Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Az előző sztori folytatása:
Akárhogy is, de nem bírtam megmaradni azzal a tudattal, hogy senki se oldja meg (vagy mostanában nem?!) ezt a problémám a berezonálással.Szóval nagy nehezen szereztem egy LG központi iroda számot, ahol egy nő vette fel a telefont. Vázoltam neki a helyzetet és megkérdeztem, hogy mégis mi a teendő, ha kifogásolom a márkaszervizes fazon hozzáállását... azt mondta hívjam az ügyfélszolgálatot, mondtam neki, hogy köszi már megvolt és ez meg ez történt.
Azt mondta, hogy hát ebben az esetben nem tud segíteni. Kértem, hogy adjon akármilyen elérhetőséget, telefonszámot, e-mail címet vagy bármit, ami legalább egy kicsit távolabb elér mint a 18-19 éves ügyfélszolgálatosoknak való felesleges magyarázás, mert mint kiderült az az egy e-mail cím, ami elérhető az oldalukon, na azt is ezek a suhancok olvassák.De meglepő vagy épp nem meglepő... az LG központi iroda nem tud olyan elérhetőséget, ahol bármilyen panasszal vagy kérdéssel lehet élni.
Annyit sikerült elérnem, hogy még egy aránylag közeli márkaszervizet ajánlott telefonszámmal. Gondoltam oké felhívom ezeket, majd ezek megmutatják, hogyan kell hozzáállni rendesen... de túl jóhiszemű voltam, ugyanis ennek a márkaszerviznek, nem hogy megszűnt az a telefonszáma, amit az iroda megadott, de még az a szám se létezik, amit a tudakozótól kaptam utólagos telefonálgatások árán. Sőt igazából erről a sufni szervizről sincs sok hír... kifejezetten biztató, nem?Így hát nem volt mit tenni, rááldoztam az egész napomat és centiről-centire végigfogdostam saját magam a tévét miközben olyan hangokat játszottam le, amitől jól berezonált.
Persze idővel rá is jöttem azt hiszem a problémára, bár semmi se 100%.
Szóval jelenleg úgy hiszem, hogy mivel alul a műanyag, amin az LG logó ékeskedik, valamint a hátsó, hangszóró tartó műanyag doboz peremei a tévé teljes alsó részén összeérnek és semmi szigetelés vagy tömítés nincs köztük, ezért bőven képesek egymással ilyen módon reakcióba lépni (netán ebben a hangszóró mozogni, de ugye oda nem látok bele).
Most mit mondjak... kicsit szégyennek érzem az LG részéről, hogy egy negyedmilliós új modellnél ilyen egyáltalán előfordulhat, hogy összeeresztenek két műanyag elemet közvetlenül, ráadásul pont a hangszóróknál, ahol ez igen nagy probléma tud lenni, mint ahogy ez látszik is.Amennyiben majd az előzőekben említett szervizes fazon méltóztatik felhívni, kijönni újra és megnézni, akkor lehet még a végén képes leszek rábírni, hogy valami szigetelés félét tegyen a két műanyag rész peremére... legalábbis remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest