Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenovo
tag
''Igen. Sajna, az ujjnyom-olvasó a SATA-vezérlőn van, s kell neki legalább egy partíció. Abban a pillanatban, ahogy megvltoztatod, az ujjolvasód elpárolog a gépből. Nem garanciális probléma, a Lenovo-szervízben már ismerik a jelenséget, rengeteg ifjú titánt röhögtek emiatt körbe.''
Kolléga úr, tartózkodjon, az ilyen humoros dolgoktól, mert sajnos sokan vannak, akik ezt készpénznek veszi. Annál is inkább, mert Ön eddig rendkívűl járatos ember benyomását keltette, tehát az Ön szava minden körülmények között hiteles! -
DoubleD
aktív tag
Még egy dolog, Sipi: ha - teszem azt - mégis mángorlok (fölmegy a kampuszos pro), de mentettem, visszahozható a rejtett partíciós állapot?
Sőt: további ötlet: egyelőre még nem értek hozzá (majd miután meglesz a gép, és elrontottam), de pl. szét tudom darabolni pl. partition magic-kel a Lenovo által nekem szánt ~70gigát?
Túl kényelmes ez a gombnyomásra-visszaáll-minden téma ahhoz, hogy csak úgy letöröljem, viszont ha van köztes megoldás, az csak jó.
[Szerkesztve]Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Kindle
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest