-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz 1NST1G8R #17095 üzenetére
Az a 0,5 sec delay semmivel sem több, mint amíg egy AA-val last hitelsz Megszokod oszt' kész, nagyon könnyű karthussal farmolni, egyik legkönnyebb mid farmer.
Nem tudom milyen szinten játszol, de ahol miden nem AA-val last hitelnek ott komoly gondok vannak
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz sasa311 #17088 üzenetére
Amin van egy 0.5seces delay, ami pont eleg arra hogy ha folyamatosan harrassolnak ne tudj rendesen farmolni vele. Ne erts felre, igazad van csak nekem meg nem megy ugy a farmolas hogy meg basztatnak is melle es folyamatosan kerulgetnem kell az ellen spelljeit, amik azert altalaban szinten joval kint vannak az AA rangen, a masik meg hogy miden nem sok olyan champion ellen mesz aki autoattackol...
Fortune doesn't favor fools.
-
mandin
senior tag
Zed hogy áll most, érdemes megvenni?
-
WinnerB0Y
senior tag
Nem igazán vágom hogy Vi nek Jungle ben mi az ideális stat.
Ezért megkérdezem.
14/3/17 megfelelő?EUNE: iNeeko
-
1NST1G8R
senior tag
válasz Mottie #17085 üzenetére
Karthus-al nekem az a bajom hogy earlyben max torony alol tudok vele farmolni, de egy aggresszivabb pokeos ellen meg onnan is lazan kiszed, ergo nem tudok idoben eleg goldot szerezni hogy szinten tartsam a sebzesem, az 1v1 tradek meg altalaban rosszul szoktak elsulni, pedig mokas kis kari meg imadom a troll ultijat, de altalaban csak feedelni tudok vele.
-
nike_
addikt
Új ezreal build (a mi csapatunkban volt):
muramana, botrk, spirit of the elder lizard, atkspd-es cipő, iceborn gauntlet, guardian angel
Az ellenfél televette magát armorral, ő meg semmit nem sebzett beléjük (0 armorpen). Erre mit lehet mondani?...
Természetesen megint kikaptunk. Az ellenfélnél egyedül Graves volt elfeedelve, le is hozta nekik szépen. Én meg szívom a bőrszivart, mint mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
Szerintem meg a Zyra.
A múltkor volt egy thresh.. Lvl 2-n 20 hp-val inkább hazament.Szerk: Most játszottam Karthus ellen, egész jól farmolt, ráadásul laneben csak 2-1 lettem (és nem is őt öltem meg mindkétszer) De amikor lvl 18-on megvette a Tear-t, azt hittem behalok rajta
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
1NST1G8R
senior tag
-
1NST1G8R
senior tag
Ezzel a reworked Szecsuanival jatszik valaki? Megeri megvenni, lehet vinni rankedre?
-
WinnerB0Y
senior tag
Végre összejött egy értelmes team..
mindenkinek ajánlom a Quinn + Tresh kombót. Nagyon, de nagyon OP![ Szerkesztve ]
EUNE: iNeeko
-
-
1NST1G8R
senior tag
válasz neato3loco #17072 üzenetére
Ejfelig melozom a heten, meg ma jonnek at haverok is szoval nehez lesz igy osszehozni de ha latlak fent radirok mindenkepp.
-
ChromeX
addikt
ugylátszik másfél év alatt csak visszafele fejlődtem ebbe a játékban. nem hogy előre lépnék goldba már a silver 3 is meglett !!! [link]
fejem tetejére állok akkor se tudok lecarryzni 4 embert, mer hát eléggé egyedül vagyok mostanába
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Írni kéne ide egy új első hsz-t már tényleg, aki segítene vegyen fel EUW-en (k4csa) és kitalálunk valamit.
Közben meg SZERVER - SUMMONER NÉV - TIER (pl Gold, több nem kell) formátumba pm-eljétek rám az adataitokat, csinálok egy ph!-s játékos listát.
[ Szerkesztve ]
-
1NST1G8R
senior tag
válasz neato3loco #17064 üzenetére
Eskuszom nem en votam biztosurrr!
Amugy lolking, csak azert raktam be a statokat hogy latsszon hogy nem csak "beloptam" a killeket hanem tenyleg en hoztam a meccset kb. mert a csapatom eleg bena volt Caitlint kiveve, az ellenbe meg Olaf, Jax, Fiddle, Yorick meg Ashe nagyon nyomultak, de Ziggs range-e akkora hogy ha nem tudnak hozzadferni (marpedig en nem hagytam ) akkor reszeltek, meg uldozni se tudtak, vagyis tudtak csak nem kellett volna mert ez lett a vesztuk. Egy E meg Q es ha meg igy is elernek egy W aszt szevasz, mar repulok is odebb, ha meg osszejottek kozelrol az arcukba ultizok es GG.
-
RG4L
őstag
válasz kanyipicske #17067 üzenetére
Viszont a Zilean bombás monyókat vicces rádobálni az ellenségre
War Thunder: Gelesztaa
-
sasa311
veterán
Nem értem ezt...
Eleinte olyan jól ment ARAM, elmentem 45:15-ig. Most meg vagy 15 lossom van és nem értem, hogy miért. AFK / dc alig van, de diamond twitch aki manamuna-t vesz és végig ragel az töménytelen mennyiségben
Meg a team setup is non-stop szopat már vagy 15 meccse, jayce - yi - zilean - khazix - sivir teamet kapunk ellenfélnek, nálunk 3 melee + heimer. És én vagyok a hülye mert állítólag heimer annyira op, hogy 1v5 nyernie kéne[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
Hát mondom én a velem van cho akkor nyerüünk Még a tank buildre is ráálltam mostanában és nem APC Cho-t építek.. Még így is sebez
Be Victorious!
-
mandin
senior tag
válasz kanyipicske #17055 üzenetére
dzsunglis
-
kanyipicske
tag
Xin, hogy buildelnétek, ha a junglis egy tank?
Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
1NST1G8R
senior tag
100-bol 1, de gratu.
@Treshhh: ahogy RG4L is irta ne igy kozelitsd meg a kerdest, egy jol osszerakott team sokkal tobbet er mint egy OP-nak mondott hos egy random teamhez. Az AP es AD carryk dolga egyebkent hogy "lehozzak" a meccset, mindegyik lehet uberfasza ha tud snowballozni. Igy kimondottan OP-nak kikialtani egy host meg mar csak azert is hulyeseg mert attol is fugg mennyire tudsz jatszani vele, pl. Akali is rohadt OP tud lenni csak nem az en kezemben, mert qrvara nem tudok jatszani vele.
-
sagem
addikt
Heh, és nyertünk, erre nem számítottam 15/2/12 lettem ADC-el, ráadásul a midünk is hasonló statot hozott, így a mi csapatunk lecsillapodott, s az ellenfél kezdte egymást szidni a közös cseten.. De ha nem úgy alakul a meccs, hogy hamar eldölni látszik a javunkra tovább anyázták volna egymást, az első 5 percben így is az ment, h ki kit miért fog jelenteni, vagy csak simán miért haljon meg..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
RG4L
őstag
válasz Treshhh #17049 üzenetére
Több ilyen is van szerintem van néhány hypercarry, akik late gameben, teljesen kiépülve rettentő erősek. pl. Koggie, Jax, Vayne, Tristana, talán ide venném még Ireliát is stb.
De szerintem többet számít egy-egy tényező, mint egy nagyon op lategame hős. Arra gondolok, hogy egy rendben eltalált Cassiopeia vagy Fiddlesticks ulti megspékelve egy Malphite bombával, háttérben egy erős ADC-vel és egy jól játszott supporttal... abból nehéz élve kijönni akárhogyis.
-
RG4L
őstag
Én nem is tudom már hány napja szinte csak ARAM-ot játszok. Nem tudom, valamiért megfogott, hogy a "polcon hagyott" hőseimmel is játszok. Poppyt is csak megvettem, de sose vittem komoly meccsre, és nagyon jól ment vele ARAM-on, ahhoz képest, hogy előtte csak egy coop-ot nyomtam vele. Sorra dobja az olyan hőseimet, akikkel nem is nagyon tudok játszani, mert nem sok időt fektettem beléjük, de így legalább kicsit vissza lehet rázódni, nem csak a megszokottak. Lissandrára várok már mióta, hogy őt dobja, de még egyszer sem jött be.
-
Treshhh
csendes tag
Hali!
Légyszíves soroljatok fel min.3 championt, ami véleményetek szerint OP late game -be és esetleg a végén le tudja hozni a meccset! -
1NST1G8R
senior tag
En ezt nem ertem amugy, miert Summoner's Rift-en gyulnek ossze a leggyokerebbtaploparasztbalf@szok, nem csak a ranked ilyen, blind meg draft is ugyanaz kb. erdekes ARAM-om, Dominionban, TT-n ember modjara tudnak viselkedni, akkor SR-en mert nem????
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Ooook, hosszabb kihagyás után (csak ARAMoztam, nyugis, és jópofa, meg legalább játszom más hősökkel is) gondoltam nyomok pár rankedet..a karválasztásnál máris egymás torkának esett 3 ember, és keresztbe anyázták egymást, de végig..a játék persze elindul, most is anyázzák egymást, hát..hamar eszembe juttatja ez a játék, hogy miért szokott elmenni a kedvem tőle Majd mondom hogy mennyire kapunk ki
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
LLaci89
tag
válasz n a x v i L #17035 üzenetére
Ireliának is már botrk a core item.
-
1NST1G8R
senior tag
Teemo fanoknak. HUEHUEHUEHUEHUE.
-
n a x v i L
aktív tag
Ireliának még mindig triforce+wits end a core buildje? Nem játszottam vele több mint fél éve, és nem is igazán láttam s2 óta jó Ireliát.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
trassher
addikt
Ahogy ígértem lehet nézni.
Nem sok csak egy sima 2 afk-s 21-2 perces replay.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
1NST1G8R
senior tag
Csak hogy tisztazzuk:
Faceroll: something that is so easy you could do it by simply rolling one's face across the keyboard. Historical examples of WoW classes...
-
CLAWz
tag
válasz sasa311 #17029 üzenetére
faceroll, ez nekem új fogalom, de azonnal megértettem mit jelent...
Sejuani is nagyon kellemes kis hős ARAM-ra, ma volt szerencsém elcserélni rá cho-t és annak ellenére hogy az első 10 percben fészrolloztam, a végére egész jól kijött vele a lépés.
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
sasa311
veterán
SZVSZ manamune > Archangel
Ryze dmg-ében én ott vettem észre a hatalmas dps különbséget, hogy sokan faceroll nyomogatják a skilljeit, pedig a passzívja miatt fontos a rota. Az meg valami ilyesmi:
Q-W-Q-E-Q-R-Q-W-Q-E-Q,
Bár én pöcsbéna vagy ryzeal.
-
Dolby
senior tag
Ryze-al mire érdemes építeni? Főleg masteries és runa a kérdés, cuccokban nagyjából így tudom:
tear, catalyst, roa, sorcerer's, archangel's
és a változók abyssal (Heavy AP) void(sok MR) frozen heart(heavy AD) will of the ancients ha nem túl sok a cc
Viszont többször hallottam hogy nincs elég nagy damagem, jelenleg egy elég masszív talentet használok innen ami valóban nem annyira damage-re utazik. Mi a véleményetek?
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Pedro78 #17023 üzenetére
Ez sajnos ilyen... főleg junglernél. Nem véletlenül született meg a "when in doubt, blame the jungler" szállóige
Noddy: Ezt megint nem értem
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
zeli
aktív tag
Miafasz ?
Elvesztettem 2 rankedet, leestem 0 LP-be. Utána egy harmadikat is és visszadobott GoldV-be. WTF. Micsoda egy okádék rendszer.Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz Pedro78 #17023 üzenetére
Adom ezt a hsz-t. Nagy igazság van benne, pont a hétvégén játszottam Vaynevel egy normalt, earlybe nagyon gyenge voltam. Ezért nekialltam creepelni mint egy normális Adc. Teamfightokban nem volt senki a csapatban, aki elhozza a tank szerepet , így egyből engem fókuszoltak, mert a 20 killes Kassa lecombozott vkit,majd recallozott. Megkérdeztem h miért hagy minket cserben mire annyit mondott h: A képességei cd- n vannak. Najo, innentől amennyi miniont vagy bármi élőlényt tudtam megöltem, és late gamera, 5/11 es stattal ( kb. 40-50 perc ) 300 mob fölött voltam, és úgy kitudtam magam fullozni, hogy az utolsó Team Fightban Quadraztam És ezzel nyertünk Fel is vettem LoL recorderrel
-
Pedro78
senior tag
Ott a pont, altalaban jungelezek es pl legutobb nem en killeltem hanem hagytam mid/top/adc-nek, de pont annyi assistom volt mint amennyi killunk...kovi gankbe beledoglottem, erre top beszol milyen szarul jatszom...lol. Szal lowelon ez mar csak igy megy, ha killelsz szar vagy mert ks, ha nem akkor azert mer nincs killed, assistot szarba sem nezik nagyon sokan.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Noddy
senior tag
Amúgy szerintem nekem is sok meccs a builden úszik el. Hiába van aránylag sok pénzem nem tudom effektíven elkölteni. Support poszton már nagyjából meg van Taric esetében, de ahány hős és szituáció nem mindig tudom jól lekövetni. Jungelben pedig pláne... nem tudok eléggé tankos lenni és tőlem várják el (jogosan) hogy csapat harcot kezdjek (noc, xin). Sokkal több normal game-t kell játszanom
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Mottie
őstag
Na csak meglett a Silver II, mai (szerk.: tegnapi) 3. promobol
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
Kanczy
Topikgazda
válasz trassher #17009 üzenetére
Egy jó buildtől csak még jobb lesz a helyzet. Akár nyersz majd tőle, akár ugyanúgy kikapsz 4 szar csapattárssal, próbálj a jó builddel játszani, mert bármi is az oka, hogy most vesztettél, ezzel csak javítasz rajta. Ilyen egyszerű
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kexksz
addikt
válasz trassher #17006 üzenetére
Esküszöm nem értem mit akarsz, egyik kommentedben tanácsot kérsz, másikban elmondod, hogy leszarod, harmadikban megint kérsz, negyedikben meg elmondod, hogy úgysem fogadod meg, mert nem érdekel.
Gondoltam segítek, nem muszáj megfogadnod, nekem semmi bajom nem lesz tőle. Mások fizetnek a tanácsokért, van akinek meg ingyen sem kell, sosem fogom megérteni. (Bár az utóbbi meg a boostért fizet jobb esetben, szóval nem panaszkodom. )
"bronze "béka segge alatt" ligában nem úgy mennek a dolgok mint gold-ban meg platinumban"
Ez valóban így van, Bronzeban ezerszer egyszerűbb nyerni, ha erre célzol, valóban könnyű nyerni a te buildeddel is, de igazából 6 Archangel's Staffel se sokkal nehezebb.Ha szeretnéd szívesen megnézem és kielemzem a replayeidet 15 euro/óráért, ahogy bárki másnak.
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
válasz mohotol #17007 üzenetére
Azt mondják hogy a build kuka, és hogy 17 kill után (amit természetesen csak KS-el lehet elérni ) le kellett volna hoznom a meccset akármilyenek a csapattársak. Én meg azt mondom hogy hiába lett volna jó a buildem akkor sem tudtam volna mert ez egy csapatjáték és mint a képen látható az adc nem ért semmit. 6/9/10, 121 cs. Én sem vagyok pro adc koránt sem de ennyi idő alatt én is bőven 250 fölött vagyok.
De mint írtam most már felveszem a meccseket és ha úgy gondolom hogy valami hibádzik vagy kérdésem van akkor le lehet tölteni, meg lehet nézni ha valakit érdekel.zeli:Nem volt hc de érdekes módon tudtak közösen játszani és nyertek. Arról én nem tehetek ha a társaim nekiesnek egyből garennek vagy inkább 3man elmennek baronozni mikor super minionok vannak a bázison.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
zeli
aktív tag
Azért mert bronze, attól még nem jó az a build. Lehet, hogyha rendesen buildeled, akkor lesz 30 killed és lehozod a meccset. Ahogy néztem enemy se volt túl HC, szal ez hozható lett volna.
Btw, múltkor le lettem b*szva, hogy KZ nem bruiser, itt a példa.Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
trassher
addikt
Na akkor ha szar a build akkor így jártam. Mostantól lol recordert bekapcsolom, rakom fel és meglehet nézni milyenek itt a meccsek.
Én elhiszem hogy részben nem jó a build de sokan azt is értsék meg hogy itt a bronze "béka segge alatt" ligában nem úgy mennek a dolgok mint gold-ban meg platinumban. Nézhetek én buildet, stream-et, stb-t, ha csak én csinálom nagyobb részt amit kéne az édes kevés.Redmi Note 7
-
sagem
addikt
válasz sasa311 #17004 üzenetére
Van benne igazság, de ha pl. 1/10et csinált volna, akkor meg hiába mondaná, hogy milyen hasznosan játszott, kb senki nem hinné el Szal tök8 milyen stat van a képen, úgy sem tudjuk, hogy mi történt a játékban..
-
sasa311
veterán
-
kexksz
addikt
válasz trassher #17001 üzenetére
Semmit nem számít, hogy milyen statod volt, vesztettél és kész, nem kaptál se több se kevesebb MMRt azért, mert nem 0/10 voltál.
Triforce: A statok 90%-a felesleges belőle, főleg, hogy még egy FM-et is vettél rá ami teljesen használhatatlanná teszi az egyik passzívját.
Tear: Miért nincs belőle semmi kivéve 50 percnél mikor kb.. full builden vagy?
FM: Mégis mi kiteolt el, ami ellen kellene? A 0/12 support Singedet chaselni?
Sunfire: Egy olyan DoT item, ami csak akkor éri meg, ha legalább fél percen át egy enemy fején állsz egy assasinra? Még egy Singed-en sem éri meg ez az item mert az enemy előtt van és nem rajta.Tessék.
-
Mottie
őstag
válasz trassher #17001 üzenetére
17 killes Kha Zix tényleg egyedül képes kivégezni az ellenfelet..
Sunfire Cape azért nem jó rá, mert Kha Burst DMG-re megy rá, beugrik és legyilkol valakit. Sunfire Cape azoknak avló aki mennek és ott állnak az ellenfél 5 embere közepén.
-> Sunfire Helyett egy Bloodthirster a Lifestealért és + AD ért
-> 47. percre az e Tear már fel kellett elgyen töltődve -> Manamune jól jött volna
-> BC helyett én Last Whispert vettem volna, hatékonyabb armor stack elen szintén azért mert Kha Burstre megy, nincs ami felstackelje a BC-t.Be Victorious!
-
trassher
addikt
válasz n a x v i L #17000 üzenetére
Ok, ezek szerint egy ilyen tankos teamet egyedül lezúzok egy jól build-elt kha'zix-al.
Miért lettem volna fed? Garen ellen kb semmit nem tudtam tenni ha nem jött gank.
Itt nem arról van szó hogy nem fogadom meg más tanácsát csak nem az nem tanács ha beböfögi valaki hogy "wtf is this shit build?". Nem magamtól találom ki hogy mit vegyek hanem megnézek 5-10 buildet és azok alapján rakok egyet össze. A triforce-ot próbaképpen vettem, sunfire meg azért jött mert kellett az armor és jól jött többször is a passzívja.
A csapattársakról meg annyit hogy ha cait jól dolgozik akkor nem ilyen stat-al végez ahogy cho sem.
Ja el is felejtettem ha jó a buildem akkor majd a csapattársak is jobbak lesznek, sryRedmi Note 7
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Vallás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Delta Force (2024)
- Peugeot, Citroën topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest