Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
a másik rendező biztos olcsóbb
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Plazmacucci #12 üzenetére
Hát ha ez tényleg így van, akkor semmi további komment nem kell ahhoz, hogy milyen is a "helyzet", meg mikre is lehet számítani.
-
félisten
válasz SunMount3r #10 üzenetére
Azt azért készítették el két hónap alatt, hogy ne bukják a jogokat
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Plazmacucci #8 üzenetére
A "Kövesről"... A másikról nem is tudtam, hogy létezik. De nem is csoda, ahogy megnéztem most Trailer-t. Hát mindig van lejjebb... Persze ennek az elején is ott virít az "Universal Pictures" intro, aztán láthatjuk, hogy ez mennyit is jelent valójában...
-
L3zl13
nagyúr
Szinte biztosan bukta lesz.
Valahol remélem, hogy nem a játékok történetét adaptálják, hanem valami előzményt pl.Aki hülye, haljon meg!
-
félisten
válasz SunMount3r #7 üzenetére
melyik filmről beszélsz, a szarról, vagy a szarabbról
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
SunMount3r
nagyúr
Á ez szerintem nem fog így menni. Nagyon komolyan (és komolyra) kellene venni az egész produkciót és ehhez a megfelelő büdzsé is kellene alá. Hogy nehogy olyan "felemás" legyen a végeredmény, mint anno a Doom film is lett. A Doom "stílusa" még elbírta ezt a komolytalankodást, így annyira-amennyire még nem is volt olyan rossznak mondható a film, node mindenki tudja , hogy ez sem egy ízig-vérig "igaz" Doom film volt. Az alapján, amennyit csalódtam eddig az ilyen adaptációkban nincs sok bizodalmam benne, mert azok már tükrözik az "egészet", ahogy ott Hollywood-ban általában hozzáállnak a játékadaptációkhoz. Ha ezen nem változtatnak, vagy nem kezd önálló, rajongói partizánakcióba a stáb nagy része (vagy legalább a rendező), félő, hogy megint csak valami "felemás" csalódás lesz a vége, amivel csak valami "rég beígért és vágyott" lukbetömést akarnak végrehajtani a rajongókkal szemben és azután kész, "el van intézve a dolog".
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kettő is van:
2008-ban jött a Dead Space: Downfall - Ez lényegében az első játék előzménye. (viszont az előzmény képregény után játszódik)
2011-ben pedig a Dead Space: Aftermath - Ez pedig a második rész előzménye, lényegében az 1. és 2. rész közötti időszakban játszódik.
Amúgy tény, szerintem animációs sorozat formájában jobb lenne visszahozni a szériát.
Live-Die-Respawn
-
vg
addikt
válasz zsolesz967 #3 üzenetére
Van belőle rajzfilm. Dead Space: Downfall a címe.
-
zsolesz967
aktív tag
Egy 18+-os animációs sorozatnak jobbak örülnék.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
batman91
őstag
Hát én jobban örülnék annak, ha Carpenter mester rendezné a filmet. Azt hiszem bőven tett már le az asztalra a horror témában.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest