Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
tag
Gratula. Én tegnap 63-ról pár óra alatt visszacsúsztam 57-ig a basic Lockjaw deck-kel, majd váltottam a basic Destroyer-re és ismét pár óra alatt visszakapaszkodtam 62-re. Nem voltam valami produktív, "2 lépést hátra, egyet előre" Mondjuk nem is gondolom, hogy első szezonomban sikerülne eljutnom a végéig, de azért próbálkozom.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
tboj
tag
Tegnap este ismét összefutottam a múltkori Galactus-os sráccal, természetesen emlékeztem a nevére, de igazából most sem számítottam a Galactus-ra a játék képe alapján, gondoltam másik deck-kel jött be. Hát nem, de mivel én reveal-eltem előbb, szerencsémre és a srác (ismételten) pechére, a White Tiger jó helyre dobta előtte a Spiritet
A napokban egyébként a marvelsnapzone-on ajánlott kezdő Lockjaw deck-kel szórakoztam. Elég fun vele a játék, de nagyon random és szerencse alapú, nem lehet vele konzisztensen játszani szerintem, így csak néhány szinttel sikerült feljebb jutnom eddig.
-
tboj
tag
Közben eszembe jutott, hogy azt nem írtam meg, miket nyitottam eddig pool 3-ból (625-ös collection levelig sorrendben):
Electro, Destroyer, Typhoid Mary, Invisible Woman, Deadpool, Drax, Lockjaw, Crystal, Zero, Beast
-
tboj
tag
Sziasztok!
Csatlakozom én is hozzátok, nagyon király ez a játék. Sosem játszottam korábban mobilon, hasonlót PC-n is csak a Yugi-OH-t még kiskölyök koromban. Szeretek viszont társasjátékozni, és az ottani topikban olvastam erről (utólag is köszi a megosztónak!).
Teljesen f2p-ként nyomom, nem is tervezek rá költeni semmit, de eddig tényleg nem is nagyon éreztem hátrányát, pedig nem olvastam semminek utána, csak letöltöttem és játszottam. Az alap deck-kel először valami 20 akárhányas szintig sikerült feljutnom, aztán ahogy jöttek új lapok, akkor saját ízlésem szerint válogattam össze egy paklit, amivel végül 40 akárhányas szintig jutottam, majd vége lett az első (negyed) szezonomnak. A mostanit ugyanezzel a paklival kezdtem, 10-es szintről pár nap alatt visszajutottam ugyanezzel a paklival 40 körüli szintre. Ott pedig már éreztem, hogy változtatni kéne, mert nem sikerül tovább konzisztensen nyerni. Saját kútfőből (csak a játékban, ellenfelektől ellesett tapasztalatok alapján) összeraktam egy (mint utólag megtudtam) destroy deck-et, amivel aztán viszonylag könnyedén felmentem 64-es rankig. Pár napja itt viszont ismét megtorpantam vele, csak fel-le lifteztem a szintek között. Ekkor döntöttem úgy, hogy elkezdek kicsit utánaolvasni a community-nek, meg a tapasztalatoknak.
Visszaolvastam a topikot és egy korábbi itteni ajánlás alapján próbáltam ki egy paklit (IDEAL Control), jónak tűnik a koncepció, viszont nincs meg minden lap hozzá még, szóval helyenként módosítottam rajta. Egyelőre ezzel is csak liftezek fel-le, szóval érezhető, hogy hiányoznak belőle bizonyos kulcslapok (Leader, Arnim Zola, amik helyett van Hulk és Chavez ), de látok benne fantáziát a későbbiekben. Így viszont az az érzésem, hogy ismét változtatnom kellene valamit.
Ahogy utánaolvastam, elértem a pool 3 alját, van is már néhány pool 3-as lapom. Érdemes lenne ezekre építenem inkább?
Este azért az utolsó játékom elég funra sikeredett Úgy is döntöttem, hogy a csúcson kell abbahagyni tegnapra. Itt egy kép a végeredményről:
Nagyon nem láttam jönni a Galactust, mert még kevés a tapasztalatom a "pro" deckek irányában, de visszagondolva voltak jelek A lényeg, hogy amikor ledobta, akkor már előre dörzsöltem a kezem Destroyerrel a kézben (én kis naiv), nyomtam is a snap-et, erre meglepődtem, amikor ledobott 2 lapot és megláttam, hogy mik azok. Szerencsémre Octopus jól nyúlt bele a kezembe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- EAFC 25
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest