-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Két hete vettem egy 43UN8100LB3-mat, legfrissebb WebOS van rajta, és több hibát is tapasztalok:
1. M4 Sport és másik három az M4 sporttal azonos multiplexen lévő csatornát sem találja meg az automatikus keresés, akkor sem ha teljes keresést választok, és akkor sem ha nem választok szolgáltatót a listából. Csak manuálisan adható hozzá, én ezt hazsnáltam: [link], így sikerült hozzáadni. Az mondjuk röhejes, hogy 2018 óta nem sikerült ezt a hibát javítaniuk.
2. DTS-t nem hajlandó lejátszani. És ráírják, hogy "smart". Megáll az eszem, végülis csak 20 éve defacto szabványa az otthoni szórakoztató elektronikának...
3. A kettes pont további folyománya: nem elég, hogy képtelen a DTS-t (sima DTS, nem DTS-HD vagy MA!) lejátszani, de ha egy film alatt van DTS és Dolby hangsáv is, akkor sem képes mondjuk a Dolby hangsávot elindítani, csak közli hogy nem támogatott hangformátum, és némán nézhetem a filmet.
Mindhárom hibát bejelentettem, de legszívesebben visszavinném a fenébe... Különösen ez a hülyeség a hnag körül bosszantó. Minden pénzes szar streaming szolgáltatót bele bírtak rakni, csak éppen a DTS licencet nem bírták kiizadni magukból... Elnézést de rohadt mérges vagyok. Fel sem merült bennem, hogy 2021-ben ilyesmit meg kéne nézni...
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest