Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Sikerült vmi sz@rt összeszednem tegnap úgy látom.
Pedig csak az egy szokásos időjárás oldalat néztem amin egy nagy játék reklám jön elő, az ABP ki van kapcsolva mert azt kéri az oldal h kapcsoljam ki. A CIS ki volt épp kapcsolva ez idő alatt de nem töltöttem le semmit tudtommal, azért volt kikapcsolva mert előtte járata a procit a cawvp. Ma meg azt vettem észre mintha bellasult volna kissé a gép, lefutattam az MBAM-ot erre egy csomó PUP-ot talált meg néhány trojait.
Az MBAM logja vizsgálat után. [link] Valami még maradhatott a gépen mert itt Prohardveren kis hirdetés kockák jelennek meg a bal sarokba amik eddig nem voltak meg egy másik oldalon.
Ez az az oldal. [link] Itt szedhettem össze szerint 100 % úgy hogy véletlen rákattintom véletlen arra nyomorék hirdetésre.Most pl ilyen ablak jelent meg itt. [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Vicces képek
- Windows 11
- További aktív témák...
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest