Hirdetés
-
GAMEPOD
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
válasz
eternam #13612 üzenetére
Nem védeni akarnám Laca forumtársat,de engem is érdekelt volna ez a lakó. Sajnos van egy beidegződés,hogy linuxra nincs ártó kód,csak max. a víruslaborokban ,de ott is 7 lakat alatt őrzik. Ezt mondták a droidra is és nézd mi lett belőle. / Tudom a Droid nem linux ,csak "hasonlít rá",még mielőtt felzúdulást váltanák ki./ Ha elér a linux ,egy bizonyos felhasználó számot, akkor nézd meg mennyi lesz rá.
-
BigManus
addikt
válasz
eternam #13612 üzenetére
Na akkor hol vontam kétségbe? Ha nem tudsz olvasni, javaslok egy szemészt!
" De így megint csak mendemonda, mert folyamatosan az van, hogy van rá vírus, de senki nem találkozott még vele az ismeretségi körömből... " Ebben Te hol voltál megemlítve?" Sőt, elég régóta Linuxozok, de nekem sem sikerült még egyet sem kifognom, pedig én direkt keresem... "
Erre Te beteszel egy ilyet:" Egyébként linuxra ennyi kártevő van: "
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- LEGO klub
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest