- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilor14
tag
Üdv mindenkinek!
Most vettem egy LG 42LM620S-t, eddig nagyon megvagyok vele elégedve. Nagyon szép tv és nagy, a képe szép a 3D is nagyon jó! Xbox-hoz vettem és ott is jól funkcionál! A PCDreamshoptól vettem. Kedden rendeltem és péntekre kértem, azt mondták, hogy nem jó majd csak jövőhét péntekre hozzák, ehelyett hozták ma, kedden Ez pozitív csalódás volt. Ma reggel 11 fele hozta az "egyén" a TV-t, ilyen rendes szállítót még nem láttam! Nagyon udvarias és rendes volt. Közvetlen módon beszélt velünk, nem volt tolakodó és nem rögtön a pénzt kérte. Beüzemeltette a TV-t és megmutatott néhány dolgot, hogy mit hogy kell. Megmutatta, hogy milyen a 3D hogy kell bekapcsolni stb. Hozott egy pendrive-t is amin megmutatta, hogy milyen a Full HD tartalom és egyebek. Elmondta, hogy, ha bármi baj lesz csak szóljunk nekik és segítenek. 4 DB szemüveget adtak a tv-hez és az ajándék 3 kábel is jó .
Ha rendeltek TV-t én ajánlani merem, hogy a PCDreamshoptól rendeljétek, mert nagyon megbízható cég és a futár is nagyon udvarias és rendes volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Proxmox VE
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest