Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
presbazsi #2625 üzenetére
"ha az benne lett volna az alap gémben Vitoval, mellékküldetésként akkor év játéka sztem"
sehol se lett volna az év játéka. még mindig édeskevés a GTA IV-el szemben, és hiába ugatják a bullshit-jüket az elfogult fanboy-ok, hogy ez nem a GTA, a második rész már túlságosan is hasonlít a GTA IV-re ahhoz, hogy ne hasonlítsa őket akarva-akaratlanul is össze az ember.
pedig én aztán nem vagyok GTA-fan, mégis azt kell mondjam, hogy egy messze sokkal jobban kiaknázott játék több tízórányi tartalommal, multiplayerrel; az idegesítő hibái ellenére azt a játékot tisztességesen megcsinálták. a Mafia meg kb. egy GTA basics-et tol eléd teljes áron, amiből hiányzik az összes tartalom
GTA IV => összességében kegyetlenül szórakoztató játék, rengeteg tartalommal, jó játékegyensúllyal. jól összerakták
Mafia II => kevés tartalom, felborult játékegyensúly, kevés móka; egy vontatott üresjárat az egész játék
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest