Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Most kaptam a mailt en is az EU Stock-tol, hogy van raktaron Xiaomi Mi A1.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
bepken
veterán
jó, hát pl a kezébe még senki nem fogta a Mi A1-et, de páran már ott is a kamerát kezdik elemezgetni, hasonlítgatni, érvelni...
ami mondjuk az RN4 topikban megy a témával kapcsolatban, az konkrétan már az irritáló határán van. sokan, ahogy látom, meg is jegyezték, hogy le lehetne kattanni a témáról.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Úgy döntöttem, 2 év után le cserélném az Iphone 5s-emet. Így valami telefont szeretnék vásárolni.
- Árkategória : 60.000-100.000 Ft
- Használt vagy új? : Új
- Hol vennéd meg? Előfizetésesen, Vodafone
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? : Kb 2-2,5 év
- Mire használnád? :
- normál felhasználás, fényképezgetés, internet
- email-ek , céges dolgok olvasgatása
- fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? : Lényegtelen
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? : Lényegtelen, müködő és megbizható legyen. Fontos, hogy legyen hozzá támogatottság , frissítés kb 2 évig. Ne akadozzon és ne kapcsoljon ki hidegbe mint az Iphone. Illetve ne merüljön gyorsan. Lagg mentes legyen, ne zárja be az alkalmazásokat és ne csinálja magától a dolgait a zsebembe.Én amúgy ez Samsung Galaxy S7 Edge-t és egy Huawei P10-et néztem. De mást is meghallgatok.
-
Ájvé
veterán
válasz Viktor0610 #118891 üzenetére
Még bőven lemondhatja, de kamerában akkor is gyenge a RN4, ezt kár is vitatni, egyébként nagyon jó készülék.
-
-
MODERÁTOR
-
Ájvé
veterán
Vehetsz spemalltól vagy malltól (kicsit drágábban) Mi A1-et. Kamerában jobb mint a RN3SE ez teljesen biztos, kategóriában jónak mondható (70-ig bezárólag), persze este ne várj csodát, ott lehet kevés lesz. Akku időben se lesz olyan rossz, S630 jóval takarékosabb mint az S650, nyilván RN4 üzemidejét nem éri el, de így is bőven jó lesz.
(#118880) llwynog :
Redmi Note 4 kamerában elég gyenge, akkor inkább Mi A1-et vegyél, másik én xiaomishopból nem biztos hogy vásárolnék.[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz HoaryFox #118886 üzenetére
Bennem is kering egy kis gondolat, hogy lecserélem az m9-et egy s8/p10-re, de igazából egyedül kamerában lenne komoly előrelépés csak.
Na meg igazából egyik telefon se jön be.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
amol
addikt
Lényeges az előrelépés kamerában? Erre azért rá kell fizetni bár nem tudom pontosan mennyit ér a RN3SE. Kisebb akksi (jó, nem gyakori a 4000-es) és megint nem lesz hozzá fólia és tok egy jó ideig. A wayteq-től pedig karcos kijelzővel kaptam vissza a karcmentesen, fóliával leadott telefont így nem a xiaomi volt az első márka amiben gondolkodtam.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
válasz Speeedfire #118881 üzenetére
Elsősorban mert már kezd szétesni, másrészről meguntam harmadrészről pedig meg már kifutott telefon, semmi frissítés nem jön már. Jól fog jönni a vérfrissítés.
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
60-70000Ft értékben milyen androidos uj telefont ajanlanatok egyszeru hasznalatra, az arban a best buy?Samsung Galaxy A55 5G
-
Soybex
őstag
válasz Speeedfire #118881 üzenetére
Mert egy 3 éves telefonról van szó?
Szerk. 3 év alatt az ember szerintem megunja ugyan azt a készüléket szvsz, plusz kamera téren a fejlődés+ terméktámogatás+ más egyéb dolgok miatt
[ Szerkesztve ]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Speeedfire
félisten
válasz HoaryFox #118880 üzenetére
Minek cserélsz le egy honor 6-os egy note 4-re? Nem nagy előrelépés. Ha egyáltalán előrelépés. [link]
Kicsit nagyobb kijelző, meg gazdaságosabb cpu.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
HoaryFox
őstag
válasz Viktor0610 #118875 üzenetére
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Snoop-y
veterán
oneplus 5 es pixel xl 2 kozott vacilalok.
Pixel mellett szol hogy 3 evig tutira lesz update. Ez oneplus-nal mennyire mukodik?
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
MODERÁTOR
-
addikt
hát szerintem az átlag lehetek, olyan 40-50k a keret, de inkább 40 mint 50
azért néztem a Xiaomi-kat, mert nincs 'menü' hanem minden alkalmazás kint van a főképernyőn a'la iPhone ami reményeim szerint egyszerűbbé teszi az átállást Windows-ról.
eustock-on van még Redmi Note 5A meg Redmi 4A Pro ebben az árban, viszont a Mi A1 már kívül van a kereten (65k) ezek a Redmi-k ráadásul nincsenek a gsmarena összehasonlítójában
szerk: megtaláltam közben őket.[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Lassan 3 éves Honor 6-om helyett szeretnék venni telefont és ebben a ti segítségeteket is szeretném kérni.
Kritériumok:
- 5"-6" min. 1920x1080 felbontású IPS kijelző (OLED is jöhet)
- Megfelelő sebességű SoC
- 3GB+ RAM
- Min. 32GB tárhely microSD bővíthetőséggel
- Kamera nem muszáj, hogy csúcsminőségű legyen, de azért használható legyen
- B20 LTE támogatás (Vodásként fontos)
- Akku minél nagyobb, annál jobb
- Opcionális, de nem életbevágó extrák: infra, NFC, ujjlenyomatolvasó, értesítési LED
- Ár nem szempont, de legyen jó ár / érték aránya (azért maradjunk a max. 120-130ezer Ft-nál)
- Márka mindegy, de jobb lenne valami ismertebb (pl. Xiaomi, Huawei, Honor, Sony, blablabla)
- Androidos
- Főbb felhasználási területek: telefonálás, SMS, social media, internet, email, navi, zenehallgatás, nagy ritkán kis játék; TL;DR: jól optimalizált készülék legyen, ne kelljen több mp-ig malmoznom pl. egy tárcsázó megnyitásakor.
- Hosszabb távra terveznék vele
- Csak új készülék játszikJelenleg a Xiaomi Redmi Note 4-el szemezek.
Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat!
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Melyik telefont vegyem? Samsung galaxy s7 edge vagy Huawei p10?
Melyik jobb? Illetve melyikre jönnek még kb 2 évig frissítések? Vélemény róluk? Előny - hátrány?
-
Soybex
őstag
válasz hitchins #118868 üzenetére
Lg-nek elég jó a szervizelése ahogy olvastam topicokban. Nexus 5x-et se javitják hanem új telefont adnak helyette. Tmx meg 50-50%. Note 4-em konkrétan mindent cseréltek más meg panaszkodik hogy rossz
-
Soybex
őstag
válasz Sententious #118866 üzenetére
Samsung, Huawei, Lenovo, Asus de lehet valamit kihagytam
-
Soybex
őstag
válasz Sententious #118863 üzenetére
Felcom szervízeli eddig nem hallottam róla rosszat. Egy biztos, jobb mint a tmx..
Támogatás szempontjából viszont nem rossz, elég gyorsan megkapja az új droid verziókat[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz Sententious #118861 üzenetére
Vacak.. eléggé gyenge hardverrel szerelt.
Helyette inkább Moto G5 plus@C^^ : Redmi note 4/4x
[ Szerkesztve ]
-
Sententious
tag
LG Q6-ról mi a vélemény? Ha többnyire negatív () akkor egyéb alternatíva?
-
C^^
őstag
Sziasztok!
Édesanyámnak keresek telefont, újonnan, kártyafüggetlenül lehetőleg.
Első okostelefonja lenne, biztos vagyok benne, hogy nem lesz heavy felhasználó. Szerintem alapszintű fényképezés / böngészés / telefonálás-sms / alap alkalmazásokban ki is merül a dolog.- 30-50k
- Nagy kijelző
- Android
- Minél időtállóbb megoldás lenne jóTudnátok valamit ajánlani, ami megfelel ezeknek?
Köszönöm! -
Ájvé
veterán
-
MODERÁTOR
-
addikt
van egy olyan weboldal, ahol a sok Xiaomi-t össze tudom hasonlítani?
elvesztem a redmikbenanyumnak cserélném a Windows-os Lumia 420-at valamire
elsősorban Facebook-ozásra használja, Vodafone hálózaton vidéken
B20 LTE szerintem feltétel“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
-
19Petya83
tag
Üdv! Mit tudtok ajánlani 150 ezer Ft körül? 2 hete vettem egy S7-et a Media Marktban, de sajnos vissza kell vinnem, mert elviselhetetlenül hangos a hívás közbeni hangerő.
-
J.C.G.
aktív tag
Köszönöm az ajánlást (H 8), meg érkezett és bejövős.
-
Ájvé
veterán
(#118843) Viktor0610 :
Redmi Note 4 kamerája nem valami jó, csak nézz bele a topikjába.(#118835) Janos0010:
Xiaomi Mi A1, vagy Moto G5 Plus is belefér még.[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
válasz Viktor0610 #118843 üzenetére
Hát nem tudom. Nem zárom ki hogy jobb kamerát kapott de ennek a képeiből (és főleg video) kiindulva nehéz elhinnem hogy behozták a hátrányt
-
MODERÁTOR
-
amol
addikt
Hello
Ebben tudna segíteni valaki? Le tudnám cserélni egy S5-re, feltételezve hogy mindkettő 40-et ér. Elképzelhető hogy a Redmi valamivel többet.
Más készülékre is nyitott vagyok.
köszi -
Janos0010
csendes újonc
#118835 Erre valakinek jótanács....???
-
MODERÁTOR
Üdv!
Rapid kérdés.
Xiaomi Redmi 4x újonnan vagy használt szép állapotban garival P9 lite 38-ért. (gondolom 2016-os ennyiért)
Köszönöm!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyen kérdezem.
Vennék használtan egy Samsung Galaxy A3 telefont. Ebben ha jól tudom akkor beépített akkuja van. Ezt lehet cserélni?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Janos0010
csendes újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, mert nem tudok dönteni az alábbi telefonok között, hogy melyiket válasszam.
Eddig Galaxy Note 4-em volt de feleségem telója tönkrement és mivel neki munkája miatt azonnal kellett telefon, ezért az enyémet vette igénybe, ami annyira megtetszett neki hogy meg szeretné tartani.
Hasonló tudású és üzemidejű telefon kellene max 90000Ft-ért, és az alábbiakat néztem ki.
Új :
-Galaxy C7 (2017) 87000: http://b-tel.hu/samsung/9504-samsung-c7000-c7-dual-lte-32gb-grey.htmlHasznált:
-Samsung galaxy s6 edge 70000Ft
-Samsung Galaxy A5 (2017) 60000Ft
-LG G5 70000Ft
Semmi extra igényem nincs, de készítsen szép képeket, facebook netezés pörgős legyen, navigáció ne jelentsen problémát, stabil erős wifi és hálózat. Kb ennyi.
Köszönöm előre is a véleményeket. -
Gyulus76
aktív tag
válasz pit stop #118829 üzenetére
Na, tessék! Már-már elköteleztem magam a Moto G5 mellett, de az A3 megingatott. Olyannyira, hogy már barátkoztam a gondolattal, hogy mégiscsak Samsung telefonom lesz. Erre most jól elbizonytalanítottál.
Már ott tartok, hogy vagy marad a G5, vagy a végén nem veszek semmit. Anyagilag utóbbi lenne a legjobb döntés.
-
MODERÁTOR
-
05Steve
tag
Szép napot,
lehetőségek:
Huawei P10 Lite
Honor 9céges beszerzés, P10 lite ingyen lenne, Honor 9 re kellene fizetnem 32.000ft ot
jelenleg P8 lite van, akku üzemidőn kívül minden ok vele
melyik lenne a megfelelőbb?
-
insyde5
aktív tag
Milyen telefonok jöhet szóba ha "stok droid" a szoftv. és "lumia950 fényképminőség" a kritérium?
-
pit stop
addikt
válasz Gyulus76 #118828 üzenetére
Egy alsóbb kategóriás Samsung - már csak a saját felület miatt is - előbb lesz döcögős, mint egy aránylag tiszta rendszer, amit Moto használ.
Ezt eddigi tapasztalat alapján mondom, de a valóság csak a későbbi frissítésekkel derül ki nyilván.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Viktor0610 #118822 üzenetére
Az már nagyobb szerintem, de legyen. 5" alattiba még belefér az is, és nem rossz.
-
MODERÁTOR
válasz quailstorm #118820 üzenetére
Plusz ne felejtsük el a Samsung A szériát. Pl. A3 2017.
Xiaomi 13T
-
Gyulus76
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem már egy ideje az androidos készülékeket, de csak most venném az elsőt. A saját szempontjaim alapján a Moto G5 lenne a befutó, a leírások és tesztek alapján minden elvárásomnak megfelel.
Kérdésem az lenne, hogy jó választás ez a márka/típus? Számíthatok rá, hogy tartósan hozza majd a megfelelő teljesítményt, és nem kezd akadozni, behalni? Ajánlanátok ezt a típust?
Előre is köszönöm az észrevételeket.
-
Dilikutya
félisten
Hello! Milyen telefon van 4-4,5 col (mindenképpen 5 col alatt kéne, nem akarok tepsit, vágódeszkát, tabletem is van már) méretben, ami nem iPhone, van legalább 2 GB RAM és 16 GB tárhely, és aktuális készülék, Android 7-8 verzióval, vagy várható verzióval?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! A jelenlegi HTC M8 telefonomat szeretném leváltani így 2.5 év után. Még jó lenne 1-2 évig úgy érzem, de már a leggagyibb játékok is rohamosan szívják az aksit, illetve eléggé melegszik tőlük. Ezalatt azt kell érteni hogy kb 1 óra szókeresőt bír és az aksi 20 % alatt van. Komolyabb játékoknál pl San Andreas pedig 10s/% ami elég aggasztó mert 1 perc alatt esik a töltöttségi szint 5-6%-ot. Ezért is keresek inkább olyan készüléket aminek az akksi üzemideje sokkal jobb. Hardverben lehet csúcsmobil is, de véleményem szerint ez az aksi üzemidejére van hatással.
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező): 250.000Ft, ha kicsit töb sem probléma.
- Használt vagy új? Csak új érdekel.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. Újonnan függetlenül bárhol ahol kapható.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? A következő 2-3 évre tervezek.
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
Alap esetben csak telefonálás, zene hallgatás (de ez fejhallgatóról általában), viszont szabad időmben szeretnék vele játszani is, mondjuk lefekvés után amikor már erőm sincs a gépig elmászni.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Igazából Android lenne a legjobb nekem. IPhone-om soha nem volt, de ha az almánál jobb a helyzet akkumulátor terén hajlandó vagyok váltani.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
HTC M8 kijelzőjétől semmiféle képen sem kisebb. 5" vagy nagyobb.Néha szokott 1-1 cikk felröppenni hogy nagy üzemidős aksival megáldott telefonok jelennek meg, de ezek mindig elvesznek valahol. Esetleg jobb megoldás lenne ha folyamatosan egy power bankot hordoznék magammal? Nem szivesen tenném ezt mert legtöbbször kontrollert csatlakoztatok a telefonhoz és úgy játszok. Ha lenne az igényeimnek megfelelő telefon vagy ha valaki tud ilyesmit ne féljen értesíteni, és az sem lenne hátrány ha fémből van az egész burkolat. Hozzá szoktam nagyon az M8-nál.
-
amol
addikt
Sziasztok!
Feleségem még éppen garanciás Redmi Note 3 SE-jét szeretném lecserélni. A paraméterei (SD650, 3/32, 5.5"FHD) megfelelnek de jobb kamerára van szüksége. Mit ajánlanátok? G4 (bootloop)? Nem szeretnék sokat ráfizetni Lehet használt is és nem feltétlenül kell ekkora.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni azügyben, hogy br 25k-ig bezárlólag milyen mobilt ajánlanátok? Egy kislánynak menne, 1-2 hívás, kreatív rajzolós appokal játszana. Homtom-on kívül van bármi alternatíva? Csak új!
-
Soybex
őstag
válasz Yiggdrasil #118809 üzenetére
Htc u11
-
lezuvius
őstag
S8, Htc U, XZ Premium, Oneplus 5 vagy i7 ötösbõl választanék.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Szaszabond
aktív tag
P10 a részemről
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem a telefonokat, kicsit változott az igényem a pár nappal ezelőttihez képest:
- Szép képeket csináljon (legalább iPhone 6S minőséget)
- 2-3 évig tervezem használni, ha lehet ezalatt ne lassuljon be használhatatlan állapotig
- Hearthstone, Spotify, Netflix fusson rajta gond nélkül
- Bírjon ki egy napot közepes használat mellett (1 óra zene, 1 óra net, 1 óra játék átlagosan)
- Legalább 1,5-2 évig legyen még támogatva
- 160ezer forintig mennék el használtban, de nem feltétlen költeném rá a az egész keretet ha nem feltétlen indokolt.
Ezeket néztem: Samsung S7 Edge, S8, HTC U11, 10, Huawei 9, 10, Honor 9.Ti mit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Thunderzolee #118807 üzenetére
Moto G5
-
veterán
Üdv!
Telefont keresek.
Dual simes P8 Lite-t használtam, az akksi idejét leszámítva tökéletesen megfelelt a céljaimnak.
Váltottam P9 Litera, ez már akksi időben is hozza az elvártat.
De szükségem lenne egy olyan telefonra, ami két simen kívül tud még egy SD-t is kezelni.
Olvastam, h bele lehet mókolni az SD-vel együtt a másodlagos simet, de nem próbálkoztam meg vele eddig, bár nem tűnik nehéznek a tutorialok alapján a művelet, de lehet inkább vennék egy 2SIM + SD-s telefont minél nagyobb akksival, akár valami erős gumi borítással. Nem baj ha vaskosabb, a Huaweieket is szilikongumi tokkal használtam, nem is lett soha semmi bajuk, pedig estek eleget. :/- Árkategória. ~40-50ezer Ft (ha van ennyiért)
40-ért vettem két éve a P8Lite-ot is, használtan, függetlenül, több mint másfél év garival. 30-ért adtam el. A P9Lite is csak 45 volt használtan függetlenül majd' két év garival, szóval maradnék ennél az ársávnál.- Használt vagy új? mindegy, lehet használt is, hiszen azok olcsóbbak.
- Hol vennéd meg?Függetlent keresek, és az apróról inkább, mivel ott olcsóbb.
Bármilyen gyártó megfelel, a távolkeletiek is, csak nem ismerem melyik márka olyan, amit inkább kerüljek, mert sok a garis probléma vele, és nehéz gariztatni. :/- Hosszú vagy rövid távra tervezel hosszabb távra, de "ha nem jön be" max lecserélem.
A hosszú távú célom a CAT S60, azt szívesen megvenném, a hőkameráját is ki tudnám használni, de ennyi pénzt én nem akarok telefonra költeni.
Pénz amúgy lenne rá, de abszolút távol áll tőlem, h telefonért ilyen összegeket letegyek.- Mire használnád? NEM JÁTSZOK VELE, csak a szokásos dolgok (net, chat, navi, fotó, video)
viszont minél jobb kamerája lenne, az nem ártana, de hát ezekbe (P8 Lite/P9Lite) csak ilyeneket tesznek ennyiért.- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez Android legyen, ne iOS, ill. Win. Eddig nem kellett rootolnom, nem használtam olyan appot, amihez kellett volna.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5", esetleg 5.2-5.5
Felbontás: FullHD, de tökéletesen megfelel a HD Ready is.Ujjlenyomat olvasó, nfc, meg koppintásos bekapcsolás nekem nem kellenek, amihez ragaszkodnék, az a P8Lite/P9Lite szögletes formája, csak picikét vannak a sarkai ívelve, szinte szögletes a telefon, semmi ív se oldalt, se a hátlapon.
Persze a strapatelefonok nyolcszögletesítése az oké, inkább olyan legyen, mint ovális.Hardverben meg 8 mag, 2, esetleg 3giga ram, ill. 13MPX-es kamera (vagy jobb, értelem szerűen). Nyilván nem a MP-ek száma a lényeg, hanem legalább olyan szintű képet csináljon, mint amit a P8Lite/P9Lite tud. Eddigiek 16GB belső memóriások voltak, 32-nek jobban örülnék, de nem probléma a 16 sem.
Nekem az is elég, ha írtok márkát, esetleg típusokat; keresgélek én szívesen, csak olyan unalmas minden hirdetést megnyitni, megkeresni, h adott telefon mit tud, sajnos a címsorban kevés info van feltüntetve.
Annak idején pl. a hozzá csatlakoztatható plusz akksi miatt, meg a formája/hardveres tulajdonságai miatt nagyon tetszett a Lenovo Vibe X2, volt belőle Dual SIM is, de nem kezelt SD-t.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Pali79
aktív tag
válasz Viktor0610 #118803 üzenetére
Konkrétan Xiaomi Redmi Note 4-ről van szó. Akkor ez magyar és van hozzá normális töltő? Számomra igazából ez a lényeg.
-
MODERÁTOR
-
Pali79
aktív tag
Sziasztok!
Megmondaná valaki, hogy mit jelent az "EU Globál verzió" megjelölés? -
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Tudom a kérdésem nagyon jóslat kategória, de gondolkoztam most egy iPhone 8 Plus -on, de közben észrevettem a Huawei Mate 10 -et is, ami ugye csak később jön ki. Igazából a rendszer mindegy mind kettőt szeretem és használtam is jó ideig. A kérdés inkább arra irányulna, hogy megéri esetleg megvárni a Mate 10 -et vagy sem. Ez a Kirin 970 tényleg akkora durranás lesz vagy csak egy A11 Bionic másolat. Itt ugye a neural engine -re gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest