #160408 üzenetére
Rég vót má, no!
-
-
Ájvé
veterán
válasz Wallenberg #160405 üzenetére
Poco M3 szerintem jobb ha NFC-t tudod nélkülözni.
Tetszet keress róla, értesítő LED elvileg nincs egyébként. -
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
Elsőként írtál a teszthez, elmondásod szerint az utolsó betűig elolvastad. Ha így van, nem értem a nem konkrétan Telekom kérdéseket.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
Nem csoda, hogy nem kaptál választ.
A teló topikja sem igen pörög.Xiaomi 13T
-
Wallenberg
senior tag
válasz Wallenberg #160397 üzenetére
Erre valaki?
-
Ájvé
veterán
válasz demmer123 #160402 üzenetére
750G annyival jobb hogy 5G-s, ha ez fontos akkor igen jobb választás. Egyébként nem sokkal jobb a 750G vagyis teljesítményben nincs olyan nagy különbség.
De várd meg a bejelentést ahogy előttem is írtak, mert jelenleg még csak pletykák vannak a specifikációról, sima Redmi Note 10-ba nem valószínű hogy 750G kerül egyébként, de ezért is kell megvárni a hivatalos bemutatót. -
őstag
válasz demmer123 #160402 üzenetére
Egyértelműen jelenleg nem lehet megmondani, nem szivárogtak ki teljesen a specifikációk. Szerintem a következő héten okosabbak leszünk.
Elvileg 3 modell érkezik, talán több kiadásban, Note 10, Note 10 Pro és a Note 10 Pro Max.
Utóbbi kettő állítólag AMOLED panelt és 108 MPx-es főkamerát kap. A Pro Max talán egy telefotó lencsét is. -
demmer123
őstag
Xiaomi Redmi Note 10 mennyivel lesz erősebb mint a poco x3? Árban biztos több lesz a note 10 + 90k.
Érdemes rá várni? Ahogy láttam snapdragon 750g proci lesz benne x3-ba csak 732g van
[ Szerkesztve ]
-
válasz Zurel #160382 üzenetére
Az a gond, hogy kicsi készülék kell. Ezt kb jó kamerával csak az iPhoneSE illetve a 12 tudja. Ezek viszont nem férnek bele 100 000-be. A helyedben behúznék 100-ért egy használt SE-t innen a HA-ról.
Ha a méretet el tudod engedni, akkor a Mi10T lite-ot ajánlanám.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest