Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BendeHuz
csendes tag
válasz mr.tamasbiro #108584 üzenetére
Sajnos nekem is ugyanezt csinálja a Hbo Go - 753R, van hogy negyedére sikerül ráharapnia, ugyanakkor a netflix hibátlanul teszi a dolgát, pedig az nagyobb forgalmat csinál szerintem.. Egyszer már azt hittem megoldottam egy 220V ki/be reboottal (kikapcsolt állapotában), de azóta kellett még 3x ujrainditanom, mert időnként kiirja, hogy levalasztotta a Bluetooth hangszórómat, ami egy logitech rca adapter, olyankor a távirányító elveszíti a Bluetooth kapcsolatot a tv-vel, nem megy az egér, görgő stb funkciók, kell a reboot.. Szerintem eza Bluetooth probléma az adapterrel lehet összefüggésben, ha nem használom, nem találkozom a jelenséggel. A Hbo Go applikació bugos lehet.
-
pjen
félisten
Milyen Lg, mikori. Én most indítottam a hang nélkül 2 cimű filmet(szilveszteri meglepetés) és megy gond nélkül. NANO 793NE.
-
aradebil2
senior tag
Az HBOGo egy kalap szar, folyamatosan hálózati hibákat dobál PC-n, Chromecast-en, WebOS-en, és nem csak otthon. Nem csak éppen szarozott az HBOGo?
-
cidalain
veterán
Hogyne lenne más, nem univerzális a két tévé alap platformja.
Simán lehet hogy az LG-nek fejlesztett app bugosabb. Bár a leírtaknak megfelelő problémát én nem tapasztalok, napi szinten használom.
A Samu TV közelebb van a wifi routerhez? Megoldható, hogy ideiglenesen bekösd madzaggal az LG TV-t a hálózatba?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.