Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz
daimonion #42065 üzenetére
Engem idéztél, bár 'név nélkül', de nyilván vissza lehet olvasni a HSZ-t! Úgy érzem reflektálnom kell.
Igen, élvezem a tesztelést, de nem azért mert nekem van a 'legnagyobb vírusírtó penis-em'. Amíg működött a táblázat, személyes érdeklődésből más szoftvereket is teszteltem, virtuális géppel (pl.: Mcafee). Ha úgy lenne, ahogy te szarkasztikusan állítod, rég lecseréltem volna az EMSI-t. G-Datára vagy ESET-re, mert ezeken a kis teszteken talán ők teljesítenek a legjobban, de nem tettem.
Mit segít ez a fejlesztőknek? Ilyen aggályom nekem is volt, kezdetben lekiismeretesen elküldtem a maradványokat az EMSI laborjába, de LiLxWaYnEx kérdésemre válaszolva megírta, hogy 'intézi a dolgokat a továbbiakban' (keress vissza, ha érdekel...).
Lehet arról beszélgetni, hogy ilyen kis minták és a kizárólag adatbázisra épülő keresés, mennyire érdemleges, de tény, hogy a 3 < 46 (remélem ezt még te is elismered
). És, ha ez 20x, tendenciaként előfordul, talán az már releváns....
Még annyit, hogy nekem IRL több éve nem volt vírusom, talán elég lenne az MSE is...
LiLxWaYnEx a közeljövőben beígért egy jóval nagyobb volumenű mintát, érdeklődéssel várom!
Te egyébként mit használsz, ha szabad érdeklődnöm?
Peace!
UserX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest