Hirdetés
- Steam topic
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Automobilista 2
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
" 3. Olvastam egy cikket, miszerint ismeri az összes (megjegyzem nagyon kevés számú) linuxos kártevőt. Így nincs szükség az RK Hunterre, vagy a ChRootkitra, amik csak keresni tudnak. "
Én meg pont azt olvastam, ráadásul egy NOD nál dolgozótól, hogy pont a Linuxos rootkitek ellen nem a megfelelő a keresése, ezen akarnak a következő kiadásban változtatni.
Tehát az RkHunter nagyon is jó ha van!
Ami meg a Linuxos kártevőket illeti, mindenki csak beszél róla, hogy van, de nem ismerek senkit akinek sikerült egyet is összeszednie.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
zed01
őstag
Azt kifelejtettem, hogy mivel nem a dazuko kernel drivert használja, így nem kell attól félnem hogy egy kernel frissítés után nem működik a valós idejű védelem (ez talán a legfontosabb). Az alapmotor, a NOD32 Server Linux továbbfejlesztése, tehát régi alapokon új fejlesztés.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest