Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Meglepődtem rajta, de tényleg egyszerű mint a faék.
Nem kér regisztrációt, az ui szép és átlátható, bizonyos modulok külön letölthetőek hozzá, van böngészős beépülője, sandbox mód (ezt nem értem miért nem adták még hozzá a gyári defenderhez...), elenyésző reklám a felületen (a toolbox opció alatt ajánl pár ingyenes játékot, amit fogalmam sincs honnan szed le), minimális skinezhetőség, facebook login (ezt nem tudom hova tenni...).
Külön plusz pont neki, hogy ha elindítok egy játékot, akkor silent módba lép át és nem zargat értesítésekkel - nem mintha amúgy eddig tette volna. Viszont az ikonja kicsit csúnya szegénynek... de ez legyen a legnagyobb gond vele.
Van még ilyen ingyenes megoldás? Ha lehet többet is megnéznék.
Szerk.:
A total security talán jobb, mert így ki lehet váltani vele a ccleanert, vagyis remélem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest