Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
winery
aktív tag
Én is megvagyok végre.
Ezzel baromi gyorsan megvoltam .Tetszik, ha Magik lent van és IW helyére az ellenfél Cosmot rakja akkor is simán lehet Modok +Helat játszani, mert 6. Körben Magneto elmozgatja .
Vagy alapból stratégiát vált az ember és jöhet Ironman , Onslaught ,Tribunal csapat . -
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #2193 üzenetére
Grat!
Talaltam kozben egy deck-et es picit sajnalom, hogy nem korabban. Nagyon jo Loki ellen, Shadow King MVP, hozott egy inf ticket-et most. Vegre Snowguard-ot is tudom tesztelni.
-
winery
aktív tag
válasz
Tyler Durden #2193 üzenetére
Gratulálok én komótosan most értem el a 93at
-
Ladder itt is off, mehet a conquest (: Loki, She-Naut illetve DarkHawk dekkekkel másztam, mindegyiket éltem, most conquesten move illetve Loki-t akarok tesztelni.
-
Dr.NX
addikt
Gondoltam megnézem Negative Jane-t egy teljesen lerakott Hela - Living Tribunal ellen is.
Arra nem számítottam, hogy Shang-Chi is lesz a csomagjában, de ezzel igazából még nekem segített.
Ahogy számolom, akkor is megnyertem volna, ha egy locationre kerül Infinaut is Iron Mannel és Onslaughttal. Visszasnappelni mondjuk nem mertem.
A deck egyébként Bast, Zabu, Psylocke, Venom, Magik, Mister Negative, Mystique, Darkhawk, Jane Foster, Iron Man, Arnim Zola, Knull. -
Dr.NX
addikt
Én most a Negative Jane-nel megyek jókat.
Épp ma reggel vertem bucire egy Shuri Red Skullt, nagyon magabiztos volt a 28-as Armorozott Red Skullal, mellé lekerült a 28-as Taskmaster is.
Csakhogy ha már kijátszottam Mr Negative-ot, Jane-t és lobog a tűz a Limboban, akkor a hetedik körben nem pár ponttal verem meg, hanem 30-cal.
De legjobban Shuri Nimrod ellen szeretek nyerni a 0-cost Zola, Knull, Mystique, Iron Man kombóval a kézben. -
alite
senior tag
Infinite Rank még izzasztóbbá tette a ladder-t. Ilyenkor már csak daily objective-ekre szoktam használni, de most lehet nem itt csinálom meg őket.. Picit bízva abban, hogy mondjuk top1000 kap a jövőben reward-ot.
-
NyalokAA
aktív tag
Iron-lad re van normális replacement ? Nem volt vele szerencsém spotlight ládákból
Néztem most a meta listát egy db tier 1 deck van a Shuri Sauron minden más csak kullog utána. Szomorú mert az a pakli számomra olyan unalmas és semmilyen , hogy kb a sauronomat kékre upgradelni sincs elég boosteremmostanság nerfelgetnek buffolgatnak jobbra balra , de a collectors reserveken csak nem akarnak változtatni 7000cl felett nem érzem már , hogy a heti spotlight kivételével bármivel jutalmazna a játék
Megvárom mindig a 6 napi questet 20-30perc alatt kész és csókolom -
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #2183 üzenetére
Köszi!
Igen, DH + BB csomag. Quake-et próbálgattam, de a power-en kívül sokat nem adott a meccsekhez.
-
-
alite
senior tag
Ez a szezon se volt hosszú.
-
Dobi 562
addikt
5 egymást követő ellenfél ladderen Loki/Collectorral jött, ebből 2 bot volt. Mondjuk nem értem minek raknak be Loki botokat, mindenki azt a kártyát tolja...
Ja, 4-szer nyertem, azt az egyet csak azért veszítettem mert Dracula 4 kártya közül azt az egyet dobta el ami nem adott elég powert hogy hozzam a locationt.
Klasszikus High Evo Lockjaw, ezt lophatja Loki.
Másik deck ami nagyon megy ellenük az a High Evo/Wave. Nem szoktak maradni utolsó körre miután Wave beköszön 5.-ben.
Kíváncsi vagyok holnap is marad-e ez a Loki őrület a hot location event után.
-
Jelen! Szerintem király, bár most ez a hot location bezavar. Dera féle dekket tolom, nagyon fun. Collectort nagyon meg tudja pimpelni, illetve olcsóbban játszod ki a lapjait, simán le tudod lépni. HE kivétel, sajna ott nem HE-s buffal kapod a lapokat, így hátrányban leszel..
Hja én variantot is vettem rá, szerintem ez állat:
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
A Triskelion ma a hot location (random kártyák a kézbe), csak a mobilon nincs erről semmi kiírás.
Van innen aki megvette Lokit? Eléggé dicsérik, sőt OP-nek tartják, ahogy olvasom. -
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #2175 üzenetére
Régebben volt olyan event, hogy x reserve nyitásból kaptál garantált steampunk variantot, na egy ilyennek örülnék pl.
-
lm83
őstag
válasz
ClydeBeka2 #2175 üzenetére
Így, hogy nincs series drop, tényleg már használhatatlan annak aki nem új játékos.
-
-
ClydeBeka2
őstag
SpiderHamet jól kinyirták... Ilyenkor kár, hogy nerfnél nem adnak semmit, mert igy van egy useless lapom 3000 tokenért...
Inkább a reserve-kel csinálnának valamit, mert felesleges őket kinyitni, kivéve ha credit szűkében van az ember. Hálisten ez engem nem fenyeget, de jó ha valami értelmes dolgot is raknának bele...
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Másnak is eszébe jutott, itt a hivatalos válasz:
'One of the main reasons for duplicates right now is availability of variants for cards that can go into the spotlight cache. If we do not have a spotlight variant for that card ready then we have to hold it until one is available. We are building out our variant pipeline further to get in front of the needs to keep the spotlight cache fresh and without undo gaps between highlighting specific characters.'
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
09.26: Mobius M. Mobius, Kang, High Evolutionary
10.03: Thanos, X23, Echo
10.10: ManThing, Silver Samurai, Lady Deathstrike
10:17: Black Knight, Stature, MODOK
10.24: Nico Minoru, Kitty Pryde, The Phoenix Force
10.31: Werewolf by Night, Silk, Ghost Spider
11.07: Alioth, Knull, Negasonic Teenage Warhead
11.14: Gladiator, Mirage, Loki
11.21: Annihilus, Daken, X23
11.28: Martyr, Jean Grey, Spider-Man 2099 -
Dr.NX
addikt
Kemény patchelés volt ma is:
CARD UPDATES
Blade
[Old] 1/3 - On Reveal: Discard a card from your hand.
[New] 1/3 - On Reveal: Discard the rightmost card from your hand.Soul Stone
[Old] 1/1 - On Reveal: Draw a card. Ongoing: Enemy cards here have -1 Power.
[New] 1/1 - Ongoing: Enemy cards here have -1 Power.Spider-Ham
[Old] 2/2 - On Reveal: Transform the highest-Cost card in your opponent's hand into a Pig, keeping its Power and Cost.
[New] 2/2 - On Reveal: Transform the leftmost card in your opponent's hand into a Pig, keeping its Power and Cost.Snowguard
[Old] 1/2 - While in your hand, this transforms each turn into a Hawk or a Bear.
[Old] Hawk: 1/2 - On Reveal: Ignore all location abilities next turn.
[Old] Bear: 1/2 - On Reveal: Trigger the effect of this location.
[New] 1/2 - On Reveal: Add the Hawk and Bear auroras to your hand.
[New] Hawk: 2/3 - On Reveal: Ignore all location abilities until the end of next turn (or the game).
[New] Bear: 2/3 - On Reveal: Trigger the effect of this location.Absorbing Man
[Old] 4/5 - On Reveal: If the last card you played has an On Reveal, copy its text. (if it’s in play)
[Change] 4/5 -> 4/4GENERAL UPDATES
New Feature: Infinite Rank Revamp
Infinite Rank Leaderboard: When reaching Infinite, rank will be replaced by your leaderboard standing
Snap Points: Your standing is determined by your Snap Points (SP) - the more cubes you win, the more SP you get!
Conquest Mode Improvements
Improved UI/UX experience after completing a Conquest run to remove extra screens
Mute now saved across multiple battles in the same match
New improved visuals for Infinite Avatar border! -
-
pachito
őstag
Raven twitch csatornáján nyertem egy season pass-t is így erre sem kell költeni. A mai napon szerintem megkockáztatok egy lottót is.
-
pachito
őstag
válasz
Tyler Durden #2166 üzenetére
Kövi hétről nincs Hit Monkey-m de azt nagyon nem szeretnék nyitni, utálok bounce-t játszani. Snowguard-ot szívesen nyitnék, írták discordon hogy hamarosan buffot/remaket kap. Alioth is érdekes és 6k token card így sosem rossz. Random meg random.
Szerintem 2-3 spotlightot beáldozok Snowguardért, ha jön mellé Alioth az bónusz.
Ravonnás meg Mobius-os hetet meg szerintem kihagyom, ott az új lapokat kivéve megvan minden és mivel mindkettő S4 így tokenból jobb vásár sztem. -
-
Dr.NX
addikt
Nálam is jól alakult, elsőre 1000 token, másodikra Jeff.
Jövő héten négy spotlighttal meglesz Alioth és Hit-Monkey.
Mobiust meg megveszem tokennel, szerencsére csak 3000-es. -
pachito
őstag
válasz
Tyler Durden #2163 üzenetére
Uff..én is ilyesmitől féltem, nekem most szerencsém volt. Bezáraztam 5 db spotlightot de elsőre jött Jeff, a többit megtartom.
-
Nahh jólvan, a nyitás megint a lehető legszarabbra sikerült. Első láda Knull variáns ennek mondjuk örültem, Utána Ghostspider, majd Master Mold és a végén Jeff..
Köv 2 hétben mondjuk nem fogok nyitni asszem, bár Alioth kéne, de ilyen szerencsével kb csak a ládákat égetem..
-
Dr.NX
addikt
Szeptemberi spotlight cache-ek:
09.05: Jeff!, Ghost Spider, Knull
09.12: Alioth, Hit-Monkey, Snowguard
09.19: Ravonna Renslayer, Zabu, Jean Grey
09.26: Mobius M. Mobius, Kang, ?? -
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #2158 üzenetére
Jeffre én is pályázok, négy spotlightom van betárazva. A Kraven-Silk deckben most Nightcrawler van, mondjuk ő sem rossz.
Ami még meta-changing lesz, az Mobius M Mobius, őt is szeretném megcsípni.
2/3 Ongoing: Your Costs can't be increased. Your opponent's Costs can't be reduced.Egy rakás top decket visszavág, Zabu, Quinjet, Sera, Evo Abomination, Stature, She-Hulk(!), Death(!!), Beast, Wave, (Negative Surfert nem tudom, hogy a swap minek számít).
-
Congrats, köv hónapban már simán fog menni (:
Persze vágom, hogy a környezet változik, csak pl ham-t gondolhatták volna, hogy kihatással lesz Doom-ra. Na mind1, meglássuk, mit hoz a köv season. Egy tutti, Jeffet be kell húznom spotlightból, jelenleg kb mindenhova befér, és nagyon érzem a hiányát. -
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #2156 üzenetére
Folyamatosan változik a meta az új kártyák miatt.
Írják is a patch notesban, hogy akkortájt jött Spider-Ham, aki nagyon nullázta Doomot, ezért kb. senki nem játszotta.
Red Skull meg a Shuri nerf miatt mehetett vissza 14 powerre.Ez egyébként érdekes statisztika:
https://marvelsnapzone.com/meta/cards/Most éjfél után betoltam magam először Infinite-be.
Két napja szenvedtem 97-98 között, azt hittem, hogy az új Kraven-Angela-Legion lesz a nyerő (amit éppen pár órája nerfeltek), aztán váltottam Negative Surferre, de végül egy Shuri-Nimrod-Galactus deck lett a befutó. -
válasz
ClydeBeka2 #2155 üzenetére
Én azt nem értem, hogy Doom nerf, majd buff vissza ahol volt. RedSkull ugyanez volt pepitában. Marvel CPT-t se éreztem hűdeiszonyatnak, így meg nemtudom egyáltalán betegyem e.. Legion meg lehet csak nálam van ez így, de elég ritkán jött szembe.
Lady Deathstrike-ra kid leszek, engem nagyon nem mozgatott meg mikor kihozták, kiv leszek, hogy ennyi elég e ahhoz, hogy használható legyen. -
ClydeBeka2
őstag
Lassan minden "nerf"-nek annyit csinálnak, hogy 3 cost lesz a kártya, vicces
Legion meg Cpt Marvel ennyire OP volt, hogy nerfelni kellett?
Doom kellett, eléggé kiesett metából, Lady Deathstrike igy is gyenge lesz, de érdekes, hogy más lapot szerintem sose buffoltak ilyen gyorsan. Nagy változásokra nem számitok.
-
alite
senior tag
-
lm83
őstag
Biztos van itt is valami csúcs, mint HS-ben legend 1.
Mindenki kirakja hónap végén a netre hol végzett, aztán lehet összehasonlítgatni...
Vagy akkor a SD is kiadhat valami leaderboard - ot.
Van aki szeret a legjobbak között is a legjobb lenni... -
winery
aktív tag
Én a héten örültem, ha a napi dolgokat megcsináltam.Kedden reggel a telefonom örök vadászmezőkre távozott :/
Conquest jó móka lenne ,de ahogy írtátok időigényes és azt munkában emiatt nem is igazán tudom játszani.Otthon meg inkább a gyerekekkel játszom -
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #2150 üzenetére
Conquest sokkal jobb csak nagyon időigényes.
Sajnos már a Proving Groundot is elárasztották a tier 1 deck-el tryhardolók, ott sem érdemes "fun" deck-el bohóckodni.
-
-
Dobi 562
addikt
Már egy ideje csak a napi küldetéseket csinálom meg és annyi időt töltök a játékkal de ilyenkor kicsit tovább tart a hétvégi küldetéseket megcsinálni.
És akkor találkozik az ember az infinite rank tryhardokkal akik tryhardban farmolják az X-23 meg Daken pléjereket tier 1 meta deck-el és tolják a snap-et mintha lenne bármi tétje neki.
Még nem tudtam rájönni mi értelme van ennek. De valami oka biztos van ha ennyien csinálják megszállottan.
-
alite
senior tag
SNAP2434 kodot erdemes aktivalni 250 credit-et ad.
-
ClydeBeka2
őstag
Na a heti kártyák bejöttek, igy nyitogattam spotlightokat. Hálisten 3ból kijött X-23 és Silk, csak egy 1000 token zavart meg, Nebula skin hálisten nem jött ki. Eddig tetszik ez az új rendszer, bár igy is azért kevésnek érzi az ember, főleg, hogy 1 cachem maradt, szeptemberre mehet a spórolás
Közben pedig meglett a Rnk90 is, szerintem el is engedem a laddert, most kicsit lassabban ment a mászás, meg időm se volt. Annyira nem mozgat meg a hátlap.
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2140 üzenetére
Pár napja linkeltem egy 31-es Galactust.
Egyébként itt van secondary win condition?
Ha jól látom, minden Galactusra van építve. -
CsiguszMaxim
senior tag
Ha egy kis oldschool Galactus-t játszanátok.
Wong + Forge + Galactus, vagy Wong + Mysique + Forge etc...
Magik, Crystal a laphúzás miatt, de a Limbot szét lehet verni Galactussal is, hogy T6-ban vége legyen ha úgy előnyös.
Galactus power lehet így 10/13 illetve 19-is.
T5 Sera és T6 Forge + Galactus is játszik.
Jeffet csak kirakom T2-ben Galactus jövőbeli helyére, hogy vizuálisan ne ordítson, hogy az ott üres.
T5 Sera + T6 Wong + Psylock is érdekes lehet hogy T7-ben sok energy legyen.
Ladderen jó lehet, mert nem számítanak rá, de Concquestben semmiképp. Fun factor viszont jó nagy
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Még egy gold.
-
Dobi 562
addikt
Aranyozott Cosmo pipa, hasznos kártya Destroy metában.
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #2136 üzenetére
Köszi! DeraJN nyert pár versenyt és ahogy néztem kötél idegekkel bír a fickó, gondoltam nem lőhetek nagyon mellé.
Az a baj, hogy pár héttel korábban vettem meg Flaviano-t, nekem az a top, de még nem tudtam felhúzni.
-
-
NyalokAA
aktív tag
Pár hete volt valami verseny ahol tippelni kellett ki nyeri és lehetett kapni spectrum skint , ha eltaláltad vagy 200 creditet , ha mellément én még azt se kaptam meg. Nálatok volt valami az inboxba esetleg erről ?
[ Szerkesztve ]
-
-
pachito
őstag
válasz
Tyler Durden #2129 üzenetére
Nekem is bent van storeban de szerintem kihagyom, még nem is játszottam a lappal egy percet sem
Kicsit merész lenne így behúzni.
Meg igazából már nem is nagyon szeretek destroyozni, kicsit elcsépelt lett az egész szerintem. Túl népszerü és túl könnyü lett managelni a sok új lappal szvsz. -
NyalokAA
aktív tag
válasz
Tyler Durden #2129 üzenetére
Nekem most pont ez van shopban
sajnálom rá az 1200 goldot , de estig még van időm kigondolni.
Tegnap este 10-től ma reggelig bekapcsolva hagytam a twitchet snap streamereken , de a mecha dinót kaptam még csak egyenlőre.. sunspot egészen pofás
Jah tegnapi pc launch . 21:9-es monitoron érdekesen néz ki a game , de nem rossz viszont a nagy nyomkodásban a pc-s interfacen véletlen nyitottam egy spotlightot( stegron volt benne )
pc intro nem rossz
intro videó[ Szerkesztve ]
-
Asszem megvan a köv variant amit kötelező lesz behúzni:
-
Sokmindent lehet mondani a gaméra, de most megszórnak minket emberesen. Nekem a tegnapi Spiderman variáns is jól jött, mivel sima alap verzióm volt belőle.
-
BBUN52
tag
Valamint további stream nezéssel lehet még ajándékokat nyerni:
Aug 22-29:
2 óra stream nézésért:
Nightcrawler bundle (Variáns, avatar, title (What is this, Wizard Poker?), 35 booster, 200 credit)
4 óra stream nézésért:
Moon Girl bundle (Variáns, avatar, title (I am an influencer), 35 booster, 200 credit)
6 óra stream nézésrt:
Sunsport bundle (Variáns, avatar, title (I am streaming this live), 65 booster, 250 credit))Illetve még aug 23-án Twitch Rival verseny, ott is lehet vlmit bezsebelni ha nézed a streamet (aug 23 12 PM PT)
-
Dr.NX
addikt
Láttátok a vadiúj klienst Steamre?
https://d3hyqhf8hhr6vv.cloudfront.net/en/marvel-snap-is-better-than-ever-on-pc/
Ennek örömére adnak egy egy egész jó mecha Dinot.
Inboxban mától napi rewardok jönnek:
200 Gold [Starts August 23rd at 9 AM PT]
65 Devil Dinosaur Boosters [Starts August 24th at 9 AM PT]
Mech Devil Dinosaur Avatar [Starts August 25th at 9 AM PT]
500 Credits [Starts August 26th at 9 AM PT]
3 Gold Conquest Tickets [Starts August 27th at 9 AM PT]
300 Gold [Starts August 28th at 9 AM PT]
Premium Mystery Variant [Starts at August 29th at 9 AM PT] -
Elég emberesen rázuhantam a conquestre a mostani seasonben. Farmolom a ticketeket, jelenleg van 5x gold meg 2x inf ami a lényeg. Mai nap X-23 destroyal megyek, egész durvákat lehet vele zúzni, ha X-23 kézben van + vmi ami leszedi, akkor simán instasnap.
-
pachito
őstag
válasz
Tyler Durden #2123 üzenetére
-
-
pachito
őstag
Én is nyitottam most 3-at, silk spotlight variant, x-23, nebula sorrendben jöttek, 4.et természetesen már nem nyitottam így jövő hétre marad 3 spotlight, ha annyira szerencsétlen leszek hogy 4. jeff akkor nyitok annyi sima reservet hogy összejöjjön a 4. (de ezt azért remélem elkerülöm).
-
NyalokAA
aktív tag
Köszi! Bár ez a variant meg az avatar ritka csúnya jószág , de legalább meglesz
Végre szerencsém volt 1. Láda x-23 tovább nem is kísérletezek inkább se 1000 token se 1 chibi nebula nem ér spotlightot. Silk nem must need kártya nekem . Keményen spórolni kell Jeff! re . Jövő heti spotlightok meg teljesen érdektelenek . Remélem este bejelentenek valami pozitív dolgot mert mióta bevezették az új rendszert azóta a collectors reserveket lehetne akár bohóc ládának is nevezni mert kb 0 érték amit adnak. ( legalább 1-2% ban dobnának series 4 kártyát akkor már talán lenne értelme nyitni őket ) -
-
BBUN52
tag
Gamescom night live event (ha jól számoltam akkor este 8-tól)
Fél órát kell nézni (twitchen vagy a gamescom vagy valamelyik kiemelt streamer streamjét) h megkaphasd a Max Grecke Spiderman variantot, valamint avatart és 65 spiderman boostert (ha megvan már a skin akkor 1200 gold)
Details:
Start: Tuesday, August 22nd at 11 AM PT
End: Concludes with the end of Opening Night Live broadcast
Where to Watch: twitch.tv/thegameawards or any Special Events stream airing Opening Night Live!
Link Your Accounts: marvelsnap.com/twitchdrops
How to Claim: Log into your MARVEL SNAP linked account to claim your rewards via Inbox! Make sure you login and claim your ONL Twitch Drops before Aug 25th! Twitch Drops unlocked during Opening Night Live will no longer be available to collect after August 25th.[ Szerkesztve ]
-
BBUN52
tag
Nekem Silk még hiányzott elsőre szerencsére nyitottam.
X23 érdekelne, de mivel jövőhéten JeFF van oda mindenképpen tartalékolok 4 ládát biztos ami biztos.... -
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #2116 üzenetére
Jeff szept. 5-én jön, addig még tudsz egy cache-t gyűjteni.
-
Nahh megszivatott a nyitás ahogyan kell, gyakorlatilag 6 ládát nyitottam, mert beadta a Nebula skint + 2x1000 tokent
/meglett X23, Silk és Silkből a variant/
Köv hétre meg ami nagyon kellene az Jeff, de így most kicsit lefogyott a készlet..[ Szerkesztve ]
-
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #2112 üzenetére
Season Cache-ből (L50+) tudsz nyitni egyedül goldot, 10% 50G, 5% 100G.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #2112 üzenetére
Nincs gold a chestekben már.
Én sem nyitok már Collection Reserve-t, hátha engednek a közfelháborodásnak és javítanak valamit, hogy ne gold ticket meg ilyen hülyeségek jöjjenek belőle.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dobi 562 #2109 üzenetére
Én is mindjárt nyitok, csak még meló van. Nahh igen ezek a Chibi variantok engem is felb@sznak. Van ami nekem pl tetszik, de elenyésző, és így, hogy drága spotlightból nyit az ember, ezeket jó lenne ha nem eröltetnék..
Olyan kérdésem lenne a sima chestekben most van gold vagy abból teljesen kiszedték? -
alite
senior tag
válasz
Dobi 562 #2109 üzenetére
I feel the pain.. Sikerült Modok baby-t és Nebula chibi-t is nyitnom, szívesen törölném őket az account-ról, ha lehetne..
Most nekem is 4 láda kellett a Silk variant-ért, de legalább dobott egy Spider-Man 2099-t a randomnál.
Múlt héten gondoltam nyitok egy spotlight-ot, hátha szerencsém lesz és beadja a Stature variant-ot, de 1000 token vagy Lady D is jöhet, csak 25% esélyem van Modok baby-re, elenyésző, mehet..
Btw. a gold ticket is zseniális ötlet lett az 50 token helyett..
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
Rám mosolygott RNGJesus és a Nebula-Silk-X23 mellé nyitottam egy Legiont, akit amúgy pinneltem és párszáz token hiányzott csak.
Most gondolkozom, hogy melyik S4 kártyát vegyem, Stature-t nézegetem. -
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #2106 üzenetére
Nyitottam 4-et a Silk variansert (meglett 3-bol de akkor mar csak nem hagyom bent X-23-at). 2. nyitasra kipottyant Echo is.
A Silk varians nagyon tetszik. X-23-hoz a Venomized variansa (1200gold) jobban tetszik mint a Spotlight, azt majd megveszem hozza.
Chibi Nebula az megint csalodas, mint multkor a chibi Modok. Pixel, chibi, Dan Hipp, ezeket nem szeretem.
Szigoruan sajat velemeny: ha ilyen keves Spotlight Cach-et lehet szerezni akkor szerintem megeroltethetnek magukat es chibi variansok helyett rakhatnanak bele valami ertelmeset. Vagy van akinek ezek bejonnek?
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2107 üzenetére
Ennek nagyon jól áll az arany háttér és a krackle is! Tökéletes kombináció!
Im83: gratulálok!
-
-
lm83
őstag
Na csak sikerült most is, bár nem indultam messziről, a múlt havi után.
Nem egy meta dekkel mentem, de kellett hozzá Modok is a heti ládából. Amit sikerült is elsőre kinyitnom.
Hela Tribunal Detailed Deck Guide: The Best Living Tribunal Deck -
-
pachito
őstag
válasz
Tyler Durden #2101 üzenetére
Ezt írták discordon hogy jelenleg ha nagyobbat ugrasz fejlesztésnél, ugyanúgy 1-nek veszi.
-
Hmm most vagy én nézek be vmit vagy bugos az upgrade a card küldi. Scorpion-re jött egy új skin, a most bevezetett upgrade-el feltoltam legendary-re. Namost ez ugye 6 upgrade, sikerült 1-nek beszámolnia..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Synology NAS
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest