Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
s4tch
veterán
válasz KaiotEch #58780 üzenetére
Szerintem vagy edigital annyiért, vagy megrendeled magad, jóval olcsóbban. A xiaomishop számomra nulla hozzáadott értéket képvisel, akármilyen készségesek és jó a hírük. Egyszerűen a "behozza helyettem Kínából, majd vész esetén visszaküldi helyettem Kínába" üzleti modell számomra értéktelen.
-
s4tch
veterán
válasz KaiotEch #58766 üzenetére
Én hasonló helyzetben (mellétéve a One M7-et) a Mi3-at választottam, mégpedig a következők miatt:
- ár
- hibátlan szoftveres háttér, ami egy otthoni Hongmin már előtte hónapokat bizonyított
- gyári MIUI
- unibody ház
- az LG-nek gagyi a hátlapja, egyszerűen nem hiszem el róla, hogy ki fogja bírni 2 évig
- a HTC-nél erősebb hardverEgyébként a G2 is kiváló választás, pl. jobb a kamerája, és tényleg kompaktabb a ház, de mást nem különösebben tudok felhozni a G2 mellett. A HTC meg hiába áll közel a tökéletes felhasználói élményhez, egyszerűen drága. (Ha a Mi3 mellett döntesz, akkor edigital felé menj, ott hivatalos hazai garancia jár a telefonhoz, míg a xiaomishop egyszerűen átvállalja a kínai postázást.)
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz KaiotEch #58766 üzenetére
Garancia miatt én az LG G2 -t mondanám, és igen létezik rá hivatalos MiUi ha kell, semmi bajom a Mi3 -al csak szerintem túl kocka és nagyon nagy (kicsit Xperia Z beütése van) ezen kívül kisebb a kijelző viszont nagyobb a készülékház ...
Én biztosan megvárnám a Mi4 -t persze ha sürgős akkor G2 !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
mtcob
senior tag
válasz KaiotEch #44941 üzenetére
Bár a defy az volt, az Xperiák nem ütésállóak Víz- és porállóak, az ütésállóság már csak az üveg elő- és hátlap miatt sem logikus, strapabíró üveg ellenére sem ..
Hát szoftveresen erősebb a G2, ez tény, a Sony féle android nem annyira testreszabható, és jóval kevesebb dolgot tud (pl a QSlide,QuickMemo egész hasznos kis feature a G2 esetében)...
Én biztosan a G2-t venném, de nálam nem szempont a bővíthetőség és a vízállóság, most is jól megvagyok 16GB-on -
mtcob
senior tag
válasz KaiotEch #44937 üzenetére
Z1-el szemben inkább ajánlott a sokkal jobb kijelző és szoftver miatt....a Z1 Compact pedig a mérete miatt lehet ajánlott, ha kissebbet keresel....
Összességében a G2-t venném, szoftveresen sokkal jobb mint a sony-k és nekem a majdnem káva nélküli dizájn is jobban bejön -
maggi1886076
addikt
válasz KaiotEch #19890 üzenetére
Ez mind?!Biztos nem! Ami jó paraméterekkel rendelkezik, az is a Galaxy S Duos.de az is 60 felett van. nem ip57.
Galaxy Y Duos is használható, telefonálásra, e-mailezésre és egy kis netre. de az is 30 körül van.Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
w333
félisten
válasz KaiotEch #18764 üzenetére
Mivel csak japán-ban lesz elérhető a telefon, így nem hiszem hogy nagy felhasználói támogatás fog majd állni mögötte
Inkább vegyél egy jó kis S2 vagy S3 azzal nem lesz baj
Akkora támogatásuk van hogy még 10 év múlva is lesznek rá friss főzött romokiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz KaiotEch #18757 üzenetére
Defy után én is ugyan így voltam vele hogy csak ip67 telefon kell, így rögtön meg is vettem az Xperia Go-t és hát mit is mondjak, hatalmas csalódás volt, nem a telefon vagy a kijelző mert még azzal megbírtam volna barátkozni, hanem az egész rendszer, így elajándékoztam párom-nak Blade 1 után neki bőven elég
Szerintem nézz valami normális erős telefont, és vegyél rá valami erős tokot
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
borg315
aktív tag
válasz KaiotEch #18661 üzenetére
Én épp most váltottam Defy+-ról, végignéztem, sajnos nem találtam méltó utódot. Le kell így mondani a hátsó zsebben hordásról és kompakt méretről sajnos. Én végül Galaxy S2-est vettem (és le kellett mondanom az állapotjelző LED-ről is).
Ha még nem rootoltad/CM-ezted a Defyt, érdemes megtenni, ha ráoptimalizálsz szabad memóriára, nagy a különbség a stockhoz képest.Update: van Samsungéknál olyan hogy Xcover 2 ami robusztusabb, de sajnos batár nagy és csúnya is szerintem. Ha érdekel, én ezeket néztem: e!
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
válasz KaiotEch #18158 üzenetére
Biztos lehetsz a 130k+ os árban!
(#18159) Hauptmann: Samsung Galaxy S Advence-t érdemes megnézetek.használtan is vannak, és egész jó kis hardver van alatta!amire használnátok mindenre megfelel!
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
edem96
senior tag
válasz KaiotEch #17463 üzenetére
Bocsi a dupláért....
Ha az S2 nem jó, akkor esetleg L7 II, L9?Akkor bocsi.... Ebben az esetben várjon még egy kicsit, hátha lesz jobb. Galaxy S2 Plus van, annak más a formaterve, de gyengébb a hw
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
tresh
veterán
válasz KaiotEch #17460 üzenetére
Akkor türelem Ott lenne a Z de az drága az sw se az igazi rajta és a kijelzője se fényűző annyiért..ha nem kell az ip akkor S2 én is azt használom már jó ideje eddig ő bírja a legtovább nálam
johnny82: Edvönsz és arra lesz jb / van
(#17463) KaiotEch: azért az ace vs s2 makó és jeruzselem kategória 1000x minőségibb cucc az s2 kinézet fogás minden terén tapizd meg tuti be fog jönni
(#17466) edem96 : azt írta mikro gyártótól nem vesz telót ahogy én se
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz KaiotEch #17429 üzenetére
Galaxy SII. Remek telefon, és kb 80 körül van. Vagy ha találsz ennyiért LG Optimus 4X-et, még jobb.
Simtu Jó döntés! Csak találj normális állapotút, nehogy egy letiltott, karcos darabba szaladj bele. Ennyiért mennek a Live with Walkmanek is, azokat is érdemes megnézned, személyes tapasztalat, zseniális telefon!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest