Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #3495 üzenetére
Múltkor Zsóti ellen játszottam, lehet azóta átírta a nevét.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Nem én vagyok, de kifinomult, jó ízlésre vall a névválasztás.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Nem én vagyok.
-
Hátha vki magára ismer a topicból
-
Dobi 562
addikt
Jó a meta, 90% Hela vagy destroy, 10% toxic Darkhawk
Valentin napos bohóckodás helyett kiadhattak volna egy rendes OTA-t szerintem.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #3490 üzenetére
Igen, ezzel. Kb 2 hete csak Galactus deck-eket játszok ladderen, Conquesten pedig Phoenix Force (Shuri Nimrod verzió).
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
Dobi 562 #3487 üzenetére
Pont most reggel én is mentem vagy 1000 ranket a Nimroddal, 4-8 kockák helló.
Még nem tudom melyik a legjobb, a core kártyák:
Shuri, Nimrod, Carnage, Venom, Destroyer, Magik, Arnim Zolaami flex: X23, Wolverine, Knull, Death, Galactus
korábban próbálkoztam Crystallal, Forge-dzsal (ha nem jön Shuri), esetleg valamilyen tech kártya, Iceman, Spider-Ham, Alioth
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #3486 üzenetére
Igen, ez ismerős. Én egyébként is gyorsan játszok, pörgetem a köröket, sokszor azután veszem észre, hogy lett volna ennél jobb play, miután leraktam... csak 5 mp-et kellett volna gondolkodnom... ezen változtatnom kéne.
-
Dobi 562
addikt
Ha valami egyszerű deck-et akartok amivel nem kell gondolkodni akkor keressetek egy jó kis Shuri-Nimrod deck-et, lehet Galactus, lehet Destroyer, bármi igazából.
Corvus Glaive játékosok auto-snappelnek 4. kör Sandman előtt de neked elég 1 lapot lerakni ha felhúzod Shurit és Nimrodot. Sokszor elég Nimrod is Shuri nélkül.
Nimrod képessége, hogy pukkan és megjelenik a két másik locationon elég tempót generál, hogy ne kelljen aggódnod a pontok miatt és egyszerre támadsz vele több location-t.
Azért ha eldobja az ellenfél Infinautot, Magnetot, Gigantot nem mondom, hogy maradj a meccsben. De ha Alioth is van a paklidban és a locationok olyanok, hogy lehet tudni hova rakja Helát akkor meg lehet próbálni a prioritást megszerezni és Helát leszedni mielőtt teljesül a képessége.
Egyáltalán nem tisztelik valamiért a Nimrod deck-eket, rengeteg 4 kockás győzelmem van és csak azért nem 8 mert nek snappelek vissza, megijedek hogy kitalálta a következő köröm és azért snappelt rám. A valóság meg az, hogy fogalmuk sincs mit játszok vagy nem jól matekban, nem tudom.
Szóval egyszerű a deck, nem fáradsz le kör végére mint egy bounce decknél és a countereket senki sem játsza (Cosmo, Armor, Shadow King).
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #3484 üzenetére
Köszi! Nekem is ez a Galactus tetszik legjobban, meg a legelső spotlight variánsa de azt nem húztam be.
Más: igazán belerakhatnák a funkciót, hogy lehessen unlockolni miután rányomsz az END TURN-re de maradt még idő mielőtt lejár a kör.
Rengetegszer járok úgy, hogy az ellenfél azután snappel miután leraktam a kártyákat és rányomtam a gombra. Csakhogy az ellenfél snap-je az sokszor olyan extra infót ad ami alapján teljesen máshogy játszanám a kört mert tudom mi a wincon és miért snappelt...
-
válasz
ClydeBeka2 #3482 üzenetére
Részemről elengedtem, most nem is néztem mik jönnek, majd szóljatok ha vmi annyira táp, hogy ki kellene venni, egyelőre nem terveztem nyitogatást
Dobi: bitangul néznek ki, bár nekem ugyanez a Galaktóz verzió van és annyira f@szán néz ki az ég, hogy nem terveztem se ink se goldot belőle. Szerintem amúgy a legjobb Galactus variáns ez..
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #3482 üzenetére
Én kivettem, hogy teljes maradjon a gyűjtemény de nem szándékozok játszani vele. 3 kulcs kellett hozzá egyébként.
Sandman ramp-ot tol vele mindenki.
-
ClydeBeka2
őstag
Na ki vette ki Corvust? Nekem sajnos ismét 4 Spotlight kellett, de meglett sorban az X23 variáns (ez mondjuk tetszik) -> Martyr - > Gladiator -> Corvus.
Van valami jó deck rá?
-
Dobi 562
addikt
A sötét oldal mindig megjutalmazza hűséges követőit.
-
Dobi 562
addikt
Ezt valaki meg tudja fejteni?
Lerakta Zabut 2. körben majd 5.-ben Skaart. Más lapott nem játszott.
Mit nem veszek észre? Hogy tudta kirakni 5 energiáért Skaart?
-
Dobi 562
addikt
Következő boomer snapper Hela pléjer, mondjuk nem kellett volna maradnom a meccsben miután snappel de látni akartam ahogy a Carnage/Iron Lad szétpukkasztja a Wolverine-eket, Nimrodokat.
3 Hela player zsinórban rank 5000->4000. Köszi fiúk, Hela a kézben, mehet a boomer snap, auto-win, nem kell számolgatni!
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
A matek nem volt erősségem de az azért sikerült kiszámolnom, hogy nem fog tudni megverni 2× 46 power Knullt. Azért tolt egy snapet utolsó körben a kollega.
Black Cat, Skaar, Death, Infinaut volt neki eldobva. Utolsó körben blokkolta magának New Yorkot, odarakta Helát és Black Knight-ot...
-
Dobi 562
addikt
Egyik probléma még szerintem a jelenlegi metában az, hogy eléggé kiszámítható lett hogy ki mikor snappel. Főleg mert ugyanazok a deck-ek pörögnek hónapok óta a nerfektől/buffoktól függően (meg új kártyáktól) tier 1-3 között.
Lockdown player snappel 5. körben, övé a prio? Alioth a kezében.
Player kezéből elrepül Black Cat, bármit discardol ami nem Hela és snappel?
Hela a kezében.Thanos player snappel első körben? Kezében Lockjaw + Sárga kő.
Thanos player snappel 5. körben? Leech
High Evo player snappel 5. körben? Leech
Player lerakja Collectort majd snappel? Kezében Loki
Junk/Bounce player lerakja Sentry-t és snappel? Annihilus a kezében.
Leraksz 10+ power akármit, ellenfél snappel? Shang-chi a kezében.
Ráférne egy frissítés a játékra...
-
ClydeBeka2
őstag
Miközben lassan meglesz az Inf (99.1en vagyok, innen már bekocogok talán
) , 1-1 nagyobb mérföldkőhöz is elértem. 10000 CL:
+ az első arany kártya , nem a legszebb, de ez is megvan:
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
pachito #3462 üzenetére
Egyetértek, pont ezen gondolkodtam én is. Nem nagyon van content az új kártyákon kivűl, amikből szintén legalább 5/2 kuka havonta.
Én is elpötyögök Inf-ig minden hónapban, utána kicsit conquestelek, de rájöttem, hogy az nem nekem való, mert abba brutál időt kell fektetni utolsó szinten + elég tryhard. 1x talán majd ráveszem magam, hogy egy bordert kivegyek, de annyira nem mozgat meg a dolog. -
winery
aktív tag
válasz
Dobi 562 #3468 üzenetére
Meglepően jól működik néha Supergiant. Jó elrejteni DD , vagy úgy tölteni a kezet, hogy a következő körben ne legyen zavaró NickFury vagy Agent Colson , vagy elvágni Helicarriert + ellenfelét is zavarhatod vele .
Phoenix pakliban nekem rossz kézz után Loki mentette a seggem már.Aloith ritkán kerül nálam játékba+ destroy pakli ellen nagyon hatásos .
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Leechnek akkor van értelme ha Lockjaw dobja fel, egyébként ku**va gyenge játék 5. körben 3 powert kitenni.
Régen volt az Alioth brain kifejezés, amikor a Fing player snappelt 5. körben minden áron ha megvolt a prio, most kicsit ugyanezt érzem Leech-el kapcsolatban. Azt hiszik auto-win, azt sem tudja mi ellen játszik.
Ez már sokadik ilyen meccs ma (reggel zsinórban 7 Thanos-Jaw ellenfél).
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
A GM Nimrodot majd kipróbálom!
A Loki deckben mi a célja Supergiant-nak? Csak anti Leech/Sera vagy van valami szerepe?
A Phoenix deck-et láttam mikor Jeeeet játszott vele, de végül arra a következtetésre jutott (sajnos), hogy Alioth jobb tech kártya ebben mint Loki. Azért az ellenfelek belassultak kicsit stream-en mikor kirakta Lokit move/destroy kártyák után.
-
pachito
őstag
válasz
Dobi 562 #3464 üzenetére
'És bármilyen off-meta deck nagyobb élvezetet nyújt mint ezek az agyon pörgetett túltolt meta szörnyek. Számomra legalábbis.' Dettó...
Emlékszem még mikor bevezették a serieseket és egyszerre nyomtak ki vagy 15 lapot. She-Hulk, Shuri, Bast, stb. Na AZ izgalmas volt. 2 ugyanolyan decket nem láttál hetekig. Azóta se volt olyan és gyanítom hogy nem is lesz a közeljövőben. -
Dobi 562
addikt
válasz
pachito #3462 üzenetére
Lokihoz nem mernek nyúlni valamiért, amióta kiadták vagy 4 hónapja az a jolly joker, amivel a legjobb játékosok agyon tudják verni a többieket. Időről időre az összes menő visszatér az "egyébként már nagyon unalmas Lokihoz".
Ugyanez a helyzet egyébként Thanos Lockjaw-val is, orrvérzésig játszott deck, már az is unalmas ha ellenem van, nem hogy még játszak is vele. Helához ugyanígy nincs gusztusom mióta meta lett, nagy bajok vannak ha az a deck tier 1...
Ez a legújabb lap Cull Obsidián a legunalmasabb új lap Skaar óta, nevetségesen gyenge hátránnyal 4 cost/10power, (3 mert Zabu kell mindenbe)...
Azért nyúltam Galaktózhoz mert már ott tartunk minden deck off meta amiben nincs Zabu, Ms-Marvel, 4 cost tech kártyák Lockjaw, Alioth.
És bármilyen off-meta deck nagyobb élvezetet nyújt mint ezek az agyon pörgetett túltolt meta szörnyek. Számomra legalábbis.
-
pachito
őstag
Nem tudom ti hogy látjátok, szerintem most nagyon leült a játék. Minden 'izgalmas' új release arról szól, hogy a már meglévő Thanos, Loki, Hela, Darkhawk, Bounce, Junk, bármi más packaget optimalizáljuk. Semmi új keyword, semmi új archetype.
Részemről már hónapok óta aról szól a játék, hogy min 90et elérem hogy kiszedjem a goldot meg a conquest rewardokat aztán marad a kötelező questelés és kövi hónappal kezdődik minden elölről. Ha ez fog menni egész évben, azzal együtt hogy korántsem temetem a játékot de nem jósolok neki különösebben nagy jövőt ahhoz a potenciálhoz képest, ami benne van. -
Dobi 562
addikt
Láttam egy olyan verziót is de az ha jól emlékszem nem játszott Galactus-t, Magik-et és Wave-t, helyettük Electro, Deathlok, GM volt.
Szokott játékban lenni Wave egyébként, van hogy el is dönti a meccset a Wave + Galactus kombó mert mindenki Alioth-ra számít utána és feladják.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #3431 üzenetére
Nekem ez a verzió nem működik többet, nem tudja tartani a lépést tempo deck-ekkel. Viszont itt ez a régi klasszikus:
Rank 6000-ről 3500-ra másztam vele. 6. körös Galactusra SENKI nem számít miután csináltál Limbót.Bocs a képért, rossz pillanatban lőttem a screenshotot:
Ez az egyik legjobb setup a turn 6 Galaktóz play-hez:
Turn 6:
Ha nincs hely Galaktóznak akkor lehet eszegetni Nimrodot, Wolverinet.
Ha van Limbo és 12 power Nimrod de nincs hely Galaktóznak akkor lehet letenni 6. körben Destroyert majd 7. körben jöhet Zola vagy Knull.
Amikor Shang-chi-ra számítasz akkor lehet letenni csali Venomot amit megsemmisítenek és lesz egy nagy Knullod.
Úgyhogy vannak opciók.
-
Dobi 562
addikt
Én előbb belenéztem a legmélyebb kútba, az ellenfél Hela Lockjaw-t játszott Leech-el.
És nyertem volna de 3 lapból Lockjaw Helát dobta ki neki utolsó körben. Bármi mást ránt neki elő a kutya, enyém a győzelem. És ő erre a 33% esélyére snappelt és vitte a 4 kockát...
Leechet eddig is gyűlöltem de kezdem Helát is, annak a decknek nem lenne semmi keresnivalója tier 1 közelében.
-
Dobi 562
addikt
Hétvégi küldetéseket letudtam két menet Proving Grounds-al bounce deck-el.
Ladder meta meg nálam 90%ban destroy és Thanos lockjaw ellenfelek, maradék 10% meg Hela, Sera Control, Bounce.
Most épp 4 Thanos zsinórban, eléggé unalmas, hagyom is a francba.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Dobi 562 #3396 üzenetére
Nekem ennek egy módosulata jött szembe többször is, ha jól látom, Dekkster műve.
T5-ben Swan és Zero, amivel kirakja Destroyert és a 0 cost egyeseket T6-ban, Dracula pedig discardolja Infinautot.
https://snap.fan/decks/288803/ -
lm83
őstag
Jöhet is a destro pakli akkor hétvégére, utolsó körös killmoggerrel...
-
alite
senior tag
Hetvegi kuldetesekhez ez nem egy rossz deck, le lehet fedni mind a harmat vele.
-
Dobi 562
addikt
válasz
pachito #3447 üzenetére
Lehet majd kipróbálom, bár lassan megint azon kell gondolkodni, hogy ha Loki ellopja a lapjaim akkor agyon tud-e verni velük 2 kör alatt.
Most, hogy újra tolják a tartalomgyártók, abban reménykedem mindenki rácuppan Lokira újra és akkor szabadon lehet ereszteni a Főnix madarat.
-
Dobi 562
addikt
El sem hiszem, hogy vissza snappelt utolsó körben.
Egyébként Odin-t akart lerakni, teljesen biztos vagyok benne, csak elfelejtette, hogy létezik a játékban az a nagyon fair kártya amit csak Lila Fingként szokás emlegetni.
Thor-Bill-Hawk-Odin decket játszott, én is mentem vele párat, azért tudom.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #3434 üzenetére
Én is ritkán egyébként, de általában némítok a második emoji után.
-
Dr.NX
addikt
Szééép!
Milyen effekt?
Nekem két ink sikerült egymás után, gold tone és gold crackle, azóta nem nyúltam hozzá... -
Dobi 562
addikt
Annak mi értelme van, hogy valaki snappel, megnyeri majd spammali a 'Snap?' meg Thanos emojit?
Meg lerakja Leechet, én feladom és erre spammeli a "What just happened?"-t meg "Snap?"-et?
Ha lenne csepp agya a játékhoz akkor felfogná neki kellett volna snappelnie mielőtt lerakja Leechet és akkor 2 kockával nyer, nem 1-el...
-
Dobi 562
addikt
Nincs kedvem egy hétig ezekkel a buffolt szerelmespárokkal játszani. Egyébként ha kiderülne nincsenek túltolva tőlem maradhatnának is a buffok.
De addig is hagyom beszippantson a sötét oldal.
Lamby discordjáról top 50-be mászott vele Scarface nevű játékos. (Martyr és Adam Warlock!!!).
Martyr és Warlock ha kijön a curve biztosítják az extra laphúzást. Prof X-el tudod lockolni Martyrt ne szökjön el utolsó körben. Még egy lane-t nyersz goblinokkal vagy dino-val majd utolsó körben mehet Galaktóz vagy a fing.
Meg persze a nagyon kifinomult Wave+Galaktóz+Lila Fing is működhet bár ez nagyon átlátszó és counterelhető.
-
BigBlue69
őstag
Keresek egy variánst.
Nem tudom már melyik karakterre, de a háttérben helikopterek voltak és Animálva forogtak a rotorjaik is .
Hátha valakinek megvan.
[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
Na ez egész új, érdekes lesz ez a hét.
-
pachito
őstag
válasz
Dobi 562 #3419 üzenetére
Sehogy
Nem feltétlen cél hogy mindig, minden decket fogjak. Én azzal is beérem ha a meta nagy részét lefedem és hozom a 4 cubeos ms marvel meg destroy meccseket. Ha néha vissza kell vonulnom 1-2 cubeért azt elviselem.
#3413 : pontosan azért van she hulkMirage meg annyira állat, lemásolod a 0 cost Deathet és mellérakod MMM-t, full slap in the face
-
Dobi 562
addikt
válasz
pachito #3412 üzenetére
Előbb futottam bele ebbe a deck-be csak Mirage helyett Medusa-t futtatott meg Ghostot valami helyett.
Tudtam, hogy Shangot fog játszani középen mert ott volt Venom, így Ghost Spiderrel át húztam jobbra. Csak azért nem snappeltem mert nem voltam benne biztos hogy nem-e Gladiatort játszik bal location-on, mert azzal verné Legiont.
DeraJN Sera controllal lett top1 pár napja de ő Gladiátort és Maximust is játszik (meg MsMarvelt ha jól emlékszem) és így tud elég pontot lerakni.
A te listáddal kapcsolatban azt nem értem hogy akarsz vele megverni egy Lockjaw deck-et például mikor lerak 10 pontot egy locationon 20-at a másik kettőn.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Snoop27 #3416 üzenetére
Lassú a Marvel Snap? Mihez képest?
Magicet játszottam előtte tcg-t, annál biztos hogy ezerszer gyorsabb a Snap.
Nem igazán pay-to-win, ha veszel csomagokat azzal a fejlődést gyorsítod fel, hamarabb össze gyűjtöd a kártyákat.
Ha nem akarsz sokat költeni akkor elég megvenni a havi battle pass-okat, ár/érték arányban az a legjobb cucc. Meg kapod a battle pass kártyát, variánsokat, boostereket, goldot, kreditet, hétvégi küldiket.
-
Dobi 562
addikt
Mi ez az új trend, hogy minden második játékos nevében benne van, hogy "enjoyer"?
Van valami meme ezzel kapcsolatban?
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Most próbálom ki, eddig nem is hallottam róla, de valóban nem rossz.
-
pachito
őstag
Az ilyen kaotikus időkben marad a jó öreg Sera. Félelmetes hogy mindenki csak arra megy hogy minél több pont legyen az asztalon, se egy cosmo vagy armor vagy valami védelem.
-
Dobi 562
addikt
Ja, köszi ez megvan! Közben rájöttem én clog-ra gondoltam nem junk-ra.
‐----------------------------------------
Hot location event most nagyon tetszett, sok időm nem volt játszani de Phoenix Force-al nagyon adta a 2 extea laphúzás, elég sokszor öszzejött a Multiple Man kombó. Kicsit olyan pre-nerf Chavez feelingje volt.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Dobi 562 #3408 üzenetére
Untappeden is fent van:
eyJOYW1lIjoiSnVuayIsIkNhcmRzIjpbeyJDYXJkRGVmSWQiOiJBbGlvdGgifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkFubmloaWx1cyJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiR2FsYWN0dXMifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkdyZWVuR29ibGluIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJIb2Jnb2JsaW4ifSx7IkNhcmREZWZJZCI6Ikhvb2QifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IkplZmZUaGVCYWJ5TGFuZFNoYXJrIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJSYXZvbm5hUmVuc2xheWVyIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJTZWxlbmUifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IlNlbnRyeSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiU2hhbmdDaGkifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IlZpcGVyIn1dfQ== -
Dobi 562
addikt
Végre egy jó split!
Ez meg amolyan Bill + Tech próbálkozás. Nico helyett lehet Sunspot jobb lenne, a játék végi prioritás miatt.
Eddig kicsi a minta, nem sok időm volt játszani de ígéretesnek tűnik.
Lila fingra senki sem számít ennél a deck-nél.
-
Dobi 562
addikt
válasz
BigBlue69 #3403 üzenetére
Mivel mászol? Hela Lockjaw-val? Ennél amiről küldtél képet vannak erősebb verziók.
Nézz meg egy meta tier listet vagy youtube-on nézd meg ismertebb tartalomgyártó tier list videóját. Válassz ki egy neked tetsző deck-et. Menj vele csak Conquest-en amíg úgy nem érzed megtanultad (főleg a saját snap/retreat kondicióid) . Majd kezdj el mászni a létrán.
Ha nem akarsz rágörcsölni, adj időt magadnak. Season vége felé mindenki conquestet fog tolni, teli lesz a létra botokkal, lefarmolod őket és meg is vagy.
-
Dr.NX
addikt
válasz
BigBlue69 #3403 üzenetére
Nem szerencse kérdése, hidd el.
Egy-egy meccsnél van, hogy a random generátor dönt (nem hiszem el, hogy Arnim Zola pont a Panthert nem találja el, Wolverine, Hela, stb.)
Cube management, sokat kell nyomogatni a retreat gombot is, ami nehéz.
Ha buksz 1-2 ranket, le kell tenni, pihenni kell. Ez is nehéz. -
BigBlue69
őstag
válasz
Dobi 562 #3401 üzenetére
Conquesten TG-ben.. Mármint ezzel az utolsóval.. A többivel rankeden is cq-n is.. De én ilyen vagyok semmi szerencsém nincs.. Több mint egy éve játszom kb. minden lapom megvan.. és múlt honapban voltam elöször 90 felett.. Most is csak 85-ben stagnálok. Nekem nincs szerencsém, Ennyi.
Egyébként végül meglettek a hétvégi missziók. Hela Pakliba beraktam 2 kártya helyére.
Egyébként én ezt szeressem, bár elég sok Counter van rá az tény.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Black Knight kicsit eltűnt a metából, ez a verzió Lamby discord-járól van:
Elég részletes leírás is van egyébként hozzá, a lapválasztásról, körönként mit érdemes játszani, stb.Ms Marvel helyett mehet Omega Red. Quake helyett lehet Jeff vagy Medusa de Quake az nagyon jó lap szerintem.
Juggernaut 6. körös meglepi, senki sem játszik rá számítva.
Supergiant miatt most nem a legjobb választás hétvégére de utána érdemes lesz kipróbálni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
BigBlue69 #3400 üzenetére
De látod másnak meg megy vele a játék, Dr.NX is ezzel csinálta a hétvégi küldit, írta előtted. A játékos akitől másoltam, ezzel mászott Infinite-ba.
Én legtöbbször off-meta deck-eket osztok meg, azokkal sokkal jobban élvezem a játékot de nagyon ismerni kell a metát, hogy ha ezekkel akarsz boldogulni.
Hol mentél vele amúgy? Ranked vagy Conquest?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- 2db WD Red 4TB NASware 3.0 - WD40EFRX
- Huawei Soyealink B535-333 4G 4g+ CPE 3 LTE router független 4G+ sim-es
- Dell Magyar Gamer Laptop i7 6700HQ 16GB DDR4 256GB NVMe SSD 640GB GTX 960M 4GB GDDR5
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16e 128GB White ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- RYZEN 7 5800X + B550 AORUS ELITE V2 + 32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest