- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz ZTE_luky #12448 üzenetére
Én őket ismerem cégként, korrektek, vízsugaras vágás van náluk, tőlem nincsenek messze. Megcsinálod valami szerkesztőben a marásokat, ők kivágják plexiből, én meg felrakom neked a Népligetben a zalaegerszegi buszra. De nem kell nekem postásnak lennek, GLS, TNT, UPS felveszi a te megrendelésedre a csomagot bárhol az országban. Megrendeled a futárt, a megrendelőt meg átküldöd a feladónak, hogy tudjon róla.
De ha már megrajzoltad, akkor keresel egy helyi komolyabb üvegest, kivágja, megedzi és jó lesz az.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest