Hirdetés
Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
koszi! irtam az lg supportnak,
A weboldalon a 42LD550-es készülékhez frissítési szoftver nem található, a 440-es TV szofverét frissítésre nem ajánljuk, mivel az alaplapi konfiguráció eltér. Recovery szofver frissítéssel kapcsolatban kérjük, keresse fel az önhöz legközelebbi szervízünket.
Vidivill Kft., 1072 Budapest, Akácfa utca 6. Tel.: 322-9698Hat.. eddig sem volt kulon 550-es fw.. viszont mivel nekem tenyleg osregi a jelenlegi fw-m, egyelore nem merek kockaztatni es felrakni egy frissebbet..habar elvileg az elozo fw-t mindig tarolja a tv es vissza lehet allni.. Igen.. csak mivan, ha frissites utan se kep se hang, igy a visszaallitas is nehez lesz
-
kiskakas
senior tag
sziasztok,
LD550-em van, eleg regi, 03.01.10 fw-vel. Szeretnek frissiteni, a legfrissebb fw most a 03.03.34.
Felrakta mar valaki? Illetve, mivel nagyon regi az fw-m, van vmilyen sorrend, amivel eloszor regebbieket kell felrakni?
Itt irja egy 550 tulaj, hogy 03.03.13 fw van fent neki, frissitett x.x.26-ra, ezutan viszont nem megy fel sem az x.x.31/32/34.
koszi!
-
kiskakas
senior tag
korabban volt kérdés, hogy hol lehet olvasni firmware changelog-okról, íme
ITT -
kiskakas
senior tag
válasz
szimszonos #886 üzenetére
szimszonos,
550-em van, bekapcsolhato a media lejatszo resz, bar sose hasznaltam
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
firmware-ekben jaratos itt valaki?
LD550-hez szemezek ujabb fw-vel, az orosz lg site-on folyamatosan van ujabb fw, most epp 3.3.26-os.
SW version 3.3.26\641902(3.03.26)-GP2_DVB_EU_Basic_LD450_RevNo42955_V03.03.26_usb_micom_3058_V2_SECURED.epk
Se changelog, se semmi info.. Valaki probalta mar ezeket? mennek eu-s tv-ken?
lg-hack.info alapjan ennyit talaltam, egy usertol:
"I have done update in 42LD550. Working well.
My observations:
1) 2 times faster update (time) in comparison to update 3.3.26
2) Doesn't work checking firmware version as previous (7x7 or 7xFav)DTS still blocked...
Does anyone can share how to check firmware ver.?
COLD, code 7times 9 will bring you to last version.
DICKS, can u check #2 from my observations? "[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik