Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz szabonagyur #316760 üzenetére

Köszi :R Ad hoc-ba csak nem botlottam bele, azért a háromlábút jó aránnyal szoktam kiszúrni. :B

Híd:
    Okosak azt írták mindenhol, hogy a Várhegy játsszótér lesz a jó cím... elindultunk neki, jócskán murvás nyomvájús szakasz végén 3 olyan mély gödör volt, hogy szemre letépett volna valamit... szóval visszafordultunk csináltunk egy képest a google review-hoz és beütöttük Egerszalókot pancsolni. :DDD

A másik oldalt 7k lett volna a libegő és még 5k a jegy díja... 24 ezret egy 30 perces tevékenységre erősen ítéltünk meg. Főleg mert a terv az volt asszonypajtás nézelődik egy jót én meg legyőzöm a tériszonyom végre, vagy csak végig gittelem a kerteket. :DDD :B

De a szőlős az szép volt, az már egészen biztos... kemény mit ki nem tudtak hozni itt is közpénzből, arcunk azért leszakadt. :D

edit.: a táblázást és felfestést is kb 15-20p városban való szűkfordulgatást követően engedtük el, 2x vitt minket felfestés zsákutcába ahol az ott lakó jött ki segíteni, hogy nem nem erre van a híd... és nem a héten nem az elsők vagyunk.... :DDD :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák