Hirdetés
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz
kenwood #53963 üzenetére
"Nalam Kayn 2 hete fix ban." ~ szintúgy.
Beugrik és gyakorlatilag egy skillel eltünteti az ADC-t.
Más: Nem értem miért nem hoznak Nasus-t a playerek... Ilyen bitang jó champet.
Régen elég low voltam vele, a 100 stack/ 10 percet nem bírtam vele tartani, most meg ~5 perc alatt megvan simán adc (Quinn,Vayne) ellen is. Stormraider's Surge masteries + lassítás (W) maxolása másodjára + Trinity + Randuin's Omen -> nem az, hogy lassulás, szó szerint egy helyben forognak, úgy nem nehéz Q betűzni őket, amivel ilyenkor már fél élet.
Éppen a Goldért küzdök, ha nem lesz meg a besoroló Leona-ként, akkor rámegyek még a maradék időben a Nasus vonalra.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest