Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
King Unique #33496 üzenetére
Képzeld Nálam is be volt kapcsolva a HIPS és nem tanuló módon és nem pofázik..Biztos velem van a hiba mert nem használok ötmillió programot csak Office-t Qbittorrenetet meg IE-t. Nem akarok belemenni egy értelmetlen vitába mert természetesen felhasználófüggö a kérdés mennyisége de Nálam Tény ami tény a 8-as Comodo talán a 7-es kérdéseinek jó ha 10% át teszi fel.Metro appoknál is csak tüzfalkérédseket tett fel..Pl Mini Radio Player kimenjen a netre vagy nem.Böven kíbírható a dolog..Ezért sem értem , hogy már sokadjára írtad amit írtál..Igen igen felhasználóbarát lett ennyi. Én lezártam a Comodo IS 8 dolgot a részemröl
-
Jenne
őstag
válasz
lugosi #33495 üzenetére
Szia!
Én is azt tudom mondani, hogy észrevétlen a gépemen a Kaspersky. (KAV-ot használok és laptopon, Windows 8.1/64 bit)
Évekig ESS-t használtam ezt megelőzően, igaz akkor ott még XP-s gépen, de így is van némi hasonlítási alapom. Ezen az új laptopomon is fent volt az ESS másfél hónapot amíg le nem járt a vásárolt licensz, majd utána került fel helyette a KAV két éves licensszel. ESS-hez képest semmi többlet gépfogást vagy belassulást nem tapasztalok a KAV részéről. Észrevétlen és teszi a dolgát. (ha kell)[ Szerkesztve ]
-
motacilo
aktív tag
válasz
lugosi #33495 üzenetére
Üdv! Hát én nem tapasztaltam ezt a "nagyon fogja a gépet" érzést, pedig 3 kül. konfigon van. Az egyik közülük egy Atomos netbook 2 GB RAM-mal (mondjuk SSD van benne).
Valahol a WSA szintjén érezni a jelenlétét (az volt előtte a netbookon), többek között ezért is vettem meg.
Kipróbáltam már: Avast, GDATA, BDIS, AVG,WSA, de eddig ez a leghasználhatóbb. Mondjuk a szülői felügyelet modul megléte is fontos volt számomra. -
BigManus
addikt
Vipre nagyon hallgat mostanság. Használja valaki?
-
King Unique
titán
válasz
daimonion #33494 üzenetére
Képzeld pont felraktam nemrég virtuális gépre a 8-ast és kipróbáltam. Igen, azok a műveletek zajlottak le, amit leírtál, meg kb. előző verzióknál is ezek, de azért ne túlozzunk... Van , lehet számos olyan dolog, művelet, aminél rákérdezhet, pl. Win8.1-en ObliTile appokat se mindig engedi kérdés nélkül futni, mint más AV-k. Illetve, ha már felrakok egy CIS-t, akkor azért teszem, mert tudom, h erős a védelme, milyen moduljai vannak és azokat használni is akarom, nem mindent fullra kilőni, csak, h ne ugasson!! Mert úgy tudom, az adatbázis alapú felismérése nem feltétlen a legjobb és húzós esetekre pont a HIPS az, ami védelmet nyújthat. Ha meg már belököm a HIPS-et, akkor jönnek szaporán a kérdések, lehet tanulómóddal szórakozgatni, de én meguntam...ennyi.
-
Köszi, akkor itthonra szerintem nem fizetem ki a Kaspersky-t, különben is nagyon fogja a gépet. Azt hiszem itthonra nem lesz a mac-re víruskereső (mondjuk 7 éve elvagyok nélküle).
Az irodai laptopra kipróbálom a comodo-t akkor. Ha azt mondjátok, hogy a védelme erős.
-
daimonion
senior tag
válasz
King Unique #33493 üzenetére
Sokan sokszor leírták már .gyakorlatilag SEMMIT nem kérdez a 8-as comodo.Telepítéskor amikor hálozatot észlel a tüzfal akkor ráböksz, hogy otthoni hálozat majd szól egyszer hogy elavult az adatbázisa frissít majd víruskeresés ..majd szól, hogy indítsd újra a gépet.Ujraindítás után meg kussban van--max ha torrented van akkor szól a TÜZFAL, hogy kiengedjem vagy nem ? Mindezt alapbeállításokon..ha tanulóra állítod akkor talán még ennyit sem pofázik..szóval próbáld ki rakd fel azt felejtsd már el ezt a sokat kérdez dolgot.UNCSI
-
King Unique
titán
válasz
lugosi #33492 üzenetére
Windowson jó és elég erős védelemnek számít, rakás összetevője van, saját secure böngésző, sandbox, hips stb..
Comodo tűzfal is a legjobbak közé tartozik. Én speciel csak azért nem szeretem, mert, ha minden védelmi modulja be van kapcsolja, akkor elég sokat kérdez. De, ha alap beállításokkal van használva, akkor főleg az új 8-as verzió, "csendesnek" mondható.
Macre szóba jöhet még az ESET Cybersecurity is [link], ami ugyan fizetős (havi kódokkal "ingyenes", SG fórum...), de talán kisebb a gépigénye, mint a Kaspersky-nek. -
válasz
King Unique #33491 üzenetére
Köszi, ránéztem, egyelőre úgy látom, hogy az én oprendszerem (10.10.2) még nem támogatott.
Egyébként ez a Comodo windows alatt mennyire számít jónak? Lenne olyan jó, mint a Kaspersky fizetős változata, vagy arra ne számítsak? -
King Unique
titán
válasz
lugosi #33490 üzenetére
Hát én nem tudom, lehet AV gyártók se véletlenül készítenek Mac & Linux verziókat.... láttam én már Macen is zsaroló vírust, meg "meg van blokkolva" gépet.
Illetve egyik PH!-s szaki Linuxon is használ AV-t [link], lehet nem véletlenül.
Comodo van Macre is és free [link].[ Szerkesztve ]
-
válasz
King Unique #33489 üzenetére
Nem állítom, hogy kell. Én feltettem, próbaképpen.
-
Ha valaki feltenné a Kaspersky maces változatát, gondolkodjon valami másban, brutálisan belassul tőle a rendszer, minden fileművelet.
-
embe
nagyúr
válasz
kisbalazs83 #33486 üzenetére
Apropó Kasperky! Tegnap leszedtem a legfrissebbet. De megint az a gondom, hogy nem mountolja fel az SSD-t, vagyis a C meghajtót, csak a D-t a HDD-t.
A másik gépen, ahol egy HDD van, szépen felmountolja a C meghajtót, és lefut.
Egy korábbi verzióval is ez volt a gond. Mi lehet a probléma?
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
kzsolti97 #33485 üzenetére
Próbáltad már? Kaspersky Rescue Disk 10
-
Van egy problémám mostanában kb. októbertől több windows xp-s gépemen is terjed egy bizonyos "vírus"
3 dolgot tapasztaltam:
1. A dátumot nem lehet megváltoztatni ha megpróbálom akkor a "Nincs jogosultsága a dátum/idő megváltoztatására" üzenetet kapom. BIOS ból át lehet állítani a dátumot de a laptopomon nincs a bios-ban ilyen lehetőség...
2. Nem enged külső winchesterre másolni a gépről látszólag rá másolja a fájlokat ugyan
de amikor legközelebb csatlakoztatom egy gépre akkor nincs ott egy fájl sem.
3. ha be lépek csökkentett módba akkor amint ki választhatnám a rendszergazda fiókba a belépést
az egér össze vissza kezd mozogni a képernyőn és újraindul a gép.egyébként végig rendszergazda jogosultságok mellett történt mindez.
több féle vírus írtót futtatam (nod32, avira, ) és nem találtak semmit -
borix
addikt
Ha olyan a program akkor az Unchecky mellett is föl fogja tenni a szemetét ha kiveszed a pipákat ha nem.
Virtuális gépen tesztelem az új programokat majd ráküldöm a HitmanProt és ha nem talál semmit akkor használom.
Ha föltelepült a program mellett pl a conduit akkor más programot keresek. -
|AP|
veterán
Nemrég telepítettem újra a rendszert, feltettem a szokásos, eddig jól bevált Avast Free-t, de pár napon belül két nagyon gusztustalan adware-t is bekaptam. Az egyik a "mystartsearch" nevű csoda (ez szerintem a gyártói oldalról letöltött dameon tools-szal jött), a másik az "Ads by Info" néven ezer meg ezer pop-upot feldobó cucc. Mindkettő eltávolításával megszenvedtem, és szeretném, ha nem nagyon fordulna elő ilyen újra.
Azt már észrevettem, hogy az Avast ezek ellen nem nyújt védelmet (Chrome kiegészítővel sem).
Mivel tudnék elémenni az ilyen dolgoknak? (nem igazán jellemző, hogy zavaros weboldalakra tévednék) -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
lugosi #33477 üzenetére
By filtering out malicious links and inappropriate content, and helping you to avoid phishing websites that may try to steal your confidential information and your identity, Kaspersky Safe Browser helps you safely surf the Web on your iPhone, iPad or Windows Phone device.
Webvédelem.
-
Ez a Kaspersky féle safe browser valójában mit csinál?
-
olivera88
veterán
Erre gondoltál?
[link]Blattida
Megint kinyírta a rendszert.
És csak IS konfig futott nem is a proaktiv. Kikapcsoltam mindent egyesével, Sandbox, majd HIPS, aztán Virusscope, majd AV rész. Hátha az egyik összetevő miatt van a gond, de nem használt semmit. Lefoglalt 4 gb rambol 97-98 % ot és lebénul a gép. Ment is le a gépről rögtön. Eddig csak proaktivban készitette ki a gépet most már IS ben is.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Sikerült vmi sz@rt összeszednem tegnap úgy látom.
Pedig csak az egy szokásos időjárás oldalat néztem amin egy nagy játék reklám jön elő, az ABP ki van kapcsolva mert azt kéri az oldal h kapcsoljam ki. A CIS ki volt épp kapcsolva ez idő alatt de nem töltöttem le semmit tudtommal, azért volt kikapcsolva mert előtte járata a procit a cawvp. Ma meg azt vettem észre mintha bellasult volna kissé a gép, lefutattam az MBAM-ot erre egy csomó PUP-ot talált meg néhány trojait.
Az MBAM logja vizsgálat után. [link] Valami még maradhatott a gépen mert itt Prohardveren kis hirdetés kockák jelennek meg a bal sarokba amik eddig nem voltak meg egy másik oldalon.
Ez az az oldal. [link] Itt szedhettem össze szerint 100 % úgy hogy véletlen rákattintom véletlen arra nyomorék hirdetésre.Most pl ilyen ablak jelent meg itt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
válasz
blattida #33456 üzenetére
Na pont most kaptam egy érdekeset. Egy olasz címről jött, egy olasz feladóval, egy "check your important document attached to email" tartalommal, és egy .zip file a csatolmány.
Itt van a virustotal elemzése: [link]
A Kaspersky nem mondott rá semmit, engedte letölteni a gépre. Megnyitni nem nyitottam meg.
Kérdés, hogy akkor most kell-e tartanom valamitől? :/ Fertőződhetett ettől a gépem?
Outlookban érkezett. A küldő természetesen megy a spamlistára, de akkor is, most a Kaspersky-n átjött.Jéé, vagy mégsem? Az Outlookban nem tudtam a Kaspersky pluginnel megjelölni spamként, nocsak. :/
[ Szerkesztve ]
-
mrobes
tag
válasz
mrszitya #33465 üzenetére
Én a freemail-es címemre már kaptam, igaz azt adom meg minden ilyen-olyan regisztrációkor, amikor kell valahol gyorsan egy fiók, vagy e-mail címet kérnek valahol.
Próbaképp átküldtem a gmail-es címemre, de az egyből blokkolta, csak egy értesítést küldött, hogy valószínűleg fertőzött a csatolmány, ezért eltávolításra került. -
Kelvin
őstag
Amúgy tényleg érdekes, hogy olyan sokan kaptok fertőzött email-t. Én sosem, pedig három postafiókot is használok, igaz a gmail gyűjti az összeset. Pedig van közte hírlevelekre, promóciókra, reklámokra használt fiók is. jó lenne látni egyet közelebbről
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz
Kelvin #33414 üzenetére
1. és 2. lépés kész, NTFS oké, az egyszerűbb mappák, fájlok mentve.
Ha ennél is feldobja az azonos fájlokos ablakot, akkor jó. Mivel ilyen műveletet még nem csináltam, így járatlan vagyok.
copass : amiket kimentek azokra szükségem van, így jogos a pont Kelvinnek. De mivel biztos, hogy vannak fájljaim amiknek vannak másolataik itt-ott a freefilesync is hasznos lesz. De mielőtt gyomlálok menteni akarok, aztán majd ott is jöhet a gyomlálás.
-
-
mrszitya
senior tag
-
mrszitya
senior tag
Csak mellékesen megjegyezném, a Comodo legfrissebb verziói - ahogy @blattida is írta már, gyakorlatilag teljesen némák alapbeállítás mellett.
Ha vki átállítja proaktív profilra vagy a hips-et bekapcsolja, akkor lesz csak kérdésáradat, de így is kevésbé érdeklődő, mint korábban.
Én most is azt tartom, alapon is elég biztonságos, (sőt...) Átlagjúzer jobb is, ha nem állítgatja el.
Múltkori cbt-lockert is sikerrel "verte át" az autosandbox, hiába maradt néma amúgy az av-része.[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Bár utólag, de én kérek elnézést a figyelmetlenségemért és az ebből kialakuló konfrontációkért.
Tényleg elolvashattam volna az első oldalon leírtakat és így feltennem a kérdést.Még egyszer elnézést kérek Mindenkitől!
-
BigManus
addikt
válasz
Fandango #33444 üzenetére
Persze, én ezt értem. De ez egy szakmai topic.
Tehát ha esetleg neki a Comodo csontá fagyasztja a rendszert, az nem éppen szakmaiság a részünkről.
Ha te hozzáértő vagy, feltételezem, mert javasoltál, akkor te kérdezz rá milyen konfigra illetve oprendszerre tenné.
Nem tudhatod mennyire ért hozzá. Ha például full kezdő, a Comodo megeszi reggelire...
Az újak sajnos így kérdeznek, ez nem újdonság. -
-
Fandango
veterán
válasz
BigManus #33442 üzenetére
Ha o nem irja, akkor en honnan tudja? Kerdezett valamit, en annak megfeleloen valaszoltam. Miert kell mindig minden kedves kerdezobol mindent fogoval kihuzni, es ezzel generalni a felesleges hozzaszolasokat? Ha mar idejon valaki kerdezni, akkor legalabb a topic osszefoglalot illene elolvasni (tudom ez sokaknak kihivast jelento feladat), es annak megfeleloen kerdezni, jelezve azt amit te is irtal.
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz
Kelvin #33435 üzenetére
hetente is elég macera azért átnyálazni a dolgokat, mert időigényes és nagy odafigyelést kíván.
nem semmiért adnak külső vinyókhoz backup progit ami a gombnyomásra csinálja a mentést, direkt otthoni felhasználásra.
ez a nyomorult ctb-locker, még jobban felhívja a figyelmet a biztonságos adattárolásra. -
Fandango
veterán
válasz
Kelvin #33433 üzenetére
Meg mindig nem erted, addig nem relevans az adott teszt, ha nincs egy masik teszt amivel ossze lehetne hasonlitani az eredmenyeket, mert ha lenne, akkor nagyobb bizonyossaggal lenne allithato, hogy az eredmenyek a valosagnak megfelelnek, nincs benne csalas, reszre hajlas stb. De hiaba magyarazom neked, ugyse fogod fel.
Es hidd el lattam mar a linkelt oldalt, es meg szamtalan masik hasonlot, de amig ezek a tesztek (mindegyik) nem egyseges metodika alapjan vannak elkeszitve, nem bizonyitanak semmit.
Reszemrol ez a parttalan vita befejezve, azt hiszel, meg annak hiszel aminek akarsz, csak mast ne akarj meggyozni rola.[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz
blattida #33437 üzenetére
Én még az av-comparatives.org-t szoktam megnézni néha. A kettő együtt már talán jobb rálátást biztosít..
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz
blattida #33437 üzenetére
Igaz, h a 8-ast nem használtam még, de az előzőek azért nem voltak olyan "csendesek", mint mondjuk egy Avast, ESET, hiába állítgattam, azért rá-rá kérdezett tök alap dolgokra, van amit meg helyből blokkolt és nem értettem mért nem működik megfelelően adott szolgáltatás, program... persze lehet szabályokkal és társaival bíbelődni, de én egyszerűen meguntam. Tudom user error is benne van.
8-as lehet jobb ilyen téren, ha Te mondod, de azért nem árt megfelelő user is egy Comodóhoz, szerintem. -
Teodor52
senior tag
válasz
King Unique #33436 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged,illetve a segítségeteket!
-
blattida
nagyúr
válasz
King Unique #33421 üzenetére
Ezt a comodo=sok kérdés beidegződést ideje lenne már elfelejteni. Már a hetes sem kérdezett sokat, viszont a nyolcas kifejezetten csöndes, alapbeállításon.
Az avtest kevés mintát használ a tesztjeiben, ezért van az, hogy elég nagy a szórás az eredményeikben.
-
King Unique
titán
válasz
Teodor52 #33431 üzenetére
Ezen elmegy természetesen, kellően/ bőven erős konfig hozzá.
AVG is jó, bár nálam (vsz egyéni OS/ hardver, v más "hiba") nem vált be, már telepítés alatt fekete képernyő volt stb., nálam jobban akasztott, mint a G Data, DE innen is sokan használják megelégedve.
Érdemes kihasználni ezeket a fél éves/ éves promó lehetőségeket, csak azért is, h megtapasztald, a mindennapi használat során megfelelő-e neked az adott AV/ IS. Másrészt folyamatosan vannak ilyen promók, fórumokban megosztott havi kódok, amikkel gyakorlatilag a fizetős védelmi programokat is ingyen lehet használni.
Ha azonban KIS mellett döntesz és megveszed, nyilván azzal is jól jársz.[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
Nyilván egy átlag otthoni felhasználó nem menti automatikusan naponta többször több helyre a munkáját....és itt erről volt szó eddig.
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz
Kelvin #33433 üzenetére
naponta csinálok mentést, többször is, több helyre automatikusan.
nem elfogadható számomra az hogy időt töltsek azzal hogy kivadászom hogy mire van szükségem és mire nem, majd pepecseljek a másolással.
egyszerűbb automatizálni, mint kopizni, ha valami mégis kellene amit letöröltem, akkor az megmarad az előzményben. -
Kelvin
őstag
válasz
copass #33430 üzenetére
Még mindig nem értelek, hetente csinálsz biztonsági mentést azalatt csak eldől mi az ami végleges (munka) és mi az ami köztes folyamat volt. Vagy ha több hónapig dolgozol mondjuk egy anyagon, különböző verzió számokkal mented el, majd ha összeáll a dolog törlöd ami nem kell már. Ennyi.
Fandango:Egyszerűbb lenne meglátogatnod az av-test.org-ot és ott az összes feltett kérdésedre megtalálod a választ ;D Én nem is értem miért álltál le kötekedni úgy, hogy meg sem nézted az oldalt ami a teszteket csinálja
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Milyen operacios rendszeren, milyen beallitasok mellett, mennyi a redundans minta az adott csomagban, mi bizonyitja, hogy valoban 0 day kartevok, soroljam meg???
-
Teodor52
senior tag
válasz
King Unique #33428 üzenetére
Windows7 64 bit a rendszerem a konfigom:
-Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, AMD Phenom II x4 955BE 3,2GHz, Cooler Master Hyper tx3 Evo, Sapphire HD6850 1GB DDR5 PCI-E, KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3K2/8G, 500GB WD 3,5" Caviar Green WD5000AADS SATAII 32MB cache, FSP HEXA 500W 80P, 19" ASUS VW193D-B monitor
De még vacillálok mert az avg is jónak tűnik kicsit bizonytalan vagyok.
-
King Unique
titán
válasz
Teodor52 #33423 üzenetére
Nem megbízhatósági sorrend szerint, csak felsorolás szerint írtam. Igen, gondolom amiatt van az árkülönbség, mert mind2 uaz az IS.
Azt nem írtad milyen gépre menne, milyen OS, mert ezeknek a Kaspersky és társainak, bár sokat javult a gépigénye, de azért bizonyos erősségű hardver nem árt alá.
Illetve mielőtt megvennél egy x éves licenszet, talán nem árt egyik-másikkal tenni egy próbát (trial verziók). -
Fandango
veterán
-
Kelvin
őstag
válasz
quailstorm #33425 üzenetére
Amennyiben az av-test.org teszteket hamisít és megvesztegetett a szerkesztő, igazad van.
"aki látott már számítógépet annak az a chart max röhögőgörcsöt okoz, mást nem" Kíváncsi vagyok, mesélj kérlek, had nevessek én is.
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz
King Unique #33421 üzenetére
Vásárolnék és ott említettél pár terméket, de nem tudom, hogy megbízhatósági sorrendnek megfelelően írtad a Kaspersky, Bitdefender (promó), G Data, F-Secure, de ESS 8 és AVG 2015 termékeket?
Nézegettem iponból Kaspersky-t és két verziója közül választanék.
A pár ezer forintos árkülönbség csak a felhasználható eszközök miatt van?
-
King Unique
titán
válasz
Kelvin #33417 üzenetére
Érdekes eredmények, nem tudom mennyire relevánsak... Avast jobb lenne, mint ESS 8, kínai csodák valóban annyira hatékonyak
Azért MSE 0-ra értékelt védelme elég komoly...(#33418) Teodor52: Comodo szerintem haladó usereknek való, aki nem akar folyamatosan felugró ablakok, tiltások, engedélyezések közül válogatni, inkább vmi mást célszerű feltenni.
Jó szerintem az Eset Smart Security 8, ami újságos kódokkal (SG fórum...), ingyenesen használható. Vagy ott a free Qihoo 360, Avast, azok is jók.
Ha vásárolnál licenszet, akkor Kaspersky, Bitdefender (promó), G Data, F-Secure, de ESS 8 és AVG 2015 (promó) is, amik teljes körű védelmet adnak.[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Milyen vírusírtó progit ajánlotok amiben minden van és teljes körű védelmet nyújt?
-
Kelvin
őstag
válasz
HoTaZo #33409 üzenetére
Másolásnál felugrik egy ablak, hogy az azonos fájlokkal mi legyen felülírja, kihagyja, stb. Válaszd a mindet kihagy opciót, ebben az esetben csak az új eddig nem létező fájlokat másolja át. Ha esetleg van docx, xls, vagy bármi amivel dolgoztál és változott a mérete, arra is rákérdez. Választhatod a régebbi felülírását. Szerintem ez jóval egyszerűbb mint különböző backup progikkal kisérletezni. (most ugye home user a téma)
-
copass
veterán
válasz
HoTaZo #33409 üzenetére
freefilesync is remek ingyenes alternatíva.
mindneképpen javaslom hogy éles bevetés előtt, használd egy teszt könyvtárban, mi történik ha törölsz ilyenek. -
GGAllin
tag
Cloud Pandáról vélemények? Jobb mint az Avast,Avira,AVG ingyenes játékosok?
értem itt megbízhatóság ill. rendszerigények tekintetében is.
Androidra nem felesleges vírusvédelmet telepíteni?
Csak a tesztkép láttán jutott eszembe, és én eddig így tudtam
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Kelvin
őstag
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Tartva a CryptoLockertől úgy döntöttem, hogy beinvesztálok egy külső merevlemezre. Meg is kezdtem az átmentéseket.
Kérdéseim: 1. Van valamilyen (szoftveres vagy windowsos) megoldás, amivel a heti mentéseknél csak a friss fájlokat tudom könnyedén átmenteni?
2. Van egy 21.5GB-os rendszermentésem, ami a merevlemez ( Maxell ) rendszerének túl nagy, így nem tudom átmásolni. Mekkora méretre darabolva érdemes menteni, hogy átmenthető legyen? -
lacoka007
tag
Vírusos levelet, idáig nem kaptam, csak mostanában ezt a hármat, de nem nyitottam meg, csak észrevétel volt tölem a dolog. Nem rég kb egy hete kapott egy angol autista gyerek egy hasonló levelet, de sajnálatos módon megnyitotta. Bele is halt, mert felakasztotta magát, mivel a vírus váltságdíjat kért tőle. Ez egy igen sajnálatos eset volt.
-
válasz
daimonion #33400 üzenetére
Mondjuk aki munkára használja a gépet, az emailezést annak ez értékes időt von el a munkájából, ráadásul akadályozza is. Ezen felül ha minden a spam mappába kerül, ami nem ismerőstől jön, akkor új embertől jövő e-mailre nem jelez a telefon, mert a spamre az nem jelez.
Egyébként bár spamet sokat kapok, azt szépen szűrik is, de vírusos mellékletet már évek óta nem kaptam.
Ja és én mondom, ha már kérdezted, igen, baromság[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest