Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
n a x v i L #18407 üzenetére
hát én silver 1 be kerültem season nyitáskor, nem játszottam olyan nagyon sokat ott mozogtam s1 be, aztán pár hete egyszer leestem sIII-ba és onnan másztam felfele végig.
s1be változó volt miket adott, 5-13 között kb. Duoztam is sokszor. amúgy, ha te mindig jól játszol akkor előbb utóbb feljutsz. ( de ezt már sokszor levezették)
mondjuk az a rossz, hogy nagyon nagyon ritka a balanceolt game, vagy az ellenfél nyer nagyon vagy mi, bár sokszor sikerült már megforditani olyan gamet ami erősen vesztésre állt.
Példa: promó utolsó meccse amin eldől, hogy feljutok e, enemy bepickelt egy lb midet és megnéztem eddig összesen 2szer játszott vele rankeden season1,s2,s3 alatt, nem kell mondanom mi történt vele szerintem. Simán lehetett volna nálam is és akkor bukom a promót. szóval azért kell a szerencse is néha
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest