Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
Tőlük is lehet szállítást kérni,valahol a honlapjukon fel van tüntetve,ha baj van a tv-vel elszállítják,meg vissza.
Ha nem megy tönkre gari idő alatt az Aqua nem ér semmilyen kár.De olyat is láttam már hogy egy webbolt befuccsolt de a gari kötelezettségét még intézte,szóval van olyan is hogy betartják a törvényt. -
goyo2
csendes tag
válasz LucasGrant #35688 üzenetére
Az AQUA-től vettem tegnap egyet. nem gyári garit adott, és kérdeztem hogy hova vigyem ha gond van, azt mondta hogy hozzájuk. Remélem nem fogtam mellé nagyon. Azért ilyen szokott lenni nem?
-
OldAkita
aktív tag
válasz SoundBox #35691 üzenetére
A futár nem először csinál ilyet és te nem egy doboz gyufát veszel! Nyugodtan bontsd ki meg kell várnia. Nem árt ha ketten vagytok mert egy ember nem nagyon vesz ki a dobozából egy 47"-os tv-t. Ezt igen óvatosan kell csinálni. Nekünk nem fért be a kezünk a tv mellett a doboz aljára hogy alulról felfelé emeljük ki, így lefektettem a franciaágyra és vízszintesen óvatosan kihúztuk. Elvileg így nem szabadna csinálni, csak függőlegesen tartva kihúzni de nekünk ez nem ment mert arra is van figyelmeztetés hogy nem szabad szorngatni. Ha viszont nem szorítom meg akkor nem tudom kiemelni olyan nehéz. Nem lesz könnyű. Csak a külső sérülések miatt érdemes megnézni, működési hibája úgyis csak akkor derül ki ha használni kezded. Értelemszerűen a futár nem fogja megvárni míg te behangolod és nézegeted De azt hogy külsejét ellenőrizd, kötelessége megvárni. Figyelj hogy bontatlan legyen a doboz, ha nem az ne vedd át, mert jó eséllyel valaki már kibontotta, valami gondja volt vele és visszaküldte. Mielőtt a bontatlanságról meggyőződsz a futárnak vagy aki hozza ne engedd meg hogy maga kezdje bontogatni. Gyári garanciásnak doboza oldalára van ragasztva a garancia.
[ Szerkesztve ]
-
SoundBox
aktív tag
válasz LucasGrant #35688 üzenetére
És amikor hozza a futár kibonthatom a terméket megvárja vagy először ne adjak neki pénzt vagy ezt hogyan tudom normálisan intézni?
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Arthuro_Adam #35689 üzenetére
LA660 és felette csa Magic, LA640 és alatta csak normál távirányító. Első variációhoz lehet venni normál távirányítót, utóbbihoz meg AN-MR400-at aki szeretne.
-
Arthuro_Adam
őstag
Az LA szériához már nem adnak sima távirányítót?
-
LucasGrant
aktív tag
válasz SoundBox #35687 üzenetére
Megrendelés elött mindenképpen kérdezd meg a Web Shopot vagy azt a boltot ahonnan rendelnéd, hogy bolti vagy gyári garit adnak hozzá. Gyári garin fel van tüntetve az importör, mint, hogy LG Magyarország, de erröl akár az LG oldalan vagy a googleba beírva is találsz mintákat. Amikor kiszállítják és nem a beigért gyári garancia papírral van akkor ne vedd átt.
[ Szerkesztve ]
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok szerintetek melyik oldalról rendeljem meg a tv-t? melyik a legbiztonságosabb? Ha kihozza a futár akkor megnézhetem hogy benne van e gyári garancia? Mert végülis nekem az a legfontosabb, mert ha nincs és baj van akkor gáz van Ha mondjuk hibás a tv akkor nem a vett oldalt kell hívnom hanem a gyári szervizt igaz vagy hogy működik a menete ennek ? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Müszi
senior tag
válasz #46372352 #35678 üzenetére
LG.Philips Displays.
Így hívják a kijelzőgyárat és nem csak ennek a két cégnek a termékeibe kerülnek innen a kijelzők.
Ettől még értem aproblémád, csak azt jelezném, hogy azonos évjáratú LG-ben valószínűleg szintén nincs ilyen probléma.
Sajnos a fejlődés nem míndíg és minden tekintetben pozitív irányú.[ Szerkesztve ]
-
kenyerr
tag
válasz LucasGrant #35640 üzenetére
Kösz, akkor ahogy sejtettem sajnos. Valszeg a 13ashoz szerzek egyet és tesztelve lesz.
-
dr.bubo
őstag
válasz zannor #35676 üzenetére
Ha upc stb-d van felvétel opcióval, akkor azon 2 különböző csatornán felveszel, egyet pedig nézhetsz, mivel 3 tuneres a box. A TV felvétel opcióját felesleges használni akkor.
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Zirowe
nagyúr
válasz zannor #35674 üzenetére
Ha kulonbozo a forras, akkor semmi akadalya.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
zannor
tag
Tudtok mondani olyan LG led tv-t amivel nézek egy csatornát és közben egy másikat pedig rögzítek?
-
bundaska
aktív tag
Udv.
Lehet nem jó topicba írok, de megkérdezem, hátha tud valaki segíteni.
Adott egy lg ln536b tv, upc-vel. A tv menüjében be lehet állítani a csatornákat, melyik hol legyen, ne a gyári kiosztással. Ezek elvégzése után 1-2 napig ezek a csatornák az áthelyezett helyeken maradnak, majd szépen, maguktól visszaállnak a kezdeti beállításokra, mintha nem is rakosgattuk volna át őket. Na most az a kerdés, hogy ez a tv vagy a szolgáltató hibája (jelen esetben mint írtam is ez a upc). Ezzel szervizhez kell fordulni, vagy mással lehet a probléma?Thx előre is:
Bujdy[ Szerkesztve ]
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!
-
Zirowe
nagyúr
válasz nufenen111 #35669 üzenetére
Szomplan hszkent kellett volna akkor, nem pedig valaszkent, es mondjuk a link gomb hasznalataval, bar ott van az oldal tetejen is.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz nufenen111 #35667 üzenetére
Es?
-
Zirowe
nagyúr
válasz #46372352 #35665 üzenetére
Egyertelmu a led elonye a ccfl-el szemben minden szempont alapjan, mind felhasznaloi, mind gyartoi szemszogbol, csak az edge led az, ami nem okes, a backlit/direct ledet kene "eroltetni", csak ugye valamilyen erthetetlen okbol kifolyolag sokkal fontosabb lett a tv vastagsaga, mint a megvilagitas minosege, ezert a mm harc miatt majdhogynem csak edge ledet dobnak a piacra.
Mondjuk en mar lattam olyat uj ccfl lcdnel, hogy teljesen fekete kepnel lehetet latni a fenycsovek elosztasat ugy, hogy ahol nem volt, ott szurkebb volt a kep, szoval azert a ccfl sem volt olyan tokeletes.
Mas kerdes, hogy az ott jelentkezo bevilagitast az esetek nagy tobbsegeben egy sima csavar lazitassal lehetett orvosolni.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz huncutka1029 #35652 üzenetére
ugorj már le hozzám is
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
farkas-j
őstag
-
goyo2
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. A boltban sajnos nem lehet észrevenni, mert 1millió lux van a boltokban. :-)
Kipróbálom az irtakat is. -
huncutka1029
addikt
-
Scrym
tag
Értem. Nem foglalkoztatott volna ez különlegesen.
Most egy kicsit a felhősödéstől vagyok betojva, most hogy így olvastam az előző kommenteket. Észre vehető ez nagyon? Mennyi az esélye kb. hogy ilyen TV jut el a vásárlóhoz. Igaz ez amúgy a drágább szériákra is, Samsungokra is egyaránt? -
huncutka1029
addikt
mit nem mondanak a tévéről...
Az internet böngésző is gyüjt adatokat, azzal se foglalkozik senki.
Azért kell nekik, hogy teleb@szák reklámmal, meg spammel a tartalmakat, ha netezel a tévén.
és a szokásaidnak megfelelő tartalmat küldjenek.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Scrym
tag
No megrendeltem a 42LA620S-t! Nagyon várom már, kíváncsi vagyok miben lesz másabb mint a jól bevált 32lk530, a méretén meg az extráin kívül. És remélem elkerül a felhősödés. A régi 100Hz-s volt, de nem volt soha gond a képpel, nem húzott csíkot semmi, remélem ennek az újnak is ilyen szép lesz a képe, illetve talán még jobb!
Köszönöm mégegyszer a segítségeteket!Annyit szeretnék még kérdezni, olvasni az LG okostévék kémkedéséről. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy nem kell foglalkozni vele?!
[ Szerkesztve ]
-
deer tb
újonc
válasz huncutka1029 #35645 üzenetére
köszi,csere lehetőség miatt pedzegetem.nem akarok két tv közt pofára esni.
mindenhol jó,de a legjobb itt!
-
-
huncutka1029
addikt
válasz Woodslave #35649 üzenetére
ne vezesd félre, el lehet tüntetni90%-ig egy normál bevilágítást jó beállítással. Ha extrém szar a kép, akkor pedig ki fogják cserélni.
arra tényleg nincs gari ,hogy a másik jobb lesz.
sokszor volt már róla szó itt is, hogy gyakran feszül a panel, emiatt is "felhősödik" ilyenkor finoman, megcsavarva, megnyomva a keretet helyre lehett pöccinteni.
illetve a felhős résznél meg lehet kiscsit lazítani a hátlap csavarját.
Szóval van lehetőség, és reális esély, mielőtt teljesen reményvesztett lenne a tv tulaj..a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
deer tb
újonc
42-la660-as és 42-la690 tudásban is különbözik, vagy csak külcsínben?Lehetőségem lenne cserélni.Ha valaki tudna segíteni,előre is köszi.
-
huncutka1029
addikt
nincs fólia, vagyis csak egy polarizációs szűrő van, de eszedbe ne jusson leszedni, mert akkor nem lesz 3D.
Valszleg arra gondol a használati írója, hogy a kereten szokott lenni mindenféle felirat, és matrica, és a készülék is "fólia" tasakban van.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Woodslave
félisten
orvosolható 0 háttérfény és 0 fényerősséggel (szóval nem, nincs olyan látható beállítás ahol eltűnik, de 660-nál van a local dimming azt próbáld) Amúgy nem tartja az LG hibának és kifoghatsz ugyanolyat vagy xarabbat
-
farkas-j
őstag
válasz nufenen111 #35638 üzenetére
Én is bepróbálkoztam egy ilyen infrával. Megrendeltem. Tartaléknak ennyit megér ha tényleg jó lesz az LA660-hoz. Mennyi idő alatt jött meg? (gondolom 3-4 hét)
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
huncutka1029
addikt
ez normális LCD betegség, az edge lednél gyakoribb mint a direct lednél.
Természetesen javíthatsz rajta, de nem biztos hogy teljesen eltűnik.
Ha cserélteted, akkor sincs rá garancia, hogy a másik jobb lesz.Alapból próbáld meg a háttérfényt levenni 32-38 érték közé,
a fényerőt pedig 45-50 közé.
A dinamikus kontraszt értékkel is kísérletezhetsz ezek után, ki, alacsony ,magas értéken nézd meg, ez is javíthat rajta.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
goyo2
csendes tag
Még annyi, hogy a kijelzőn szokott gyári fólia lenni? Mert nekem nem volt, a dobozán meg irjak hogy szedjem le.
gyanus hogy már ezt valaki kiprobalta. -
huncutka1029
addikt
válasz deer tb #35643 üzenetére
2 éve ezt rebesgetik.
Biztosan lesznek olyan modellek, 2014-ben is amik csak 2D-sek,amíg van kereslet, nem hiszem, hogy leállnak vele.
mondjuk ha elérhető áron lenne olyan 3D ami szemüveg nélkül élvezhető, akkor aszem nem lenne értelme ilyen "hagyományos" aktív, és passzív 3D- tévét gyártaniuk tovább.
De ez nem holnap lesz még ( sajnos)a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
goyo2
csendes tag
Vettünk ma egy LG 42LA660S tv-t. Látjuk sajnos azt a felhősödésnek nevetett valamit, amiről nemrég szó volt itt a fórumban. Ha jobbra balra mozgatom a fejem, akkor ugy tunik hogy mindig azon a részen fehérebb a kép amivel nem vagyok szemben. Viszont valami okból a bal felso sarok picit akkor is világosabb.
A kérdéseim :
- Ez hibának számit?
- Ha igen, akkor ebben az árkategóriában mind ilyen?
- Esetleg valami beálltitás kombinációval ez orvosolható?8 napon belül el kell döntenem mi legyen.
Most, nagyon el vagyunk kenődve...
Köszi bárkinek a mielőbbi választ.
-
deer tb
újonc
Valaki tudja hogy a 2014-es modellekben lesz 3-d?Azt rebesgetik hogy a nagyok le állnak vele.
-
huncutka1029
addikt
válasz dorika87 #35633 üzenetére
állvánnyal nézik, mert alap helyzetben az a tv-re van instalálva.
Méretet nem írtál, de ha 32"-nál nagyobb, az már kimeríti a tömegközlekedési eszközzel akadálymentesen nem szállítható kategóriát.
Mindenképpen jönni kell érte a futárnak.
Annál is inkább, mert a garis feltételekben, és a fogyasztóvédelmi törvényben is előírják, hogy a helyszínen kell megkísérelni a hiba kijavítását, amennyiben ez nem lehetséges, úgy az eladónak kell az el, és visszaszállítást megoldani.
Ennek költsége a szavatossági / jótállási idő alat nem terhelheti a vásárlót.
Szóval ne hagyd magad, ha mást próbálnak bebeszélni.
itt a teljes vonatkozó szabály:
[link]
Idézem:
A minőségi hiba elhárításának menete
Hol kell elvégeztetni a hiba elhárítását?A jótállási jegyhez rendszerint mellékelnek egy listát is, mely a gyártó által kijelölt szakszervizek nevét, címét és telefonszámát tartalmazza. Mint már említettük, a fogyasztó hiba esetén közvetlenül is fordulhat a neki legmegfelelőbb szervizhez, vagy a forgalmazóra bízza a javítás elintézését. Ami ebben a tekintetben a legfontosabb, az a következő: a jótállás ideje alatt ne engedjünk hozzányúlni a kérdéses termékhez senkit, akinek a garanciajegy erre jogosítványt nem ad. Ha ugyanis illetéktelen nyúl hozzá a termékhez – legyen az akármilyen kiváló szakember – a jótállásra vonatkozó jog elvész. A forgalmazó ilyenkor azt fogja állítani, hogy a hibát az illetéktelen beavatkozás idézte elő, és ennek ellenkezőjét már a fogyasztónak kell bizonyítania. Amennyiben tehát a kijelölt szakszerviz tevékenysége nem nyeri el a fogyasztó tetszését, ezt a problémát jelezze a forgalmazónál, mert neki kell megoldást találnia.
Vannak esetek, amikor a meghibásodott termék nem szállítható. Ilyenek a rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikkek. Ezeket – a járművek kivételével – az üzemeltetés helyén kell megjavítani. Ha a javítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a forgalmazónak kell gondoskodnia.
A javításra átvett áruról elismervényt kell adni a fogyasztónak. Ezen fel kell tüntetni a fogyasztó nevét, címét, az áru azonosítását lehetővé tevő adatokat, az átvétel időpontját és azt az időpontot is, amikorra a javítás elkészül.
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
-
kenyerr
tag
Hello,
T-home STB magic remote távirányításra vagyok kíváncsi, hogy mennyire megy/élvezhető, illetve 12-es modellekre is működik-e (lm640)?
Jelenleg nincs magic remote-om, viszont ha menne vele akkor idei és tavalyi tévéhez is beszereznék 1-1-et. -
Gtaati
őstag
Én is köszönöm a válaszotokat!
-
Zirowe
nagyúr
válasz dorika87 #35633 üzenetére
BD25, BD50
Akkor, ha nem iso, hanem kicsomagolt, a többi is megy, de az sbs felejtős lg-n, ou a nyerő.
-
dorika87
őstag
Két kérdésem merült hirtelen fel:
LG LA620S álvánnyal együtt 10,7 kg (álvány nélkül 8,7kg). A garanciális ügyintézésnél ilyenkor kijön ingyenesen a futár szolgálat ha hivatalos LG garancia van a készülékre vagy sem? Nem tudom, hogy ilyenkor álvány nélkül nézik a súlyt vagy álvánnyal együtt.
A másik kérdésem pedig arra irányul, hogy az LA620S belső lejátszója megbírkózik-e a következőkkel: BD25, BD50, Bluray half-OU, Bluray half-SBS, Bluray DTS? -
-
SoundBox
aktív tag
válasz Gtaati #35630 üzenetére
Szia hát én is e két típuson agyalok már egy hónapja kb
A különbség köztük:
A talp formájában van, illetve a vékonyka keret színében!
illetve a
LA660S 400Hz
LA740S 800Hz erre azt írták egy tesztben hogy csak trükközés a számokkal!
Sok hezitálás után maradt a 660S és a 691S, végülis a kinézet miatt választottam a 691S-t!
Én a 660S választanám a helyedben mivel abból van akkora méretben amilyet szeretnél! -
Gtaati
őstag
Helló, érdeklődni szeretnék, hogy véleményetek szerint melyik tv lenne jobb választás: LG 50LA660 vagy LG 47LA740? A méret miatt az 50 felé hajlok mivel jelenleg is ekkor Lg van, ami fontos lenne a képminőség és a méret, árban szinte egy a kettő. Köszönöm
-
Zirowe
nagyúr
válasz MPowerPH #35626 üzenetére
Még a ccfl lcd-knél volt olyan eset, hogy por ment a felső réteg alá.
Ha közelebbről megnézed kikapcsolt állapotban, akkor minek látszik?
-
törölt tag
válasz Zirowe #35622 üzenetére
Jah hogy ami nálam személyeskedés,az nálad meg nem az Az off-ról meg annyit,hogy én írtam 3db hsz-t,te meg 3333333 db ot a témakörben.( mondjuk biztosan nélkülözhetetlenek és hasznosak voltak és nem offok )
Amúgy meg az első beírásomnál se szólítottalak meg,nem válasz volt.Magyarán a kölcsönös skippelést remek ötletnek tartom a jövőre nézve.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz #16729600 #35621 üzenetére
Ha nem tetszik, ne olvasd.
Még mindig több értelme van, mint személyeskedésekkel értelmetlenül szétoffolni a topicot!We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz MPowerPH #35619 üzenetére
Ha kikapcsolt állapotban is jelentkezik, akkor az sajnos nem felhősödés lesz.
-
MPowerPH
félisten
Hali.
Ma eszrevettem szuleim LCD -jen, hogy alul, majdnem vegig hosszaban, nehol eleg szepen a kozepe fele benyuloan, kikapcsolt allapotban feheres kodszeru valami ronditja a kijelzot... Ez lenne a felhosodes?
Tipus azt hiszem egy LE8500 -as.
mod: Inkabb ott. Bekapcsolva nem latszik, legalabbis en nem vettem eszre. Mindjart tolok egy kepet.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Zirowe
nagyúr
válasz Woodslave #35617 üzenetére
Gyakorlatban nem, mert amit sokan értelmetlenül akarnak, hogy a tv kiírja, hogy 100hz (mert nagyobb szám kell legyen az enyémen, mint a szomszédén), az sosem lesz.
Max 60fps-t tudnak a tv-k befogadni, hdmi 1.4 tud többet, de az meg más tészta.
Amikor pedig első bekapcsolás után rákérdez, hogy miért szappanoperás a kép és kikapcsoltatják vele a trumotiont, akkor már eleve nem is használja a 100hz-t, legfeljebb sportnál.[ Szerkesztve ]
-
x60lenovo
csendes tag
üdv..
32 LN575S ... irna valaki egy "optimális" kép beállitást
pontrol -pontra
mi mennyin van ?.mi fölösleges, mit kell kikapcsolni ...? stb stb
Ok.tudom . kinek mi tetszik.....deeee ... napok óta "tekergetem" meghallg. egy "white szemű" forumtársat.
koszi........((jaaa a bejövő jel DIGI kábel.))
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz #16729600 #35606 üzenetére
Nagyon éles/hasznos meglátás és komment, büszke lehetsz.
De inkább ezt olvasom, mint a 20000. kérdést arról, hogy hogyan lehet wifin keresztül pc-ről filmet lejátszani és miért nem lehet hangot váltani dlna-án.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Woodslave #35603 üzenetére
Conclusion
For TVs, the refresh rate means nothing, especially with manufacturers inflating their numbers. A high refresh rate TV does not guarantee it to be motion blur free. Even for console gaming, there is no advantage to a 120Hz+ TV because the console video games are capped at 60 fps anyway.
Egyébként meg:
The LG lm6700 and the LG lm7600 are both on sale and they are only $100 apart. Is it worth investing $100 dollars more for the lm7600 (which I believe the only difference between the 2 is that the lm7600 is 240hz instead of 120hz)?
If you have them side by side, you could see a difference. It is very minimal though, so if you are asking the question, it is probably not worth it for you.I recently acquired an LG 42" LM6700 3D Cinema looking for a good smart TV with a 120hz refresh rate. But reading on the net, I found some post saying that LGs with TruMotion 120 have regular 60 hz panels. It´s that true?
When the LM6700 just came out, yes, it was behaving like a 60Hz panel. As mentioned previously, the only advantage to a 120Hz TV is the motion interpolation, which was disabled and not available on the LM6700. A few months later, LG provided a software update to add that feature. You just need to make sure your TV has the latest firmware and you should be good. But as always, if you like your TV, you do not need to worry about the refresh rate, it is mostly marketing because no TV can take as an input a real 120Hz signal anyway.I am considering between LG 55 LM 6410, 6700 and 7600 models. I see their MCI rate is the same (400 hz) for 6000 series but 800 hz for 7000 series. 6410 is more in my budget but others have more freebies (motion control). I can't find what is their refresh rate.
Both the LM6400 and LM6700 have a real panel refresh rate of 100/120Hz. The LM7600 has a panel of 200/240Hz. You will not notice a big difference in term of picture quality between them, or at least not justify the higher price alone. Motion control and the likes are more gadgets than anything else, the kind of stuff that you use once for the show, then never again. Go for the LM6410.Lg 47LM860v is getting bad press but I am tempted to buy against the LM670t because the former has a 800hz? And the latter a 400hz? Does this make much viewing difference. Are these ok tv's or is there something better like possibly a Toshiba? Must be passive though.
The main difference between the two is a dual core processor for the LM860v and 200Hz real panel refresh rate (vs 100Hz for the LM670t). You will not find much difference in term of picture quality between the two, so the LM670t has a much better price/quality ratio. LG is arguably the best brand of passive 3D TVs (especially if you want a decent smart TV platform), so it is a good choice.És akkor itt elgondolkodnék, hogy nem-e a csillagszemű próféta szemével van-e a gond.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Woodslave #35610 üzenetére
Ezért nem kell kikapcsoli a Trumotion-t, az felel a folyamatos mozgásért Amikor ki van kapcsolva, akkor nem számol ki köztes képkockát, ezt mindegyik márkánál ki lehet kapcsolni. Én nekem az a másik kedvencem, hogy kapcsoljatok ki minden elektlronikát a Tv-be, basszus ezek nem véletlenül vannak benne, és nem azért rakja bele a gyártó, hogy mindenkivel kiszúrjon, nem kell természetesen mindent felrakni max.-ra viszont meg kell találni az arany középútat.
-
bandi0000
nagyúr
Van egy érdekes problémám, STB-t használok, és ugye arról megy a TV de közben van 26 analóg csatorna is ami be van programozva, és azt vettem észre, hogy ha lehalkítom az STB-t akkor közben megy a hang az analóg csatornákon Ez elég vicces, de idegesítő is egyben, mitől lehet ez?
Xbox One: bandymnc
-
Woodslave
félisten
válasz LucasGrant #35607 üzenetére
hát nemtom, azért 640-esen kikapcsolt truemotion-el mondjuk a reggeli beszélgetős műsorok alatti fehér szöveg nem igazán folyamatos. Tehát akkor 50hz-es alapból?
-
crhis86
tag
válasz LucasGrant #35607 üzenetére
Hajrá! Linkeld!
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Woodslave #35603 üzenetére
A valós normáls emberi tv-zési szokásoknál, azt látod, hogy folyamatos a mozgás 100Hz esetén, akár az allul futó csíkon eltudod olvasni szépen a szöveget, nem akadozik olvashatatlanul. Mindenkinek azt mondom, hogy nézze meg valahol a tv-ket, tekerjen a film végére ahol megy a stáb lista és kész, látni fogod , hogy melyiken folyamatos és melyiken nem. Biztos most jön majd a komemt, hogy: ,,Én hányok a szappanopera hatástól", de szerintem más nem Amit én feltöltöttem videót azzon látszik a legjobban, hogy melyiken folyamatos és melyiken nem. Nézd meg egy LN570R-n, hogy folyamatos lesz a mozgás, még akkor is ha 100Hz MCI csak, és ez számit itt is, nem a leirt számok, meg a külföldi tesztek, hanem a saját véleményed ami a saját szemeddel látsz. Ha mondjuk ott van egymás mellett 2db 100Hz MCI Tv, és ennek papíron meg kell eggyeznie, de élöbe megnézed a Tv-t, és azt látod, hogy az egyiken folyamatos a másikon meg szaggat ? Akkor biztos az van, hogy a szemem rossz, és a teszteknek van igaza Én ezért fordítok több idöt élöbe Tv-k nyomkodására, mint külföldi ,,bibliának" tekintett cikkek olvasására.
(Ha valaki kiváncsi erre a videókra akkor belinkelem) -
Woodslave
félisten
-
Gicz
addikt
válasz #46372352 #35601 üzenetére
de pont azaz h van küönbség szemre, csak edenyke az aki nem objektiv. meg tudnám neki mutatni, de nem akar elmenni egy Mm be és 5 percet szánni rá az életéből, mondjuk megértem, mert tavaly amikor az lm670-et vettem én is azt hittem h 100hzes, és szar volt megtudni, és bismerni h bizony a marketing átvert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.