Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daimonion #51305 üzenetére
Azt gondolom erről, hogy az nem rossz irány, ha egy termék több dolgot tud.
Tudjon, ha annak van értelme a védelem szempontjából. A mindenféle karbantartó, meg rendszer optimalizáló meg egyéb fícsöröknek nem sok értelme van.Itt van pl. a KIS 2018 esete. Van egy ilyen funkció amiben szó sincs arról, hogy blokkolja a miner szkriteket.
Kíváncsiságból bekapcsoltam az asztali PC-n és láss csodát úgy viselkedik mint egy reklámblokkoló. Egyszer sem indultak el a kis bányász szkriptek. Az ilyen opcióknak van értelme, de annak, hogy tisztítsa a gépemet, meg mit tudom én mit csináljon aminek semmi köze a védelemhez annak nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest