-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz bucketb0b #35477 üzenetére
Nekem topon Kha Zix a main champem, épp elég volt vele kitanulnom. Illetve néha jungleba szoktam vinni. Jayce nekem nem jött be sajnos, egyszer vittem topra, bekaptam Rengart enemybe, meg is ölt hamar... Most eddig ezekkel a champekkel szoktam játszani:
Kha Zix: Top/Jungle
Leona: Support
Jinx: adc
Kéne egy jó mides. Akali, Nidalee vagy Katarina szerintetek a jobb? -
Plasticbomb
addikt
válasz bucketb0b #35477 üzenetére
Igen, valami ilyesmi, botok ellen elsőre 35+ kill, lett a vége. Ha nagyon nincs más, szerintem még supportolni is jó lehet, egész jól tudhat pókolni is, de majd kíváncsi leszek, milyen élesben tolni vele, emberek ellen.
Nem sok Jayce-t láttam amúgy, ennek van valami oka?(Ranged módban E+Q, majd R és Q+W + egy aa és talán mellé még egy E, hogy ne szaladhasson el a bázisa irányába, majd ha még nem fejezted be, akkor még egy Q/aa. Kb ez a kombója. )
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest