-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz
Magnum_ #96163 üzenetére
A rendszámát megjegyeztem. Nem a tulajdonos vezette az autót (arab származású egyén a tulaj) , hanem valószínűleg a kedves párja. Felhívta a rendőrség, nem tagadta hogy aznap a helyszínen járt az autó, de ő megtagadta a helyszínre való visszatérést. Kötelező biztosítással az autójuk nem rendelkezett.
Az ügy azóta is áll. A rendőrök azt se tudták megmondani, hogy mi a pontos címe ahol a baleset történt. Konkrétan még azt is rám akarták húzni, hogy ha NETÁN behívnának akkor mondjam azt egyedül ültem az autóban. Hozzáteszem nem egyedül ültem.
Vagyis az, hogy az ügy áll az egy vicc. Kaptam egy jegyzőkönyvet, majd mondták , hogy viszlát. Ennyi történt. Nekem lett egy 1 milliós károm amit a casco fizetett, a nő meg gondolom vígan él. Másfél hónap alatt visszakaptam a kocsimat szervizből, amit tényleg szépen megcsináltak, de még mindig húz az autó.
A véleményem persze megvan az egészről, és szánalmasnak tartom, hogy ez így működik!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó újszerű next level racing szimulátor szék!
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Brock 7,5Jx17" 5x112 ET45 alufelnik
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest