-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeli
aktív tag
válasz Plasticbomb #35494 üzenetére
Egy kill katarinának sokkal sokkal többet ér, mint egy nasusnak.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
batai15
félisten
istenem . Össze fosta magát a kliens.- erre meg nem tudom a telepítőt leszedni. Hát az nem igaz
-
Mottie
őstag
válasz Plasticbomb #35494 üzenetére
Meg lehet kérni a csapatot, hogy ne gankeljenek a te lanedre, mert el vagy egyedül. Ilyenkor (főleg Nasussal) annyi a dolgod, hogy farmolj/stackelj és szólj ha az ellenfeled lelép valahova. Ha mégiscsak valaki megy gankelni gratulálsz neki a killhez és farmolsz tovább. Ha viszont a lane ellenfeled folyamatos roam-ba kezd akkor a legfontosab dolgod már nem a stackelés lesz, hanem hogy nyomást helyezz az ellenfélre (turreteket csapkodsz, ilyenek) ha pedig valami nagyobb objective környékén készülődik csata, akkor készen kell állj arra hogy beteleportálj és a folyamatos stackelés miatti erőddel megfordítsd/eldöntsd egy teamfight kimenetelét.
Sajnos sokszor nem elég, ha te mindent hibátlanul csinálsz, ha pl mikor a lane ellenfeled eltűnik és vadul pingelsz a társaidnak hogy óvatosan, van hogy mégiscsak pusholnak (overextend) és meghalnak. Ilyenkor is az marada dolgod hogy próbálj nyomást helyezni rájuk, minél jobb ward-coverage-et építesz ki magadnak, annál biztonságosabban teheted.Ha úgy látod az ellenfél elkezd veled foglalkozni akkor vissza lehet húzódni és a csapatot próbálni a helyes ösvényre vezetni (másik lane/turret pusholása, objective megszerzése, stb).
Sokkal összetettebb a játék, mint hogy "lelopta a killem vagy sem" amíg a csapatban marad. Katarinával pl akár egy rossz játékos is nagy dolgokra lehet képes megfelelő mennyiségű early killel. Ezt el kell fogadni, vannak nagyon snowballos champek. És vannak olyanok, mint Nasus akikkel bármi van laneben, ha farmolni tud akkor a végére brutál erős lesz, HA okosan játssza a játékot és ismeri azt.
Be Victorious!
-
Plasticbomb
addikt
válasz Lokids #35493 üzenetére
Van igazatok, de akkor sem csípem, amikor Katával csak annyit csinál, hogy csak rohan azokért az enemykért, akiket már lesebeztünk, majdnem kinyírtunk. Nem az igazi jó játékosokról beszélek, hanem akin látod, hogy csak azért jött, hogy 100 hpról lelopja a killed. Oké, hoyg csapatjáték, de ne lopja már le a killem, ami többek között az én stackem. Főleg, amikor élvezettel aprítom fel az ellent, mint amikor roston sütsz valami finom húst.
És igen, Nasussal is lehet rohangálni, csak nem mindig célszerű.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Lokids
addikt
válasz Plasticbomb #35483 üzenetére
Viszont akkor a LoL nem a te játékod. Semmi csapatszellem nincs benned.
Olyan champeknek mint kata kill kell, míg Nasus elvan 800 stack mellett 0 killel is.
Az, hogy nyugodtan lehet stackelni, mert Riven épp hulla/bázison van. ez Nasusnak a lehető legjobb.
És teleport nálad is van jó csapattársként. Így oda tudsz menni ahol baj van és segíteni a csapatot, nem a toppról nézni, ahogy 4v5-ben veszít a csapatod.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Kasya
nagyúr
Nem emlekszik valaki melyik reddit-es cimen voltak runa tippek az idei szezonra?
-
hugi0
őstag
válasz Plasticbomb #35483 üzenetére
"Nem örülök neki, mert épp, hogy nincs vele gondom. Rivent általában el tudom takarítani. Nincs szükségem rá, hogy engem dajkáljon, akkor ne nálam keresse az ingyen potya killt"
A kata meg nem orul neki, hogy te csak stackelgetsz, de szarsz a csapatra.
- sok nasus hibaja."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
törölt tag
Ez a Draius milyen champ? Kettő embert megölt az imént full HP-ról...
-
Plasticbomb
addikt
válasz Lokids #35482 üzenetére
Nem örülök neki, mert épp, hogy nincs vele gondom. Rivent általában el tudom takarítani. Nincs szükségem rá, hogy engem dajkáljon, akkor ne nálam keresse az ingyen potya killt. Főleg, hogy utána Riven fogta magát, és összeált a jungelessel, és szétverték a többiek agyát (többek között az övét is). Tettek egy kört, és mire visszaért Riven, addigra +2 kill meg 2 assist befigyelt neki. Ha nem tolja oda az arcát a Kata, akkor nincs gond, nem fogja Rivent késztetni egy kis Roamingra akkor. Szal oké, hogy ez a dolga, de nem kell állandóan pofátlan módon ellopni a killeket vele. Másképp mondva, menjen oda, ahol szükség is van rá. Nálam nem volt. És mint mondtam, csak elvette azt az élvezetet előlem, hogy feltartom, és szívbaj nélkül eltakarítom Rivent a Q stackelése közben! Gyakorlatilag azt a kört ott vesztettük el, hogy megzavarta Rivent, aki felismerte akkor, hogy máshol könnyebb célpontok vannak. Utána visszajött Topra, Lee Sin kíséretében, és megpróbált leölni. Egyszer sikerült nekik, de másodjára mindkettő ott maradt. De ez már nem volt elég, annyira nem vagyok jó, hogy egyedül lehozzam azt a csatát. Buktuk.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Lokids
addikt
válasz Plasticbomb #35480 üzenetére
Nem azért, de katának ez a dolga. Néha elmászni és ölni. Ettől lesz gyilkológép. Nasussal meg inkább örülj, hogy eltakarítja rivent, mert így tudod a Q-t farmolni, ami sokkal fontosabb, mint a kill.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
bucketb0b
őstag
válasz Plasticbomb #35480 üzenetére
Ezért "assassin" vagy mi a bánat kevés ideig látod, de azalatt takarít, talon, zed pl.
Aki tud jól játszani az elveri katarinat, az elején könnyebb, mert nincs burstje, ráadásul ha van valami stun azzal az ultijának annyi illetve pl. morgana Q+W poke (vagy lux q+e) -
Plasticbomb
addikt
válasz RangerFox #35479 üzenetére
Katarinát útálom, egy mocsok kis elugrálós ch, egyszer megvettem, játszottam vele párat, de rohadtul idegesített, hogy szinte csak annyira látod, amíg elnyomja rád a skilljeit, ami kb 3 sec max, és már halott vagy. Ha meg építesz ellene cuccot, akkor semmi nem elég, mr hp mr mr mr és mr, és szinte semmi hely nincs másra. Ha tudom, hogy midre megyek normalban, akkor szinte mindig próbálok olyan cht választani, amivel frankón lehet stunnolni, megszakítani az ultiját, stb, hoyg ne pattogjon. (Xerath pl jól használható ellene, ha nem egy igen jól gyakorlott Katarinát fogsz ki, megeszed Xerathal.)
Sajnos azzal idegesít fel a legjobban, amikor az én csapatomban van, és feljön mondjuk Topra, hogy majd ő leöli azt, aki ellenem van, akit egyébként szépen pofozok, kis hpn tartok, terrorizálok. Erre megjelenik, és elviszi a killt. Szinte mindig elb****ák a játék élvezetét számomra vele. PL Nasussal szépen farmolok, stackelem a Q-t, pofozom mondjuk a Rivent, alig van hpja, csak még nem jött el a pillanat, hogy a maradékot is elvegyem tőle, erre felszaladnak Katarinával, és csak beugrik, és max még egy skillt elnyom, s csókolom, elveszi az örömöt, a kiérdemelt kill élvezetét. S sok esetben még csak assistom sem lesz belőle. Utálom.ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
RangerFox
veterán
válasz bucketb0b #35477 üzenetére
Nekem topon Kha Zix a main champem, épp elég volt vele kitanulnom. Illetve néha jungleba szoktam vinni. Jayce nekem nem jött be sajnos, egyszer vittem topra, bekaptam Rengart enemybe, meg is ölt hamar... Most eddig ezekkel a champekkel szoktam játszani:
Kha Zix: Top/Jungle
Leona: Support
Jinx: adc
Kéne egy jó mides. Akali, Nidalee vagy Katarina szerintetek a jobb? -
Plasticbomb
addikt
válasz bucketb0b #35477 üzenetére
Igen, valami ilyesmi, botok ellen elsőre 35+ kill, lett a vége. Ha nagyon nincs más, szerintem még supportolni is jó lehet, egész jól tudhat pókolni is, de majd kíváncsi leszek, milyen élesben tolni vele, emberek ellen.
Nem sok Jayce-t láttam amúgy, ennek van valami oka?(Ranged módban E+Q, majd R és Q+W + egy aa és talán mellé még egy E, hogy ne szaladhasson el a bázisa irányába, majd ha még nem fejezted be, akkor még egy Q/aa. Kb ez a kombója. )
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz RangerFox #35476 üzenetére
Inkább topra szokták vinni, párszor kaptam magam ellen midre, nem sok esélye volt, toppon jobban lehet vele virgonckodni. Távolról lecsipegeted a lövés+kapu kombóval majd ráugrasz és meleeben szétcsapod. Nem vagyok nagy jayce játékos, de valami ilyesmi lenne a logikája.
-
RangerFox
veterán
válasz Plasticbomb #35474 üzenetére
Nekem nagyon nem jött be, számomra túl nehéz volt, adcnek meg nem ideális. Kétszer vittem normál meccsre, mind a kettőn elvéreztem, botok ellen sem ment igazán. Helyette inkább megvettem Jinxet, mint adc. Nem tudtam megszokni ezt a fegyverváltást Jayce-nél.
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz Plasticbomb #35474 üzenetére
Szerintem ne adc-ként építsd. AD és penetration. Muramana "kell" neki.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Ez a Jayce nagyon tetszik, két próba kör után, viszont kíváncsi vagyok, hogyan buildelnétek ti? (Én most elsőre kb az ajánlott itemeket követtem, így hasonló volt egy ADChez, viszont komolyabb játékban szükség lenne armorra és mr-re is, amit az ajánlott itemekből nem kap meg.
Én valami olyasmit képzelek el pl neki, hogy muramana, statik, ioniai ipő, infinite/bloodthrister, spirit visage, randuin.
kicsit lassúnak éreztem 406 movement speeddel, zért szeretnék egy kis plusz movementet adni neki.
Viszont lehet, hogy statik helyett inkább triforceot kéne venni? (Sőt, talán mindenképpen jobb ötlet.)Plusz mit gondoltok róla? Nekem tetszik, hogy kétféle módban is tud vele az ember menni, nem feltétlen vagyok megelégedve azzal, hogy vagy csak távolról pofozkodom (Jinx, Kalista, Teemo, ADCK), vagy csak közelről (Trynda, Nasus, Darius).
-
hugi0
őstag
Gyerekek ez a CLG vs TSM - hihetettlenul izgalmas es fordulatos mecs.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Nova96
őstag
Mid-re:
Zed vagy Yasuo ?Mindkettővel mentem mindkettő jó, de most csak egy mides kell. Yasuo kicsit nehezebbnek mondanám, de elég fun mindkettő mert OP-k.
-
ClydeBeka2
őstag
Na jó ezt már nem hiszem el... Mi a fasz kell, hogy feljussak? 5(!) Diamond promot vesztettem el 2-3ra, mindet 2-0ról... És utána ledob 90 pontra és újrakezdődik, mert nyerek... Már sírás kerülget, olyan idegesitő ez a cycle... Mintha futnék, de sehova sem jutok.
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
hugi0
őstag
Aki nem koveti a kinai mecseket annak is ajanlom a figyelmebe:
SKT T1 vs GE TigersEgyenlore meg csak az elso mecset lattam, de fantasztikus teamfigtok vannak, es hihetetlen milyen alapveto hibakat kovetnek el.
- vardon alva hazateleportalas, solo adc enemy jungelben."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz ClydeBeka2 #35462 üzenetére
WOW - Ebben az esetben a hobbi a munka - ennel jobbat nem is kivanhatnak.
Minden bizonnyal, kapnak ellenszolgaltatast is, merthogy kotelezetseget valaltak."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
" piercék meg hobbiból."
Becsulendo dolog !
-
törölt tag
12-es vagyok és most szerztem 2 PVP wint
-
hugi0
őstag
Ez az SK . . . nc
-
Kanczy
Topikgazda
Jaj de undorodom jelenleg a Kalistatól. 100% a win rate-ünk vele team ranked-ben, és hiába vertük meg egy meccsel ezelőtt 6-0-ra lanen, a végefelé egyszerűen nem tudtuk shutdownolni, és ugyanúgy carryzett, mint ha jól állt volna. Szomorú egy dolog
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
zeli
aktív tag
Amúgy sok ember ezt a modot szerintem nem fogja fel hogy működik, vagy nemtom, olyan wtf banok/pickek vannak, de a kedvencem az, hogy a meccs végén a csávó lebaszott, hogy miért megyek first time Skarnert.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
TBT
addikt
Új splash Katarinának:
Ez valami förtelmes! Köszönöm Rito, hogy elcseszted a kedvenc karakterem "alap" képét is! GGWP
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
sutyesz96
őstag
Nem tudjátok ezt a jelenséget miért csinálja a patcher?
Tegnap éjszaka patcheltem volna 5.3-ra, de megállt 40% körül. Utána láttam hogy a Riot is érzékelte a problémát, úgyhogy ahogy ajánlották újraindítottam a patchelést. Ez természetesen azzal járt hogy végigszkennelte mind a ~10000 fájlt, röpke 90 perc alatt.Ma ismét az fogad, hogy szkennelés, és már megint legalább egy órája várok rá hogy végigolvassa az összes tetves fájlt.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Noddy
senior tag
Nekem még nem volt időm kipróbálni ezt a játékmódot, de taric, soraka nem lehet rossz választás. De szerintem teljesen useless champ nincs, csak olyan amivel nem tudnak játszani, de az meg a játékoson múlik.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
hemaka
nagyúr
En Anivian szoktam rohogni. En mindig azzal megyek, ha van, mert szeretem.
Aztan csodalkoznak, amikor egy QE kombo betalal, fel hp eltunik.
Jaja, Olafot, de foleg Poppyt nehogy. Utobbi a vegen kb oneshotol, mint a szart.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
bucketb0b
őstag
Olaf, poppy.. eszedbe ne jusson olyat adni az ellenfélnek..
(#35431) yabba: ezen gondolatmenet mentén amúgy sem neked kell rendelkezned az adott champpel amit választhatsz, hanem annak akinek választod, de itt ez amúgy sem számít mivel mindent champ választható (sajnos)
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
Én is kipróbáltam ma 1/2
Elsőre Singed (first time) top Nunu ellen, Elpicsázott, de 4v5 volt mert a Zac jgl-t miután Eve megölte ragequittelt, na meg Braum ADC-t épített valamiért, pedig le is hozhattuk volna - L
Másodikra Gangplank (first time) top Rumble ellen, az első 10 p 4v5 egy DC miatt. Én 3-2-1 -gyel zártam, de kikaptunk simán - L
Harmadikra Aatrox (first time) top Yorick ellen, Na ezt a meccset eléggé roflstompoltuk, a Shaco junglerünk jó volt, Aatrox meg igen fun champ, valami 8-2-7 lett a vége és - W
De a vicc, hogy alapból top a leggyengébb roleom, erre 3/3 megkaptam
@yabba: Istenem bár adnánk skillshot based (ranged) hősöket. De összesen kétféle taktika van: Nesztek supportok, nesztek melee tankok.
Általában: Alistar, Braum, Taric, Yorick, Singed, Skarner, stb.. van minden csatában
@Shamy: na még az tetszett.. Ellenfélnél 5 AP (arra is buildelnek), erre a Taricunk csak armort stackel (ez a 2., GPs meccs volt)
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
Shamy
tag
Vannak fogalmatlanok, tegnap 3 ap után 4.-nek ad a csávó az enemynek egy Heca-t. WTF? 5. ad-t.
Köv meccse. Enemy ad nekünk 5 ap-t. Jah, csak abból 1 shaco, ad lett, meg nekem TwistedFate, ADC ....Fogalmuk sincs, melyik karival mit lehet játszani .....
Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
addikt
válasz ujlakany1993 #35413 üzenetére
Halljátok, tegnap három ilyen meccset toltunk, kettőt feladtunk, egyet lehoztunk nagy nehezen... De ez mi troll mód...
Mondjuk kaptam egy Rumblet, akivel a büdös életben nem játszottam még... hát ki is kaptam csúnyán lanen egy Nunu ellen.
De a többiek is szívtak, alig bírtunk úgy cserélgetni hogy jó legyen
Mondjuk volt egy meccsünk ahol az enemy egy ashe + Janna kombót választott nekünk... azon így néztünk WTF fejjel.
Csak annyit mondanék, hogy Urgot for Prezident!
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
gali777
őstag
Mert az ellenfél nem fog neked úgyse zed meg katarina kaliberű karaktereket adni, ahogy te sem fogsz nekik, ergo felesleges őket bannolni Ebben az új játékmódban az ellenfélnek választasz karaktert amivel játszania kellesz és az ellenfél választ neked karaktert, ha nem lett volna világos Most erről a módról beszéltünk, nem a rendes draftról.
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
Szerinted az enemy fog neked ilyen champeket adni? Te adnál az ellenfél kezébe zedet meg katarinát? Felesleges ezeket kibannolni.
Itt inkább olyanokat kell amit nem szeretnél kapni szerintem, mert mindkét csapat azon van, hogy a lehető legrosszabb csapatot állítsa össze az ellenfelének.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz ujlakany1993 #35413 üzenetére
Felteve, ha felfogjak mi tortenik...
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
ujlakany1993
aktív tag
Na ez az új mód igazi troll lett Itt most kiélheti magát mindenki
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz ClydeBeka2 #35411 üzenetére
rajzolok en nekik olyan csilli villit :-D supporton belul melyik opcioba kell irni?
-
ClydeBeka2
őstag
válasz -=Vacsek=- #35410 üzenetére
40 rp-ig adnak ha rajzolsz nekik valamit.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
-=Vacsek=-
senior tag
üdv. kapott már vki rp-t supportol? ismerősöm mondta írjak nekik hátha adnak. 33rp kéne egy sknihez. szerintetek?
-
petata
őstag
Na, 2-3 hét alatt Bronze V-ből Bronze I, most 18LP-m van és win streakem, Silver kitűzve célként.
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Mottie
őstag
válasz batai15 #35400 üzenetére
Wardolás az olyan dolog, hogy legyél biztonságban, időben észrevedd ha jönnek. De ne kóvályogj túl "mélyen" egyedül mert egy wardért nem éri meg meghalni. A "Mikor wardolni" azt pedig egyrészt ha van wardod másrészt meg amikor tudod hogy egy objektív elérhető lesz a ward időtartamán belül (pl Dragon). Az hogy ki kivel igazán jó az tapasztalat kérdése. Egy szintig gyakorlatilag mindegy, akivel te igazán jól tudsz játszani az jó lesz mindenkivel. Pl Janna elég univerzális, Thresh is és Morgana is. Na meg vannak yolo burst lanek mint pls Graves + Leona... De ezek is szvsz ha megtanultad a hőst akkor érzed hogy működik vagy sem. Leona azokkal nem működik pl akik a "stay back play safe" (nekem volt egy ilyen Gravesem is... Nem tudom honnan találta ki hogy az a jó technika, mindenki mondta neki hogy ember neked van a legnagyobb burstöd mit akarsz "safe" lenni ) technikát alkalmazzák és így nem is tudnak követni ha beugrasz. Márpedig Leonaként elég unalmas és szar az adc mellett ácsorogni és várni hogy lepokeoljon az enemy.
Egyébként leírásoknál szerintem jobb nézni, hogy mit csinálnak a "nagyok", de ha mégis kell akkor szokásos guide oldalak...
Be Victorious!
-
yabba
aktív tag
Én a mobafire-ön szoktam keresni leírásokat.
Én ezeket mentettem le support témában:
Season 4-re de a lényeg szerintem használható
Ez is Season 4Itt tudsz hősönként leírást keresni Pl Lulu-hoz van egy nagyon jó leírása Emikadon-nak, abban vannak általános support dolgok is.
Ward-olásról még az általános leírásokban van hasznos info, pl. ez
És ha már így belelendültem, ez a cikk NAGYON jó ADC oktató, ami szerintem supportként is hasznos
[ Szerkesztve ]
-
Dolby
senior tag
Support champekre írt minőségibb leírások ki szoktak térni általában arra is, hogy mire figyelj supportként és időnként arra hogy melyik adc-vel működik együtt a legjobban. lolking, solomid, lolpro, érdemes megnézni azt a pár champ-et amivel szeretsz játszani, és megkeresni a jobb leírásokat.
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- iiyama Prolite B2483HS Hangszórós 24" monitor HDMIvel 1év garanciával
- Samsung A22 5G 128 G
- Samsung Tab S8 Ultra 8/128GB,Újszerű, Wi-Fi, Dobozával, Garanciával!
- MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X - 0km-es videokártya eladó beszámítással is
- Szép állapotban fennmaradt Asus UX31A ultrabook i7 jó akku w11..
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest