Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz soldi3r #41492 üzenetére
Nagyjabol ennyi:
McAfee – http://www.mcafeehelp.com
AVG – http://www.grisoft.com
Norton – http://www.symantec.com
Panda – http://www.pandasoftware.com/support
Sophos – http://www.sophos.com/support/
Avast – http://www.avast.com/eng/technical_support.html
Nem nagyon szeretnek kockaztatni egyik oldalrol sem. Az sem lenne jo, ha gyenge lenne a vedelem, de az sem, hogy 15 gepre felteszem es a 16-nal kiderul, hogy pl nem mukodik a SolidWorks.[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Ez a Norton Small Business mennyire ajanlott? Ahogy nezem az av-test oldalan azert eleg jol szerepel az Norton Security. 20 gepre pedig nem is veszes az ara, pl kozel otode, mint az F-Secure.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz holozis_HUN #41425 üzenetére
Milyen reklamblokkolot lehet hasznalni androidon?
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz Ra's al Ghul #41430 üzenetére
Nekem eddig a windows tuzfallal nem volt problemam, de msot a 360 fele van fenn, nyilvan a viruskeresojevel. Kb 1 eve biztosan, nem volt semmifele anomalia a gepen. MBAM is fut azert neha.
Nem tudtam, hogy a beepitett tuzfala csak tulajdonkepp egy konfigurator, tulajdonkepp orulok is neki. Csak azert hasznalom, hogy kulon-kulon egyszeruen tudjam a programoknak engedelyezni, vagy tiltani a netet.
De most lehet, hogy veszek ceges KIS-t, gondolom abban is van ilyen lehetoseg es epp marad nehany felesleges liszensz. Akkor azert lehet, hogy lecserelem.[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Hello!
Anti virus szoftvert keresnek. Jelenleg F-Secure for Workstations fut a gepeimen, evi 36 euroert gepenkent.
De ha lehet, szeretnek atterni innen az egyikre. Ahogy olvasom, a Nod32-t es az Avastot a Sage50 nem szereti annyira. Mas kulonosebb kriteriumom nincs.
Neztem a Kaspersky Small office securityt, ez ugyan az lehet mukodesileg, mint az AV? 15 gep eseten lenne 30 euro / gep. Nyujtana ez valami elonyt nekem? Vagy inkabb vegyek sima KIS-t vagy KAV-ot 14-15 euroert?
Esetleg inkabb masik szoftware?E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Ez szomoru. En ilyet tenyleg nem tudok mondani ra, illetve nem kattingatok ossze-vissza.
De 1-2 kommunikaciot tilt, amit nem kene (pl egy PLC-vel). Amit biztosan be lehetne allitani, de annyira nem masztam bele.
Most megprobalom ezt a TinyWallt, talan egy Aviraval. Vagy lenne jobb?E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Jo reggelt!
Olyan IS-t megoldast keresek Windows7-re, aminel egyes programokhoz a netkapcsolatot manualisan engedelyezhetem. Pontosabban barmilyen halozati kommunikacio elott engedelyt ker.
Kicsit megrendult a bizalmam a Commodoban. Igy nem ragaszkodom az ingyenes megoldasokhoz, de azert nem lenne baj, ha nem $100 lenne evente. 1 vagy max 2 gepre kell.SchumiBácsi, ezetleg probald meg a Deluge-ot.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
A BD masnal is fogja a gepet? Lecsereltem a Comodora es mintha a HDD-t csereltem volna SSD-re...
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Hello!
Tudnatok ajanlani egy (lehetoleg free) antivirus + tuzfal parost / kombot. BD 2014 IS volt sokaig a gepemen, de lejart a promokod es a 2015-ben nincs "paranoid" opcio, ami lenyeges kitetel. Nem szeretem ha barmi a tudtomon kivul csatlakozna a netre. Jelenleg Comodo IS fut eleg biztonsagos beallitasokkal:
Antivirus - Valos ideju
Tuzfal - Egyeni szabalykeszlet
Sandbox - Bekapcsolva
Hips - Biztonsagos mod
De ez igy ebben a formaban elgge berantja a kezifeket a Precisionomon.E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
BD IS, TS 2015-ben van paranoid mod? Ugy remlik amikor eloszor feltettem, hogy nem volt, de mintha az remlene, hogy igertek, hogy lesz.
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Joestet!
BD 2014 TS-nel ha a Settings / Antivir / Exclusions / Excluded files and folders-ben hozzaadok egy mappat, akkor onnan miert torli a fajlokat?E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Joreggelt!
Kicsit megmakacsolta magat a BD TS 2014. Nagyon lassan reagal mindenre es "On-access scanning is disabled" uzenetet ir. Hiaba javitom ki a hibat, nem tortenik valtozas. Valaki futott mar bele hasonloba?E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz Mustármag #27295 üzenetére
En jelenleg nem fizetnek erte. 4 gepre valo liszenszbol mar eleg sok sort kapni.
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Bitdefender IS melle javasolt meg valamit feltenni?
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Joreggelt!
Bitdefendernel mit kell pontosan beallitanom, hogy egyenkent tudjam engedelyezni a programok internet hozzafereset?E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
Elelg ha ezzel az adatbazissal frissitem az offline CIS tudasat? Marmint az alsoval.
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
bd tuzfalnal mi jelenti a kimeno programok szureset?
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz micafighter #26109 üzenetére
de hulye vagyok, gondolhattam volna, hogy ilyet is lehet kossz!
igy viszont lehet, hogy marad a bitdefender free, vagy ceges f-secureE30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz micafighter #26107 üzenetére
koszonom, hogy osszeszedted a promos termekeket, meg alszok ra egyet, bar nem hiszem, hogy a 3 kozott olyan nagy kulonbsegek lennenek
eddig a win7 tuzfalat hasznaltam, de most minden programom szemelyesen szerenek csak kieengedni a netre
az utolso bitdefender promo-t kihasznaltam es 2 hetig mukodott is az 1 eves liszenszE30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz micafighter #26048 üzenetére
en meg mindig ezen toprengek
a webroot es az avg promoja az IS-re is vonatkozik?
ugy latom, hogy a bitdefender csak av, de talan jobb lenne sajat tuzfal isE30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz micafighter #26048 üzenetére
aha, ertem, koszi
igazabol annyira (remelem) nem vagyok sotet, hogy ne tudjak valaszolni a feltett kerdesre, hogy en akarok e valami engedelyezni, vagy sem
kulonben is csak a tartalek win7-en lesz hasznalva, a hasznalt rendszer egy debian leszE30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
van egy win7-es gepem, ami nincs rakotve a netre, csak ha egy adott program igenyel valamilyen kulso kapcsolatot, altalaban nehany havonta engedem ki frissiteni
van olyan antivirus/firewall aminel minden engedelyt ker, ami elindul a net iranyaba?E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
jo estet
mitol lehet, hogy a bitdefender egy olyan uzenetet dobott, hogy "port scan was detected and blocked"E30 (oo=[][]=oo)
-
-
soldi3r
veterán
koszonom! az avastot kiprobalom
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
hello
androidra tudnatok javasolni egy jo antivirust?E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
jo estet
akad egy kis problemam: egy win8 x64-es gepen egy F-Secure PSB Workstation Security 9.30 fut(na)
mukodik, viszont litmus-update-handler.exe mukodese leallt parancsot kapok folyamatosan
tudok ezzel valamit csinalni?E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
jo estet
egy ubuntu valtozatra keresnek valami viruskeresot/irtot, mert ugye az ordog nem alszik...
melyiket lenne erdemes feltenni?E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
jo reggelt!
erdekelne, hogy ubuntura milyen virusirtot lenne erdemes feltenni, koszonom!E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
megjott a F-Secure Anti-Virus for Workstations kodom, lekaparnam a Bitdefender AV Plus 2013-at
nem surgos, meg van 20 napom
siman le fog jonni? eleg a Revo Uninstaller? vagy ezzel is trukkozni kell?E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
hat, errol en is lemaradtam varhato meg hasonlo akcio?
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Szep napot!
Virusirtot kellene valasztanom, sok lehetoseget nem kaptam, AVG vagy Avast? Koszonom.E30 (oo=[][]=oo)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Vivaldi (böngésző)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest