Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
westlake #22099 üzenetére
Most épp durván 20%-al, ami nyilván ugrándozik napi szinten, de nagyon rég nem láttam 5-10%-nál közelebb jönni, főleg nem ETH-t előzni a ZEC-t, mikor naponta egyszer-kétszer ránézek.
Ha ez némileg téves is a gyakorlathoz képest (nyilván van benne némi átlagolás és interpolálás), szinte lehetetlennek tartom, hogy legalább ekkora legyen a hiba a rossz irányba, tehát hogy tartósan, több napon keresztül, 10%-ot meghaladóan a ZEC legyen jobb, legfeljebb egálba jöhet ki (mikor mindegy, melyiket tolod).
Egyéb szolgálati közlemény: most is napi 1$ alatt van a kártyánkénti profit.
(#22100) LLam
Nekem mindig lassan frissült, szerintem csak belépéskor kezdi frissíteni a cím tranzakcióit, és még utána is hektikus picit (mint ha valami cache-ből bennragadt régi értéket mutatna néha). Az pedig szerintem még nem pánikhelyzet, ha inkább leállították a szolgáltatás a fork miatt, amíg offline a node, addig nagy baj nem történhet a coin-okkal (esetleg magával a blokklánccal, de akkor az nem a tárca szolgáltató sara). De nyilván mindig opció, hogy leléptek a coin-okkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Hardcore café
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DJI topic
- Politika
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Külpolitika
- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Diablo 4-et vennék Xbox series konzolra lemezeset vagy csak ajándékkódot
- Unknown 9 Awakening és Monster Hunter Wild
- JBL SB400 Hangprojektor
- Új 26" Schwalbe Marathon GT 365 HS475 Dualguard 4 évszak kerékpár gumi
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest