Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Na vettem egy Note 4-et Viszlát Windows Phone!
-
Švejk
őstag
Holnap indulás Prágába, drukkoljatok az időjárásnak hogy szíveskedjen nem végig esni
-
Švejk
őstag
válasz Dhampir #21533 üzenetére
Jó a 640, de a W10 egyelőre nem. Használom a rendszert, kitartok mellette, de megvédeni nem tudom.
Az uzemido max egy nap, nem több sajnos, de nem is kevesebb. A kamera sem egy nagy cucc de korrekt képeket lehet vele lőni.
Szerintem egy S400-as telefon ma már nem képes csodákra, a W10 meg gyorsan javul, de jövőre a redstone 2-vel lesz maximum versenyképes. -
Švejk
őstag
válasz quailstorm #21445 üzenetére
Nem értem meg, mert nem kell hogy bennelegyen a WDRT-ben, anélkül is kell érzékelnie, olyan módon ahogy én írtam.
Múlt hónapban egy szarrá tört 520-at tettem újra WDRT-vel. Minden probléma nélkül. -
Švejk
őstag
válasz quailstorm #21433 üzenetére
Lehet hogy rs builden volt a teló. Amikor én rs-rol vissza akartam menni hivatalos verzióra akkor se ismerte fel a rendszer a 640-em. Ki kellett választani, hogy az észlelés nem történt meg, és gombokkal újraindítani, csak akkor vette észre és húzta újra.
Szerintem meg tök ugyanolyan az ios mint az ios7 óta körülbelül. Akkor is sokan panaszkodtak hogy oda a (szerintem rémesen ocsmány) ios6 design. Aztán mégis eladták valahogy az új rendszert. Nem féltem almáékat.
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz quailstorm #21427 üzenetére
WDRT-vel újra lehet tenni simán, sőt W10-re is frissül insiderrel, csak RS-t már nem kap.
De a WP-t nem gondoltam én se komolyan, annak ellenére hogy 640-et használok, óva intenék minden jóérzésűt hogy ilyet tegyen[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz Blackmirror #21383 üzenetére
Tavalyról tudhatnád az arranyszabályt: Kimire nem tippelünk
-
Švejk
őstag
válasz Blackmirror #21381 üzenetére
Verstappen azért Sp.o után vonzó tipp.
Igen, igen gondoltam is rá hogy leadok gyorsan valamit, de a gyakorlatig nem jutott el a dolog
Mindegy, a tippjáték azért volt jó, mert tavaly ritka unalmas év volt, a játék meg feldobta. De az idei évad nagyon érdekes. -
Švejk
őstag
válasz Blackmirror #21377 üzenetére
Nyugi, en elfelejtettem tippelni is 😂 De ricci behúzhatná holnap,megérdemelné
-
Švejk
őstag
Ma írtam egy német nyelvvizsgát, előtte a héten volt 3 érettségim. Szurkoljatok hogy ne szarjak el semmit
-
Švejk
őstag
Én meg megvettem életem első saját laptopját. Kíváncsian várom
-
Švejk
őstag
válasz Blackmirror #21143 üzenetére
Én egészen meglepődtem milyen jó verseny volt. A Ferrarik jó rajta, Verstappen tombolása, Grosjean és a Haas jó startja, és a tény hogy az RB még mindig versenyképes egész érdekes szezont vetít előre. A McLarenről nem tudjuk mi a valódi ereje, az is egy érdekes dolog lesz még.
-
Švejk
őstag
válasz Blackmirror #21141 üzenetére
Köszönöm, neked pedig több szerencsét a kövi fordulóhoz
-
Švejk
őstag
válasz Blackmirror #21133 üzenetére
Én Alonsot, mert erősnek tűnt a McLaren. Bejött. Volna ha nincs ez a kibszotttt érdekes új időmérős rendszer, ami miatt nem küldték ki a Q2-ben.
Versenyre meg Ricciardot, bár nem vmi erős most a RBR. -
Švejk
őstag
válasz Blackmirror #21129 üzenetére
Kiakasztó egy fos volt már elnézést.
Fhuh. Azért holnap 5:50kor kelünk?Tippjatekban ti benne vagytok idén?
-
Švejk
őstag
válasz Blackmirror #21081 üzenetére
Sok a bug, és sok frissítés van rá. Amik tartják bennem a lelket. Meg nincs lag, ami droidon a földhözvágás szélére sodorta sokszor a telefonom
Amúgy W10-et használok, és sajnos a mindennapi használat során is észrevehetően sok bug van benne (szar böngésző, kezdőképernyőnél van pár bug, áruház gyakran dobál hibákat, stb stb) de sokat fejlődött mióta feltettem, a 8.1 funkcionalitásban meg nekem nem elég.quail: Hivatalos Soundcloud nincs is WP-re. Van egy csomó 3rd party app, valamelyik csak jó. Ugyanez a helyzet pl. az Instagrammal (bár most tesztelik a W10-es verziót), Vine-vel, vagy Youtubeval is.
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
Szegény Lumia
Néha eléggé kezdem én is elveszteni benne a hitemet, de egyelőre jól bírom az Android laggolása nélkül Ezzel együtt ha nem halad ez a rendszer rohadt gyorsan valamerre, a következő telefonom tuti nem Win lesz... -
Švejk
őstag
válasz Blackmirror #20921 üzenetére
Valo igaz, egyedi csengohanghoz ringtone maker app kell, 10tol a fajlkezelo a rendszer része már.
Regiovaltashoz, nyelvvaltashoz ker újraindítást, de ezt ugysem csinálod naponta -
Švejk
őstag
A W10-el sokat fejlődött és igazi megkönnyebbülés használni droid után a rengetek szarsága ellenére is, mert nem akadozza szét magát alap folyamatoktól.
Az alkalmazásokkal sose volt bajom nekem, mindig megtaláltam amit kerestem szinte, pedig igen aktív user vagyok, no meg a csempés képernyő szerintem a legátláthatóbb megoldás. -
Švejk
őstag
válasz batai15 #20758 üzenetére
Az M7-nél elfogott a musthave érzés, az ultrapixel kamera visszataszított. Gondoltam majd rájönnek, ezzel most helyrerakják a céget. De semmi se változott, inkább romlott.
A BB-nek szorítok nagyon a Privvel, mert annál kevés szebb telefon született mostanában, és a koncepció is nagyon bejön -
Švejk
őstag
Valaki WP-t emlegetett?
Jöttem megvédeni. Bár mostanában baromi nagy a csend az új build körül... -
Švejk
őstag
válasz norbert1998 #20707 üzenetére
Lol, lemaradtam arról mi történt de srsly, egy off topicban takarítani?
-
Švejk
őstag
válasz Bogyi007 #20675 üzenetére
Akkor szerintem erre a WP is tökéletesen megfelel. Amúgy Youtubera a myTube-t ajánlom.
Win10-el folyamatosan jönnek majd a frissítések az MS ígérete szerint, a 10-el pedig a rendszer alapjai nem változtak amit szeretek pl én is benne, de sokat ugrott előre. Az univerzális appok is jók szerintem, szóval én bátran tudom ajánlani a 640-et, batai kolléga kevésbé.
Tény hogy a droid borzasztó sok dologban tud többet sajnos, főleg az alkalmazások nagyobb száma és minősége miatt. -
Švejk
őstag
válasz norbert1998 #20638 üzenetére
I am a Microsoft fanboy and I find this offensive.
Lumia 640-rol kuldve
-
Švejk
őstag
válasz norbert1998 #20607 üzenetére
Egy olyan hátulgombos BlackBerry Priv kéne nekem, amin offical Win 10M fut, bugok nélkül, ami egyelőre igen megvalósíthatatlan
Kinek mi az elképzelt tökéletes mobilja? Akár nagyon szürreális is.
-
Švejk
őstag
válasz norbert1998 #20602 üzenetére
Üdv itt
Magam részéről szintén Samsung hater vagyok, továbbá MS fanboySzabadidős grammar nazi jelentkezik: Inkább en bloc nem unblock, mert olyan nincs
-
-
Švejk
őstag
Batai kolléga csak nem 640-el szemezget?
-
Švejk
őstag
-
Švejk
őstag
válasz Bkrisz9 #20391 üzenetére
Egyéni vélemény de a Samsung valami eszméletlen sunyi módon nyúlja le a ramot. Szóval inkább a Leon. Ha már android, haver most vett egy Huawei Y550-et, hasonló árban, egész korrekt eddig szerintem. Megfontolandó.
De én WP fan vagyok, szóval vegyen Black Friday-en vmi jó Lumiát -
Švejk
őstag
válasz quailstorm #20368 üzenetére
Alap, együtt moshingolunk rá
-
Švejk
őstag
válasz quailstorm #20366 üzenetére
Tessék, most ennek köszönhetően egész éjszaka Black Sabbathot fogok hallgatni
-
Švejk
őstag
Isten éltesse a szülinapost
-
Švejk
őstag
And i'm just sitting here, using Windows 10 Mobile Technical Preview
-
Švejk
őstag
Picikét mintha pangana a topic mostanában
Mi újság? -
Švejk
őstag
válasz quailstorm #20274 üzenetére
Énis vettem volna, de megkaptam egy SyncMaster 940N-t ingyen és ez nekem cseppet jobban megérte
Kettő monitor meg minek. A Neovo meg már haver elmondása szerint cseppet hektikusan működött enyhén szólva. -
Švejk
őstag
Sose fogok iost venni, wp forever. Mert minden normális topikba kell egy elfogult ügyeletes wp fan!
-
Švejk
őstag
válasz Blackmirror #20155 üzenetére
Vannak hiányosságai de legkevésbé sem a rendszer hanem az alkalmazások hibájából.
De a HERE Maps simán üti a GMapsot, a MyTube a droidos hivatalos YT appot, fotós alkalmazásokkal (Lumia Camera/Moments) lemossa az Androidot, Cortana pedig baromi hasznos és tényleg naponta használom.
Az átlagos rendszersebességről nem is beszélve -
Švejk
őstag
CsakazértisCsempe
De komolyan. Nagyon megszerettem, nem kellett sok idő hozzá. -
Švejk
őstag
Kezemben a 640, a rémisztően szar családbiztonság szolgáltatáson kívül nagyon bejövős eddig Ja, fél óra olvasgatás volt mire sikerült kikapcsolni...
Amúgy meg már imádom a rendszert, bár sok megszokást igényel.[ Szerkesztve ]
-
-
Švejk
őstag
Lenovo eladva, úton van felém egy Lumia 640
-
Švejk
őstag
Eladom a hűséges Lenovót. Bevallom azért hiányozni fog, de szükségem van egy WP-re
-
Švejk
őstag
válasz batai15 #20119 üzenetére
Igen, elég butáncska a WP fb appja cserébe viszont tudsz úgy görgetni rajta hogy nem érzed azt folyamatosan hogy basszus miért nem vettem meg a drágább droidot. Értsd nem szaggat. Semmi.
Amúgy már elég sok szeretett droid appom megvan WP-re is, musixmatch, n7player, kérdés persze hogy milyenek. -
Švejk
őstag
Mióta szarok bele az alkalmazásokba és alig használok valamit, csak az a legfontosabb hogy amit kérek azt viszont rögtön csinálja meg, rájöttem hogy a WP az én rendszerem.
Egy kis 520 van a családban, nem gyakran láttam még megakadni, pedig az egyik leggyengébb WP8 telefon.
Legyen FB, legyen Messenger, normális térkép, zene, gyors böngésző, korrekt kamera, jó mail kezelés, meg Youtube.
Jó az FB meg a Messenger spec pont elég szar WP-n, de együttélek vele majd
Youtubere meg ott a Metrotube vagy a MyTube. -
Švejk
őstag
Most már kinőttem a mobilos játékokból, rájöttem hogy az általános sebesség, kezelhetőség és felhasználóbarátság nekem sokkal fontosabb. Az Android ezt 1 giga ram mellett se tudja maradéktalanul ellátni, ami nem egy szimpatikus dolog. Nem sok alkalmazást használok rendszeresen, de amit igen, azt a Windows is tudja. Androidon is többnyire Microsoft appokat használok ahol tehetem (a ramkiller Google helyett Bing, Gmail helyett Outlook, stb...)
Szerk: a legújabb Insider buildben már lehet droid appokat telepíteni W10-re, de nem hiszem hogy élnék vele ha ez a sebesség rovására menne.[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
Winre váltanék droidról, szerintetek érdemes kivárni a W10-et és újabb modelleket? Már szeretnék váltani erősen. Az L640-en és a 735-n vacilálok, melyik a jobb? Elég hasonlóak...
-
Švejk
őstag
válasz quailstorm #19856 üzenetére
Nem tudom hogy usztam meg, minden elszallhatott volna. De 1x fordul elo ilyen, tanul az ember belole és inkabb mar jo elore lekapcsolja.
-
Švejk
őstag
válasz quailstorm #19854 üzenetére
Neteztem, még csak a szél fújt, villám meg apokalipszis még nem volt sehol. Úgyhogy gondoltam ráér, aztan lecsapta hirtelen.
Hála a jó égnek ujrarakás megoldotta hardveres gond nincs (kopp kopp) . De jo kis adrenalinnovelo volt estere... Nem nagyon van keretem most gépre költeni -
Švejk
őstag
Szép kis vihar, lerendezte a gépemet remélem olcsón megúszom...
-
Švejk
őstag
válasz quailstorm #19605 üzenetére
Nnna, tavaly az angolon nálam Sokol rádió színvonalon ment a szöveg, idén az oroszon kristálytiszta volt, hála Istennek akarommondani Putyinnak
-
Švejk
őstag
válasz quailstorm #19603 üzenetére
Orosz egyébként könnyebb mint az angol valamivel, főleg a hallott szöveg. Mondjuk túlságosan nem bánom magam részéről
-
Švejk
őstag
válasz quailstorm #19600 üzenetére
Nekem az angol közép szánalmas 93% lett csak Jövőre emeltezek belőle szerintem, emelten szeretnék ennyit
-
Švejk
őstag
Orosz írásbeli 96%
Imádom az oroszt. -
Švejk
őstag
Holnap orosz érettségi, szurkoljatok, küldjétek az energiát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.