Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    S@H +%"=(!"=% - Benny Hill show:
    Nyuszi+tavaszi VIP polybagre rendelni akartam egyet. Bedobtam egy Triceratops készletet (az most nálunk nagyon megy), a maradékot meg hozzáraktam szokásosan PaB-ból, hogy meglegyen a limit. (A felét annak ami ki volt válogatva, amúgy több alkatrész is lett volna).

    Utolsó este 23 órakor odaültem, hogy leadom, előjött az idióta PaB szűrő-access denied hibájuk 4-5x, így sikerült odáig eljutni szumma laza 30-40 perc kitiltással a teljes lego.com-ról, hogy 23:55 körül adtam le a rendelést. Benne minden, készlet, PaB, nyuszi, zacsi.
    A fizetés már átcsúszott 0 órán, de ott volt a rohadt megrendelésben a polybag. Mire visszajött a paypal ablak és megjött a visszaigazoló email (szokásos inkább szar mint viccesen rossz képekkel) már nem volt benne a polybag.

    Írtam nekik egy mail, húsvét lévén. Egy semmitmondó válasz jött, hogy:
    1. Weboldal hibára sablon cucc: cache/cookie törlés, ki-bejelentkezés. Fél oldalon keresztül írtam le nekik, hogy SEMMI nem működik, nem böngésző- és eszközfüggő (vmi IP tiltás lehet mert ilyenkor minden eszközről elérhetetlen a lego.com arról az IP-ről)
    2. Polybag-re az jött, hogy nem része a PaB a promóciónak azért nem adta a kosárhoz. De b+ benne volt. A nyúl most is a rendelés része pedig gwp. Érdekes módon az került ki aminek a határideje lejárt. :U
    3. Rendelés törölni nem tudnak.

    Ennyire totál fogalmatlan bandát meg rendszert... és hiába készségesek telefonon ha minden szarhoz az kell, amellett meg nem megy át két megrendelés normálisan. Vagy türelmesen várom a rendszer javulását 3-4 napig, nem szólok minden szaros hibára és/vagy hétvége van, nincs telefonos elérés... de aztán jön a 2-3-4-5. hiba is, kitartóan, akár többféle, amíg végül sikerül együttállással kihozni, hogy nem sikerül a rendelés.
    A default írásbeli megoldásuk pedig gyk. mindenre GVH/fogyvédelmi kategória. (Nincs, lóf*sz, eltűnt utólag, nem szólunk, nem indoklunk, 1 hónap múlva törlünk megrendelést, stb...)
    Most tényleg ne vásároljon az ember? Vagy minden ilyen és minden hiba után telefon a fogalmatlanokkal és megpróbálni megmagyarázni ami nem igazán megy át?

Új hozzászólás Aktív témák