-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz grimm2015 #64484 üzenetére
Sokszor viszont pont így lehet 1-1 - eleinte esélytelennek tűnő - meccset megnyerni egyébként. Mentális fölénnyel, chaten keresztül.
Egy hete lehetett kb., hogy két soloq-t nyertem egymás után (D1-Master elo), ellenünk pedig mindkét meccsben ugyanaz a jungler volt, valamilyen smurf acc volt (alacsony szint, magas wr és rang), de a viselkedéséből hamar rájöttünk, hogy valószínűleg ki vannak tiltva a korábbi accountjai.
Első meccset simán nyertük. A másodikat pedig azzal kezdte, hogy ő a jobb jungler és szétaláz minket, mert nekem csak 61% WR-em van, neki meg 67%
Ez nehezen indult és vesztésre álltunk, de elkezdte elbízni magát, hibázott 2-3 alkalommal és mindig szétoltottuk chatben. Fejben utána teljesen elvesztette, és sikerült megnyerni a második meccset is.Nem egy sportszerű megoldás, de aki megérdemli (és persze ha van értelme), akkor érdemes lehet a chathez folyamodni.
Üdv!
-
aktív tag
válasz grimm2015 #64461 üzenetére
Az a baj, hogy az előbbit végtelenül egyszerű szűrni, utóbbi pedig úgy néz ki, ennyi év után is kihívást jelent. További gond, hogy a champ selectben a report teljesen haszontalan, elvileg statisztikai célokat szolgál, de szerintem már azt se igazán. Olyan, mint még nagyon régen a "gyakorlatlan játékos" (vagy valami hasonló) report kategória. Egy jó idegesség levezetős indok volt, de semmit nem csinált. Champ selectben is reportolsz, és megvan az érzés, hogy fog történni valami, de valójában soha.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Lokids
addikt
válasz grimm2015 #64335 üzenetére
Nem szoktam. De tegnap valahogy nekem nem jött össze. 5 gameből 1-et sikerült nyerni. a 4L-ből 2-t totál én miattam. És mostanság Xerathot szoktam vinni. Persze mikor pickelem xerathot az enemy meg hoz egy cait+nautot és az adc-m hoz egy kaisa-t, akkor sokat nem tudok tenni.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
pengegyerek
aktív tag
válasz grimm2015 #64323 üzenetére
Azért az egy kicsit lehangoló és igen csak az assasin meta irányába tolja a mércét ha egy akali 68 farmmal megölt egy varus adc- t akinek 168 farmja van 1 q és egy ulti csúszásból Nos ez megtörtént velem és nem akartam elhinni, hogy lőni sincs időm szinte xD Na ezért utálok boton játszani xD pedig killem is volt meg tornyot is elhoztam platekkel együtt tehát tudtam vásárolni elég jól
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
Kanczy
Topikgazda
válasz grimm2015 #64261 üzenetére
Pro meccseken valószínűleg igen, de "civileknek" szerintem ez nem elérhető info, őrült mennyiségű adat lenne az ilyesmit globálisan tárolni.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Beni97
őstag
válasz grimm2015 #64254 üzenetére
Nekem szerencsére flexen az ellentettje volt. Ma/tegnap megütöttem a goldot ott is (egyedül játszottam), így ranked már csak tft-n megy max.
Mivel február óta nem dolgozok, sulit meg 2 hete "hagytam abba" és csak a bizonyítványra várok, így egy/másfél hete kb jobban megtoltam a játékot. Attól függetlenül, hogy sokat nyertem, rengeteg reportot kellett kiosztanom és rengeteg szánalmas faszkalappal találkoztam akár a saját csapatomban is. Szerencsére ilyenkor rájövök, hogy tényleg nem akarok feljebb menni, mert a meccsek se lennének jobbak. Nekem kb silver-gold-plat ugyan az, nyomorékok meg mindenhol vannak.
Szerencsére az Anno miatt előfizettem uplay+-ra, splinter celleket végigtolom, meg szét Anno-zom az agyam, meg remélhetőleg munkát is találok, így a játékot tudom pihentetni.[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz grimm2015 #64201 üzenetére
A ranked system S11-ben nagyon el lett cseszve. Pont úgy van ahogy mondod. Tömegével vannak 55-65% WR-rel és nem jutnak feljebb. Emiatt pedig szívnak azok akik ott vannak, ahova MMR szerint lenniük kéne, mondjuk úgy nem annyira skillesek vagy nem OP hősökkel játszanak, hanem azzal mivel szeretnének. Teljesen tönkre vágja a játékélményt, mert a jobbak meg darálnak.
Nem csoda, hogy ebben a szezonban pártoltak el állítólag a játéktól a legtöbben és még hol a vége. Minden kiegyensúlyozatlan: meccskeresés, item-ek, hősök és a ranked is. Totál káosz."A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz grimm2015 #64178 üzenetére
Vélek felfedezni egy kis magas lóról való beszédet, úgyhogy elárulok egy titkot: plat alatt minden low elo, és a plat sem high
Ami persze nyilván nem baj, az eloért való beszólogatás maradjon a dedósok tisztje, az átlagember silver-gold közepén helyezkedik el, csak felmerül a kérdés, hogy akkor miért kell minden loseról olyan részletesen tudósítani, mintha a worlds döntőjét adta volna el az a fránya jungle.
Arról nem is beszélve, hogy minden posztod olyan fényben íródik, mintha te mindig és minden körülmény között 100%-ot nyújtanál, a világ (és különösen a Riot) ellened van, pedig biztos, hogy neked is van/volt jópár meccsed, ahol te voltál a kolonc, vagy a lose okozója. Ami szintén nem baj, ez egy csapatjáték, egyszer fent, egyszer lent.
Ha ez nem elég, akkor szerintem irány a sakk, ott biztos jó a balance, mert 500 éve nem volt patch, 60 éve nem bugos az elo, és a dzsungel se tudja eladni a meccset -
Kanczy
Topikgazda
válasz grimm2015 #64178 üzenetére
Ez nem így működik, az MMR ki van egyensúlyozva. Ha nálatok lehúzza az átlagot a "bronz", akkor az ellenfélnél is kisebb lesz az átlag. Nem a rang, az MMR (ami számít). Szóval ha egy silver 2 game-ben duozik egy gold4 és egy silver4, akkor a goldnak kéne annyival jobbnak lenni, mint amennyivel rosszabb a silver4. Az pedig, hogy ez épp melyik csapatnak kedvez, full random, de fair a felállás.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz grimm2015 #64173 üzenetére
Most kicsit lent vagyok rangban, január-április között csak a besorolókat tudtam lenyomni, egyébként gold aljában szoktam beragadni
Szóval lényeg a lényeg, haver G2, én S4, nekünk is szokott ilyesmi lenni, ha duozunk (bár kicsit coinflipnek tűnik: egyik meccsen csak én vagyok silveres a 10 ember közül, a másikban csak ő goldos).
Úgyhogy aha, bármilyen frusztráló időnként, lehetséges. -
Kanczy
Topikgazda
válasz grimm2015 #64173 üzenetére
Ha duozol valakivel, 1 teljes tier is lehet a különbség, szóval ez belefér. Másrészt szuper magas MMR-rel egy G3 gamebe soloként is beférhet, bár az már kicsit fura.
-
Yodamest
veterán
válasz grimm2015 #64151 üzenetére
megint nem akarsz megérteni, szerintem én tök érthetően és korrektül írtam... idézőjelben a "nem vészes 4%al kisebb wr" - ezt azért írtam így macskakarommal, hogy érthető legyen az irónia, hogy azért de 4% az sok, de látom te csak belekötni akarsz mindenbe.....
a többi csak egy ömleny, nem írtad le milyen ostobaságokat írtam még, ezt is csak te értetted félre....
-
Beni97
őstag
válasz grimm2015 #64147 üzenetére
Tavaly silveres volt, most silver 3, 18% wr. Átlag nem wardol valami sokat, pink ward konkrétan 0 és a kda se nagyon szép.
Nem tudom, hogy van ott, de ha így folytatja vissza eshet könnyedén. Szerintem ezen érdemes javítani több normal game-n, vagy esetleg más role/champek kipróbálásával.
Balfasz játékos vagyok én is, meccseit nem látom, op.gg alapján ezeket tudom leszűrni.Persze ha más lát benne potenciált akkor hajrá.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz grimm2015 #64144 üzenetére
Ez most miért kellett. Valószínű nemrég kezdte és nagyon normálisan írt.
@DSQUARED: Jó tanács: próbáld ki a DOTA-t is. Azt felnőttek játsszák többnyire.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
poLeH
junior tag
-
Yodamest
veterán
válasz grimm2015 #64069 üzenetére
Tagadhatod, de még az egyik mostani eumasters meccs közben is elmondták a kommentátorok pont ezt, hogy dmg meta van és minden a sebzésről szól jelenleg, ez teljesen világos.
Az egyik mouz meccsen is Lider Zedezett és feltörölte a padlót az enemy teammel, olyan sebzése volt, hogy reagálni nem tudtak a pro playerek sem. Lehet mondani, hogy ja mert fed volt, de pont ezaz, hogy egy Zed, Akali, Fizz stb BIZTOS, hogy fed lesz, pláne soloQ-ban, ez kivédhetetlen és onnantól vége. Bármilyen tank vagy, full lethality Zed egy kombóból 2,2mp alatt el fog tüntetni.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz grimm2015 #64037 üzenetére
Szerintem AK-nál az is hozzá tett, hogy régen rengeteg oktató videót csinált yt-ra.
Aztán jött a twitch kb ő volt az első magyar lolos streamer, és valahogy beéghetett az emberekbe, ha lol-t akarnak nézni magyarul akkor AK fog priot élvezni. Viszont ha más nem annyira felkapott game-t nyomna, valszeg csökkene a nézettsége és kb csak azok maradnának akik a stílusa miatt nézik vagy ők a keménymag. -
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz grimm2015 #64026 üzenetére
Igen, sajnos az Elo Hellből (ami nem feltétlen az Iron rang, jelenthet bármilyen rangot) elég nehéz kijutni.
Megoldás lehet esetleg a sorozatos dodge. Vissza tudsz jutni arra a rangoddal az MMR szintedre, mivel a dodge csak a rangodat rontja, az MMR-ed marad ugyanott! Ha a kettő egyenlő lesz, akkor normális LP-jeid lesznek.
Így volt pl. egyszer egy Challenger srác is Bronze Addig dodgeolt, ameddig Bronzba nem vitte magát, aztán OP.GG-n viccesen nézett ki. Persze ilyenkor nem Bronzzal játszik ő sem.
Üdv!
-
-
aktív tag
válasz grimm2015 #64022 üzenetére
A statod abszolút nem számít, 0/10/0 winre is annyi LP-t fogsz kapni, mint 10/0/10-re.
LP osztásnál csak a következők számítanak:
- A csapatod és az ellenfél csapata közötti MMR különbség
- A te MMR-ed és a valós rangod közötti eltérésAz MMR (vagy Elo) a játék ranked rendszere szerinti játéktudásod számokban kifejezve. Nem tükrözi a Te általad látható rangod. A játék matchmaking rendszere azonban ez alapján keres Neked társakat és ellenfeleket. (Ezért van olyan néha, hogy Goldban játszol egy nagyon jó Silveressel, vagy egy nagyon rossz Platossal.)
Ha Gold IV-ként egy Silver III játékosnak megfelelő MMR-ed van, akkor fog az történni, amit te leírsz. A játék szerint túl magas a rangod a “tudásodhoz” képest, és megpróbál visszahúzni oda ahova való vagy.
Ez a fenti elég hülyeségnek hangozhat - a valóság az, hogy ez tényleg nem is így van a legtöbb esetben, hanem egy jól sikerült szezon eleji besoroló játéksorozat, vagy egy jól sikerült 5-10 meccses win streak bizony felhúzza a rangodat, de az MMR-ed “lemarad” a rangodhoz képest és nem fog olyan ütemben növekedni. Ezért utána szép nagy LP mennyiségeket fogsz veszteni, miután hirtelen megugrott a rangod.
Ha kiugróan kevés LP-t kapsz, vagy épp sokat vesztel, akkor egy könnyű meccset nyertél vagy épp vesztettél, ahol a Te csapatodnak nagy MMR (játéktudásbeli) előnye volt. Fordított esetben is lehet ez, ilyenkor keveset fogsz veszíteni, vagy sokat kapsz LP-ből, ha épp egy nehéz ellenfelet vertél el.De a nagy rangkülönbséges DuoQ is szépen bele tud kavarni a dolgokba. Alapvetően a DuoQ is szerintem csökkenti az LP-t, bár én alig Solozok, szóval ebben bárki megcáfolhat.
A sok “hardstuck” ember pedif azért van, mert feljutni feljutnak, utána viszont lose után is nehezen dobja le őket mondjuk Gold 4-ből Silver 1-be. Sajnos ez ilyen, egy ördögi kör. Master 0 LP-n ül a fél Diamond brigád, mert feljutni fel tudnak, utána viszont már nem tudnak haladni, a játék meg nem dobja vissza őket Dia 1-be.
Nekem annyi előnyöm van, hogy tavaly Challenger ill. tavaly előtt voltam és “megörököltem” a jó MMR-t. Ezért nekem pont az van, hogy a jelenlegi rangom feletti az MMR-em, azaz a játék próbál felhúzni a sok LP-vel. Egy idő után ennek persze vége lesz, valahol majd Master-Grandmaster környékén.Üdv!
-
aktív tag
-
Kanczy
Topikgazda
válasz grimm2015 #63951 üzenetére
Szerintem azt, hogy aki béna, az nem érdemli meg a bant, a toxic idiótákkal ellentétben. A szándékos feedelés más kérdés, nyilván őket azonnal ki kell rakni a játékból. Csak azért, mert valaki 0/10 egy meccsen, nem jelenti azt, hogy szándékosan csinálja, vagy hogy rendszeres. Ezerszer előbb tiltanám a rákot, halált, és hasonlókat kívánó 13 éveseket.
-
Callisto
őstag
válasz grimm2015 #63946 üzenetére
Teljesen egyetértek. Riot az elkényeztetett emberkék gyenge lelkét védi akkor is, ha szándékosan feedelnek, nem hallgatnak a vissza pingre, mennek 1v4-5 folyamatosan vagy afkznak. Pedig ugye chatet tilthatsz, de a valódi trollok ellen nem tehetsz semmit.Ennyire kétszínű bagázs, mint a RIOT nincsen. A való életben történő "ítélkezésnél" legyen bármi az vagy bárki előtt is mérlegelnek és okokat néznek.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
nuke7
veterán
válasz grimm2015 #63905 üzenetére
amit te írsz, az goldos se lenne, ne hülyéskedj már
a lényeg, hogy simán lehetsz dia úgy is, hogy nem ez a fő foglalkozásod.
(itt a topic-ban is van 1-2 ember akik voltak már dia szinten amikor ráfeküdtek, topikon kívül is ismerek 1-2-t...)[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
olloczky
senior tag
válasz grimm2015 #63869 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok mit értesz intelés alatt. Nagyon elterjedt ez a kifejezés mostanában és szerintem nagyon sokan szimplán arra használják ha valaki szarul játszik. De tudtommal az int az intentional feeding rövidítése, ami ugyebár a szándékos feedelést jelenti, kvázi a troll. És tapasztalataim szerint ilyen kurva ritkán van.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Kanczy
Topikgazda
válasz grimm2015 #63823 üzenetére
Nem, ebben Yodának igaza van maximálisan. Egy-egy ember winrate-je az égvilágon semmit nem számít, főleg akkor, ha magas mastery pontszámmal van alacsony ligában. Sokat játszás =/= jól játszás, és ez itt tökéletesen megmutatkozik. És abban is igaza van, hogy Yuumi global winrate-je kezd magas lenni, de szerintem még nem OP
Ha túl magas lesz, 1-2 patch-en belül elkaszálják, mert nem jó, amikor Yuumi túl erős.
-
Lokids
addikt
válasz grimm2015 #63823 üzenetére
Ezt a hardstuckot sohasem értettem. A legelső seasonom (s3) kivételével állandóan goldos vagyok. Kivétel az utolsó kettőt, ahol a végére felmentem platba.
De én tökéletesen jól érzem magam goldban, mert kb ott a szintem.
Ettől én hardstuck lennék? Így is a gold jobb, mint a játékosok 50%.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Yodamest
veterán
-
-
olloczky
senior tag
válasz grimm2015 #63779 üzenetére
"Pont az ilyen miatt nem működik a chat használata sem, mert azonos játék szinten ha valaki okoskodik (pingel, meg megmondja hogyan kell győzni), azt nem díjazza senki."
Sajnos pont ez a baj, hogy nagggyon ritkán adnak építő hozzászólást chaten. Megy az anyázás meg, hogy mit basztál el. De hogy milyen taktikát játsszatok, vagy hogy javítsd ki a hibát az nagyon ritkán van. Pedig szerintem elférne
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Yodamest
veterán
válasz grimm2015 #63779 üzenetére
"egyetlen játék után is meggyőződéseid vannak adott hősökről"
Gondolom itt főleg a korábbi Yuumis kirohanásomra utalsz, de figyelj: vannak objektíven megmondható dolgok a világban, nem minden szubjektív (bár sokak szerint minden az). Biztos vagyok benne, hogy pl. Yuumi is egy ilyen objektíven elrontott koncepció, mert azt nem fogadom el a saját "igazamnak", hogy akár velem akár ellenem van, mindig lehozza a meccset, ott akkor valami baj van. És igen annyira broken, hogy azt sem szeretem ha velem van, mert undorító nézni, hogy 2v5-ben mindenkit megöl.... egyik meccsen Shaco voltam, és oké tudom jól játszok, de akkor a Yuumival, annyira jól játszottam, hogy azt semmilyen más szkenárióban nem tudom elképzelni csak Yuumival, fél HP-kat healel, stunol, ölhetetlen vagy vele, konkrétan... mondhatod, hogy kifogy a mana stb. de a gyakorlatban ez nem látszik, mindenkit megöl, ennyi látszik.
"Hidd el, (szinte) minden játékos úgy érez, hogy ő messze a csapat felett van tudásban "
Ezt jól tudom, ezért is írtam, hogy "elvileg" ugyanolyan tudású játékosok, de mégis objektíven nézve is abszolút a rossz döntést hozzák meg, szóval nem én mondom, hogy rossz, hanem "A" rossz döntést. Ott volt a sárkányos videóm, amikor az ingyen irfernal draket nem szedtük le, mert a többiek miden inkább megölették magukat a Twisted Fate-el.
Ez szerintem több összetevős: tegyük fel van A és B játékos, mindkettő silver 3-ban. Ebből következhet, hogy ugyan olyan jók, de közben lehet teljesen másban jók mindketten. pl. A játékosnak már 560K mastery pontja van Yasuon és azért van S3-ban, mert nagyon jól Yasuozik micro szinten, tehát jól farmol, ért a solo killekhez. B játékos mondjuk Maokai-t játszik, nem hoz el solo killeket, nem tud túl jól farmolni, viszont a macro játékhoz sokkal jobban ért, tehát mindig pingeli a draket, baront, mikor hova, figyeli az ellenfélnek hány játékosa van életben, mikor kell pusholni, szóval fejben sokkal előrébb van és ezért S3. Én úgy érzem inkább utóbbi vagyok, bár vannak hősök pl. Malza, Lux, Tahm amikkel micro és macro szinten is jó vagyok, velük inkább gold szintet képsivelek emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz grimm2015 #63677 üzenetére
Az lejött, hogy egyáltalán nem ismered yuumit (De szerintem a healer hősöket sem), azért írsz ilyen böszmeségeket.
Hát ez egyszerűen nem igaz, annyi, hogy nem játszok healerekkel valóban, de ismerem a hősöket, ennek semmi köze ahhoz, hogy Yuumi elképesztő broken....ha te azt állítod, hogy kezelhető és nem rosszabb mint pl. egy Nami vagy Soraka akkor te valami más játékkal tolod az ipart.
Nem climbolok vele, mert tudod én nem aszerint választom meg, hogy mit játszok, hogy épp mi a broken, hanem ami megtetszik, máskülönben nem is Akaliznék, mert nagyon nehéz hős és egyáltalán nem erős.
-
Yodamest
veterán
válasz grimm2015 #63628 üzenetére
"Az utolsó 10 meccsből kb ebben a kettőben voltál jó"
Sok meccs olyan, hogy már a 6. percben eldőlt, ilyenkor nyilván nekem is fostalicska statom lesz, eszméletlen nagy vereségek vannak... Nem tudok jó lenni (de a csapaton belül így is legjobb vagy 2. max) ha egyszerűen nincsenek meg a körülmények. Feedelt enemy ellen már nem tudok mit csinálni, amit amúgy megnyernék összecsapást azt pont el fogom veszíteni és ez ilyen snowball, a végén 2-8-ban leszek, de lehetnék 8-2 is ha már nem egy 4-0 Katarina jönne rám a 7. percben.
Meg, hogy a 13. percig mehettem volna botra segíteni, de hát egy az, hogy nincs TP-m, a másik, hogy akkor Aatrox is feljön, mert free farmot kap meg turret plateket én meg egyáltalán nem biztos, hogy tudok lent bármit csinálni, lehet csak állok ott a fűben... akkor már inkább próbálom topon növelni az előnyömet, nem hiszem, hogy lehet ennél többet ilyen korai időszakban.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz grimm2015 #63556 üzenetére
Én meg plat4-ből sok befektetett energiával lassan elérem az S1-et.
Komolyan nem tudok rájönni, hogy mi van velem ebben a seasonban.
ha szar vagyok vesztünk.. oké. Előfordul. De amikor jól tolom, akkor is veszítünk. Egymás után 4 game ment el azon, hogy free winnél 1-ik csapattárs Rambo módba kapcsolt és folyamat 1v5 halt. eladva ezzel a teljes gamet.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
PuMbA
titán
válasz grimm2015 #63556 üzenetére
"- Szar a csapatod MINDIG"
Ilyet írtam volna? Nem emlékszem ilyenre, idézd kérlek. Tudtommal azt írtam, hogy többször előfordul olyan játékos, aki nem vesz tudomást a drake, baron és hasonló objektívekről.
"Az a baj, hogy te elhiszed azt, hogy 0/13/17 nyertél meccset, és az miattad volt@
Ilyet se írtam. A csapat miatt van, hiszen erről beszélek már hozzászólásokon keresztül, hogy nem az egyéni teljesítmény számít ebben a játékban, hanem együtt a csapaté, mert csapatjáték Néha azt érzem, hogy nem olvasol figyelmesen.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz grimm2015 #63524 üzenetére
Van, hogy elég rosszul játszok egyes meccseken Egyszerűen aznap nem megy a játék. A poén egyébként, hogy amikor 3 éve játszottam, akkor op.gg szerint 3-as körüli KDA-im voltak, tehát nem haltam meg 3-5-nél többször a meccseken, de a winrate-em csak 40% körül volt. Most jóval többször halok, de mégis 60% winrate Fontolóra veszem.
[ Szerkesztve ]
-
-
PuMbA
titán
válasz grimm2015 #63515 üzenetére
"Utolsó 20 játékodból volt 3 normális értékelhető meccsed"
Az én szemszögemből sokkal több volt, mert nekem minden meccs értékelhető, ahol jót beszélgettünk a csapattársakkal és bíztattuk, dícsértük egymást és a végén pedig kiosztottuk az "elismerést" (nem tudom, hogy hívják pontosan a játék után azt a képernyőt). Te szimplán adatokat és statisztikát látsz, én játékélményt. De hát hogyan is látnál mást, mikor nem voltál ott a meccseimen és fogalmad sem lehet az ott uralkodott hangulatról Nagyon más szempontból nézed a játékot, mint ami nekem fontos benne, tehát nyugtázzuk a diskurzust
[ Szerkesztve ]
-
pengegyerek
aktív tag
válasz grimm2015 #63471 üzenetére
Hogyan kell idelinkelnem?
https://eune.op.gg/summoner/userName=KyraCCC92
Ha esetleg van valami építő kritika(kivéve a cassios játékot) szívesen fogadom szeretnék már kikerülni innen de nem nagyon találtam meg még a receptet pedig tanulom illetve próbálkozom
[ Szerkesztve ]
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
PuMbA
titán
válasz grimm2015 #63471 üzenetére
"Ezek után te bírálod a csapattársaid ?"
Én nem killre játszok, hanem objektívekre, ami a nyeréshez a legfontosabb és több aranyat is ad És mint mondtam, nem érdekel a statisztika, hiába írod be, hogy így meg úgy. Ha a csapatom állandóan csak rohangászik és öldököl cél nélkül az engem nem érdekel, nem fogok benne segíteni nekik. Ezért kicsi a csapatrészvételi arányom. Én ott dekkolok a drake-nél, lane-en a toronynál vagy a baron-nál és várom, hogy jöjjenek.
Kanczy: Nem engedek ebből. Túl sok játékot veszítettem már drake és baron miatt.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz grimm2015 #63423 üzenetére
Én csak alapvető dolgokon elégetlenkedek néha, hogy a drake, baron, mintha láthatatlan dolgok lennének a csapattársaknál, azaz nincs csapatjáték :) Sokszor haltunk meg a drake, baron körül, mert az ellenfélnél 5-en képesek együtt dolgozni, míg nálunk nem és 2-en ott sincsenek. Lol kliensben a map control statisztikám Platina szint körül van és jópár meccsünk ment el ezen, hogy az ellenfél ellopta előlünk a baron-t és nyertek.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz grimm2015 #63418 üzenetére
Amikor a platina smurf csapattársal játszottam azt mondta, hogy az egyik legjobb Nautilus vagyok, akivel játszott. Ez volt a 2 / 7 / 25-ös meccsem. Azt is nézd meg, hogy tankkal sok esetben majdnem annyit damage-elek, mint az ADC-m Természetes hogy meghalok, mert tankkal elég nehezen jövök ki a sok CC hegyből, ha egyszer elkapnak és az ADC-m meg ott napozik közben.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz grimm2015 #63316 üzenetére
Én akkor játszok legjobban, ha jól érzem magam közben és egyáltalán nem az eredmény jár a fejemben, illetve a csapattársak sem ezt súlykolják egymásba Ezek az üzenetek erre kiválóak, hogy lássuk, hogy barátian állunk egymáshoz és megerősítenek, hogy a többiek is lazák és nem valami idegbeteg állatok, akik a játékban akarják frusztrációjukat kiélni és rázúdítani a csapat embereire a derogáló mondataikat.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz grimm2015 #63299 üzenetére
Jeleztem nekik és utána nem háborodtam fel. Egyszer az egész meccsen, mert megláttam, hogy még nyerhetünk is, ha csapat módjára viselkedünk és nem csak én-én-én-én módba tolják De mivel nem fogadták meg, ezért veszítettünk. Ez teljesen normális. A nem normális az az, hogy csak nekem van igazam és úgy kommunikálok lekezelően, hogy én vagyok a főisten. Na ebből van baromi sok és ezért nem viszik sokan semmire ebben a játékban, mert csak magukban és a KDA-jukban gondolkoznak egy csapatjátékban.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz grimm2015 #63286 üzenetére
Azt írtam neki, hogy "why are you gonna report me? just play and dont write" Azt ne mondd már, hogy normális elméjű az az ember, aki 1 halál után reportolni akar Másrészt nem oltom, hanem megpróbálok vele normálisan beszélni, de ő képtelen volt normális kommunikációra és azt se írta le, hogy miért akar reportolni. Megkérdeztem tőle 3-szor, de csak terelt és ő mindig az ő "igazát" hajtogatta, amit ő mond az a kinyilatkoztatás, a csapat másik 4 tagja teljesen hülye. Tipikus no life-er.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz grimm2015 #63097 üzenetére
Ez semmit nem árul el a rangrendszerről. Lehet, hogy az Iron haverjaival játszik, vagy offrole-ozik / memebuildeket épít, felboostolták Soloban, stb. Ne keressünk már összefüggést a Flex és a Solo között, amikor nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -30% i5-13420H 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest