Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Szokasos pentek reggeli, beertem infinite-ba poszt.
Szamitogepen alig jatszottam, igy nem tudok mutatni jobb statot de a lenti ket deck erzodott legerosebbnek a jelenlegi metaban.
Sokkal kevesebbet kellett jatszani mint az elozo seasonokban es joval konnyebb volt a maszas. Vegre nincs egy broken szar deck mint Arishem volt, hogy korulotte forogjon az egesz meta.
Symbiote Spider-Man komoly upgrade a Phoenix Force decknek, bar bugos. Phoenix altal visszahozott Multiple Man-t ha osszeolvasztod SSM-el, nem lehet tobbet mozgatni, meg Ghost Spider sem fogja tudni elmozgatni.
Egyebkent SSM tud adni extra power-t Nimrodnak ha nem huztad fel Shurit, destroy kartyakat, Nico spelleket duplan lehet aktivalni.
7 koros meccsen Shuri-ra SSM, majd aktivalod mielott rateszed a kovetkezo kartyat (aki altalaban Nimrod), ez a kartya 2x helyett 4x powert kap.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
OTA és patch dátumok
-
Dobi 562
addikt
válasz ClydeBeka2 #4594 üzenetére
Nem jelentkezett senki, te voltál a névsorban a következő ha jól emlékszem.
Kilistáztam a klánokat, csak a nagyom aktívakat és a zárt klánokba ahol 1-2 szabad hely volt csak elkezdtem jelentkezgetni. Talán 4-5-be jelentkeztem végül és pár perc után elfogadtak az [INF] Infinite Elite nevűbe.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Dobi 562 #4584 üzenetére
Úgy látom én lettem a "szerencsés", aki vezetővé avanzsált. Én egyelőre még nem keresek új klánt, mert nem is szoktam kimaxolni a hetet, bár hátha most a változtatásokkal könnyebb lesz. Plusz a rewardoktól se esek hasra, bár egy új variáns sose árt.
A jövőben esetleg tömörülhetnénk egy klánban, aki igy aktivabb. És akkor a PH csapat együtt lenne és még variáns is esik
Melyik klánban tudtál elhelyezkedni amúgy?
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
lm83
őstag
Végre nálam is egy olyan hét amikor egyik kártya sincs meg, bátran nyithatok...
Persze ilyenkor szoktam a 4. lapok is kinyitni, ami már biztos megvan... -
Dr.NX
addikt
válasz Chuzzlee803 #4590 üzenetére
Én behúztam, mert kellett US Agent is.
Még nem játszottam vele sokat, mert Symbiote Spider-Man most a sztár.
Van egy Galactivate deck, azzal lehet gonoszkodni, persze ez sem legyőzhetetlen.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
válasz Chuzzlee803 #4590 üzenetére
Én behúztam Silver Sable-t, High Evo affliction deck-ben próbáltam és bounce-ban, természetesen bounce-ban sokkal jobb mert többször tudod kijátszani.
Ellenfélként idegesítő, valahogy mindig szegény Nimrodot vagy Phoenix Force-t találja el.
Szerintem egyébként ha nem vagy bounce fanatikus akkor kihagyhatod.
-
Chuzzlee803
aktív tag
A base Nightcrawler variáns megöl, valamit hihetetlen viccesnek látok rajta, nagyon szokatlan.
Más: Sable-t behúzzátok?
Akárhogyan nézem, ő lett most a generic 1-drop (Nebula, Sunspot most nem játszik).
Ha az ellenfél nem is játssza ki a leszívott kártyát, akkor is egy 1/3, amihez nem kell support. Pattogtatva még több.
Persze, nem őrületes mennyiségű power, de azért egy enyhe powercreepet érzek.
Kezdek megint arra a szintre érni, hogy egymást érik a hetek, ahol 2 vagy több kártya hiányzik, és válogatnom kell. Most Sable és USAgent, a legközelebbi ilyen pedig Arana és Sage. -
Dr.NX
addikt
Kínában is megjelent a Marvel Snap, de az elvtársaknak kicsit szigorúbb az ízlése, így egy pár kártyát cenzúráztak.
Nem lehetnek fedetlen női combok és persze dekoltázsok.
Nem lehetnek világító szemű (démoni) lények, lásd Nightcrawler.
Néhány kártya régi stattal van, pl. Prof X 5/3.
Ingyen kapják Thanost login rewardnak, ráadásul nem is rossz variáns.
lol
Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Day 1 - legjobb Silver Sable deck-ek (rank 70-99):
-
Dobi 562
addikt
Day 1 - legjobb Symbiote Spider-Man deck-ek (rank 70-99):
-
Dr.NX
addikt
Jelentkezz a Revengers-be, a fő klánokban ott elvárás a heti 4k.
(Vannak casual klánok is.)
Így minden héten megvan az összes reward.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Mivel a PH szövetség nem rendelkezik elég aktív taggal, nem tudjuk kifarmolni a heti jutalmakat.
Van egy pár igazán aktív játékos, akik mindig kitermelnek annyi pontot hogy megérdemelnék az összes jutalmat. Ha bárki úgy dönt kilép és keres egy aktívabb klánt, nem lesz harag és semmi negatív érzés, nyugodtan tegye!
Én a magam részéről úgy döntök leköszönök a parancsnoki tisztségemről, ha valakinek van kedve átvenni akkor jelezze és átadom neki.
Amennyiben senki nem jelentkezik, én fogok választani.
Azért csodálkozok kicsit, hogy még nem kaptam meghìvást top szövetségektől, végül is én vagyok a legjobb Marvel Snap játékos (Crazy kétszer legyőzve, van screenshot is ).
-
Dobi 562
addikt
Nem tudom Magyarországon is működik-e.
Samsung Galaxy Shop-ban van egy akció 90%-os kupon (max 5£ értékig), app-on belüli vásárlásra.
A Marvel Snap-et a Samsung Shop-on keresztül kell installálni és működik a kupon, fizetésnél tudod kiválasztani fel akarod-e használni.Másik ilyen app, a Google Rewards, itt azért cserébe, hogy néha kitöltesz egy kérdőívet vagy feltöltesz egy bolti számlát, Google Play Store-ben levásárolható kredtitet ír jóvá.
Nem nagy összegek, de például a havi battle pass-ra simán elég.
-
Dobi 562
addikt
válasz Chuzzlee803 #4581 üzenetére
Tribunal volt a flex slotban a "hagyományos" Shuri + Nimrod PF deckben a Prof X lockdown meta alatt. Elég sokszor vissza hozta a veszített Prof X lane-t.
Kíváncsi vagyok az új Activate-es kártyák hoznak-e vérfrissítést a Phoenix Force archetype-ba.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz Dobi 562 #4578 üzenetére
Ránézésre Deadpool létjogosultsága talán annyi, hogy Nico tud belőle csinálni egy másodikat, de akkor is nagyon clunky (legalábbis a T6 DP+Taskmaster kombóhoz képest) és sokkal kiszámíthatóbb, valamint Nico is inkább a destroy-laphúzás vagy a +2 miatt szerepel (gondolom én, nem mélyültem el annyira a PF deckek világában).
Talán Armor bait vagy általános megtévesztés akarna lenni, hogy ez egy destroy deck? De ez már nagyon alufóliasisak.
Inkább maradt volna Torch, TM helyett pedig egy Tribunal, de az már egy másik archetype. -
Dobi 562
addikt
Igen, erdemes megtanulni/gyakorolni a move deck-eket.
Egyik legnehezebben jatszhato deck egyebkent, annyi mindenre kell figyelni, mar korai koroktol kezdve el kell kezdeni tervezni a vegjatekot. (Bar annyira nehez megsem lehet ha nekem is megy vele. )
En attol tartok megint mindenki elkezd majd clog-ot jatszani, hogy counterelje ezeket a deck-eket, en szemely szerint annyira nem szeretem a clog-heavy metat.
-
alite
senior tag
válasz Dobi 562 #4577 üzenetére
Ezek a move deck-ek mindig izgalmasnak tűnnek, ezt is kipróbálom majd. A szeptemberi lapok szépen ki fogják egészíteni az archetype-ot.
Ha már új lapok, akkor ez a hónap szerintem az elmúlt időszakból az egyik legerősebb. Silver Sable valószínűleg staple lesz bounce-ban, egy jobb Rocket, 1/5 stat, ami később csak nőhet. Madame Web zseniális lap move-hoz, így már SM 2099 sem lesz körülményes. Arana szintén.. Scarlet Spider-t meg csak buffolni kell. Nekem bejön a szeptember így elsőre.
Nézem közben az októbert és az egész sokat elmond, hogy az első lap egy move counter. Dera szerint a move top tier pakli lesz a hónapban.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Jeeeeet továbbra is csiszolgatja a Phoenix Force deck-jét, jelenleg itt tart:
Legutolsó változathoz képest kivágta Torch-ot és Taskmastert, belerakta Heimdall-t, Alioth-ot.
Fogalmam sincs minek tartja meg a Deadpool line-t Taskmaster nélkül... ha nem húzod fel PF-et halott vagy, egy nagy Deadpool nem fog megnyerni 2 locationt.
-
Dobi 562
addikt
Tegnap este kerestem egy deck-et Alliance-es Move küldetésekhez és találtam is egyet.
Nem tudom ki lehet az az őrült zseni aki összerakta de kb 20 perc alatt futottam vele végig gold conquesten, discard, zoo és destroy ellen (veszítettem 4 kockát a 3 ellenfél ellen)
Agybizsergető deck, rengeteget kell agyalni és a board space management nagyon fontos. Ha jól játszol, az ellenfélnek fogalma nem lesz hol lesz a power utolsó körben.
# (1) Ghost-Spider
# (1) Iron Fist
# (1) Nico Minoru
# (2) Dagger
# (2) Kraven
# (2) White Widow
# (2) Hawkeye Kate Bishop
# (2) Cloak
# (3) Werewolf By Night
# (3) Vulture
# (6) Heimdall
# (6) Magneto
#
Q2xrNSxEZ2dyNixHaHN0U3BkckIsSG1kbGw4LElybkZzdDgsS3RCc2hwQSxLcnZuNixNZ250NyxOY01uckEsVmx0cjcsV3J3bGZCTmdodEYsV2h0V2R3QQ==
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and paste it from the deck editing menu in MARVEL SNAP. -
Dobi 562
addikt
Eddigi legnagyobb Hulkling amit sikerült leraknom:
Jó kis lap, eddig többször adott jó képességet mint rosszat.
-
Dobi 562
addikt
Post OTA high inf deck-ek (min 200 meccs, 6k+ CL)
-
alite
senior tag
Braude adott 8 cube-ot ladder-en. Killmonger nagyott megy a mostani meta-ban.
Benyomtam a stream-et meccs után, fickó beleborult a tenyerébe.
-
Dobi 562
addikt
Hetvegi kuldetesekhez egy jo deck, annak aki megvette az uj kartyakat:
Jo jatekos kezeben jobban szerepel a deck, en meg mindig vagyok annyira fasz, hogy bent maradok Arishem boomer snap utan es termeszetesen mindig ott van a kezeben az a generalt kartya amivel nyer (2x adtam nekik 4 kockat...)
Egyebkent egesz session alatt csak Arishem jott szembe meg a hulye clog Ajax hybridek KMBest tegnapi videojabol.
OTA elott kezdtem jatszani a deck-et es annyira megtetszett, hogy adott egy kis extra loketet ami a jatekban tart, egyebkent nagyon erosen gondolkodom egy uninstall/ hatarozatlan ideju szuneten.
-
Dobi 562
addikt
High infinite legjobb deck-ek, OTA utan:
(Vannak ezeknel jobb atlag kocka/gyozelmi arany deck-ek, de 50 alatti jatekszammal)
-
Dobi 562
addikt
válasz NyalokAA #4566 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, hát nerfelték Arishemet! 20% esély helyett már csak 18,5% eséllyel tudta kirakni 2. körben Lokit. Kellett neki egy kis extra támogatás.
Lokival kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy maga a mechanikája szar. Senki sem szeret kikapni a saját deck-jétől.
Most 2/2 kártyaként Arishem deckben jobb lett, minden másban rosszabb. Nem Arishem deck-ben 2. körben kirakva meccs végéig ugyanannyi lapot fog felhúzni mint a régi 3/5 Loki az extra laphúzással de a statjai sokkal gyengébbek.
Ha kevesebben fogják játszani a lapot emiatt akkor működött a nerf, majd meglátjuk.
-
NyalokAA
aktív tag
Ez jó
Turn 1 Loki
Hi, I’m Arishem Loki, the best deck in the game for the past 2 months. I initially leveraged Loki to get absurdly good turns for cheap. After his first rework, I just changed my deck to yours, removing the main drawback of my deck being filled with random cards. With a [3/5] Loki, I could do this on Turn 2, and I often Snapped due to how good it was. Now I’m going to do it on Turn 1. Hope you enjoy! -
Dobi 562
addikt
5 destroy ellenfél zsinórban ladderen, akkor vegyük elő a Spektrum ongoing deck-et Armorral, Cosmoval!
-
Dr.NX
addikt
-
Dobi 562
addikt
Ajánlom kipróbálásra! Fazzer (top játékos) deck-je, nekem elég jól működik.
Moon Knight esetén arra kell figyelni, hogy ne dobd el Ghost Rider-t, vagy a Kardot.
Klaw és Jeff flex spot, de szerintem mindkettő jó, hozzáférést adnak location-okhoz.
Cassandra Anti Arishem tech.
# (1) Black Knight
# (1) Blade
# (2) Jeff the Baby Land Shark
# (3) Cassandra Nova
# (3) Moon Knight
# (3) Lady Sif
# (4) Ghost Rider
# (5) Klaw
# (5) Black Bolt
# (5) Stature
# (6) Magneto
# (6) The Infinaut
#
Qmxja0tuZ2h0QixCbGQ1LEpmZlRoQmJMbmRTaHJrMTQsQ3NzbmRyTnZELExkU2Y3LEdoc3RSZHJBLFN0dHI3LEJsY2tCbHQ5LEtsdzQsTWdudDcsSW5mbnQ4LE1uS25naHRB
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and paste it from the deck editing menu in MARVEL SNAP. -
lm83
őstag
Ezt a Wiccan-t bekellett volna húzni, úgy látom.
Csak sajnos pont olyan lapokkal volt együtt, amik már megvannak, így nem akartam kulcsot pazarolni rá... -
Dobi 562
addikt
válasz Dobi 562 #4556 üzenetére
Ez az eredeti deck, statok high infinte-ból:
Jóval erősebb mint a Pixie verzió.# (1) The Hood
# (1) Kitty Pryde
# (1) Maria Hill
# (2) Thena
# (2) White Widow
# (3) Speed
# (3) Viper
# (4) Wiccan
# (5) Lady Deathstrike
# (6) Alioth
# (6) Red Hulk
#
QWx0aDYsSGQ0LEt0QnNocEEsS3R0UHJkQSxMZER0aHN0cmtGLE1ySGxsOSxSZEhsazcsU3BkNSxUaG41LFZwcjUsV2h0V2R3QSxXY2NuNg==
#
Dobi 562
addikt
Ősi ellenségem Crazy osztotta meg a deck-et, ami egyébként YoWoody deck-je csak Speedet meg White Widow-t (ha jól emlékszem) lecserélték Pixie + MMM-re.
Crazy Cable-el játszotta, én módosítottam Kate-re. Jobban értek hozzá, már kétszer legyőztem.
Kate helyett még White Widow-n gondolkozom.
Szerintem elég jól pozicionált a deck a jelenlegi metában, Pix + MMM a high rollokért és anti Loki tech.
Lady DS MVP, senki nem számít rá. Clog ellen kitakarít egy locationt, megszabadít a Hood-tól, mrgkéri Patriot-lot, Wongot, Iron Mant hogy fáradjon le a pályáról, stb.
Copycat, Viper prémium stat line, CC nagyon erős kártya ritka az amikor használhatatlan képességet lop. Viper átküldi a Hoodot, clog ellen visszaadja az ellenfélnek a szarait.
Wiccan ha curve-on ki tudod játszani win con lehet.
Magneto helyett mehet bármi szimpatikus 6 drop de egy Pixie-vel olcsósított Magneto könnyen megnyer egy locationt, cloggolja az ellenfelet.
Alioth az Alioth, nem kell részletezni.
# (1) The Hood
# (1) Spider-Ham
# (1) Nico Minoru
# (2) Pixie
# (3) Mobius M. Mobius
# (3) Copycat
# (3) Viper
# (4) Wiccan
# (5) Lady Deathstrike
# (6) Alioth
# (6) Magneto
#
TWJzTU1ic0QsS3RCc2hwQSxQeDUsV2NjbjYsU3BkckhtOSxBbHRoNixOY01uckEsVnByNSxIZDQsQ3BjdDcsTGREdGhzdHJrRixNZ250Nw==
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and paste it from the deck editing menu in MARVEL SNAP.
-
Dr.NX
addikt
Jaj, imádom Regis videóit!
Könnyű Speedet minden körben aktiválni, ha nincs több, mint 3 energiád.
https://youtu.be/pHnujnDLep8?si=jkOs_dXati2rdZFcElfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz Dobi 562 #4553 üzenetére
Ja, ez biztos hogy nem a legoptimálisabb deck, viszont megcsinálja a move bountie-kat és gyűlik a booster.
Herc nincs még meg, várom, hogy hátha lesz egy series drop esetleg ősszel...
2099 is csak tesztelgetni van benne, néha nagyon jó, de leginkább túl random és drága.
Ha többször működne a játékban vagy specifikusan a legnagyobb power kártyát pusztítaná, az élhetőbbé tenné.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz Dobi 562 #4550 üzenetére
# (1) Ghost-Spider
# (1) Human Torch
# (1) Iron Fist
# (2) Dagger
# (2) Beast
# (2) Kraven
# (2) Doctor Strange
# (2) Cloak
# (3) Magik
# (3) Vulture
# (5) Spider-Man 2099
# (6) Heimdall
#
RGN0clN0cm5nRCxWbHRyNyxDbGs1LFNwZHJNbjIwOTlELEtydm42LE1nazUsSXJuRnN0OCxHaHN0U3BkckIsSG1uVHJjaEEsQnN0NSxIbWRsbDgsRGdncjY=
#Elfogadom a sütiket.
-
-
Dobi 562
addikt
Örülök, hogy sikerült mindenkinek megszereznie a Dinót!
Más: tudom én vagyok érzékeny erre de rohadt szánalmasnak találom mikor a végig kussban lévő ellenfél elkezdi tolni a Deadpool meg Ms Marvel emojikat mikor már biztos, hogy nyerni fog.
Természetesen megint Arishem enjoyerekkel fordul ez elő. Bementem conquest proving groundra move küldetéseket farmolni bounce move deck-el, nem érdekel hogy nyerek-e csak minél több kártyát mozgassak, ezek meg tryhardolnak ezerrel. Minek? Képesek retreatelni meg végiggondolkozni a kört, én mindig bent maradok, vigye a 8 kockát, majd elköszönök. Így lehetne leggyorsabban farmolni azt az Alliance küldetést...
Legyőz az ellenfél ügyes játékkal, szoros meccsen, épp küldeném az ökölpacsit, erre ő megelőz a Deadpool emojival... ökölpacsi helyett MUTE örökre.
Ez a move bounce viszont a játék legnehezebb deck-je, rendesen elfáradok benne mire végigtolok komolyan pár kört. De amikor győzök egy meta deck ellen az megéri a fáradtságot.
Az új season miatt amikor bejönnek az activate-es új move kártyák érdemes megtanulni a deck-et, komoly upgrade-et fog kapni.
-
Dr.NX
addikt
válasz Dobi 562 #4544 üzenetére
Na siker,
végül úgy lett jó, hogy kijelentkeztem minden eszközről (PC, tablet, mobil), a routerben átállítottam a DNS-t (ezt a support javasolta), utána még volt pár ki-be jelentkezés, de utána megjelent nekem is.
Érdekes, hogy az iPhone-on még ott volt a Deadpool compensation üzenet is két héttel ezelőttről, de a többi eszközön nem. Miután a fentit lezongoráztam, a laptopon is megjelent, utána megint belépve már ott volt a Mecha Devil Dino is.
A DNS meg valamiért valamikor visszaállt a routeremben a defaultra, szóval még jó is, hogy ránéztem.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Na a support eddig minden nap jelentkezett, de sajnos használhatatlan hülyeségekkel, hogy nézzem meg másik eszközön, kapcsoljam ki az adguardot vagy adblockot a routeren (WTF), nézzem meg másik hálózaton.
Nyilván ezeket megtettem magamtól is, továbbra sincs dájnó.
Megírtam nekik, hogy több helyen is olvastam erről, szóval feltételezem náluk lehet a hiba.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Hoppá!
Jeeet újra elkezdett játszani, pár napja írt Lamby discord-ján a PF enjoyerek szobájában.
Ő az aki anno több season-on át top 10 körül végzett PF-et játszva, ez a Deadpool-os brew 100% az övé.
Jelenleg legjobb átlag kocka infinite top 10%-ben.
-
Dobi 562
addikt
Jelenleg nálam ez a PF játékélmény.
1. Meccs, Arishem ellen. 2. kör Loki, 3. kör generált Wiccan. Shuri+Multiple Man-t megeszi Venommal, PF természetesen MM-et hozza neki vissza szóval 13 power MM-jei vannak.
2. Meccs Arishem ellen, a Shuri+Nimrod-om Shadow King-el visszaváltoztatja 6 powerre, így 3 location-on nyer a végén, mert egyébként amíg én a Shuri+Nimrod kombóra gyúrtam, ő a random szaraival már lerakott csomó pontot.
3. Meccs kezemben a kombó! Nico destroy spell-je működik, igaz az ellenfél Destroy, de MM-et Nico-zom, snappelek. 3. location TVA...
-
Dobi 562
addikt
YoWoody deck-jét játszottad mostanában? Nem találkoztam vele már jó ideje, mikor Kmbest csinált róla videót akkor próbálkoztak vele páran de a T6 Dagger kombót nem értették, így aztán el is tűnt a metából.
Ki akartam próbálni de aztán elfeljtettem a deck-et, hogy létezik. Hobgoblin helyett láttam Beast-et is egyébként, Hobgoblin a flex spot.
Az a Momoko Ghost Spider variáns nagyon jól néz ki!
-
alite
senior tag
Bedobok két deck-et én is, lehet ismeritek őket. Az első ma jött szembe twitter-en, azt hittem kevés lesz az egyetlen High Evo synergy, de meglepően jól működik. Egyszer kijött a T6-os dream Ajax+Abo+MB kombó. Az elején T5 Ajax -> T6 Hazmat-tal játszottam, de már inkább megcserélem, könnyebb kitenni a többi nagy lapot T6-ban, ha korábban megy Hazmat. A második egy régebbi deck, még YoWoody-nál láttam szezon elején, egy picit többet kell vele gondolkodni, de Dagger és Sage mindig szigorú T6.
-
Dr.NX
addikt
válasz Dobi 562 #4532 üzenetére
Köszi!
Én most délután Arishemmel topogtam egy helyben, aztán a Darkhawk-Moon Knight csomaggal megindultam, de sajnos neon bordering már nem jutottam el.
De hát jól jön az a pár Jeff booster is a meglévő 2000 mellé.Wiccan mennyire jól kezd már?
Mindig ez van, Makkari is szénné volt szapulva, aztán hopp, pár héttel később ott vigyorog valami top winrate/cuberate deckben...Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Dobi 562 #4529 üzenetére
Én élem nagyon az Arisemet, sajnos most a League miatt használnom is kell, mert csak ladder számit (micsoda "megoldás" SD-től haha...) és konzisztensen tudok vele nyerni. Bár még igy is csak a top10 lesz meg, a top3-nak 2x annyi pontja van mint nekem (~7k) Top25k is megvan, sose voltam ilyen magasan, nem volt kedvem komolyan venni Inf-et. Érdekes, hogy itt is dobott be már top1500 játékost ellenem, de ezt az emote-spammot sose tapasztaltam, van aki 1-2 emote-t bedob - én is - de spam sose. Lehet kicsit érzékeny vagy rá, a szünet jó ötlet
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dobi 562
addikt
Én elhiszem amit írsz de én meg teljesen mást tapasztalok, egyébként kijött a Snap Zone-os tier list és szerintük is a legerősebb deck.
Nagyon tömény volt a reggeli Arishem adag, zsinórban kaptam 3 ellenfelet top 3k játékosokat akiknek ráadásul a hóna alá is nyúlt az RNG, kiakadtam nagyon...
Lehet ideje lenne szünetet tartani?
-
addikt
-
Dr.NX
addikt
Tapasztalat a supportról:
eddig csak szörnyűségeket olvastam róla, leginkább azt, hogy nem reagálnak.
Este azonban írtam nekik, mert Mecha Devil Dinonak se híre, se hamva nálam, márpedig ami jár, az jár!
3 órával később már jött is válasz, hogy elnézést, sajnálják, küldjek screenshotot az inboxról meg az emote-jaimról, amit most el is küldtem.
Eddig jó, kíváncsi vagyok hogy mikor lesz ebből valami.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz Dobi 562 #4525 üzenetére
Nem tudom, én azért nem látom Arishemet ennyire megaOP-nek.
Mentem vele pár kört, egyáltalán nincs jobb winrate-je, mint bármi másnak.
Néha teljesen értéktelen lapokkal tölti meg a kezem, Morbius meg M'baku, amiket rakhatok le, mert amúgy nem tudok húzni, a táblán meg foglalja az értékes helyet.
Kb. 8 meccsből egyszer húztam fel Lokit, kb. a végefelé.
Már kínomban Adam Warlockot tettem be, az egyébként nem is érződik annyira rossznak.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Eljutottam arra a szintre, hogy auto retreat elso korben a ki**szott Arishem ellen. Elegem van belole, hogy azt sem tudom mi ellen kell jatszanom es mindig van egy valasz a kezeben mert az RNG general neki valami random szart ami eppen jol jon.
Ezen a reggelen veszitettem RNG generalt Alioth, Shang, Annihilus, Cosmo ellen. Alioth meg Shang az varhato egyebkent toluk, de a sajat Alioth-jat disznositottam Spider-Ham-el, a Shangjat eldobatta vele a location de semmi gond kaptak meg egyet.
Raadasul az osszes toxikus seggfej valamiert azt az egy decket jatsza orrverzesig es toljak az emojikat mert kurva nagy buszkeseg a jatek legerosebb broken szar deckjevel legyozni barmi mast. Szerencsere a MUTE rajta marad a jatekoson, nem kell ujra elviselni az emoji spammet.
Ja, mondanom sem kell, hogy kb minden masodik Arishem jatekos kirakja Lokit is 2. korben es akkor agyon ver a sajat lapjaimmal.
Az uj Lokit nem tudom hogy teszteltek a fejlesztok, nem lattak hogy teljesen balanszolatlan Arishem deck-ben?
-
NyalokAA
aktív tag
válasz Dobi 562 #4523 üzenetére
Akartam is írni kb 1 hete , hogy milyen jó kis meta van most Az infinity nagyon könnyen összejött mid thenaval. Azóta viszont többet nyerek discardal vagy destroyal.
Büntetnek Sandmannel , Caeiraval , Arishem és barátai 2. körös Lokival és még sorolhatnám. Rég kukáztam volna a Thena deckeket most egy időre , ha végre összejönne egy ink vagy gold split , de eddig 7-ből semmi.. -
Dobi 562
addikt
Latom, hogy a fejlesztok probalkoznak a balanszolassal, de ez a jelenlegi meta nekem nagyon toxikus.
Alioth playrate-je high infinite-ban megint 20%, teljesen felesleges volt visszabuffolni az erejet 10-re, egyik legtoxikusabb tech kartya, foleg igy, hogy sok deck 5. korben vagy akar hamarabb ki tudja rakni.
Loki-t azt hitte mindenki megoltek a re-work-el, erre teli van vele a meta. Raadasul Arishem deck-ekben a legerosebb, ami eddig is a jatek egyik legerosebb deck-je volt.
Arishem ugyanugy kirakja Lokit a jatek elejen, meg felhuzogatja a tech kartyait, valoszinuleg tovabbi reszeles var ra, elobb-utobb sikerul majd megtalalni azt a kartyamennyiseget amit ha belekavar akkor lenyeges kisebb esellyel fogja felhuzni a tech szarait.
Kombo deck-et jatszani most nagyon nehez, borzaszto ellenseges a meta, White Widow, Goblinok, Kate Bishop negativ nyila, Alioth, tech kartyak mindenhol. Ha nincs eros early game akkor kapod a snap-et es dontsd el megeri-e bent maradni, szerencses leszel-e es felhuzod a kombo hianyzo reszeit, ha maradsz es felhuzod akkor mar csak Alioth-ra meg a tech kartyakra kell figyeln es jo is vagy. Mindekozben Loki mar kirakta a teljes gameplan-edet, az Arishem jatekosnak 15+ powerrel vezet 2 location-on es nyalcsorgatva varja, hogy letegye Alioth-ot a Wong-odra.
Utobbi 2 het merlege: rank 1000->rank 8000, meg Phoenix Force-al is negativ a stat pedig azt gondoltam azt az egy deck-et mar legalabb sikerult kitanulnom.
(csak off-meta deck-eket toltam, ne csinaljatok utanam)
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #4520 üzenetére
Az Iron Man - Mystique kombot azert latod gyakran mert azt a jatek vegen rakja ki legtobb esetben, igy tobb eselye van felhuzni a kombo darabjait.
Most egyebkent mr Negative nagyon megy a ladder csucsan.
-
addikt
válasz Dobi 562 #4519 üzenetére
Engem az is érdekelne, hogy az ilyen Ironman mystic stb kombókra építő dekkeknél miért van ugyanez? Komolyan már fixen adom fel mikor snappelnek, mert 99%ban a fullos kezet jelenti.. /én pont amiatt nem játszom ilyen dekkel, mert ilyen winmore szarnak tartom, csomó esetben nem jön be a kezembe ami kell../
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
Meg azt valaki elmagyarazhatna hogy van ott mindig Loki es/vagy Alioth az Arishem enjoyerek kezeben mert kicsit mar kezdem unni.
-
Dobi 562
addikt
Kang gameplay... toltam egy bloff snap-et a semmire. Elozo korben Shurit raktam Death Domain-re es gondolom azt hitte Spyro ott van a kezemben Nimrod es feladta.
-
alite
senior tag
-
addikt
-
Dr.NX
addikt
Elvileg kapunk majd egy ingyenes Devil Dino Mecha emote-ot, ha belépünk PC-ről, az egy éves steam évfordulóra.
Nálam még nem aktív.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Hetek óta nem láttam rankeden destroy-t csak hot location event-en, mióta előszedtem a Phoenix Force deck-et azóta kb ellenfelek negyede azt játszik. Érdekes.
-
Dobi 562
addikt
Köszi!
Nekem van egy érdekes BK deck-em ha valakit érdekel, Tommy nevű játékos kreálmánya, ő a BK legenda.
Marvel Boy szinergia az 1 dropokkal pontokért, Loki másodlagos gameplan. Valentina jól illeszkedik a curve-be és ha high roll-ol akkor ad egy jó célpontot a BK discardhoz.
Ha sok az Arishem ellenfél akkor lehet nem erőltetném mert azért nem a legkonzisztensebb deck, de ha kijön a lépés nagyon erős és az ellenfélnek fogalma nincs mi ellen játszik.
# (1) Black Knight
# (1) Squirrel Girl
# (1) Blade
# (2) Valentina
# (3) Marvel Boy
# (3) Lady Sif
# (3) Loki
# (4) Ghost Rider
# (4) Cull Obsidian
# (6) Mockingbird
# (6) The Infinaut
#
Qmxja0tuZ2h0QixCbGQ1LENsbE9ic2RuQyxHaHN0UmRyQSxJbmZudDgsS3RCc2hwQSxMZFNmNyxMazQsTXJ2bEI5LE1ja25nYnJkQixTcXJybEdybEMsVmxudG45
#
Dr.NX
addikt
Discarcból nem próbáltad a Moon Knightos verziót?
Gwenpool és Miek vagy Wolvie helyett Moon Knight és Stature. (Draculára vigyázni! )
MK-ot ha T5-ön rakod le, jó eséllyel szétvágja az ellen finisher 6-osát.Egy flex hely van, eddig Corvussal mentem, de nem az igazi, most kicseréltem Gambitre, meglátjuk. Lehet, hogy mégiscsak Wolvie vagy Miek kéne bele.
Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Alacsony CL level játékosok is felmásznak infinite-ba, mivel az alacsony CL-jük miatt szinte csak botok ellen játszanak.
Előbb találkoztam egy ~700 CL level kollegával rankeden. Bent marad Phoenix Force snap után, összedobált random kártyák voltak a deckjében, majd utolsó körben szépen kirakta Killmongert és megölte a két 56 power Human Torchot (8 kockás meccs volt).
-------------------------------------------------
Ugyanitt:Kiégett bálna accountja olcsón elvihető vagy Magic the Gathering kezdőszettre cserélhető!
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Alite: azzal a Black Knight deck-el ranked ladderen vagy conquesten gyűjtöd azokat a 8 kockákat?
Ér megosztani?
-
Dr.NX
addikt
Uh, ezeket az új (datamined) spliteket láttátok?
New Split Effects
https://imgur.com/1EcoNnD - Wolverine
https://imgur.com/sCIWd2H - Web
https://imgur.com/HSpYMa5 - Water
https://imgur.com/Lv2vn7K - Refraction
https://imgur.com/gazVNqR - Rays Orange (lots of different varaitions on this one)
https://imgur.com/fg7XG35 - Rays Black/White
https://i.imgur.com/eZWgjVb.mp4 - Bananas
https://imgur.com/okz6DMW - Deadpool
https://imgur.com/FVs4VWz - Metallic Copper
https://imgur.com/ZswYOzq - Glass Vibranium
https://imgur.com/cP340Ef - Glass Frosted
https://imgur.com/wC5Zygl - Glass Circuits
https://imgur.com/xFxyCV5 - Flannel
https://imgur.com/xosdvfp - Prism Heat Vision
https://imgur.com/iFEBQD1 - Prism Blue
https://imgur.com/8bzrB0N - Prism Green
https://imgur.com/c7pKcle - Prism RetroNew Reveal Effects
https://imgur.com/N8MTYJB - Wolverine
https://imgur.com/DZm5z1s - Space
https://imgur.com/xNMLGpS - Bananas
https://imgur.com/sqcRd1i - Deadpool
https://imgur.com/N8UzUV3 - Snow
https://imgur.com/RQFn3LM - Pizza
https://imgur.com/eR8sUz9 - White Pixel
https://imgur.com/GgngvfS - Paw Prints
https://imgur.com/iS2ey1w - Pixels Teal
https://imgur.com/n60e70L - Pixels Gold
https://imgur.com/U8lB3nd - Hearts
https://imgur.com/Sn7PbRk - FudElfogadom a sütiket.
-
BigBlue69
őstag
Állítólag:
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest