Hirdetés
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tenaijo
tag
válasz
Lokids #66471 üzenetére
Akkor fordítsuk meg: csak azért ülsz le játszani, az okoz örömet, hogy stompolsz? Jobb loseolni egyet, és két game-mel javítani winre (HA mindkettő win), mint végigjátszani?
Nyilván vannak instalose szituk, de az emberek hajlamosak túl hamar feladni, főleg low eloban. Itt nem arról van szó, hogy minden game nyerhető, hanem hogy azt hiszitek, hogy majdnem 100%-ra fel tudjátok mérni, hogy mi lose mi nem, ezért már az elején megy az ff spamelés. Húztam mostanában kis accot bronze-ból átlag lp gainnel, viszonylag kevés játékkal egy hét alatt már plat1 lett. Akkor nekem szerencsém volt? Én skillesebb embereket kaptam? Kíváncsi vagyok a magyarázatra.#66472 Yodamest: mi van akkor, ha a szerinted harminc percig húzódó szenvedés helyett, tizenötnél feladnátok, és a következő "balanszoltabb" meccs is ugyanilyen lenne? Dupla lose.
"Azt kell megérteni, hogy 99%-ban nagy csodák nincsenek, ha a jungle, top, mid 0-7-ben van már a 15. percben, abból ők nem fognak visszajönni kicsit sem."
A bounty gold a legbrokenebb változtatás az elmúlt néhány évben. Három perc alatt vissza tudsz jönni 5-10k gold hátrányból is. Amúgy erre a második bekezdésre kb. egy A4-es lapnyit tudnék válaszolni, de úgy érzem teljesen felesleges.Egyébként annyira vicces, hogy a grimm utálók összefogtak, és egymásét polírozzák, legyen szó bármiről. Csak így tovább, srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB, tesztelt
- Pioneer VSX-LX60 csúcskategóriás mozis erősítő (Air Studio tuning)
- Denon AH-D400 zárt fejhallgató új gyári csomagolásban
- SilverStone Nitrogon NT06 s478 LGA775 A64 tuning hűtés
- Cooler Master 80 PLUS Gold Certified ATX Power Supply Unit MWE Gold 1050 - V2 ATX 3.0
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest