-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
senior tag
válasz dellfanboy #333435 üzenetére
mozgássérülteknek ingyenért hozatja, csak az üzemanyagköltséget számolja fel. (azt hiszem)
"... hát persze ..."
-
Micsurin
nagyúr
..szóval madárváró azért Ő is. Tiszta sor!
pit stop Jaja, fent van most Hahun!
cOxeR ezek alapján még mindig a magaduram módszer a legjobb. Mondjuk a felniket lecserélgetni gumistól az nettó paraszt húzás, főleg ha esetleg a képeken ez látszik. Nem sértette ez egyébként az ászft-et véletlenül?
tototos Pont vele hozatott be ismerős kocsit! Vele kifejezetten jó volt a tapasztalat, árban, minőségben és kommunikáció terén is.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
szebe
addikt
Az ilyen 20k eur környékieket még megértem, valszeg nagyobb a merítés, jobb lehet a felszereltség, stb. De pár résszel ezelőtt egy mezei 10+ éves Accordot kajtatott, amiből egyrészt itthon is van, másrészt árban sem éppen megérős.
Azt meg nem tudom hogy itt, vagy másik fórumon olvastam, hogy valaki írt neki xy típus miatt, aztán válaszolt hogy bocs de nem, mert egyik félnek sem megérős."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Battlefield 7
- Nők, nőügyek (18+)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Tippmix
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest