Új hozzászólás Aktív témák

• RudY

addikt

válasz YxVs #95913 üzenetére

A 7450 és 7500 gyakorlatilag ugyanaz, a talp és a szín (fekete és szürke) tér el. A 7600 annyiban különbözik ezektől, hogy plusz 1, 4 HDMI aljzat van és ezüst színű. pl. link
    Direct LED-es IPS és VA panellel lettek szerelve vegyesen, nem igazán a mérettől függően. Itt meg tudod nézni melyikbe milyen van: www.displayspecifications.com
    Érdemes pendrive-on elvinni ezeket: Vertical Banding test és ezt Local Dimming test.
    Gyenge panel 5%-nál elvérzik a bandingnél, főleg az OLED-ek közül esélyesebbek.
    43UM7450-et vettem nemrég, a méretbeli lehetőségeim mondjuk viszonylag korlátozottak, de eleve közelről van nézve (1,6-1,7 m). IPS glow rendben, felhősödés szuper, az előbb említett teszteken jól szerepelt, úgyhogy ezek miatt lett ez választva. Szerintem az ár/minőség/tudás arányok rendben vannak. A saját médialejátszója egész korrekt, bár inkább külső média- és Blu-Ray lejátszó van használva többnyire. Kb. 3 m-re van az íróasztalon a munkára és játékra használt, kalibrált 32" LG UHD VA, W-LED monitor. Ugyanazok a 4K demók futtatva mindkettőn, nincs brutális különbség.
    Összességében nyilván nem felső kategóriás modellek, de szerintem elég jól sikerültek.

Új hozzászólás Aktív témák