Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Ati_X_321 #1801 üzenetére
Hmmm. Én azthiszem maradok a 10.5.2-nél. Nekem eddig az vált be, és mindig gond nélkül fel tudom tolni a Kalyway-t. Vanilla kernel nekem is,de valahogy én eddig mindig megszivtam az update-ekkel.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Ati_X_321 #1720 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam én is,de most félretettem az ötletet, mert ki akarom próbálni a JaS 10.5.4.-et. Azt mondják/olvasom, hogy elég jó lett...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
félisten
válasz Ati_X_321 #1679 üzenetére
Ok, köszi!
Azok a drága progik nem olyan fajták... Egyelőre kísérletezünk, aztán, ha kisül belőle valami (jó vagy rossz), akkor jobban fogjuk tudni mire költsük a temérdek pénzünket.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz Ati_X_321 #1676 üzenetére
A szükséges progik:
ZBrush 2.0 (később 3.1), Maya 2009, Softimage XSI, Photoshop cs3, Aftereffects cs3, MotionBuilder 2009.
Ezek közül nem mindet én fogom használni , csak kell egy gép, amin van minden.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Ati_X_321 #1617 üzenetére
A billentyűzetkiosztással kaccsolatban nem tudok segiteni sajnos,mert nekem gyári apple alu keyboardom van a géphez (már win. alatt is ezzel küldtem,mert nagyon tetszik, és a legjobb bill.-em eddig)..
Ámde a copy-paste-elést most te nagy valószinüséggel windows-gombbal csinálod,amit át tudsz állitani a System Preferences-ben simn. Én ezen a bill.-en is ctrl+c-vel copyzok, nem cmd+c-vel.Viszont az END-et ha valaki megaszongya hogy birjuk működésre annak csókolom a kezsit-lábát én is
vezérlőpult kb egyenlő System Profiler, amit a Utilities-ben lelsz meg.
Mac-esek általában iTunes-t használnak. Én is a közelmúltban szoktam át rá. Érdemes megszokni,mert tényleg nem rossz, mégha kezdetben kicsit idegen is.
De ha nagyon nem emgy akkor használj Cog-ot.Erről jut eszembe, hogy személyes tapasztalatom is, hogy nem beszélnek ám hülyeséget az"öregek", hogy érdemes minél több dolgot az apple saját szoftvereivel csinálni,mert igy jön elő a dolog igazi "ereje", az hogy egy komplett, nagyon jól együttműködő rendszert kapsz. Csak kicsit el kell tudni szakadni a Windows-os berögződésektől, hogy a gyári programok mind vackok. Itt ez közel sem igy van. Nézz csak meg egy iLife-ot...
Tudod:"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
PH 5.5
aktív tag
válasz Ati_X_321 #1607 üzenetére
Ha húzva van a géped, akkor az is lehet a baj. Szerintem a Kalyway 10.5.2, vagy a Leo4All a legjobbak. P5B-re mindkettőt tettem már fel gond nélkül.
- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest