-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015 #65564 üzenetére
"Tehát te nem a képességet "mozgatod" a célpontra, hanem a kamerát? (Ha egyáltalán jól értem)"
Jaj dehogy is, az borzasztó is lenne. Ugyanúgy pásztázok az egérrel, teljesen függetlenül mozog az egér a kamerától.
"Most engem ez érdekelne, hogy hogyan tudsz megoldani egy ilyen szituációt?"
Abban a helyzetben semmi extra nincsen, szimplán ahogy írod is a kamerát a WD-vel odairányítom, közben már az egérrel becélzom a két célpont közötti területet, tehát ezek egyszerre történnek, és amint ott a kurzor a helyén szimplán átcsúsztatom az ujjam a D-ről az F-re, nálam ugyebár az az E képesség helye.
Tudom aki soha nem használta annak ez fura, de egyébként nagyon adja magát. Aki MMO-zott már oly módon, hogy nem a mostani point and click jellegűekkel, az pont ezt csinálja: folyamat megy ugye a karakterével a WASD segítségével és amikor mondjk egy disznót le akar ölni szimplán átcsúsztatja az ujját valamelyik szomszédos gombra, Q,E,F,C stb. sőt még eggyel távolabbira is teljesen könnyű, szóval az R,F,T,G re is simán át lehet nyúlni egy pillanat alatt úgy hogy a mozgás is szinte teljesen folyamatos marad. De igazából MMO sem kell hozzá, ha nem kontrollerrel játszol bármilyen pc-s játékot, mint egy tomb raider vagy doom mondjuk, azt is így ugyanígy irányítod, csak ott a "kamera" az a karaktered mozgása.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- AutoCAD
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest