- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz daimonion #42065 üzenetére
Engem idéztél, bár 'név nélkül', de nyilván vissza lehet olvasni a HSZ-t! Úgy érzem reflektálnom kell.
Igen, élvezem a tesztelést, de nem azért mert nekem van a 'legnagyobb vírusírtó penis-em'. Amíg működött a táblázat, személyes érdeklődésből más szoftvereket is teszteltem, virtuális géppel (pl.: Mcafee). Ha úgy lenne, ahogy te szarkasztikusan állítod, rég lecseréltem volna az EMSI-t. G-Datára vagy ESET-re, mert ezeken a kis teszteken talán ők teljesítenek a legjobban, de nem tettem.
Mit segít ez a fejlesztőknek? Ilyen aggályom nekem is volt, kezdetben lekiismeretesen elküldtem a maradványokat az EMSI laborjába, de LiLxWaYnEx kérdésemre válaszolva megírta, hogy 'intézi a dolgokat a továbbiakban' (keress vissza, ha érdekel...).
Lehet arról beszélgetni, hogy ilyen kis minták és a kizárólag adatbázisra épülő keresés, mennyire érdemleges, de tény, hogy a 3 < 46 (remélem ezt még te is elismered ). És, ha ez 20x, tendenciaként előfordul, talán az már releváns....
Még annyit, hogy nekem IRL több éve nem volt vírusom, talán elég lenne az MSE is...
LiLxWaYnEx a közeljövőben beígért egy jóval nagyobb volumenű mintát, érdeklődéssel várom!
Te egyébként mit használsz, ha szabad érdeklődnöm?
Peace!
UserX
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (Collectors Edition)
- Assassins Creed Shadows+++
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok