Hirdetés
-
GAMEPOD
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Warton #95810 üzenetére
Köszi a grat-ot!
Amúgy totál igazad van, rengeteg Elitebookot nézegettem G8-ig talán és semmi különbség nem volt közöttük home user használatra. Simán vennem kellett volna 80-100eft között egyet.
Ráadásul elkezdtem nézegetni CPU összehasonlító oldalt, de az alapján azt láttam, hogy az U végű Intel CPU-k igen takarékosak, de szinte mindben az van. Ryzenes gépek meg elég ritkák sajna, 14"-os notikból jóval több volt, ha nem ragaszkodom a 15,6"-hoz feleennyiből tök jó kis Ryzenes Elitebook G6-ot vehettem volna.
Jobban a dVGA-s notebookoknál jön ki a különbség a régebbi és újabbak között, bár lehet ez sem így van, mivel lánygyerek által lenyúlt Dell Precision M4700-on is minden játék futott nála hálózatban. D
Érdekes, mert mobiltelóknál meg óriási különbségek vannak 4 év alatt.
De amúgy ez a Latitude 5520 egész könnyen kezelhető ám! A terrorista holland rex törpenyuszi imádja, csak azzal tudom távoltartani a géptől, amíg meg nem szokja, hogy valami zenét YT-ozok, azt utálja, de reggel egyszerűen felugrott kanapéra elkezdte nézegetni a billentyűket és simán kilőtte a hangot az F2-vel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Warton #95810 üzenetére
De azok az appok jellemzően egyszálú alkalmazások... Persze ott is érződik az IPC növekedés, de nyilván nem annyira, mintha valami modern többszálú cucc lenne. Meg pl. egy MS Office ahol az Excel animálja a cellák kirajzolását, na az alá nem tudsz elég erős gépet tenni, mindenhogy lassúnak fog érződni.
Persze ha játszol, vagy munkára is használod a gépet, akkor nagyon durván kijön egy mai többszálú proci ereje. Próbálj csak meg pl. videót konvertálni vagy kódot fordítani egy régi meg egy mai gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest