Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem alza-ról egy újracsomagolt r2 d2-t. A doboz kicsit meg volt nyomva amikor kihoztak, vagyis az alja olyan volt, mint ami "használt", viszont amikor kinyitottam, akkor az összes lego zacskóban volt, még a kézikönyv is bontatlan (gyári fóliában van), vagyis eredeti gyári csomagolásban van benne minden kb 20-30 zárt zacskóban.
Hogyan kellene lemérnem a dolgokat? Kibontva, vagy zacskónként? Súlynak 2743g-ot találok, ez dobozban mért súly, vagy már összerakva?
-
laci06
senior tag
R2D2-t bontottan meg lehet venni? Most van egy az Alzanal elég jó áron, de bontott, és nem tudom, hogy meg lehet-e ezeket kockáztatni...
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyunk nagy legósok, de mivel van kisgyerek, ezért lehet, hogy valami szépet beszereznénk amit lehet együtt rakosgatni a fa körül.
Az ALZA-s akción kivül most van olyan ami emlitésre méltó? Van esetleg mostanság olyan szett ami befektetésként sem utolsó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Netatmo Valve radiátor szelep - ÚJSZERŰ
- HONDA Civic 1.5 Lsi. Csere: iPhone 16 pro max, S25 Ultra, Watch Ultra 2
- Eladó Maxi-Cosi talp, hordozó, gyerekülés
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó