Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
válasz Fandango #40010 üzenetére
Elnézést annyira nem néztem szét. Akkor majd holnap lehet inkább ezt teszem fel a comodo helyett, bár igazából nekem a comodo is tetszik eddig. Gépigény szempontjából melyik a jobb? Kéne felraknom egy gyenge gépre is valami vírusirtót, az enyémen kívül és ott már lényeges lenne, hogy mennyire eszi a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz Fandango #39783 üzenetére
A giant az egyik legjobb as alkalmazás volt, de már akkor látszódott, hogy az önálló as programok leáldozóban vannak, az ma meg tudjuk, hogy mit tett aztán vele.
Viszont newman haladt tovább, jött a herd protect, aztán a reason és nagyon úgy tűnik, hogy ők is teljesen ráálltak a felhő technológiára...sajnos...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
SP4C3
veterán
válasz Fandango #39783 üzenetére
GIANT Company Software, Inc. developed internet security products, including GIANT Spam Inspector, GIANT Popup Inspector, and GIANT AntiSpyware. GIANT's head office was located in New York, NY, and it also had offices in Chicago and Atlanta, GA. GIANT Company Software was founded by Ronald Franczyk and Andrew Newman in Chicago in November 2000.[1]
Microsoft Corporation acquired GIANT on December 16, 2004.[2][3] Microsoft based its Windows Defender (formerly Microsoft AntiSpyware) program on the core technology of GIANT AntiSpyware.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Pancsermeste
őstag
válasz Fandango #38464 üzenetére
Nekem se volt vele problémám, és már hozzá is szoktam. Viszont, úgy láttam egy-két tesztben, hogy mostanában nem valami fényesen szerepel. Mondjuk, több, mint 4 év alatt (majdnem 5 éves volt a régi Win7-em) nem is kaptam be kritikus virnyákot - legalábbis nem tudok róla.
-= Pancsermeste® =-
-
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Tetete1
senior tag
válasz Fandango #36048 üzenetére
Mi cagy Te itt Nacsalnyik? (vagy annak kézeled magad). Lemarházol másokat, ha meg visszakapod megsértődsz. Tehetsz egy szívességet!
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
válasz Fandango #36046 üzenetére
Szerintem meg Te nem vagy normális...hogy lehetnél ha ilyeneket írsz? Így is 25 máűsodperc alatt betölt a védelem, pedig SSD sincs, szimpla HDD. Akkor miért zavarna ha gyors a gépem, ha fogná valami, akkor elgondolkodnék rajta, de nem!!! Nem is kapok vírus, de az nem hiszem el, bármenynire is óvatosan használja a gépet valaki, hogy védelem nélkül lehet egy gépet használni (és nem lassul be)., Mert ugye az alapprobléma a lassulás.
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
válasz Fandango #36038 üzenetére
Ezek együttesen sokkal több, mint egy reklámblokkoló. Ezek mindenféle adatot (pl. statisztika, böngészési szokások, személyes adatok, különféle kártevők stb) nem enged gyüjteni. Ellenkező esetben egyetlen reklámblokkoló elég lenne.
Lefejtettem :
8, A Gosthery-t.
[ Szerkesztve ]
-
Tetete1
senior tag
válasz Fandango #36021 üzenetére
Ugyanilyen - dce igyenes - blokkolók, amelyek nemcsak a raklámokat, hanem minden mást (statisztisa stb) megfog ingyen:
1. Http everywhere,
2,Adguard Adblocker,
3, Adblocker plus,
4, uBlock,
5, Disconnect,
6, Noscript (csak Firefoxhoz).
7, Bitdefender Traffic Light (károkozó ellen, még a facebook közösségi oldalakon is).Tökéletesen lepusztít minden adatkövetőt, reklámot stb.
-
BigManus
addikt
válasz Fandango #33444 üzenetére
Persze, én ezt értem. De ez egy szakmai topic.
Tehát ha esetleg neki a Comodo csontá fagyasztja a rendszert, az nem éppen szakmaiság a részünkről.
Ha te hozzáértő vagy, feltételezem, mert javasoltál, akkor te kérdezz rá milyen konfigra illetve oprendszerre tenné.
Nem tudhatod mennyire ért hozzá. Ha például full kezdő, a Comodo megeszi reggelire...
Az újak sajnos így kérdeznek, ez nem újdonság.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Kelvin
őstag
válasz Fandango #33441 üzenetére
Én is hiába magyarázok neked mert te sem fogod fel, biztos a te módszered jobb. Á milyen szép honlapja van és milyen hangzatos a neve. Mert azt még mindig nem árultad el nekem, hogy te mi alapján választasz. Csak nyomatod a személyeskedést.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
válasz Fandango #33427 üzenetére
Értem, az az ha lefuttatnak 15 ezer viruses, worms or Trojan horses és 0-day malware attacks mintákat egy tucat terméken akkor az eredmény nem mutat semmit és nem ér semmit neked.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Dhampir
félisten
válasz Fandango #30492 üzenetére
Használd a keresőt és ömleni fog az androidos vírusirtás tömege.
-
blattida
nagyúr
válasz Fandango #30271 üzenetére
Ha kikapcsolod az automatikus megbízást a megbízható fájlok és telepítők esetében, akkor már sokat tettél a biztonságért, miközben a d+ biztonságos módban fut továbbra is.
mrszitya
Azért ez a legtöbb esetben bőven elegendő védelmet jelent. az emet meg nem átlag júzernek való, de ezt Te is tudod. és nem is figyel annyi módon, mint az mbae...[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
riki
senior tag
válasz Fandango #28587 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Etikus hacker ismerösöm is Comodo Is-t használ.Valoszínű nem véletlen. Én meg Webrootot. Nem minden a név,és a marketing.Sajnos az erős adatbázis,már bocsánat,de csak a luzereket tudja elkápráztatni.mert aki kicsit parás mint én ,már nem hisz az adatbázisra épülő teszteknek.Fel voltam vértezve ,jogtiszta nagy nevű védelemmel,és egy lakó úgy kizárt a rendszerből ,hogy csak a főkapcsolóval sikerült a gépet visszaszerezni. Azóta csak a 0 napos teszteknek hiszek,és a nállam tapasztaltabak véleményére halgatok. Nem akarok neveket sorolni ,nehogy valakit kihagyak a sorból.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Fandango #28194 üzenetére
Úgy vagyok vele ha nem javul a helyzet illetve mindenki csak olvass ,akkor én befejeztem a pályafutásomat . Nincs értelme a"házi teszteknek" ,ha valaki ideír csak annyit akar melyik a legjobb vírusirtó aztán lelép . Szóval lassan de biztosan befejezem ezt a témát .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
daimonion
senior tag
válasz Fandango #26791 üzenetére
szerintem meg van állandó Real Time védelme az avira nak is. Esetleg nem erre gondoltál, hogy Avira free az nem allando vedelem,
Advanced Real-Time Protection
Avira’s innovative detection
technologyWebsite Safety Advisor
Clear safety ratings for your search results*AntiAd/AntiSpyware
Blocks Adware programs and online snoopsBrowser Tracking Blocker
Using the Search Free Toolbar prevents others from recording your online habits**This feature is included in the Avira Search Free Toolbar
Bövebben itt[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz Fandango #26294 üzenetére
Biztos van olyan, aki tudja, de én nem tartozom közéjük. Comodonál gyakran vannak ilyenek, sok programjuk végezte így, nincs különösebb magyarázat, valószínűleg nem használták annyian, nem is volt még teljesen kiforrott, másra fókuszáltak inkább...
-
-
old-dog
aktív tag
válasz Fandango #24903 üzenetére
Néhány ajánlott program, ami itt már biztos volt, de nem lehet eléggé hangsúlyozni Manapság szükségesek
Igen a CIS és a BD ezt már tudja.[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Fandango #24885 üzenetére
Nem rossz ötlet, de voltak kompatibilitási gondok a kettö között. Wildersen olvastam pár hete, ha jól emlékszem MBAE blokkolta HPA-t bizonyos esetekben. Viszont ennél nagyobb gondokról nem tudok, és azóta lehet ezt is javították. Tehát nyugodtan ki lehet próbálni a kettőt.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
AtHoS
nagyúr
válasz Fandango #23272 üzenetére
Igen, ilyesmit keresnék, de akkor is így működjön, ha csak egyetlen hozzáférés van elmentve az adott oldalhoz, tehát ne automatikus legyen a mező kitöltés/belépés (esetleg kikapcsolható/választható legyen az automatizálás)
micafighter
Automatikus mező kitöltésre nincs szükségem. Jelenleg Sticky Password progit tesztelem. Nem rég volt belőle promo. Bár tüzetesen nem tudtam még végignyálazni a beállításait, ott csak akkor működik alapállapotban úgy, ahogy szeretném, ha több hozzáférés is el van mentve az adott oldalhoz. Ha csak 1 van, akkor automatán kitölti a mezőket.Persze ettől még lehet, hogy csak ki kell venni egy pipát a beállításoknál valahonnan, de ez eddig még nem tűnt fel nekem hol lehet
read-only mode on the forum
-
Dhampir
félisten
válasz Fandango #20388 üzenetére
Nagyon csábító a CIS ingyenessége, de ez vajon nem megy a naprakészség rovására? Viszont, ha neked régóta bevált, akkor mindenképpen jó ómen a belé vetendő bizalomra, köszönöm!
A TrustPorton is gondolkodom még, szinte megnehezíti a helyzetet az, hogy ilyen bőséges a választék.
Jó az avatarod!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Fandango #20096 üzenetére
Jé tényleg nem lehet frissíteni, akkor nem sok értelme van.
Bár így is 1millió feletti ip-t mutat amit blokkolni tud, míg lck képén a Peerblock frissítve 815 ezret mutat. Mondjuk ha azt tényleg lehet frissíteni ezt meg így hagyja az ember, akkor gondolom előbb utóbb majd utolérné
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
flash-
veterán
-
lck
senior tag
válasz Fandango #20063 üzenetére
Pár éve használtam egy darabig. A gépigénye gyakorlatilag nulla. Mégis több százezer vagy akár millió IP címet tud szűrni különböző igény szerinti kategóriákban. Ilyen listák alapján. Igazából nem is védelem miatt használtam (persze azért is), hanem mert úgy vettem észre hogy gyorsítja a böngészést, mivel egy-egy betöltött weboldal mellett sokszor blokkolt 2-3 egyéb ( reklám, statisztika stb. ) oldallal való kommunikációt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest