-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Napokban rendeltem is tőlük egy nagy kupac motorizációt (így, utólag hosszabbítókábelből még keveset is), viszont fogaskerekekkel nagyon siralmasan állnak. 8-as van, meg 20-as kúp, ennyi. 10, 12, 20, netalán 24, amik nekem kellenének, egy ideje nincsennek.
Apropó: azért a 8110-zel akadnak ám problémák, pl. az első keresztlengős felfüggesztés úgy használhatatlan, ahogy van, az egyik oldalon ül, csak a másikon rugózik. Ez akkor derült ki, amikor rákerült a kabin. (A platót meg a csatolt eszközöket még nem raktuk össze, majd szépen lassan.)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Napfénysüti
nagyúr
Ezen a VW Camper Vanon én is erőteljesen agyaltam: VW Camper Van
Határozottan tetszik. De karácsonyra alighanem marad a 8109-es Flatbed Truck meg szerintem egy Minotaurus társasjáték.
Viszont jövőre lehet a vitrinbe beszerzem ezt a VW-t. Úgyis tervezem hogy mostantól majd pár havonta beruházok egy szettre a magam örömére.Nézegettem a Star Warsos szetteket, tudom hogy te azokért vagy oda de valami eszméletlen drágák. Egyébként én is szeretem a Star Wars universumot de nekem azok már a túl húzós kategóriába esnek. Nagyon erőteljesen meg kell fizetni a licenszdíjat értük.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Sweet.tv - internetes TV
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Háztartási gépek
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...